A+ A-

Ha a Dunapart mesélni tudna 6. rész - A masszázs

Hej, azok a múltkori gyönyörű puncik, Izi és Alinda, hogy mikről maradtam le! De az öreg faszi kérlelhetetlenül és udvariatlanul elutasított így nem tehettem semmit. Az erőszak nagyon távol áll tőlem. De mindegy, az orális élmény jó sokáig felejthetetlen marad, az biztos! Most nincs túl jó idő, fúj a szél, és a napsütés se zavartalan, de legalább így maradhatok a napon.
Miközben lassan ballagtam lefelé a megszokott helyem irányába , egy fiatal nőt értem utol, lehetett vagy 30 éves, a vállára akasztott strandtáska nem hagyott kétséget afelől, hogy ő is a Dunapartra megy, talán éppen oda, ahova én tartok. Megvizsgáltam hátulról: formás lábak, nem mondhatni hogy nagyon barnák lettek volna, úgy látszik ritkán szokta magát átadni a napsütésnek. Pedig nem tűnt fehér bőrűnek, sötétbarna, hosszú haja volt, amiből most nem sok látszott, hiszen összefogta egy virágos hajkapoccsal; fején virágos sapkácskát viselt, gondolom a nap ellen. Felül egy könnyű, fehér top takarta testét , a bikini, vagy melltartó pántjai jól kivehetőek voltak a vékony anyag alatt. Feneke kicsit méretes, de azért izgalmas volt nézni, amint járja fel - le táncát a lépések hatására.
Én egy poló, illetve rövidnadrágban caplattam mögötte. Gondolom meghallotta a lépéseimet, de nem fordult hátra, úgy látszik nem nagyon izgatta ki lépked mögötte. Már épp le akartam előzni, amikor egy zsebkendő esett ki a starndtáskájának nem eléggé gondosan lecipzárazott részéből.
- Hopp - hajoltam le.
Megfordult.
- Ez kiesett - mondtam
- Köszi.
Együtt mentünk tovább a part felé.
- Gyakran jársz ide? - tudakoltam
- Á nem, csak most. Még sosem voltam itt.
- Ahhoz képest egész jól ismered a járást - bókoltam.
- Ez nem ismeret kérdése. Erre van a Duna, erre van az ösvény is. - magyarázta komolyan - Én pedig csak az ösvényt követem.
- És csak így egyedül?
- Hát igen.
- Nem félsz?
- Mitől?
- Pl a mutagatós bácsiktól.
Elnevette magát.
- Itt?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 01. 14. kedd 15:39
Nagyon jó
#5 A57L 2013. 11. 18. hétfő 04:54
Jó írás.
#4 tiborg 2010. 10. 15. péntek 08:59
Ez jol lett leiva,vissza ertunk az izgi "katyuba".
#3 Zoli bácsi 2009. 11. 5. csütörtök 23:18
Kedves East West!
Egy kicsit a végénél tényleg valami gond lehetett nálad, vagy csak én nem tudok a sorok között olvasni. De ezt leszámítva nagyon tetszett. 10pont
#2 Tüse 2009. 11. 2. hétfő 08:47
Nem tudom, lehet hogy csak nekem tűnik úgy de olyan érzésem van a végével, mintha írás közben csengetett volna a póstás és gyorsan elküldted.
#1 Törté-Net 2009. 11. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?