A+ A-

Jenny: 4-1

Írta: blushingjen
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2009. szeptember
Jenny mindig is bevállalós csaj volt. Miután sportösztöndíjat kapott a helyi főiskolán, nem azért járt a tengerpartra, hogy napozzon vagy flörtöljön, hanem hogy jó kondiban tartsa magát, és hogy röplabdázzon egy jót. Főleg férfiakkal. Büszke volt rá, hogy már-már fiúszámba vették, olyan jól játszott. A parton sokan ismerték és elismerték ügyességét.
Egy forró délutánon már kinapozta és kisportolta magát, úgyhogy izzadságtól és homoktól fedve éppen a cuccát pakolgatta, amikor megjelent mellette Randy, az egyik helyi csapat szervezője, és elhívta egy kis játék utáni falatozásra. Jenny volt már Randy házában ilyen játék utáni összejövetelen, és érezte, hogy jót fog tenni egy kis ázás a férfi jacuzzijában.
A kocsiban már volt két huszonéves srác, Erik és Steve, akik már lediplomáztak ugyan, de gyakran megfordultak a strandmérkőzéseken. Volt még egy negyedik férfi is, Michael, aki olyan harmincöt körül lehetett, mint Randy. Mindketten profi játékosok voltak. Már ismerték Jennyt úgy két éve, a szemük előtt fejlődött ki gyönyörű, szőke, izmos fenekű nővé. Néha kis bűntudattal figyelték. De mostmár tizennyolc éves volt a lány, úgyhogy nyugodtabban méregették magas, izmos testét a falatnyi bikiniben.
Amikor megérkeztek, Jenny elkéredzkedett zuhanyozni, hogy lemossa magáról a koszt és az izzadságot. Randy a fürdőszobába küldte, a férfiak pedig kimentek a jacuzzihoz egy-egy sörrel. Jenny nagyon élvezte a forró zuhanyt, a víz remekül oldotta le bőréről a rászáradt naptejet és a verejtéket. Aláengedte a fejét is, hadd járja át a forró víz a haját.
Hirtelen ajtónyitást hallott. Arra gondolt, valamelyik srácnak biztos pisilnie kellett, de legnagyobb meglepetésére a zuhanyozó ajtaja is kinyílt, és Erik lépett be mellé.
- Csatlakozhatok? - kérdezte vigyorogva. - Muszáj lemosdanom.
A lány túlságosan megdermedt, nem tudott semmit sem mondani. Végigmérte Erik izmos mellkasát, hasát és péniszét, aztán gyorsan megint a srác szemébe nézett, elmosolyodott, és átnyújtotta neki a szappant. Erik kegyetlenül izmos volt, tipikus strandröpladdás, de Jennyt eddig nem nagyon érdekelte. Azt hitte, a srác sem vonzódik hozzá, hisz volt épp elég csaj a strandon, akivel a srác elszórakozhatott. Jenny fiatal kora és normális kinézete miatt sokan csak amolyan aranyos kiscsajnak nézték.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon54 2017. 12. 26. kedd 13:09
nagyon jo..
#8 Pavlov 2014. 04. 25. péntek 05:37
Köszi!
#7 papi 2014. 04. 24. csütörtök 05:35
Tetszik
#6 A57L 2013. 11. 30. szombat 06:57
Nagyon jó.
#5 Pavlov 2010. 11. 23. kedd 22:34
Örülök, hogy ennyi embernek tetszett!
#4 v-ir-a 2009. 10. 27. kedd 18:22
nagyon szeretem olvasni a történeteidet, szuper volt ez is
#3 asura 2009. 10. 27. kedd 12:15
Szokásos magas szintű forditás, úgy hogy gratuálni tudok neked. Várom a többi olvasmányodat.
#2 sarmos 2009. 10. 27. kedd 06:23
nagyon jo..
#1 Törté-Net 2009. 10. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?