A+ A-

A tanya ahol élünk 7. rész - Bandi

Befejeztem a tanulmányaimat, nagyon jó volt haza jönni. A család ünnepi vacsorával várt, a vacsora után nagyapával borozgattunk, és beszélgettünk. Kíváncsi volt mit tanultam az elmúlt években, és persze arra is, hogy mik a terveim a jövőben. Rég elmúlt éjfél, amikor nyugovóra tértünk.
- Pihend ki magad, reggel korán indulunk a városba - búcsuzott tőlem nagyapa. - Ja és rendesen öltözzél fel, hogy komolyan vegyenek - fordult vissza az ajtóból.
A szobába érve ledobáltam a ruháim magamról, és anya mellé bújtam. Örömmel konstatáltam, hogy ő is meztelen. Szórósan mögé feküdtem, és átöleltem.
- Jaj de nagyon vártam ezt a napot - sóhajtott fel.
Farkam már kőkeményen feszült neki a tomporának, nagyon kívántam a kéjt. Addig ügyeskedtem, míg a péniszem be nem csúszott a farpofák közé. Aztán anya megkegyelmezett, felemelte a felső lábát, ujjai ráfonódtak a fegyveremre, és a hüvely bejáratához igazította. Amint éreztem, hogy szabad az út egy vad lökéssel tövig elmerültem anya csodálatos barlangjában. Kicsit megálltam, ám ekkor ő kezdett el csúszkálni a lábai közt feszülő élő nyárson. Nagyon kellemes volt hagytam, hogy ő irányítson. Nem bántam meg, csodálatos szűk hüvelye volt, forrón ölelte körül árbocom. Egyre vadabbul, és egyre gyorsabban mozgott, majd megállt, ekkor vaginája mintha masszírozta volna a benne feszülő hímtagot. Az ágyékom elzsibbadt, heréim megfeszültek, és vad lüktetéssel préselték ki magukból a spermát. Anya teste megfeszült, hangosan sóhajtozott, és ekkor ölemet forró nedvesség öntötte el. Félkemény szerszámom lassan csúszott ki a kitágult hüvelyből, ágyékom lucskos volt a kettőnk nedveitől. A kielégüléstől, na meg az elfogyasztott bortól mély álomba merültem.
Kora reggel nagyapa kopogtatására ébredtem, megborotválkoztam, megmosakodtam, és felvettem a legjobb ruhám. Nagyapa elégedetten mért végig, már befogott a kétkerekű bricskába, amint mellé ültem indultunk is. Először egy ügyvédi irodát kerestünk fel, itt nagyapa készítetett egy papírt, amelyben engem jelölt meg egyetlen örökösének. Kicsit túlzásnak tartottam, hogy a tanya miatt ilyen nagy felhajtást csinál az öreg. A szám akkor maradt tátva, amikor az ügyvéd tételesen felsorolta az örökségem. A tanyán kívül volt egy városi bérházunk is, ami havonta szép pénzt hozott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.39 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 11. 6. csütörtök 06:54
Kezd gyengülni.
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 5. szombat 17:09
Kifejezetten jó.
#4 tiborg 2012. 11. 11. vasárnap 04:39
Gyenge kozjatek......
#3 mackó2009 2012. 10. 30. kedd 21:57
Mit alakul,inkább egyre jobban bonyolódik.
#2 sihupapa 2009. 10. 6. kedd 19:46
alakul.
#1 Törté-Net 2009. 10. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?