A+ A-

Az álompár

A hatalmas feldíszített, bérelt limuzin, begördült az ajtó elé. A vendégsereg még a borús, esős idő ellenére is jókedvűen zajongott. Igazi esküvői hangulat volt. Az én esküvőm volt. Azt hiszem, addigi életem legszebb napja. Tökéletes, jó anyagi helyzetről tanúskodó szervezés, a gazdag, vállakózói és értelmiségi körökhöz tartozó meghívottak, pazar ajándékok, stb., egyszóval, maga volt a tökéletes esküvő.
Néhány évvel korábban, amikor kis vidéki varosból, hirtelen belecsöppentem a nagyvilág forgatagába, nagyon elveszettnek éreztem magam. Főiskolás lányként ismertem meg Istvánt. A lányok nagy része, bolondult utána, amit István ki is használt. Sokáig még a közelébe sem kerültem, vagy csak egész egyszerűen nem vett észre. Nem voltam csúnya, de nem voltam a nagyvárosi plázacica, vagy a társaság középpontjába lévő, szereplő típus.
Végül egy közös barátunk házibuliján ismerkedtünk meg. Elismerem, hogy levett a lábamról. Tetszett a sármos, mindig mosolygós stílusa és rendkívül polivalens, sokoldalú személyisége. Szinte nem volt olyan terület, amihez ne szólhatott volna hozzá, függetlenül attól, hogy társaság szórakoztató szerepet töltött-e be és vicceket mesélt, vagy éppen a világgazdaság alakulásáról folyt a duma. Azonkívül. hogy intelligens volt, megkapta otthonról is, amire szüksége van egy embernek, ahhoz, hogy könnyedén az átlag fölé emelkedjen. És mindezek mellett még ott volt egy fajta hollywoodi, filmszínészes megjelenés. Magas kisportolt alkat, félhosszú fekete haj, ragyogó fogsor, sötéten villogó szemek és markáns férfias arc.
Annak ellenére, hogy soha nem rajongtam a kimondott Casanovákért, ez a pasi nagyon bejött nekem.
És most itt álltam az oltár előtt, össze-vissza dobogó szívvel, és még most sem akartam elhinni, hogy mindez igaz, hogy mindez velem történik meg, a kis vidéki kislánnyal, aki azzal a bizonytalansággal a lelkében ment főiskolára, hogy nem biztos sikerül befejeznie, elsősorban a család anyagi helyzete miatt. Úgy tűnt, egy csapásra megoldódott minden problémám, beleértve az anyagiakat is. Szüleim mosolyogva, könnyes szemmel és büszkén álltak mellettem, egyetlen leányuk esküvőjén.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.62 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Ulysses 2017. 04. 2. vasárnap 08:56
A közepesnél azért jobb. Számos bosszantó hibát vettem észre. Bosszantó, mert a szerzőnek van érzéke az íráshoz, választékos, ízléses a stílusa. Életszerűen mesélte el a történetet, az erotikus részletek sem mentek át sablonos pornóba. Komoly érdemnek tartom, hogy a hozzászólókból érzelmeket (indulatokat) váltott ki. Az a sejtésem, hogy valami ehhez hasonló valódi traumát írt ki magából Elvira.
#9 A57L 2017. 04. 2. vasárnap 05:45
Közepesnek tartom.
#8 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 16:24
Nemrossz.
#7 listike 2014. 12. 10. szerda 08:28
Igyza van a szerzőnek. 10pont.
#6 sihupapi 2009. 12. 2. szerda 02:32
bocs akkor az akkar helyet
#5 sihupapi 2009. 12. 2. szerda 02:30
igazatok van DE űtni akkar is bunkóság
#4 Tüse 2009. 11. 4. szerda 09:36
Tudod Marcsi sok nő azt hiszi hogy mindent megtesz,csak azt nem tudja hogy a férfi még négy helyen érdekelt.
#3 popocici 2009. 11. 4. szerda 08:02
Marcsi a szívemből szóltál!
#2 Marcsi 2009. 11. 4. szerda 07:18
Tudod Édes a férjed félre kefélhetett nemcsak a saját hibájából , hanem a Tiedből is !!!!
Nem elég széttenni , kicsit több kell.
#1 Törté-Net 2009. 11. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?