A+ A-

Régi ismerősök 2. rész

Legutóbbi jelentkezésem alkalmával megismerhettétek a mámor történetét egyik régi ismerősömmel. Mint már akkor is mondtam a varázs nem szállt el mint egy pillangó, mert nem egyszer összejövünk és elvezzük egymás testét. Bár az utóbbi időben annyiszor szeretkeztünk már, hogy bárki ráunhatna alacsony intelligenciájára, kihívó viselkedésére. De ha ezeken az apróságokon az ember túl teszi magát, akkor megértheti őt és remekül szórakozhat.
Alig történt két napja egy olyan eset, amire csak visszagondolni lehet, megismételni soha, és könnyen lehet, hogy nem is lenne olyan jó, mint az első. Reggel találkoztam vele, a szemei alatt apró kis karikák voltak, hiszen a teljes éjszakát szeretkezéssel töltöttük, de ettől függetlenül hálásan kacsingatott rám. Azt mondta, hogy lenne este egy parti, ahová szeretne meghívni, és bemutatni néhány barátnőjének. Én persze rögtön igent mondtam rá, kitűnő hely a megszokott életvitelünk folytatására vagy legalábbis a ráhangolódásra. Napközben nem láttam többet, de amikor nyolcat ütött az óra finom, testéből rengeteget mutató estélyiben állott be. Én egyszerű öltönyt és inget viseltem, nem volt szokásom túlságosan kicsípni magamat.
A parti eleinte unalmasnak indult, bár a csajom végig ott feszített mellettem, néha pedig minden ok nélkül leguggolt, hogy a kivágáson keresztül mélyen rálássak melleire. Ilyenkor persze ő is meg én is remekül szórakoztunk de az egyébként tragédia számba menő összejövetel sehogy se tudott lekötni. Aztán jöttek az ismerősei, és az egyiket rögtön felismertem. Ő is az osztályba járt és mindketten már akkor igen jóba voltak. Nem mondom, hogy olyan bitang jó teste volt mint a csajomnak, de azért nem volt annyira rossz. Közepes méretű keblei voltak, viszonylag karcsú és kicsit aránytalanul nagy fenékkel. A suliban ugyanolyan kihívóak voltak mind a ketten, nem egyszer fantáziáltam róluk, méghozzá igen vadakat.
Ez a kis összejövetel nagyon kezdett ellaposodni és már a csajom izgató akciói is elmaradtak, mert elvitte őt valahová a barátnője. Mivel már nagyon untam magam, ezért úgy döntöttem keresésre indulok, szerettem volna felvidítani magam. Átnéztem az összes helyiséget, félre eső helyeket, de sehol sem találtam. Ép egy emeleti nyitott ablak mellett mentem el, és meghallottam a hangjait. Lenéztem és éppen akkor mentek a ház mögé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 12. 25. péntek 07:54
Egész jó!
#4 vakon53 2015. 12. 25. péntek 00:58
Magyaránmegmondva a szarosfaszodat attad a szájába az imolának?
#3 listike 2014. 04. 15. kedd 10:25
Az első rész jobb volt.
#2 A57L 2014. 01. 6. hétfő 03:52
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?