A+ A-

Biológia különóra

Előzmény - És mi lett a tangáddal? - Amit a tanárnő zsebre rakott? Később sikerült vissza szereznem. Nem is akár hogyan! A következő biosz óra végén megkért, hogy tanítás után menjek vissza hozzá, mert valami gond van a legutóbbi dolgozatommal. Na, mondhatom, rendesen beijedtem, hogy a korrepetálás ellenére szar lett a dogám. Még két óránk volt hátra tanítás végéig. Egész idő alatt azon agyaltam, hogy mi a francot ronthattam el... Megfordult a fejemben, hogy talán az utolsó korrepetáláson történtek miatt akar valamit.
Nem felejtem el azt a pár percet, amíg a hűvös, finom ujjaival a puncimnál matatatott. Oly finoman, olyan érzékien simogatta meg a melleimet, húzta szét a szeméremajkaimat... És valami sejtelmes fény csillogott a szemiben, amikor a korrepetálás végén megcsókolt... Ezt jól kifogtam... Egy biszexuális biosz tanár, mellesleg anyuka is, férjjel, plusz két gyerekkel... Nem! Neeem!! Az nem lehet, hogy tetszem neki - bár nem volna rossz, szívesen megsimogatnám én is a melleit - teljesen kizárt, csak az én beteg fantáziám...
De mi van, ha mégis? Így telt el a két óra. Amikor végre kicsengettek, első dolgom az volt, hogy rohantam vissza a biosz terembe. Az ajtóval szemben volt a tanári asztal, balra a padok, jobbra pedig a szertár. Az ajtaja nyitva. Kiszólt a tanárnő: - Andikám, te vagy az? - Igen, én, tanárnő! - Csukd be légy szíves a teremajtót. Becsuktam, majd bementem a szertárba.
- Ezt az ajtót is csukd be, kérlek - és zárd is rá! - mondta mosolyogva Edit néni. Itt már kezdtem izgulni, hogy most mi vár rám...
Akkor tehát mégis... Mégis szereti lányokat...
- Ne aggódj, nincs semmi baj a dolgozatoddal!
Igen! Tudtam! Éreztem!!
- Nem akarok semmi rosszat - folytatta - de a pénteki korrepetáláson nem csak Te, hanem én is felizgultam. Szeretném, ha most segítenél nekem. Tágra nyílt szemekkel hallgattam. Lassan lépkedett felém.
- Szeretném, ha szeretkeznél velem, itt és most! - mondta, és finom csókot lehelt az arcomra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 04. 22. kedd 04:44
Nem rossz
#6 A57L 2013. 12. 27. péntek 05:56
Egész jó.
#5 Hétpettyes bogár 2009. 10. 6. kedd 23:50
Grosse und schöne scheisse!
#4 Hétpettyes bogár 2009. 10. 2. péntek 08:30
Úr Isten!Ezt is éppencsak kamaszodó fiúcska írta.Ennyi "tárgyi tévedést".....igaz a farkas is lenyelte Piroskát oszt a vadász mégis élve szedte ki belőle.
#3 Hétpettyes bogár 2009. 10. 2. péntek 08:29
Úr Isten!Ezt is éppencsak kamaszodó fiúcska írta.Ennyi "tárgyi tévedést".....igaz a farkas is lenyelte Piroskát oszt a vadász mégis élve szedte ki belőle.
#2 sihupapa 2009. 10. 2. péntek 01:38
mintha már olvastam volna.
#1 Törté-Net 2009. 10. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?