A+ A-

Csúcsrajárás

A hat lány már régóta járt ide a fitneszcenterbe. Ismerték egymást. Azt nem mondanám, hogy barátnők voltak, de ha apróbb problémájuk akadt, akkor simán megosztották egymás között a gondjaikat. És mégis ez a szituáció összekovácsolta őket, hiszen ez nem hagyományos aerobic, hanem egyfajta intim torna. A hagyományostól eltérő intim torna: Csúcsrajárás.
Az izmos, de formás női testek kavalkádja - főleg ha a feszülő anyagok kirakatot képeznek a nő testéről - minden férfiszem számára csodálatos látvány. Nos ezek a hölgyek is - köszönhetően a folyamatos testedzésnek - elég jó alakkal rendelkeztek. Akár azt is mondhatám, csúcscsajok voltak. Olyanok voltak mint hat alma; nem pontosan ugyanolyanok, és mégis; testüknek megvolt a férfiszemek feletti hatalma. Azaz lett volna, mert a terembe nem lehetett kintről belátni. A tornahelyiség egyik falát padlótól a plafonig üveg borította. A talajszőnyeget bizonyos helyeken - talán mértani pontossággal - vágták ki, a nagyobbacska köröket formázó lyukakban szintén üvegszerű fényes felület látszódott.
A foglalkozás csak 30 percig tartott, de nem is bírtak volna többet a lányok. Hiába, ez egy kemény torna.
Nem volt előírva a felszerelés, de a tapasztalat azt mutatta, hogy felülre mindenképp egy szoros pamut topra vagy sportmelltartóra volt szükség, míg alul elég ha egy bugyi fedi az ágyékot. Persze kényelmes bugyi, csak arra az egyre kellett figyelni, hogy a szeméremrésznél nyitott legyen. A terem hőmérséklete nem indokolta a zoknit illetve nadrág viselését, de erre vonatkozóan semmiféle kikötés nem volt.
- Sziasztok - lépett be egy hasonló korabeli lány az ajtón, valószínűleg az, aki a foglalkozást fogja tartani - Minden ok? Kezdhetjük?
Mindenhonnan helyeslő válaszokat kapott.
- Rendben, akkor elő a Kedvencekkel!
Mindenki egy műfalloszt vett elő. Egy valódi, igazi műpéniszt. Egyetlen kikötés erre a tárgyra is vonatkozott: a mérete, a színe és egyéb paraméterei nem számítottak - azaz mindenki a számára legmegfelelőbbet,legkényelmesebbet hozhatta - , az egyetlen fontos dolog, hogy a tövénél tapadókorongokkal rendelkezzen. A lányok sporttáskáiból előkerülő hat műfallosz eléggé eltért egymástól: volt közöttük plexiből készült sima oszlopszerű segédeszköz, rózsaszínű átlátszó, és valósághű 18 cm - es is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.79 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 pisti47 2009. 10. 16. péntek 05:46
Ha újra kezdhetném, gyógytornász lennék. (hátsórakéta, nem rossz)
#1 Törté-Net 2009. 10. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?