Biológia különóra

Szavazás átlaga: 6.89 pont (35 szavazat)
Megjelenés: 2009. október 2.
Hossz: 10 205 karakter
Elolvasva: 2 131 alkalommal
Előzmény – És mi lett a tangáddal? – Amit a tanárnő zsebre rakott? Később sikerült vissza szereznem. Nem is akár hogyan! A következő biosz óra végén megkért, hogy tanítás után menjek vissza hozzá, mert valami gond van a legutóbbi dolgozatommal. Na, mondhatom, rendesen beijedtem, hogy a korrepetálás ellenére szar lett a dogám. Még két óránk volt hátra tanítás végéig. Egész idő alatt azon agyaltam, hogy mi a francot ronthattam el... Megfordult a fejemben, hogy talán az utolsó korrepetáláson történtek miatt akar valamit.

Nem felejtem el azt a pár percet, amíg a hűvös, finom ujjaival a puncimnál matatatott. Oly finoman, olyan érzékien simogatta meg a melleimet, húzta szét a szeméremajkaimat... És valami sejtelmes fény csillogott a szemiben, amikor a korrepetálás végén megcsókolt... Ezt jól kifogtam... Egy biszexuális biosz tanár, mellesleg anyuka is, férjjel, plusz két gyerekkel... Nem! Neeem!! Az nem lehet, hogy tetszem neki – bár nem volna rossz, szívesen megsimogatnám én is a melleit – teljesen kizárt, csak az én beteg fantáziám...

De mi van, ha mégis? Így telt el a két óra. Amikor végre kicsengettek, első dolgom az volt, hogy rohantam vissza a biosz terembe. Az ajtóval szemben volt a tanári asztal, balra a padok, jobbra pedig a szertár. Az ajtaja nyitva. Kiszólt a tanárnő: – Andikám, te vagy az? – Igen, én, tanárnő! – Csukd be légy szíves a teremajtót. Becsuktam, majd bementem a szertárba.
– Ezt az ajtót is csukd be, kérlek – és zárd is rá! – mondta mosolyogva Edit néni. Itt már kezdtem izgulni, hogy most mi vár rám...

Akkor tehát mégis... Mégis szereti lányokat...
– Ne aggódj, nincs semmi baj a dolgozatoddal!
Igen! Tudtam! Éreztem!!
– Nem akarok semmi rosszat – folytatta – de a pénteki korrepetáláson nem csak Te, hanem én is felizgultam. Szeretném, ha most segítenél nekem. Tágra nyílt szemekkel hallgattam. Lassan lépkedett felém.
– Szeretném, ha szeretkeznél velem, itt és most! – mondta, és finom csókot lehelt az arcomra.
– De tanárnő, ez helytelen! Már abból is elég nagy balhé lehetne, amit pénteken csináltunk... – játszottam az aggodalmaskodó jó kislányt.

– Ne aggódj, nem fogja megtudni senki. És ne tanárnőzz, szólíts nyugodtan Editnek! Legnagyobb megdöbbenésemre kezdtem egyre jobban felizgulni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.89 pont (35 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
p
papi
2014. április 22. 04:44
#7
Nem rossz
1
a
A57L
2013. december 27. 05:56
#6
Egész jó.
1
Hétpettyes bogár
2009. október 6. 23:50
#5
Grosse und schöne scheisse!
1
Hétpettyes bogár
2009. október 2. 08:30
#4
Úr Isten!Ezt is éppencsak kamaszodó fiúcska írta.Ennyi "tárgyi tévedést".....igaz a farkas is lenyelte Piroskát oszt a vadász mégis élve szedte ki belőle.
1
Hétpettyes bogár
2009. október 2. 08:29
#3
Úr Isten!Ezt is éppencsak kamaszodó fiúcska írta.Ennyi "tárgyi tévedést".....igaz a farkas is lenyelte Piroskát oszt a vadász mégis élve szedte ki belőle.
1
sihupapa
2009. október 2. 01:38
#2
mintha már olvastam volna.
1
T
Törté-Net
2009. október 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1