A+ A-

Táborozás meglepetésekkel 2. rész

Fordítás
Eredeti történet: stories.xnxx.com
Amint befejeztem friss halból álló vacsorámat, elöblítettem az edényeket a tó vizében. Ma már sokkal intenzívebben figyeltem a távoli félszigeten mozgó pontocskákat. Csak annyit tudtam, hogy néha járnak oda emberek. Kis hangyáknak látszottak csupán, szóval Suzanne távcsöve meglehetősen erős kellett hogy legyen, ha tisztán meg tudtak figyelni engem.
Szokásos esti fürdőmhöz készülődtem, mikor elgondolkodtam. Már negyedik éve járok ide, szinte mindig meztelen vagyok, és még csak sejtésem sem volt arról, hogy három tinédzser kislány folyamatosan figyel. Mindazonáltal életem elképzelhető legcsodálatosabb szexuális élményét éltem át velük, még ha csak egy kis kézimunka volt is.
Rendrakás után olvasni kezdtem. A lányok sejtették, hogy ma is el fognak jönni ma este is. Reméltem, hogy így is lesz, ezért folyamatosan életben tartottam a tüzet, hogy megtaláljanak. Nem sokkal napnyugta után hallottam valamit a víz felől. Némi koncentrálás után kivettem egy három alakot hozó kenu sziluettjét a halvány holdfényben. Ahogy közeledtek, ki tudtam venni, hogy egyikük sokkal magasabb, egy másikuk szőke haja pedig szinte világított. Tehát Suzanne, Stacy és a még számomra ismeretlen barna visszatért. Sokkal korábban érkeztek, mint előző este. Kíváncsian vártam, mit hoz majd az este.
Miután segítettem partra húzni a kenut, azt mondtam:
- Ezúttal látom nem a séta mellett döntöttetek.
- Gondoltuk, kipróbáljuk ezt is - válaszolta Stacy.
- Sokkal gyorsabb volt. - tette hozzá Suzanne, miközben leültünk a tűz köré.
- Szóval mi szél hozott erre benneteket ma este?
- Te! - válaszolta Stacy habozás nélkül. Ráemeltem tekintetem, amit nehezen tudtam elfordítani utána. A többiekhez hasonlóan egyenruhában volt, de látszott, tökéletes teste van. 168 centi körül volt, hosszú szőke haja lágyan omlott hátra. C kosaras mellei szinte kiáltottak az érintésért, égkék szemei bénítólag hatottak rám. Gondolataimat a barna szakította félbe:
- Beszélgettünk, és lenne pár új kérdésünk. - 173 centijével ő volt a legmagasabb, kitűnő lábakkal, azonban én a tegnap este kivillantott tökéletes mellekre gondoltam hirtelen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.16 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 02. 1. szombat 04:44
Egész jó.
#3 genius33 2012. 12. 30. vasárnap 12:20
Kellemes smile
#2 sarmos 2009. 11. 3. kedd 06:10
....
#1 Törté-Net 2009. 11. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?