A+ A-

Pár-kapcsolat

Anival 3 éve vagyunk együtt. Már régóta érlelődött bennünk, a kedvesemmel, hogy valamiképpen fel kellene frissíteni a szexuális életünket, mivel sajnos szürke kötelességé vált az elmúlt 1 évben. Ennek fő oka, hogy mindketten most kezdtünk el dolgozni, és a kemény munka után már egyikünkben sincs annyi vágy, hogy szenvedélyesen egymásnak essünk.
Egyik hétvégén úgy alakult, hogy Ani egy barátnőjével összefutott vásárlás közben. Annamari 24 éves vörös hajú, minimum 100-as mellbőséggel, egy az egyben Gianna Michaels klón. Őszintén szólva gyakran volt fantáziám főszereplője... de ne rohanjunk előre. Annamari és barátja Balázs régi ismerőseink voltak, habár az utóbbi időben nem futottunk össze; így szinte adta magát a felvetés Annamari részéről, hogy vagy mi vagy ők átmennek a másikhoz egy kis sörözésre.
Amikor Ani hazajött a hírrel nagyon izgatott lettem. Este szeretkezés közben fel is vetettem poénkodva, hogy milyen izgató lenne, ha most a másik szobában Balázsék kefélnének. Meglepetésemre Ani a következőt mondta:
- Képzeld el, hogy most Annamarit keféled - és megfordulva a farát mutatta nekem... csak bámultam
- Tegyél magadévá! Kefélj meg! Most én vagyok Annamari.
- Rendben kis vörös ördögöm, én meg most Balázs leszek és eszetlenül megbaszom a vörös kis puncidat! - Megfogtam kétoldalt formás csípőjét, és így nyomattam neki rendületlenül. Minden lökésnél a méhéig hatolva. A nagy csöcsei, felvéve a lökésem ütemét, himbálózott. Ani meg úgy nyögött, mint még soha. Ahogy így csattogtattam mindig megmozdult az ágy is.
- Gyere Balázs élvezz belém!!! Élvezz Annamaridba! - Én meg benyomtam neki tövig, és óriási erővel, több ütemben robbantam bele az én drága Anim méhének legmélyébe.
- Érzem a lövéseid, lődd belém, pumpáld belém az összest, ami benned van. Imádom ezt érezni. Nagyon akartam már ezt a lövést érezni! -
Én meg csak pumpáltam belé a golyóim összes tartalmát.
Aznap este eldöntöttük, hogy fantáziánkat meg kell valósítanunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 16:48
Holvan a folytatás?
#3 listike 2014. 05. 8. csütörtök 19:33
Tetszett, de hol a folytatás?
#2 A57L 2014. 01. 4. szombat 04:40
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2009. 10. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?