A+ A-

Julie - este az irodában

Julie egy pillanatra megtorpant az iroda ajtajában, mielőtt belépett volna. Halk beszéd, de senki nem válaszol - telefon? Talán. Ez elrontja a meglepetés erejét, gondolta. Vagy mégsem, támadt egy huncut gondolata. Körbenézett, a többi iroda felől semmit sem hallott. Mostanra az összes titkárnő és a többi ügyvéd is rég lelépett, csak Mike maradt bent, mint minden este. Tökéletes.
Hallgatózott pár pillanatig, még mindig hallotta Mike szavait, bár érteni nem értette őket. Közben lassan kigombolta a fekete blúzt, és ledobta magáról, egyenesen a titkárnő asztalára. A fekete szoknya is követte hamarosan, úgyhogy csak a tanga, a csipkés melltartó, a combfixes harisnya és a tűsarkó maradt. A tökéletes csomagolás, gondolta kuncugva, majd kopogás nélkül benyitott.
Mike az íróasztal mögött ült, az ajtónak háttal. A félhomályos irodának köszönhetően a nyitott ajtón beszűrődő fény remekül tükröződött az üvegen, és így Julie is. Mike lassan fordult vissza a forgószékkel, szemét a lányon legeltetve, azzal a tekintettel, amitől Julienak máris nedvesedni kezdett a combjainak köze. A férfi mosolya és perzselő tekintete megtette a magáét - a lány becsukta maga mögött az ajtó, nekidőlt, és enyhe terpeszbe állva simogatni kezdte magát. Bal keze a melltartójához siklott, a csipkén keresztül körömheggyel ingerelve a bimbót, miközben másik kezének ujjai a dombocskáján haladtak lefelé, egyre közelebb és közelebb a puncijához.
Mike a karosszékéből figyelte a lányt, közben tovább folytatva ügyfelének jogi okítását. Látszott rajta, hogy roppant mód élvezi a helyzetet, ahogy Julie egyre jobban elmerült a borzongásban. A lány most már markolászta a melleit, jobb mutatóujjának körme pedig a tangát majdnem átszúrva simogatta egyre gyorsabban az ajkakat. Hirtelen megállt, és Mike - ra nézett, a tekintete szinte könyörgött. A férfi elmosolyodott, és közelebb intette.
A lány az íróasztal mögé sétált, és megállt Mike előtt, aki lassan elkezdte simogatni a fenekét. Szelíden megdöntötte előre, mire Julie ráhasalt az asztalra, lábait ismét terpeszbe téve. Érezte, amint a férfi - még mindig telefonálva - lehúzza a tangát, és az ujjai az ajkakat kezdik simogatni. Előrehajtotta fejét az íróasztalra, egyre mélyebben és mélyebben véve a levegőt, ahogy Mike ujjai, egyszerre kettő, mélyen besiklottak a puncijába, belülről simogatva, ingerelve őt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 04. 21. hétfő 18:38
Egész jó
#6 A57L 2013. 12. 1. vasárnap 06:39
Nem rossz.
#5 tiborg 2010. 11. 19. péntek 04:50
Soviniszta(vagy szadista) disznolkodas.
#4 Pavlov 2010. 11. 18. csütörtök 00:09
Szerintem is jóféle.
#3 man 2009. 10. 7. szerda 19:39
szerintem meg állat!!!
#2 sihupapa 2009. 10. 2. péntek 01:21
nekem bunkó.
#1 Törté-Net 2009. 10. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?