A+ A-

A tanya ahol élünk 8. rész - Bandi

Az esküvőn nem sokan voltunk, talán ötvenen ha lehettünk. A vendégek nagy részét nem ismertem, így nagyon kínosan telt az este. Alig vártam, hogy a menyecske táncnak vége legyen, és kedvesemmel elvonulhassunk. Juli nagyon készült a nászéjszakára, hogy asszonyként veszthesse el a szűzségét. Természetesen én is nagyon izgatottan vártam ezt az éjszakát. Gyorsan levetkőzött, és a takaró alá bújt, én is ledobáltam a ruháimat, és mellé feküdtem. Átöleltük egymást, szenvedélyesen csókolóztunk, amikor fegyverem bevetésre készen állt a combjai közé térdeltem. Szeme csukva volt, arca kipirosodott az izgalomtól. Megsimogattam a szeméremajkakat, szétnyitottam őket, marokra fogtam a farkam, és a rózsaszín réshez dörgöltem. Kéjesen nyögdécselt, megfogadtam magamban, hogy ma este gyengéd leszek. Combjait kicsit felhúzta, és még jobban széttárta őket, szinte felkínálta magát urának, és parancsolójának. Fegyverem a hüvely bejáratához igazítottam, és lassan behatoltam. Amikor a szűzhártyát átszakítottam, hangosan felsóhajtott, megálltam egy kicsit. Aztán centiről-centire haladtam beljebb a forró, szűk hüvelyben. Mintha egy bársonyalagútban haladtam volna, hüvelye forrón ölelte körül a farkam puha falaival. Amikor tövig elmerültem benne, ráborultam, és ismét szenvedélyesen csókolóztunk. Testünk összeforrt az ölelésben, akkor is így voltunk, amikor a péniszem vadul megvonaglott, és lüktetve pumpálta a magom hitvesem hüvelye legmélyére. Mellé feküdtem, ő az ölembe vackolta magát, megcsókoltam a nyakát, és a fülébe súgtam.
- Olyan gyönyörű vagy, és én nagyon szeretlek.
A lakodalom utáni hétfőn magamhoz kérettem Ernőt a Béry birtok gazdatisztjét, hogy tájékoztasson a birtok pénzügyi helyzetéről. A gazdatiszt a könyvelést is magával hozta, itt minden kiadás, és bevétel fel volt tüntetve. Miközben én a könyveket tanulmányoztam Ernő szó nélkül ült a székén, remegett a keze, és nagyon izzadt. Elég volt belelapoznom a könyvelésbe, hogy lássam itt bizony sikkasztottak. Kedves anyósom annyira megbízott az embereiben, hogy évek óta nem számoltatta el őket. Ezt a gazdatiszt vezetésével ki is használták, pofátlanul loptak, saját zsebre dolgoztak. Becsuktam a könyveket, és a férfi szemébe néztem, elkapta a tekintetét, és lehajtotta a fejét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (89 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2014. 11. 6. csütörtök 06:51
Ez már jobb.
#9 tiborg 2012. 11. 11. vasárnap 04:56
A kedves Bandi gyerekbol durva,onimado zsarnok lett.Ez egy erthetetlen fordulat,ugy mint a sztori vege.De szegeny felesege meg lett kimelve kicsapongasaitol.
#8 mackó2009 2012. 10. 30. kedd 22:03
kissé meghökkentő
#7 sihupapi 2009. 12. 1. kedd 23:52
!!!!!!
#6 ogree 2009. 10. 19. hétfő 01:35
Látod az ilyen értelmes kritikát eltudom fogadni.
De azt, hogy le kutya szarozzák amit írtam azt nem tudom elfogadni, még akkor sem, ha ilyen kifinomultan teszik.
Remélem a többi történetem jobban fog tetszeni.
Ezzel részemről lezártnak tekintem a dolgot.
#5 Caligula 2009. 10. 18. vasárnap 23:23
Nem kedves ogree!Amit te vezetéknévnek gondoltál - felteszem tudatlanságodban - az ennek az írásnak a minősége!Sajnálom,tőled jobbhoz voltam szokva!
#4 ogree 2009. 10. 18. vasárnap 16:02
Kedves Caligula talán ez a vezetékneved?
Canis Merga Caligula--egész jól hangzik, sőt lehet, hogy találó is.
#3 Caligula 2009. 10. 14. szerda 21:11
Canis merga
#2 hogolyo 2009. 10. 14. szerda 19:29
jo.johet a folytatas.
#1 Törté-Net 2009. 10. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?