Felvilágosítás

Szavazás átlaga: 8.54 pont (94 szavazat)
Megjelenés: 2009. október 27.
Hossz: 12 134 karakter
Elolvasva: 11 654 alkalommal
Az iskolateremben nagy volt a nyüzsgés, a mai osztályfőnöki órán szexuális témáról lesz szó, és ez a fiatalokat hangos kacarászásra ösztönözte. Ráadásul utolsó óra volt a szünet előtt – a közelgő érettségi rémét mindenki elfelejtette –, szóval ez az óra igazi csemegének ígérkezett. Papírgalacsinok repkedtek, kiabálások, néhány fiú ugratott egy szőke barbie lányt, de amint belépett az osztályfőnök egy 45 év körüli fickóval, azonnal csend lett. Az osztály nem arról volt híres a tanári karban, hogy könnyen fegyelmezhető, de most a téma miatt, mindenki kisangyalként viselkedett. Az óra 45 percig tartott, és elég sok minden szóba került, ivarszervek, védekezés és egyéb fontos témák. Volt pár poénos közbekiabálás, amiket általános vihogás kísért, de összességében a fickó sikeresen elmondta a lényeges dolgokat.

A csengő megszólásáig tartott csak a figyelem, utána már a téma sem tudta visszatartani az ifjúságot, hogy pakolni kezdjenek, és percekkel később már alig lézengtek az üres teremben. Az egyik srác tett – vett, látszott rajta, direkt lassan rámolja a könyveit; kereste az alkalmat, hogy megszólíthassa a férfit, aki még az osztályfőnökkel diskurált a tanári asztalnál. A srác megvárta, míg abbahagyják a beszélgetést és mikor a folyósón végre az osztályfőnök felment a lépcsőn, az előadó után sietett.

– Elnézést... – szólította meg.

A férfi azonnal megfordult.

– Igen? Segíthetek?
– Az a helyzet... – szedte össze bátorságát a fiú. Kicsit kizökkentette a férfi jobb szeme feletti S alakú forradás, de csak egy pillanatig terelte el a figyelmét. Ha már itt van, akkor megkérdezi, lesz, ami lesz. A pasas nem sürgette, sejtette, hogy olyan kérdést szeretne feltenni a fiú, amit nem mert megkérdezni a többiek előtt.

– Szóval mondta, hogy milyen fontos a... védekezés – bökte ki végül.

– Igen, nagyon fontos. Ha nem akartok bajt, akkor ez az első és legfontosabb, amire oda kell figyelni. Minden csak ezután következik.

– Igen, ezt tudom – felelte a fiú, akinek félszegsége a férfi kedvessége és barátságos hangja következtében csökkent – de hogy kell azt használni? Eddig csak vizes lufikkal szórakoztak az osztályban a többiek...

– Aha, értem – mosolyodott el a pasas. – Nos, óvszert gondolom, már láttál?

– Hát... szóval nem.

– Nah akkor nézz ide – mondta a férfi, miközben a zsebéből előhúzott egy kisebb dobozt, ami 3 guminak adott helyett. A felvilágosító órára hozta magával, de végül időhiány miatt nem jutottak el odáig, hogy a gyakorlatban is bemutassa az óvszer használatát. A srác zavartan tekintett körbe a folyóson, rettegett attól, hogy a többiek meglátják és kinevetik emiatt, hogy itt áll ezzel a férfival. De szerencséjére senki nem volt a folyósón.

– Látod? Egy ilyen dobozban 3 óvszer van, mindegyik külön be van tasakolva, és a tasak könnyen nyitható kézzel is csak a megfelelő... helyen kell beszakítani... – magyarázta a férfi és hűen csinálta is az elhangzottakat.

– Ez egy óvszer – mutatta, mikor kivette az egyik fémszínű tasakból a gumit. – Itt a végén van egy kis rész, ahova a sperma gyűlhet. Mikor felhelyezed, összecsippented ezt a részt itt felül és utána pedig legörgeted teljesen.

A srác elpirult, de a pasas, vagy nem vette észre, vagy nem törődött vele.

– Fontos hogy az óvszer biztosan és jól legyen felhelyezve. Amennyiben sérült, szakadt, vagy bármi egyéb probléma akad vele, akkor ki kell dobni, és újat kell elővenni. Nem szabad ezen spórolni!

– És ha ezt használjuk, akkor nem lesz terhes a lány?

– Nem, de fontos hogy a pénisz semmiképpen ne érintkezzen a hüvellyel, még az előjáték során se, mert a pénisz előváladéka is tartalmazhat spermiumot. Ok?

– Igen, értem... tehát semmiképpen...

– És az óvszert soha nem szabad többször használni! Használat után ki kell dobni, még akkor is ha látszólag nincs benne sperma.

– És hol tudok ilyet venni? – kérdezte a fiú.

– Gyógyszertárban, de most már a legtöbb szupermarketben is lehet kapni ilyet. Pár száz forint körül van egy doboz.

A srác bólogatott, de a pasas, mintha kitalálta volna, mire gondol.

– Nem mered megvenni, ugye?

– Hát nem – vallotta be a fiú.

– Akkor tessék – mondta a férfi és egy bontatlan, új dobozt húzott elő a zsebéből, majd a fiú kezébe nyomta, akinek az arca sugárzott az örömtől. Elrebegett egy halk köszönömöt.

– És mikor lesz a nagy nap? – kérdezte bátorítólag a férfi.

– Ma este... – bökte ki a srác – ... ha minden összejön – tette hozzá gyorsan.

– És a lánnyal beszéltetek már erről?

– Igen, de ő már tudja ezeket!

– Tudja?

– Igen, már volt szexuális kapcsolata... legalábbis azt mondja...

– Hát lehet, hogy csak mondja... az még nem jelenti azt, hogy meg is történt. Mióta jártok együtt?

– Két hete.

– Két hete? És máris szóba került a szex? – csodálkozott a pasas.

– Hát igen... persze hogy szóba került... És ő azt mondta, ismer mindent, ne aggódjak emiatt...

– És az előjáték?

– A szopás?

– Az előjáték nem csak az orális szexet jelenti – intette le a férfi. – Sokkal többet. Nemcsak az oralitás fontos, hanem a simogatás, a meghitt környezet; a lehető legjobb, ha rákészültök az eseményre, nem kapkodjátok el. Ilyen fiatalon nagyon fontos, hogy az első szexuális együttlétek után kellemes tapasztalatokkal gazdagodjatok, és ne maradjanak bennetek kellemetlen emlékek. És erre mindkettőtöknek oda kell figyelnie.

– Aham... – bólogatott a srác.

– Ne legyetek idegesek az elkövetkezők miatt, ne legyen bennetek fenntartás, hogy a másik mit szól majd a teljesítményetekhez. Ez a tanuló időszak, meg kell ismernetek egymás testét, mire hogyan reagál, és hogy tudtok örömöt okozni a másiknak. Az emberi test elég érzékeny. Hallottál már az erogén zónákról?

A srác bólintott.

– Igen.

– És tudsz mondani egy női erogén zónát?

– Hmmm... – bizonytalankdott a fiú – ... a lába köze.

– Igen, az is az, de ezen kívül még más helyek is fontosak lehetnek a szexuális vágy felkeltésére. Például a mellek területe, a mellbimbók is igen érzékenyek, vagy a nőknél például a nyak, esetenként a fülcimpa. De érzékeny terület a combok belső része is. De ez minden nőnél egy kicsit eltér. Például a feleségemnek a lábfeje is nagyon érzékeny...

Hirtelen elhallgatott. Kissé messzire ment, nem akarta a saját családi titkait elmondani, de most már mindegy.

– ... szóval nem kell ajtóstul rontani a házba, ahogy mondani szokták. Használjátok a kezeiteket, a szátokat és próbáljátok felfedezni egymást. És nem is biztos, hogy ehhez fontos az óvszer és fontos maga az aktus.

– Igen... pettingeltünk már párszor. De most már azt is szeretnénk.

– Értem. Nos akkor odafigyeléssel és akkor nem lesz rossz emlék belőle. Szűz vagy még?

– Igen.

– És a lány?

– Hát... azt hiszem már nem...

– Mindegy, ha szűz, akkor különösen óvatosan kell bánnod vele, mert a lányoknál az első kissé fájhat.

– Igen, erről már hallottam.

– Akkor tudod, miről van szó. A behatolás sokkal könnyebb, ha a hüvely már megfelelően nedvessé vált, különben fájdalmas lehet. És a hüvelyt nem lehet máshogy benedvesíteni, (azaz be lehet, de most az nem fontos) csak a lány gondolatain keresztül. Tehát az a cél, hogy kívánja az együttlétet. Ezt pedig csak rendes előjátékkal tudjátok elérni. Ezért nagyon fontos az aktus előtti 15 – 20 perc.

– Aham...

– Ha már a hüvely benedvesedett, akkor következhet a behatolás. Ehhez fontos, hogy a pénisz is merev legyen. Ebben a partner tud segíteni ha szükség van rá, de magad is tehetsz érte. Gondolom maszturbálni szoktál?

– Hát... igen – ismerte be elvörösödve a srác.

– Akkor ismered a tested.

– A lány is... múlt pénteken egymás előtt csináltuk...

A férfi meglepődött egy kicsit, ő még sosem maszturbált közösen a feleségével. Egy kicsit irigykedett.

– Akkor ő is tisztában van azzal, hogy mi okoz neki örömet. Szóval a behatolás óvatosan történjék, nem szabad egyből hevesen csinálni, mert az fájdalommal járhat, nemcsak a partnerednél, hanem nálad is. Tehát lassan és óvatosan. A behatolás után lévő dolgokat pedig valószínűleg már ismered...

­Hát nagyjából...

– Nem a pózok váltogatása a lényeg! Nem kell a különböző szexuális témájú filmekben látott dolgokat mindenképpen leutánozni! Nem attól lesz az együttlét kellemes, ha minél kifacsartabb és minél több helyzetben csináljátok.

– És ahhoz hogy a lány elélvezzen...? – kérdezte a fiú, majd gyorsan enyhe zavart leplezve magyarázkodni kezdett – Olvastam róla, hogy ők máshogy élveznek, és nehezebb és én szeretném ha ő is...

– Értem. Nos a nők általában vagy a klitoriszon keresztül tudnak elélvezni, vagy a hüvelyük segítségével.

A pasas előkapta ez egyik bemutatásra hozott színes ábrát, amely a női nemiszervet ábrázolta.

– Látod? Ez itt a klitorisz – mutatott egy aprócska pontra a képen – Ez a legérzékenyebb rész. Ezt izgatva a partner elég hamar elérheti az orgazmust. Alapban a klitorisz nem látszik, mert látod... itt rejtőzik. A klitoriszt kézzel, szájjal is lehet izgatni, ki hogy szereti. De nagyon érzékeny, ezért óvatosnak kell lenni.

– Aham... – dünnyögte a fiú, aki a hosszas beszélgetés alatt egyre felszabadultabban érezte magát; lám, mégse nevették ki, nem harapták le a fejét, azért mert kérdezni mert. Figyelt tovább.

– A hüvely tulajdonképpen egy erős izmokkal határolt érzékeny üreg, amely elég tágulékony. Gondolj bele, hogy a szülés során a csecsemő ezen keresztül jön világra! Szóval a hüvelyi orgazmust ezen keresztül érik el a nők, és itt van szükség a férfira, illetve a péniszre, amely behatol ide, kitölti az üreget és a különböző mozgásoknak köszönhetően váltja ki az élvezetet. Állítólag – én nem vagyok nő, tehát pontosan nem tudom –, a klitorisz általi élvezet gyorsabb, hevesebb lefolyású, míg a hüvelyben szerzett lassabb, hosszabban tartó, mélyebb.

– Aham.

– Tehát, nem kell elkapkodni a dolgot, ismerjétek meg egymás testét és óvatosan.

– Értem... köszönöm... És szóval... ha le van borotválva... az okozhat gondot?

– Neked van leborotválva?

– Nem, a lánynak.

– Nem, nem okozhat semmi gondot, és az se okozna gondot, ha neked is le lenne – mosolygott a pasas a naiv kérdésen. – Ez csak úgymond egy erotikus öltözék, ki hogy szereti, kinek mi tetszik. Persze ebben is van divat és mostanság a teljesen meztelen az.

Pár másodperc csönd telepedett közéjük.

– Nincs még kérdésed? Most kérdezz, szívesen válaszolok.

– Hát... ha a lány lenyeli... – nyögte ki a fiú – az okozhat gondot?

– Nem. Semmiféle gondot nem okozhat, tehát nem lehet terhes tőle. Ettől nem kell tartanotok. A szexben mindent lehet és semmi sem tiltott, egyetlen szabály van: csak olyat csináljatok, ami mindkettőtöknek örömet okoz. És csak a fantázia szabhat határt!

– Értem... köszönöm szépen.

– Nincs mit! És sok sikert a ma estéhez! – kacsintott a pasas, majd elment.

A fiú elmosolyodott és pakolászni kezdett a táskájában. Megnézte az óvszeres dobozt és nagyon örült neki, hogy nem kell vennie ilyet és nem égeti magát a boltban. Hát most már mindent tud. Elméletben. Milyen jó hogy meg merte kérdezni! De még hátra van a gyakorlat.

Délután már semmi másra nem tudott gondolni csak arra, hogy végre meg fog történni. Többször is elővette gumikat, nézegette, de nem bontotta ki. Majd ott. Együtt vele. 5 – re beszélték meg, hogy átmegy hozzájuk. Tanulni. Nem laktak messze, pár buszmegálló. Lefürdött, beillatosította magát, leborotválta serkenő szakállát, felöltözött és elindult. 20 perc múlva már ott toporgott a lakásajtóban. Habozott egy kicsit, bár nem kellett mitől tartania, hiszen megbeszélték a lánnyal, hogy ma megtörténik. Megnyomta a csengőt.

Kitárult az ajtó és a barátnője ugrott a nyakába.

– Szia, már úgy vártalak – mosolygott. – Gyere!

Azzal becibálta az előszobába. Még sose volt náluk, ez az első alkalom.

– Bemutatlak, már tök kíváncsiak rád! Anya, apa!

Egyszerre nyílt két ajtó, és az egyiken egy csinos nő lépett ki az előszobába, a másikon pedig egy férfi. S alakú forradással a jobb szeme felett.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.54 pont (94 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 16. 12:55
#21
Jó a csattanó.
1
a
A57L
2019. május 19. 03:16
#20
Oktatás után,nagy meglepetés.
1
sztbali
2018. március 11. 15:40
#19
Jóféle.
1
t
t.555
2017. szeptember 9. 01:46
#18
Nagyon jóra sikerült!
1
feherkalman1
2017. január 6. 10:01
#17
Jó kis meglepetés a végére.
1
C
Clown85
2014. július 25. 13:26
#16
Jó lett
1
l
listike
2014. június 29. 06:48
#15
Nem semmi.
1
p
papi
2014. június 6. 22:12
#14
Egész jó
1
genius33
2013. február 13. 07:24
#13
Nagyon szuper.
1
t
tiborg
2011. március 17. 04:45
#12
Nagyon jo, ha a vege erdekes....
1
Reggymal
2010. május 19. 17:58
#11
Régen egy óvszerreklám volt ilyen. A fiú megvette a gumit, az eladó bajtársiasan vigyorgott rá, aztán este az ő lányáért ment a fiú.
1
Craig
2009. október 28. 02:58
#10
Köszönjük a felvilágosítást mi is.
1
Anonymus
2009. október 27. 13:27
#9
marha jó
fölleg a vége :D
1
reboy
2009. október 27. 11:00
#8
Grat. Király
1
pisti47
2009. október 27. 10:40
#7
Jópofa, tetszett. 10-es
1
Olvasó
2009. október 27. 08:07
#6
:D A végén csattan az ostor.:D
1
Sirius
2009. október 27. 08:01
#5
Ez jó, tetszett! A csattanó a legjobb...
Az apa/tanár meglepődhetett... de így lesz a legjobb.
Biztonságban van a lánya, s ez remek dolog!
1
Kika
2009. október 27. 06:25
#4
Az, hogy mar ez is volt, de erdekes modon bizonyos szavakra keresve a kereso ezt sem dobja ki, nemhogy a regit...
1
sarmos
2009. október 27. 06:04
#3
jo a vege............
1
pamaci
2009. október 27. 04:43
#2
Maximálisan jó a csattanó a végén!

Remélem, lesz folytatás is!
1