A+ A-

Ha a Dunapart mesélni tudna 5. rész - A motorcsónak

Már csak azért is megkísértem a sorsot, vajon most kit fog elém vezetni. Mikor elindult ez az egész nudizás itt a Dunánál, a fene sem gondolta, hogy ilyen sok kalandba csöppenek. Pedig most már elég sok aktus van a hátam mögött, és egyiket jobban élveztem, mint a másikat.
A nyár legmelegebb napja volt, mint utólag kiderült. Szerencsére a Duna közelsége enyhített a hőségen valamicskét, de még így is a napon pillanatok alatt leizzadt az ember. Nem is a napra feküdtem, hanem kerestem egy kis árnyékot a méretes nyárfák alatt. Nem volt senki a partszakaszon. Csak az volt a kérdés vajon lesz - e?
Valamiért jóval kevesebb vízitúrázó merte a vizet, mint a többi napon. Nem mintha zavart volna, csak feltűnt, hogy nem minden 5 percben húznak el előttem a csónakok, kenuk, kajakok. A hajóforgalom a szokásos volt, de mióta elkezdétk építeni az M0 - ás északi hídját, több teherhajó is megfordult erre.
A motorcsónak a semmiből tűnt fel. Egy őszes halántékú fickó vezette, lehetett vagy hatvanéves. Mellette két fiatal cicababa toplessben hevert a fedélzeten. Hogy honnan láttam? A bokrok között pont volt egy aprócska rés és nagytotálban láthattam a parttól alig pár méterre lebegő motorcsónakot. A lányok viháncoltak, az öregúr pedig szemmel láthatóan élvezte a fiatalok hancúrozását.
A csónak megállt, pont kikerültek a látóteremből, de azért még jól hallottam a csilingelő kacajokat és az öblös nevetést. Jó pár percig ficánkoltak a csónakban, majd történt valami. Egy csobbanás, valaki kapálódzni kezdett a vízben és segítségért kiabált. Azonnal felugrottam és kiszaladtam a partra. Nem érdekelt a meztelenségem, csak segíteni akartam. Mert én ilyen jó kisfiú vagyok. A két lány kétségbeesetten próbálta kihúzni a Dunába esett fickót, aki egyik karjával a víz felé nyúló lányok kezeit markolta. Nem volt a helyzet magaslatán, talán rosszul is lehetett, mindenesetre erre következtettem.
Egyből bementem a vízbe és nemsokára már közös erővel a fickót betettük a csónakba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.34 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 01. 14. kedd 15:39
Nagyon jó
#3 A57L 2013. 11. 18. hétfő 04:53
Nem rossz.
#2 tiborg 2010. 10. 15. péntek 05:16
Kisse bena az elozoekhez merve.
#1 Törté-Net 2009. 10. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?