A+ A-

Feleségem, a szexörült

10 éve vagyunk házasok, 16 éve ismerjük egymást feleségemmel. A sexben sok mindent próbáltunk, de mindig csak kettesben. Engem mindig is izgatott a gondolat, hogy lássam nejem más férfiakkal kefélni, de ő ezt nem akarta.
Ez azonban mostanra megváltozott, feleségem belebolondult a sexbe, és mást sem akar, mint, hogy idegen férfiak kurják szét minden lyukát, és ami még jobb, legyenek egyszerre minél többen.
Hogyan is jutott idáig?
Discóba mentünk egy nyári este. Régen voltunk már úgy gondoltuk a mi korosztályunk nem oda való, de ezen az estén rászántuk magunkat. Találtunk is asztalt, rendeltünk italt is. Beszélgettünk, iszogattunk és a jó zene táncra is szólított bennünket.
Kezdett a hely megtelni fiatalokkal, akik az ital és a meleg hatására néha udvariatlanul is viselkedtek. Feleségem miniszoknyát és rövid toppot viselt. A többi fiatal lányhoz képest kitűnt formás alakja, nagy cicije. Valószínűleg ez vonzotta a srácok tekintetét is, akik közül két bátrabb srác mögénk került a tánc közben és feleségem mögé kerülve mintha csak véletlenül tették volna megfogták keres fenekét.
Nejem persze azonnal szólt, hogy menjünk az asztalunkhoz. Le is ültünk a két srác pedig a pulthoz ment.
Az asztalnál beszélgetve még pár italt elfogyasztottunk, mely láthatóan nejem fejében szállt, jó hangulatában fülembe pajzán gondolatai súgdozta, amely felizgatott. Alig vártam már mikor fogunk hazamenni és egy jó nagyot kefélni.
Egy idő után az elfogyasztott sör mennyiség miatt a szükség a mosdóba szólított. Kb 10 percig lehettem távol és mikor visszaértem nejem körül a korábbi két srác legyeskedett. Gyorsan odaléptem de közben már hallottam, hogy durván molesztálják kedvesem, aki piros arccal hallgatja őket.
Amint észrevették hogy jövök szétrebbentek. Nejem lesütött szemmel ült tovább. Elnézést kértem és mondtam hogy azonnal menjünk haza, de ő engem is meglepve maradni akart. Kérdeztem mi történt az előbb, mire ő elmondta, hogy a két srác leület mellé és fogdozni kezdték a combját és a mellét, közben jó kis ribancnak nevezték és ecstelték hogyan kefélnék meg őt a férfi Wc - ben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.56 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 16:43
Nagyonjó!
#8 A57L 2013. 11. 5. kedd 04:28
Nem rossz.
#7 zszsika 2009. 10. 21. szerda 15:42
A színvonal nagyon kezd esni az oldalon. Már minden gagyi felkerülhet?
#6 sarmos 2009. 10. 21. szerda 09:45
nem semmi..
#5 jani 2009. 10. 21. szerda 09:43
Hát ez marhaság ! Minek jelennek meg ilyen írások ? Ezért fizetünk ? Nincs legalább egy minimum lektor?
Nem gruppennel van bajom és azzal sem , hogy a faleség szerepel benne én is grupizok a nejemmel , DE NEM ÁLLAT MÓDON , ez förtelmes !!!!!!
#4 Józsi 2009. 10. 21. szerda 06:43
Igazából egymáshoz való vagytok.Lásd "Kurvává tett a feleségem" c. írásod. Esetleg egy állattal nem próbálnátok ki? :))
#3 Józsi 2009. 10. 21. szerda 06:39
Hát barátom elég gusztustalan a feleséged, szerintem a leírtaknak a fele nem igaz. 1p.
#2 Caligula 2009. 10. 21. szerda 00:46
Na neeee!Ez már egészségromboló!Még hány ilyen taplóság van a raktáron?
#1 Törté-Net 2009. 10. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?