A+ A-

A szűz asszony 10-11. rész

X. rész
(- Jaj!... Mit akarsz?... Jaj!... Te!... Tudod, hogy ettől megőrülök! Nem bírom tovább! - suttogta elfulladva a lány, miközben az asszony a pongyoláját szétnyitva, remegő kezekkel kezdte lehámozni testéről a parányi bugyiját.
- Jaj!... Te!... Mit csinálsz?! Jaj!... Te is... te is... a csiklómat... akarod? - A lány a lemeztelenített asszonycsípőt átölelte, egyik kezével simogatni kezdte a vénuszdombot. Időnként lágyan be-besimítva szeméremajkaihoz. Az izgató játék következtében kiemelkedett a barnapihés szeméremajkak közül a mintegy ujjnyi vastag csikló, keményen meredve előre. A lány két ujját külön-külön megnedvesítette az izgalomtól átnedvesedett szeméremrésben és hüvelyben, majd az így síkossá vált ujjai között morzsolgatta a kéjtől merev csiklót. Az asszony formás, kemény csípője ritmikus vonaglással válaszolt. Rövid idő múlva fehér harmatcsepp jelezte a csiklón, hogy a kéjtől hörgő és vonagló asszony a mámor tetőfokára jutott. A lány sötét fürtű feje partnere ölébe bukott, ajkai mohón beszívták a kemény csiklót.
- Jaj, de jó!... - tört fel a kéjes sikoly az asszony ajkairól. - Jaj! Megőrülök, olyan jó!... Olyan jól tudod csinálni!... Jaj!... Én is nyalok neked! - Valósággal eltépte ölét a lánytól, vad erővel rádobta magát, széjjelfeszítette combját, szinte letépte róla a nadrágocskát. Szájával a lányosan kemény szeméremajkak közé fúrta magát, vadul habzsolva azokat, időnként kemény, hegyes nyelvét a hüvely nyílásába tolva. Kisvártatva mindkettőjük testének vonaglása kéjes remegésbe ment át. Rövid idő múlva hörgő sóhajba fúló, elnyújtott sikollyal omlott egymásra a két kielégült nő...)
XI. rész
Maurice távirati hívást kapott. Búcsúéjszaka nélkül utazott el, még aznap délután.
Két napig őgyelegtem egyedül a kastélyban. Talán a harmadik napon kaptam levelet Ninontól. Arról értesített, hogy férjének a húga érkezik hozzájuk Londonból, de ők még nem lesznek otthon. Arra kért, hogy vegyem védőszárnyaim alá, míg ők megérkeznek. A levél dátumából arra következtettem, hogy a kislány már meg is érkezett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 12. 9. szombat 11:17
Lehet ezt még fokozni? Lassan kimerülnek a lehetőségek.
#5 feherfabia 2014. 10. 28. kedd 06:07
9P
#4 zsuzsika 2014. 10. 27. hétfő 10:06
Jó.
#3 A57L 2013. 11. 22. péntek 05:40
Egész jó.
#2 mackó2009 2012. 10. 29. hétfő 22:48
csak így tovább
#1 Törté-Net 2009. 09. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?