A+ A-

A zsaroló

Gyakran írok erotikus történeteket, elsősorban azért, hogy felesleges szexuális vágyaimat kiélhessem. Barátnőm van, szeretem, és lehet hogy túl gyáva - egyesek szerint becsületes és korrekt - vagyok, ahhoz hogy máshol - a való életben - keressem meg azt, ami hiányzik számomra a szexből. Igy leirva sokkal könnyebb kifejteni az álmokat, beleélheti magát az ember, álmodozhat. Bármit átélhet, bármit! Hiszen csak a fantázia szab határt az elmének, és az elme ha szexuális vágy hajtja, akkor nagyon sok mindenre képes.
Igy van ez velem is. Nem csalom meg a barátnőmet és mégis valamilyen szinten kielégülök. Ha túl felhúznám magam egy ilyen sztorival, akkor otthon megpróbálok szeretkezést kezdeményezni, de ha nem sikerül akkor kénytelen vagyok magamon segíteni. Hiába, erről nem tudok - és azt hiszem már nem is fogok - leszokni, a kapcsolatom ellenére sem. A történeteket számítógépen írom, nem csinálok belőle nagy ügyet, de azért arra odafigyelek, hogy mások ne férhessenek hozzá a sztorikhoz, mert az eléggé kínos lenne. Talán még az állásomba is kerülhetne.
Egyik este, mikor már mindenki hazament az irodából, ismét nekiestem a történetemnek, mindenképpen be akartam fejezni, agyamban már megvolt sztori vége csak le kellett volna írni. Vadul gépeltem, nem figyeltem semmire, úgy beleéltem magam, mintha én se tudnám hogy mi is lesz a szereplőkkel a végén.
A kolleganő halkan lépett a szobába, nem is vettem észre csak akkor mikor már ott állt az asztalom mellett.
- Hello. Ez mi? - kérdezte és meglóbált a kezében egy papírt.
- Hello. Mi az? - kérdeztem vissza érdeklődve
Hangosan olvasni kezdett. Már az első szavaknál meghűlt bennem a vér:pont az a történet volt, aminek a befejezését írtam éppen. Teljesen összezavarodtam, hogy a fenébe jutott ez hozzá? A kolleginával amúgy jóban voltunk, azon kevés emberke közé tartozott, akik közel álltak hozzám a cégen belül. Természetesen mint haver. Néha, főleg céges bulikon megpróbált közelebb kerülni, de nem sikerült neki. Mint nő nem hasonlított azokra akik nekem tetszettek. Nem tudom megfogalmazni miért, egyszerűen nem jött be. Pedig nem volt semmi kivetnivaló rajta, mindig csinosan öltözködött, más férfiak szeme biztos megakadt volna rajta, de nekem nem kellett. Nem érdekelt. Ez persze szigorúan a közelebbi kapcsolatunkra állt fent, mert ettől eltekintve jó haverok voltunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2015. 06. 29. hétfő 20:47
Még, hogy gyenge! Ellenkezőleg, nagyon jó!
#9 A57L 2015. 06. 14. vasárnap 03:47
Gyenge írás.
#8 listike 2014. 06. 28. szombat 10:03
Nagyon jó volt.
#7 papi 2014. 06. 20. péntek 04:05
Nem rossz
#6 :D 2009. 10. 16. péntek 16:55
:D
#5 Zoli bácsi 2009. 10. 15. csütörtök 23:32
Kedves :D!
Ha elolvasod, amit írtam nekem is TETSZETT a sztori. Mert ami jó az, jó! Én nem kritikaként közöltem csak "megjegyeztem" hogy számomra mi az illúzióromboló, és ahogy te is láthatod nem az elejét emeltem ki a szövegből, hanem az erotikus szöveg közepénél lévő megjegyzést. Kicsit félreérthetőn fogalmaztam ebben igazad, van.
Kritikaként nem ezt emeltem, ki hanem a helyesírási hibákat, amit ejt, de számomra ez tényleg nem számít, mert mint írtam én sem szoktam tüzetesen átolvasni írásaimat. Aki gyorsan gépeli gondolatait az akaratlanul is, téved. Nem is kívántam ezt felhozni, mert szerintem az író biztos látta mire gondolok.
Még valamit kedves ":D" megjegyezném neked, hogy ez attól még történet, hogy az író megírta hogy szokott történeteket írni...! :)

#4 :D 2009. 10. 15. csütörtök 22:05
Ne haragudj Zoli bá,hogy most én hívom fel a figyelmedet arra,hogy mig azt kritizálod,hogy az iró nem olvassa át a szöveget, addig te is marhanagy bakot lősz. :D
Olvasd el mégegyszer a történet felvezetését.
Nem azt irja hogy ez egy történet, hanem azt hogy szokott irni történeteket,hogy feldobja a nemi életét és éppen egy ilyen történet megalkotásával került ebbe a slamasztikába. :D
Szerintem nagyon jó, kidolgozott sztori!! 10Pont
:D
#3 Zoli bácsi 2009. 10. 15. csütörtök 11:29
Bíztatásul 8 pont!
#2 Zoli bácsi 2009. 10. 15. csütörtök 11:27
Kedves East West!
Nem szeretnélek megbántani, így csak azt kritizálom írásodon, ami az én hibám is. Néha én is türelmetlen vagyok átolvasni többször a feltöltés előtt és így a hibáim is fedve, maradnak. Ha elolvasod, akkor láthatod, hogy igazam van. Még valamit szeretnék "megjegyezni" nem, tudom, hogy más hogy van vele, de számomra egy kicsit illúzióromboló, ha előre bejelentik, hogy csak mese az egész, és ha az erotikus szöveg közbe beszúrnak valami megjegyzést.Idézem:
"Egyből a klitoriszát vettem célba, nem érdekelt nedves puncijának többi része. Ha már itt vagyok és éppen nem írok egy történetet hanem átélem, akkor legyen minden úgy ahogy leírnám. Ujjaimmal szétfeszítettem a punciját, szeméremajkainak csillogó cafatjai halk..."
Tartalmilag tetszett a történet és még egyszer elnézést kérek, ha megbántottalak volna hozzászólásommal.
#1 Törté-Net 2009. 10. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?