Kurvává tett a feleségem

Szavazás átlaga: 5.69 pont (165 szavazat)
Megjelenés: 2009. október 14.
Hossz: 5 738 karakter
Elolvasva: 27 439 alkalommal
Mindig is tudtam hogy a különleges élvezetek vonzanak. 10 éve voltunk házasok, sok különleges helyzetben (strandon, öltözőben, irodában) szeretkeztünk már nejemmel, de mindig csak ketten voltunk. Én többször mondtam szeretkezés közben kedvesemnek, hogy milyen izgató lenne, ha egyszerre több fasz kényeztetné, amire Ő mindig csak mosolygott és persze szavakkal de benne volt a játékban.
Változatos sexuális életünkben egy új élvezeti pontot adott, mikor feleségem egy hirtelen gondolattól vezérelve szopás közben elkezdte izgatni a segglyukamat. Soha nem éreztem még ehhez foghatót és így ezen játék is mindennapossá vált.
Egyre jobban akartam hogy mélyen megbasszon, amelyet ő teljesített is. Többször amikor az ujján lovagoltam hangosan kifejeztem hogy milyen jól bassza a lyukamat és hogy egy jó fasz a számba is kellene.
35. születésnapom érkezett el, amely olyan meglepetést tartogatott amelyről álmodni sem mertem.
Családi ünneplés után a hétvégét kettesben töltöttük nejemmel egy hotelben. Volt már így úgyhogy számítottam rá, hogy vad szeretkezéssel fog telni a nap nagy része. Feleségem ilyenkor különösen sexi ruhákban csábít el, amely mindig is nagyon tetszett. Délután én lementem egy kávéra a hotel bárjába, amely jelzés volt kedvesemnek a készülődésre. Kb 45 percet voltam távol és felszóltam telefonon hogy mehetek-e? Már a hangja is furcsa volt a telefonba, mert mintha már az élvezetek közben lenne hangosan és kéjesen nyögdécselt a válaszai között. Nem gondoltam másra, minthogy kicsit kézimunkázik hogy jól elő legyen készítve a terep.
Gyorsan liftbe szálltam és hamarosan az ajtó előtt voltam. Benyitottam és amit bent láttam attól elállt a lélegzetem. Feleségem térdelt az ágy előtt és körülötte 5 férfi állt hatalmas farkukkal pedig szó szerint baszták nejem száját, aki élvezettel szopta a dákókat. Amint beléptem felém fordult és közölte, hogy buli van hiszen ez volt minden vágyam és most használjam ki. Mindeközben egy pillanatra sem hagyta abba két fasz húzogatását. Aztán nem sokat foglalkozva velem tovább szopta a srácokat.
Gondoltam ha már egyszer ezt akarja hát legyen. Gyorsan levetkőztem és közelebb léptem. Erre azonban feleségem felugrott és hozzám lépett. Szájon csókolt és éreztem a száján az idegen faszok ízét, amely azonban nem undort hanem kéjt váltott ki belőlem. Meg is kérdezte nejem tetszik-e a játék, mire én nem válaszoltam, hanem letérdeltem és a hozzám legközelebb eső dákó felé nyúltam amelyet azonnal a számba vettem. Felnéztem és láttam, hogy feleségemnek nagyon tetszik a dolog. Rám szólt, hogy mélyen szopjak mert azt szeretik. Így aztán felváltva sorba szoptuk a öt faszt. Nejem néha rám nézett és közölte, hogy jól áll a fasz a számban, de még jobb lenne, ha mélyen bennem lenne egy egy másik pedig a számat baszná, mert egy jó kurva így csinálja és tudja, hogy én jó kurva akarok lenni. Nem ellenkeztem. Egy fiatalabb fiú alám helyezkedett és én ráültem kemény szerszámára. Nejem eközben ugyanígy tett, elkaptam a legnagyobb faszt és gyorsan lüktető puncijába tette. Láthatólag teljesen elvesztette a fejét. Önkívületben baszatta magát és nem érdekelte melyik lyukát tömik meg. Volt hogy egyszerre hárman baszták. Ilyen még nem láttam előtte Tőle. Hangosan osztotta az utasításokat, amelyben magát mocskos faszszopó ribancnak titulálta és követelte hogy rongyosra basszák szét.
Közben rólam sem feledkezett meg. Ügyelt rá hogy két fasz mindig engem kényeztessen. Dugtak, szoptam és feleségemmel együtt kurvának éreztem magam aki mindent megtesz egy jó faszért.
Nem is bírtam sokáig. Álló fasszal léptem feleségemhez akinek éppen felszabadult a szája és telelőttem gecivel. Ő nyelte ameddig bírta és csak pár csepp folyt arcára. Kielégülése után rám parancsolt hogy jó lotyó módjára fejjem ki a srácokból a gecit a számmal, amit szívesen tettem meg.
A fiúk a kielégülésük után gyorsan és diszkréten távoztak. Ketten maradtunk úszva a geciben. Nejem nem akarta abbahagyni az élvezést ütemesen járatta kezét puncijában. Ez újra tettre késztetett és nyalni kezdtem őt. Faszízű puncija izzott és hamarosan el is élvezett. Felállt és közölte hogy most meg fog baszni, ha már ennyi fasz használt ő is akarja. Nem tudtam ellent állni és
f
alf
el
alf
alf
alf
ltam
neki segglyukamat. Könnyedén tolta belém 3 ujját hiszen már kellően ki voltam tágulva. Élvezettel baszott és közölte, hogy ezután mindig megbaszat amikor csak akarom, mert látja, hogy faszimádó kurva vagyok.
Felöltöztünk és lementünk a bárba. Feleségem csak egy miniszoknyát és egy toppot vett fel. Rendeltünk és leültünk egy boxba. Nejem szeme izzott a vágytól. Nem értettem hogyan képes ennyi dugás után továbbra is izgalomba lenni. Faszt akart még többet. Rákapott az ízére. Pár pohár után észre is vett egy 3 fős társaságot a pultnál akik éppen ráláttak a mi boxunkra. Én már nem is akartam ellenkezni csak néztem hogyan csábítja el kedvesem a srácokat. Széttette lábát és egy üdítős palackkal kezdett játszani. Úgy helyezkedett hogy jól láthassa a társaság őt. Hamarosan meg is lett a játék eredménye. A srácok dudorodó nadrággal léptek asztalunkhoz. Nejem helyet adott maga mellett két fiúnak a harmadik mellém ült. Kedvesem gyorsan a tettek mezejére lépett és két oldalról kezelésbe vette a merevedő faszokat. Szólt a srácoknak hogy ha kedvük van egy jó szopáshoz, akkor tegyék a számba a farkukat, jutalmul megtömhetik a punciját és a seggét is utána.
Közösen mentünk ki a mellékhelységbe, ahol aztán először számmal felállítottam a finom méretes szerszámokat, akik aztán megkefélték nekem minden lyukát. A végén teleélvezték nejem punciját, amelyből élvezettel nyaltam ki a finom nedűt.
Így történt hogy nejem hatására kurva lettem akit használnak, de ő sem panaszkodhat hiszen annyi faszt kapott amennyit csak akart.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.69 pont (165 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. augusztus 6. 13:16
#28
Egy a sok közül.
1
a
angel234
2021. január 29. 02:04
#27
Csak kemény szex ás más nem sok.
1
z
zoltan611230
2021. január 29. 01:44
#26
Nekem nem tetszik.
1
Andreas6
2020. július 5. 07:28
#25
Azért, mert ez az undormány nem nyerte meg a tetszésemet, attól még idejárok, mert vannak nívós, szórakoztató írások is (Kilián Wanda, Dreamer, stb.) És ha már voltam olyan meggondolatlan, és megnéztem ezt az izét, akkor jogom van leírni a véleményemet is! Egyébként teljesen egyetértek Pontifexel.
1
Ez egy válasz Szex-epil 2010. július 14. 10:30-kor írt üzenetére.
cscsu50
2019. július 16. 23:12
#24
kissé durva biszex
1
t
t.555
2017. december 22. 14:26
#23
Egynek elmegy!
1
zsuzsika
2015. február 4. 08:07
#21
Azt hiszem az előttem hozzászólók többsége kifejtette az én véleményemet is.1 pont.
1
naiv1966
2015. február 4. 07:57
#20
Ritka gagyi, a valósághoz semmi köze.
1
a
A57L
2013. november 5. 04:29
#19
Elmegy.
1
Pontifex
2010. július 14. 20:18
#18
T."Szex-epil"! Egyet értek. Szerintem mindenki olvasson Aranyt, Jókait meg Petőfit - sőt még sok mást is! (Nekem magamnak mintegy három és félezer darabból álló könyvtáram van - amit más a kocsmába vitt azt én erre költöttem.)
Nos visszatérve a valódi szépirodalomra: Tényleg fontos lenne, hogy az idelátogatók - és különösen az "írók"(!!!) - először sokat olvassanak JÓ ÍRÁSOKAT, akkor igényesebbek lennének az olvasók, de meg különösen fontos lenne, hogy igényesebbek legyenek az írók - hogy sok esetben ne kelljen "magyarra fordítani", némelyik önjelölt írónak a műveit!
Killián Wanda,vadász,Remete,Vidraa,Epicfon,XIII.István ...és még szerencsére sorolhatnék jó pár nevet(elnézést is kérek azoktól,akik kimaradtak a sorból,bár ott lenne a helyük!!!) bizonyosan nem úgy kezdtek írni, hogy előtte csak a negyedikes olvasókönyvet forgatták(azt is csak ha muszáj volt!)! meg is látszik, mint a fogalmazásuk,mint a helyesírásuk tekintetében.
Szóval ne hallgasson senki rád és ne csak akkor forgasson szépirodalmat,ha "nem tetszik neki, amit itt olvas",hanem alapvetően olvassanak szépirodalmat és mellékesen látogassanak ide is!!!
Üdv.: Pontifex
1
a Viktor
2010. július 14. 11:19
#17
Nezd, Caligula, az SZDSZ-re tett utalasodbol latszik, hogy tudsz normalisan is gondolkodni, de a kovetkezetesseg es a logika akkor sem az eros oldalad. Te sem tagadhatod, hogy a Fidesz kovetkezetesen a normalis csaladi elet mellett all ki, a Maszop viszont mindent megtesz annak bomlasztasaert. Vagy talan nem ugy van? Ha pedig ugy van, akkor te is belathatnad vegre, hogy az effele perverz sztorik a ket oldal kozul melyikhez allnak kozelebb. Es hogy en mit keresek itt? Kezdetben ez a honlap meg tobbe-kevesbe normalis volt, de 2002 ota (erdemes felfigyelni a datumra!!) iszonyuan elarasztottak ezek a rohadt nyugati perverziok. Ideje volna visszaterni az eredeti vaganyra.
1
Szex-epil
2010. július 14. 10:30
#16
Akiknek nem tetszenek az itt olvasható különféle perverziók azok ne ide jöjjenek és idétlenkedjenek a hozzászólásaikkal, hanem a könyvesboltba és ott olvassanak Petőfit, Aranyt, Jókait stb. stb.!
1
Caligula
2010. július 14. 09:23
#15
"a Viktor"!
1.Mondtam már, hogy ne használd ezt a nick-et, mert ez jobban bosszant, mint ez a story!
2.Ez a story nem attól rossz,hogy maszopos vagy szadeszes,hanem abszolút értékén(értéktelenségén)!!!
3.A szex nem politika-függő!!!Régen rossz lenne,ha ide is visszaszivárogna a politika!Sajnos elég' "régi vagyok", hogy emlékezzem azokra az időkre, amikor a feleség feljelentése alapján,a férjet behívatták a párttitkához és ott szankcionálták a félrebaszást - én köszönöm nem kérek belőle!Ugyanebben az időben akarták megmondani azt is,hogy miről,mit és hogyan gondoljunk - köszönöm ebből sem kérek!!!
4.Rólad viszont az a meggyőződésem,hogy közönséges provokátor vagy,mert ha valóban az "erkölcs, ilyen magaslatain leledzel",akkor hogyan kerültél erre a honlapra?!?
5.Ez volt az utolsó,hogy veled foglalkoztam,mert meggyőződésem,hogy te egy szadeszes provokátor vagy!!!
1
a Viktor
2010. július 14. 08:43
#14
Ez ocsmany MASZOPOS perverzio, Pamaci, jobb, ha megtanulod. Caligula meg nem tanulta meg.
1
v-ir-a
2009. október 25. 21:23
#13
bizonyos mértékig egyetértek Dáviddal.
Azzal viszont nem tudok egyetérteni, hogy "Ocsmány homo történet!!!!!!".
amúgy ebből a sztoriból sztem sokkal többet ki lehetett volna még hozni. "Imádom "azokat a hetero férfiakat, akik elítélik a homoszexualitás ezen részét,de két csajszi szexjátékát viszont élvezettel végignéznék.
1
Caligula
2009. október 21. 19:17
#12
Dávid!Amit írtál az a hímneműekre igaz!A FÉRFIAKRA NEM!!!
1
Dávid
2009. október 20. 11:33
#11
Ízlések és pofonok különbözőek :)
Nekem tetszett a történet, bár kicsit meseszerű.
Kimondatlanul is sok férfi álmodozik hasonlókról, hiszen a látens biszexualitás mindenkiben ott lakozik. Van akiben erősebben van akiben gyengébben. Ki tudja mikor és hol tör felszínre az életed során!

Üdv: Dávid
1
sztbali
2009. október 16. 12:15
#10
Nagyon durva. Mínusz pontot adnék rá.
1
mindegy mi
2009. október 14. 21:08
#9
Ha nem gruppennek írják ki hanem gay-nek, akkor el sem olvasom, így viszont egy pont, és csak sajnálom hogy nincs mínusz 10.Az ilyen történeteket külön oldalon kellene hozni, ott garantálom hogy nem fogok lepontozni!!!
1