A+ A-

Nimfo nejem és barátaink 1. rész

Barátnöm Judit, 21 éves magas fejlett testü közepes mellü barnahaju lány. Rendszeresen szexeltünk, naponta többször is igényelte hogy kitöltsem a combjai közti ürt és bele engedjem magam. Egy nap, miközben épp vadul rángattam a farkamon, azt nyögte: Kivánom a barátodat, Pétert!
Akkor nem tulajdonitottam nagy fontosságot a dolognak, de késöbb rákérdeztem hogy komolyan gondolta-e?
Egyböl és határozottan rávágta hogy: igen, nagyonis komolyan. Tudta tölem még régröl hogy Péter is nagyon kivánja Öt. Leültünk beszélgetni erröl a dologról kicsit bövebben:
- Hogyan képzelted ezt? Hogy majd felváltva járunk téged megbaszni?
- Nem dehogy. Csak pár alkalommal szeretném érezni magamban, kipróbálni milyen vele a szex. Föleg mert mesélted mekkora fasza van. A méhszájammal akarom csókolgatni a faszát. Nem izgatna téged látni ezt?
Addig fel sem merült bennem hogy nézhetném is. Egyszeriböl érdekelni kezdett a dolog. Hallottam már ilyesmiröl hogy a férj megbaszatta a feleségét idegenekkel, barátokkal és nagyon izgató volt. Gondoltam hát, jó lenne kipróbálni. De hogy én is nyerjek valamit a dolgon, ezt válaszoltam:
- Rendben. Megbeszélem vele, de biztos vagyok hogy igent fog mondani mivel nagyon kiván már régóta. Viszont lenne egy kérésem. Vedd rá a barátnödet, Andreát hogy baszassa meg magát velem párszor.
Itt hadd tegyek egy kitéröt. Andreát ugy ismertem meg hogy Judittal fogadtunk hogy nem mer csókolozni egyik barátnöjével elöttem. Egyik reggel felhivott és kért hogy menjek át hozzá. Bevitt a hálószobájába ahol bemutatta nekem Andreát aki elözö éjjel ott aludt nála. Andrea egyszál hálóingben volt, ami eléggé ki volt vágva, többet mutatott mint amit eltakart, és eléggé átlátszó is volt. Hatalmas mellei voltak jókora mellbimbókkal amik szinte kipattantak a hálóingjéböl amint felállt az ágyról hogy bemutatkozzon.
Andrea 18 éves kb 163-165cm magas hullámos hosszú barna haju és barna szemü lány, csinos combokkal.
Mikor felállt az ágyról, lepödtem meg csak igazán. Nem volt rajta bugyi és a hálóingje nemhogy eltakarta volna a punciját hanem elöl rövidebb volt hogy teljes betekintést nyujtson. Puncija akárcsak a Judité teljesen kopasz volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 11. 5. vasárnap 21:26
Ennél sivárabbat nehéz lenne találni. Nem tetszett.
#6 A57L 2013. 12. 30. hétfő 04:10
Nem rossz.
#5 joozsi 2012. 09. 26. szerda 04:13
Ellopták a folytatást?
#4 man 2009. 09. 25. péntek 08:34
Elején még barátnőm, végén már nejem... lemaradtunk a lakziól.
#3 jani 2009. 09. 24. csütörtök 08:21
Hát ....
#2 asura 2009. 09. 24. csütörtök 01:12
Jöhet a folytatás.
#1 Törté-Net 2009. 09. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?