Nagylány kalandjai 11. (utolsó) rész - Nyaralás

Szavazás átlaga: 7.53 pont (73 szavazat)
Megjelenés: 2009. szeptember 22.
Hossz: 30 870 karakter
Elolvasva: 18 359 alkalommal
Készült: 2009. augusztus
Nehéz volt az ébredés, hirtelen nem is tudtam hogy hol is vagyok: az óra már
l
alf
ec
alf
alf
rg
alf
ött
és én is lassan eszméltem. Kláriék nappalijában ébredtem, barátnőm rángatta le rólam a takarót és sürgetett hogy térjek magamhoz. Hát persze: nyaralni indulunk, reggel 7 órakor fog felszállni a gép és messzire repít minket, egy álló hétig csak a pihenés és a szórakozás az amire gondunk lesz. Tunézia az úti cél, egzotikus és számomra még megfizethető hely. Megy az egész Csapat, kivéve Zolit akinek herótja van az araboktól és a repüléstől egyaránt és semmilyen rábeszéléssel nem lehetett ettől eltéríteni. Én kaptam a helyét, majd Klárival leszünk egy szobában, végül is az erdőbe nem muszáj fát vinni...
Már tegnap délutántól itt voltam és segítettem barátnőmnek főzni, nem akarta ellátmány nélkül hagyni férjecskéjét az elkövetkező napokra és amivel lehetett feltöltötte a hűtőt, rendbe raktuk a lakást.
Este pedig másról gondoskodott Zoltánnak, azzal hogy ossza be azt egy hétre: óránként tűntek el a hálószobában, azután pedig én is besegítettem... a végén ketten kényeztettük a háziurat és kicsavartuk minden energiáját. Enyém volt az utolsó menet: alaposan meglovagoltam a hátán fekvő Zolit, Klári pedig kezeivel és mellével segített be férjének, meg nekem is az elsöprő orgazmushoz.

Kedd
Össze voltak készítve már a bőröndök, csak a reggeli kellékek elpakolása volt hátra. Megjöttek a többiek egyszerre, ami persze nem volt meglepő hiszen együtt megyünk a reptérre bérelt mikrobusszal: mindenkinek kávé kellett, nekiálltam a lefőzésnek mivel Klárit nem találtam a zsibongós lakásban. Volt jó kedv és vihorászás, a lépcsőházban le is kellett pisszegni a csapatot mert van aki ilyenkor azért még aludni akar a lakók közül. Kihordtam Nekik a kávét, cukrot egyéb kellékeket és mentem kezet mosni amikor rátaláltam a háziasszonyra a fürdőszobában: bensőségesen búcsúzott a férjétől, előtte térdelt és a lehúzott sliccből előmeredő farkát szopta, kezével pedig ütemesen mogyorózott. Zoli észre sem vette hogy rájuk nyitottam: behunyt szemmel lihegett azután pedig hangos nyögéssel elélvezett, spermája barátnőm arcán landolt.

Elindultunk és alig egy óra alatt már a helyszínen is voltunk. Nem Ferihegyről fogunk repülni hanem egy közelebbi, városi repülőtérről ami ezelőtt katonai reptérként üzemelt. Gyorsan ment a bechekkolás, ez az egy gép indult innen délelőtt. Nem jelentett újat számomra sem a repülés sem pedig a tengeri nyaralás, de Afrikában még nem jártam és ilyen, ránk váró all inclusives üdülést sem próbáltam még. A Földközi tenger kékje elábrándított: társaim még nem tudják, de ezzel a közös bulival búcsúzok Tőlük, mivel Ősztől a fővárosba költözök, ott fogok élni és dolgozni. Valahogyan ki voltam sütve, semmiben nem találtam meg magamat. Nem találtam párt sem magamnak, volt ugyan jelentkező és együtt is éltem hónapokat az utolsó partneremmel, de semmi mély érzelemre nem voltam képes. Pedig rendes srác volt, mindenki szerint összeillettünk, az ágyban is ügyes volt és jól kijöttünk, de ugyanúgy felületesen viszonyultam hozzá mint mostanában mindenhez. Kaptam egy jó állásajánlatot és ígéretet egy nagy multi cégtől munkahelyre és a letelepedésem segítésére. A cég meglévő Jogi Igazgatóságát nemzetközi tevékenységgel bővíti ami azt jelenti, hogy a külföldön már nekik dolgozó ottani jogi irodákkal kell tartanom majd a kapcsolatot. Folyékonyan beszélek angolul, a szükséges többi szakmai ismeretet meg majd megtanulom. Abban bíztam, hogy az új környezetben vissza találok régi énemre és visszatérnek energiáim, ambícióim is.
Tamás, az "Öreg" intézte ezt az álláslehetőséget a cégénél: az ominózus egy éjszaka után megkeresett és ugyan akkor én nem álltam kötélnek és nem feküdtem le vele, de kapcsolatban maradtunk. A következő találkozáskor vacsoráztunk, majd Nálam töltöttük az éjszakát. Többször leugrott hozzám, pénz már nem került szóba, nem fogadtam el, ehelyett szép ajándékokat kaptam Tőle. Tiszteltem, értékes ember volt nagy életbölcsességgel és sokat tanultam abból ahogyan Ő az életet látta-értelmezte.

Alig 2 órás repülőút után landoltunk és irány a kalandok: a szabadban rögtön megcsapott Afrika meleg és fűszeres levegője, rövid buszozás után pedig már álmélkodhattam is a hatalmas és szép szálloda tiszta márványból készült halljában.
Erikáékkal egymás melletti szobáink voltak, Zitusék és Ildikóék pedig egy másik szárnyban kaptak elhelyezést. Tágas és szép volt a lakrészünk nagy ággyal és gyönyörű, márványozott fürdőszobával, klímával, tévével. Több száz szoba volt a Hotelben, ami közvetlenül a finom homokos tengerparton volt, mindenfelé zöldekkel, azok között pedig több belső udvari medencével felszerelve. Szuper volt, nagyon tetszett, az ebéd után pedig nem győztem elégedett lenni a hatalmas választékú svédasztalokkal. Mindenféle nyelven beszéltek és hangoskodtak a népek: sok volt a német, voltak franciák, olaszok és persze magyarok is. Az angolt és a németet mindenhol értették, így már biztos volt hogy nem fogunk elveszni.
Ebéd után belaktuk a szobát, Klári rögtön elfoglalta az ágy jobbik felét az erkélyajtónál. Kipakolta a nesszeszerjét és akkor láttam, hogy nem egyedül jött: vibrijét gondosan az éjjeli asztalkájában rendezte el. Nem kell csodálkozni – mondta magyarázatul-, csak számoljál: három hapsi jut ötünkre nehogy már hiányom legyen a jóból. Igazat kellett adnom Neki, de hát ügyesek vagyunk mi, majd megoldunk minden problémát...
A finomhomokos parton már vártak minket a napozóágyak és a parti mozgalmasság, meg a hullámzó Földközi-tenger. Kipróbáltuk a beach bárt és ismerkedtünk a környezettel. A vacsora, ami itt a főétkezés, még szuperebb volt mint az ebéd, biztos voltam benne hogy gyorsan megszokom ezt a kényeztetést. Korán feküdtünk és az élménydömpingtől megfáradva az elalvás nem volt nehéz.

Szerda
Madárcsicsergés a nyitott erkély felől és a friss tengeri illat volt ami ébresztett. Klári már ébren volt, csupaszon ült mellettem és hallgatózott. A szomszédos szoba felől ütemesen kopogott a fal, hamar rájöttem hogy Géza és Erika kefélnek a túloldalon, az ágyuk erre az ütemre mozog. Átszűrödött Erika orgazmusos sikolya, gyorsult a kopogás, azután meg csend lett. Barátnőm kajánul somolyogva masszírozta cicijeit és szája szélét nyalogatta mint egy pákosztos cica. Nem álltam kötélnek, most még álmos voltam, ehelyett gyorsan elfoglaltam a fürdőszobát és kezdődött az új nap.
Mindegyikőnket a parton találta a feltörő forróság, egymást kentük be a mindenféle kencékkel és naptejekkel, senki nem akarta leégéssel elrontani a nyaralását. Ildikóék kapták a legjobb szobát mert az közvetlenül a belső medence fölött volt, ahol mindig zajlik az élet. Melegedtünk és hoztuk a fiúknak a
s
alf
ör
alf
ök
alf
et
, mi pedig kipróbáltuk az áfonya
k
alf
ok
alf
alf
lt
, nem volt rossz. Kellemesen lazultam a napon alig fürdőruhámban, majd irány a tenger. Meztelennek éreztem magam a hűsítő hullámokban és ez feldobott, felizgatott. Géza forgolódott körülöttem: lemosta a papucsomat, bekente a hátamat, felfújta a matracomat. Erika mosolyogva figyelte férjét és vállát felhúzva szabad utat engedett nekem. Géza ágyéka feszesen duzzasztotta a fürdőjét, úgy látszik regenerálódott a reggeli akciója óta. Mondtam, hogy felmegyek a fényképezőért, Ő meg rögtön ajánlkozott kísérőmnek. Szavak nélkül, csak vigyorogva egymásra, értünk a szobámba: nem kellett a beszéd, két gyors mozdulattal ledobtam a bikinit, négykézláb tettem magam az ágyon, szétnyitottam combjaimat és
o
alf
da
alf
alf
alf
ltam
magam az élvezetnek. Éreztem a fenekemet megpaskoló kemény szerszámot, azután pedig már ágyékomon siklott a forró kéjrúd. Nedves voltam, Géza beillesztett és beküldte a méretes macit a málnásba. Felnyögtem annyira jólesett a bensőmet teljesen kitöltő kemény, lüktető farok. Fejemet az ágyra nyomtam és nyöszörögve fogadtam az ütemes lökéseket. Gyorsan elélveztem, partnerem bennem hagyta magát és csípőmet, fenekemet masszírozta erős kezeivel, vállaimat és nyakamat pedig nyelvével kényeztette. Újraindult a játék: nedves puncim csattogott a lökésektől, melleimet felváltva simogatta az erős férfitenyér majd Géza foncsikomnál fogva hátrahúzta a fejemet úgy, hogy testem ívbe feszült. Jött a következő orgazmusom, lábaim remegtek, erőm elszállt és csak vinnyogni tudtam a mindenemet megrázó gyönyörtől. Tovább és egyre gyorsabban csattogott bennem a fasz, azután jött a forró spricc, ahogyan a kandúr készen lett. Én is készen lettem, őrülten zihálva és nyöszörögve feküdtem el az ágyon, fenekemet megemelintettem amitől a lankadó szerszám kicsusszant belőlem, combjaimat pedig össze kenték a puncimból kifolyó szerelemi nedvek.
Hát aznap nem csináltam fényképeket... Vacsora után fecserésztünk egy sort a
k
alf
ok
alf
alf
lo
alf
k
mellett, azután pedig irány a disco. A szálloda alagsorában volt berendezve egy barlangszerű homályos teremben, villogtak a fények és ment a műsor. A DJ visszafogottabb volt mint mifelénk, de ez nem gátolta a hangulatot. Ment a tánc, a sötétebb sarkokban pedig imitt-amott a privátabb műsor: a mediterrán hangulat és életérzés, no meg az italok sokat lazítottak az erkölcsökön. A mi csapatunk is kitett magáért, nagyon otthon éreztük magunkat és teljesen feloldódtunk a nemzetközi kavalkádban. Belőlem sokat kivett a mai nap: a tenger, a napozás,... úgy hogy éjfélkor már nyugovóra is tértem. Nyitva hagytam a zárat, hogy Klári is be tudjon majd jönni ha már bezárják rájuk a dizsit.

Csütörtök
Későn ébredtem és egyedül, szobatársnőm nem aludt itthon. A nap már besütött a szobámba, kéjesen nyújtózkodtam és élvezettel simítottam végig testemet. Simogattam magamat, kezeim a mellemet kényeztették, majd combjaimat és szemérmemet masszíroztam. Kezdtem beindulni, nem bántam. Puncim nedvével végigsimítottam a csiklómat és maszturbálni kezdtem. Nyöszörögtem, jólesett, a játékom azután pedig elővettem Klári vibrátorát és miközben egyre inkább masztiztam végignyalogattam a műfaszt. Élethű darab volt, fogása is az igazit idézte: lassan felnyomtam magamnak a szerszámot és ki-be húzogattam a hüvelyemben. Visszafogtam a nyöszörgésemet, ami tovább fokozta az izgalmamat: most már gyorsan dugtam magamat azután meg bekapcsoltam a rezgést is. Combjaimat teljesen széttártam, csípőm ütemesen mozgott, a hüvelyem pedig szívta magába a kéjszerszámot. Lihegtem, egyre gyorsabban vettem a levegőt, testem verejtékezett majd megfeszültem és remegő puncival átadtam magam az elsöprő orgazmusnak.
Nem csak én mentem későn reggelizni: Ildikóék is akkor érkeztek hármasban, éjszakára elcsatangolt szobatársammal, ezek szerint együtt töltötték az éjszakát. Klári alaposan nyúzott volt és kapásból mondta hogy Ő nem jön velünk a városnézésre: Sanyi szervezte a Medina meglátogatását és bár még sohasem járt ilyen keleti bazárban már felvértezte magát egy csomó elméleti tudással a témában.
Két taxiba fértünk bele és a viteldíjról – némileg sportból-, való alkudozás után el is indultunk. Nem volt nagy távolság, de az igen érdekes: nyüzsgő és számunkra szokatlan, szokatlanul szegényes mindennapjai egy nagyvárosnak. Azután a kikötő mellett elhaladva már ott is voltunk a robosztus kőfalakkal körbe zárt régi városban ahol Tunézia legnagyobb bezárja működött annak minden zsivajával, fortélyával és vonzásával. Nem nagyon akartunk elszakadni egymástól az idegenben, így mindenhová együtt ment a csapat, a fiúk dolga volt az
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
os
árusok hessgetése, mi lányok pedig kíváncsian kutattuk a különböző szukhok (egy-egy boltocska )
k
alf
ín
alf
ál
alf
at
alf
át
azt saccolva hogy hol mennyire akarnak minket becsapni. Azután vásároltunk is a bejáratnál lévő fix áras üzletházban, ahol garantált minőséget adtak bár drágábban. Nekem a márványból készült díszek fogták meg a fantáziámat, Erika az ezüst ékszereket nézegette kitartóan, Sanyiék pedig a bőr árúknál válogattak: Erika mellényt próbált, Sándor pedig nadrágszíjat és teve korbácsot (! ) válogatott a készletből...
Szóval fárasztó nap után poroltunk vissza a Hotelbe, rögtön a medence bárba, azután pedig irány a tenger!
Vacsora után számomra véget ért a nap, Klári meg ekkor kezdett éledni, kicsípte magát és elvonult hogy "megnézze a
k
alf
ín
alf
ál
alf
at
alf
ot
" – ahogyan Ő mondta.

Péntek
Kipihenten ébredtem, a teraszról élveztem a tenger kora reggeli illatát. Megszántam szobatársamat és lementem neki kávéért, hogy könnyebben tudjon elszakadni az ágytól. A napi rítus folytatódott: reggeli, azután pedig irány a part napozni és fürdeni. Mozgalmas volt a part, beindultak a vízi sportok, volt ott banántól kezdve az ejtőernyőig minden. Az ernyőzés szuper lehetett, de nekem nem volt hozzá bátorságom akárhogy is kapacitáltak a többiek. Klárival azután leragadtunk a röplabdázók bámulásánál, nem a sport érdekelt minket hanem az egyik játékos aki rögtön a szívünkbe lopta magát: vékony, magas és koromfekete srác volt, a négerekre jellemző laza mozgással játszott és nem volt számára elérhetetlen labda. Tökéletes teste volt, minden izma látszott csillogó bőre alatt, egy deka felesleg sem volt rajta,
a tökéletes emberi test ragyogó szemléltetője lehetett volna bármely ismeretterjesztőn. Tapsoltunk akcióinak, amikor pedig Klári visszadobott Neki egy elgurult labdát az Ő szeme is megakadt rajtunk. Tegnap délután láttam már a srácot, felöltözve járták körbe a szállodát néhány civillel, úgyhogy biztosan hivatalból van itt. Persze felöltözve nem fogott így meg a személyisége, testisége.
Később becserkésztük a fiút a parton és gyorsan megismerkedtünk Vele: második generációs francia volt és csak ezen a nyelven beszélt rendesen, Afrikában egyébként is szinte mindenki tudja a franciát. Értett azért angolul is, így hát elboldogultunk. Alaposan megnézte Klári vizes felsőjét amit feszítettek a cicijei és tetszett neki az érdeklődésünk, nagyokat nevetve pancsoltunk, miközben többször végigsimogattam ragyogó ében testét és közelről csodáltam izmainak játékát. Lettek volna Vele terveink, de aznap már nem láttuk pedig csavargattuk körbe-körbe a nyakunkat.
A nap a szokott módon telt, vacsora után pedig a teraszon összetoltunk néhány asztalt és ott szórakoztunk, egy-egy magyar is átült hozzánk akiket vonzott népes társaságunk. Egyre kevesebben voltunk már az éjszakában, Géza kiötölte hogy menjünk le a strandra azután meg lesz ami lesz... Nem volt egyszerű mivel a kapukat éjszakára bezárták hogy vigyázzanak a vendégekre és értékeinkre, őrök sétáltak a kerítések mentén. Néhány euró aztán megoldotta a problémát, a biztonsági őr kiengedett és kizárt minket mondva, hogy majd füttyentsünk ha be akarunk jönni.
Gyönyörű volt az éjszakai part, sehol senki, a hullámok hangosan csobbantak, a csillagok ellepték az eget, a távolban kivilágított túrahajók szelték a vizet. A csapat ledobálta ruháit és megszállta a vizet, én pedig egy napozóágyat húztam a víz mellé és azon végigfekve figyeltem a többieket. Béla telepedett mellém, Ő is kihagyta a fürdést: megcsókolt, azután pedig masszírozta a combjaimat. Kigombolta az ingemet és először a mellkasomat, nyakamat simogatta, majd a melleimet vette kezelésbe. Jólesett a masszírozás és kezdtem izgalomba is jönni. Feltolta szűk, rövid szoknyámat, benyúlt a bugyimba és simogatta nedvesedő puncimat. Mellettünk – leterítve egy pár napozóágy betétet-, Zita és Sándor játszottak: a fiú hanyatt, a lány pedig rajta lovagolva örömködtek, nyögéseiket a hullámok sem tompították. Érzékeim ettől még jobban beindultak és egyre hangosabban vettem a levegőt én is. Béla betérdelt a combjaim közzé, félretolta a bugyit és belenyalt a cunimba. Lassú és hosszú nyalásokkal kényeztetett, nyelvével be-be kalandozva a hüvelyembe. Mellém térdelt és most kezével kényeztetett, két úját ütemesen ki-be mozgatta bennem miközben csiklóm is kapott a kényeztetésből. Másik kezével melleimet simogatta-ápolta, egy egy csókot is rájuk pusszintva. Közeledett a gyönyör, testem megfeszült, kezeimmel az ágyat markoltam, majd felrántottam a csípőmet és nagyon hangosan elélveztem. Pinusom vibrált a gyönyörtől, nyöszörögtem és jajgattam az élvezettől. Béla megsimogatta a fejemet, az arcomat majd kivette a farkát és az arcomhoz simította: bevettem a végét és szívogatva szopni kezdtem. Éreztem rajta a fanyar nedveket, és felindultan vettem egyre mélyebben számba szerszámját. Most a nyakamat simogatta és ütemesen ki-be tolta számba a kemény faszt, miközben Ő is egyre hangosabb zihált. Felnyögött és elélvezett, ráfogtam a fenekére és nem engedtem hogy kihúzza magát belőlem: forró spricc töltötte meg a számat, nyeltem egyet és lassú ütemben kényeztettem tovább zsákmányomat. Megint nyeltem egyet és tovább ápoltam-nyalogattam az ernyedő csigabigát.
Sándorék is végeztek: Zita a vízben állva mosakodott, kandúrja pedig a ruháikból szórta ki a homokot. Nagyon jól éreztem magamat, igaz hajam kibomlott, nyakamon és ingemen maszatos nyomok, de szemeim csillogtak és arcom kipirult a parti kalandtól.

Szombat
Ébredés, reggeli, azután pedig irány a tengerpart, az egyre melegebb napsütés már ismerősként üdvözölt minket. Fordultunk egyet a parti bárból, azután meg tettünk néhány kört a kertben. Klári megbökte a vállamat, de már én is láttam: Michael, a tegnapi fekete nyönyörűségünk a hátsó medence bárjánál ült a magas széken és valami kóla keveréket kortyolgatott. Letelepedtünk, folytattuk az ismerkedést mígnem Klári kitalálta hogy lopjuk el a srácot. Nem kellett több biztatás, belekaroltunk és játékosan vittük magunkkal a lifthez, azután pedig irány a szobánk: nekitámasztottam a srácot a falnak és lassú, kéjenc mozdulatokkal végigsimítottam a vállán, a mellkasán, a hasán... Kezeimet nyelvem követte, alig érintve kóstolgattam és nyalogattam férfias illatú, fekete, csillogó bőrét. Térdre ereszkedtem, letoltam a fürdőnadrágját, kézbe vettem és végig pusziltam a fekete szerszámot. Karcsú és ágaskodó és izgató volt mint a teste, a zacskói feszültek, a rúd pedig egyre keményebben meredezett. Felnéztem rá, tetszett Neki a játék. Klári mellénk simult és felágaskodva csókolta Michael nyakát, azután pedig a száját, kiszabadított melleit a kezébe adta, nyögdécselve élvezte a szorongatást.
Na jó legyen Övé az első, átengedtem neki a zsákmányt. Klári csupaszon hanyatt feküdt a széles ágyon, egyik kezét a feje alá tette, a másikkal pedig széttárt combjai között kinyitotta barlangocskáját és azt ingerlő csípőmozdulatokkal
o
alf
da
alf
alf
alf
lta
a fasznak. Michael betérdelt, eljátszott a cicikkel, széles mosollyal elvette Tőlem a kibontott óvszert, felgöngyölte a gumit a fekete rúdra, azután pedig vállaira tette a széttárt női combokat és egy csípőlendítéssel betömte a lukat. Klári felnyögött, még jobban ráhúzta magát a szerszámra, kezeivel is húzta magába a felette ügyködő kufircolót. Michael ráfeszült a megadó női testre, szinte kettéhajtotta azt és ütemes csípőmozdulatokkal mártogatta magát a cuppogó pinába. A fekete lőcs és a minden lökésnél kivillanó rózsaszín puncibejárat gyönyörű színkombináció volt, nekem is megindultak a nedveim, szemérmemet simogató kezem tocsogott a combjaim között.
Kitartóan keféltek, Klári teljesen be volt indulva, egyre hangosabban nyögött és elfúló hangon biztatta a fekete csődört, aki változatlan ütemben kefélte a maga alá gyűrt nőstényt. Azután vége lett, barátnőm nagyot élvezett, Michael pedig büszke mosollyal figyelte az alatta gyönyörében ficánkoló, alaposan megbaszott nőt.
Megfogta farkát a tövénél és lassan kicuppant Kláriból, én következtem: ugyanilyet akartam kapni, felhúzott combokkal alá feküdtem a meredező lucskos fasznak, átkulcsoltam a csődör derekát és magamba vezettem a gyönyörűséget. Magamhoz húztam a fejét, szájon csókoltam és puncimmal ráfeszítettem magam a lőcsére. Nyüszítve fogadtam az egyre erősebb lökéseket, szemem itta a látványt amit a puncimba egyre gyorsabban belemártózó fasz nyújtott. Belsőm lángolt, úgy éreztem mintha teljes nőiségem a kemény faszra lenne felfűzve. Most már izzadt a kefélőgép is, mellkasán verejték csorgott, szája kinyílt és hangosan lihegve lökte magát belém, meg-meg csavarva nekem feszülő csípőjét is. Puncim megremegett és pulzálva feszült rá a bennem lüktető izomrúdra, hangosan kiabálva élveztem, belekarmoltam Michael hátába mire Ő is felnyögött és éreztem ahogy rángatózva belém üríti spermáját. Teste hosszan remegett, farka megint megrándult ahogyan újabb adagot spriccelt ki magából.
Hosszas lihegésünk után kihúzta belőlem a kiszolgált farkát, én pedig felnevettem amikor megláttam az óvszerben összegyűlt nagy mennyiségű gecit: magamon nevettem, mert valamiért azt vártam hogy a kéjnedve is fekete lesz ennek a baszógépnek, de hát a sperma az sperma és fehéren csillogott a bezárt lufiban.
Partnerünk gyorsan eltűnt, szinte menekült a szobánkból miközben magára kapta gatyáját és egy szál törülközőjét, magyarázott valamit de hát ezt a franciát mi nem értettük. Viháncolva zuhanyoztunk, egymás testét szappanozva és simítva. Jókedvünk a kielégült nőstények felszabadult jókedve volt, gratuláltunk magunknak a jól sikerült szeánszhoz.
Klári kezdte: finoman és érzékien szájon csókolt eközben pedig testemet simította, tenyere lehelet finoman siklott combjaimon és találta meg még mindig duzzadozó csiklómat ajkaim között. Viszonoztam a kedveskedését, azután pedig gyorsan az ágyon találtuk magunkat. Az előbb felváltva vadul szeretkeztünk egzotikus kandúrunkkal, most pedig érzékien, igazi lányszerelemmel fordultunk egymás testéhez. Átszeretkeztük egymással az egész délutánt: két orgazmus között szundítottunk azután pedig újult vággyal újra kezdtük a gyönyörteli játékot. Nem számoltam hányszor mentem el, összefolyt előttem az idő. Nagyon egy húron voltunk ma a csajjal, a végére már ez elem is lemerült a vibrátorban...
Vacsoraidő volt mire feleszméltem, lábaim még remegtek a sorozatos orgazmusoktól amikor kikecmeregtem a fürdőbe. Klári is kellően kisütötte energiáit a mai napra, sminkelte is a szeme alját hogy elfedje fáradtságát az est további részére.

Vasárnap
Közös reggelivel indult a nap: összetoltuk az asztalokat és mi lányok odahordtuk ami kellett, kényeztettük fiainkat. Előző este ez fordítva volt, sokáig trécseltünk-buliztunk a hallban és a srácok dolga volt a
k
alf
ok
alf
alf
lo
alf
k
beszerzése. Rohamosan fogy a még hátralévő időnk, a mai nap a kirándulásé lesz: valamennyien megyünk a közelben lévő yact kikötőbe amit többen is ajánlottak programként.
Indulás előtt átvittem a fényképezőgépemet Zitusékhoz, mert nem működött és ilyen témákban Sanyi volt a profi közülünk. Zita már nem volt "otthon", séta után majd a recepciónál csatlakozik hozzánk. Gyorsan jó lett a gépem, a memória kártyát kellett a helyére igazítani. Sándor megdicsérte csinosságomat, ami jólesett: könnyű anyagú, szellős, egybe részes világosbarna ruhám kényelmes is volt meg mutatós is. Sanyi hozzám lépett, vállaimnál fogva maga elé térdeltetett azután pedig simán megszopatott, simán és alaposan:

először nem akartam, de a gatyájából előhúzott ágaskodó farkát rögtön benyomta tiltakozásra nyíló számba. Megcsapott a frissen ápolt hím illat és megadóan tettem a dolgomat. Bő nyállal, lassú ütemben mozgattam a fejemet, nyelvem pedig körözve simogatta a kemény faszt. Kézbe vettem a dolgokat, a tövétől indulva alulról nyaltam végig a szerszámot, azután pedig bevettem a végét és mélyen számba engedtem a szerszámot. Megint nyalogattam a rudat, megint a számba vettem és egyre mélyebben sikerült magamba szívni a lőcsöt. Hosszú játszadozás volt, nyálam csorgott, a kandúr pedig egyre hangosabb volt. Ráfogott a fejemre és – lássuk a mélytorkos akciót beszólással-, teljesen számba nyomta a lüktető szerszámot. Hányingerem lett, elkaptam volna a fejemet de nem engedte, azután megkönyörült rajtam és kihúzta a farkát a számból, kétségbe esetten lihegve kapkodtam a levegőt. Megint a számba nyomta a farkát és megint csak
k
alf
ín
alf
alf
dt
alf
am
, mire ismét kihúzta a faszt és megint szürcsölhettem a levegőt. A következő lökettel már nem volt gond, nagyra tátottam a számat, Ő pedig simán a torkomra nyomta magát, majd megint levegőzés és most már én rántottam magamba a nedvedző faszt: ráfogtam a fenekére és ütemesen baszattam a számat úgy, hogy a sikamlós fallosz minden lökésnél a torkomra szaladt. Ilyenkor nyeltem egyet amit Sanyi most már hörögve nyugtázott, azután pedig két kézzel magára rántotta szófogadó buksimat és hangos – nagyon hangos-, hörrenéssel teleélvezte a számat. Tovább dugta a fejemet én pedig nagyokat nyeltem hogy levegőhöz is jussak. A következő spricc kisebb volt, azt is lenyeltem majd alányúltam a fiúnak és erős szívásokkal körítve tisztára nyaltam a lankadó falloszt. Teljesen a számban volt és élvezettel kényeztettem a fiút, kezeimmel most már fenekénél fogva én diktáltam ütemet. Be voltam indulva, puncim nedvesedett és nagyon meg voltam elégedve magammal: ez volt az első alkalom hogy meg tudtam csinálni a mélytorkot és az a sikerélményen túl még jól is esett!
Már csak ránk vártak a többiek, Zita alaposan végignézett rajtunk de nem szólt semmit. Eltaxiztunk a már ismerős városig és megint végég bámultam az utat, ami végig a tengerparton vezetett egy csomó gyönyörű szálloda, azután pedig egy csomó lepukkant egyéb épület között. A városközpont viszont szép, érdekes és nyüzsgő volt. Itt átszálltunk a helyi országúti kis vasútra ( tuk-tuk) ami aztán egészen a célig vitt minket.
A kikötő és a környéke is csodás volt, látszott hogy még a franciák idejében csinálták. Zitával közben megbeszéltem a reggeli történést, nem jelentett Neki problémát. Csak annyival reagált, hogy úgy látszik túlzottan meg van kímélve a barátja, majd tesz róla hogy ne legyenek fölös energiái. Örült a mélytorkos sikerélményemnek, a múltkoriban már igyekezett megtanítani rá, de akkor Nekem nem sikerült.
Bevásároltuk ami még hiányzott az elképzeléseinkhez, arab kaját ebédeltünk az utcán, utána pedig megszálltuk a helyi csúszdaparkot ami ugyan nem volt akkora nagy szám, de jólesett a forróságban.
Késő délután irány haza, megint végig bámészkodtam az utat, otthon pedig elfoglaltuk a beach bárt, azután meg már vacsorázni is fárasztó volt.
Én korán ágyba bújtam, szobatársnőm persze eltűnt és csak késő este került elő. Amikor faggattam, merre járt nem mondott semmit, később azután viszont feltűnő élénkséggel csacsogott a szállodai bazárban tett körútjáról, meg arról hogy milyen rendes volt a recepciós srác aki segített Neki alkudni.

Hétfő
Felvirradt az utolsó napunk. Ugyan csak kedden indulunk haza, de hajnali 3 órakor jön értünk a reptérre vivő busz úgy hogy azt nem lehet napnak számítani. El is határoztam, hogy én bizony ma este nem fekszem le, ébren töltöm az indulásig az időt, aludni majd a reptéren fogok meg a gépen. Szokványosan indult a nap, sablonosan telt az idő eltekintve attól, hogy mindent szebb színben láttam. Beneveztem az ejtőernyőzésre, Ildi beszélt rá hogy tandemben menjünk fel. Ő már kipróbálta a férjével és szuper volt Neki.
Egymás mellé szíjaztak be minket, azután hajrá: a motorcsónak nekilendült, botladoztunk a homokban és egyszer csak a levegőben voltunk. Hatalmas kört tettek velünk a csónakkal, gyönyörű volt felülről látni a mélykék Földközi-tengert és a partot szegélyező hófehér szaállodasort. Az emberek, autók parányiak voltak, a levegőben pedig elképzelhetetlen csend és nyugalom vett körül minket. A leszállás már kalandosabb volt, de a srácok elkaptak minket mielőtt a vízbe vitt volna bennünket az erejét vesztő színes ernyő.
Vacsoránál még elborravalóztuk utolsó dínárjainkat és belevetettük magunkat az esti nyüzsgésbe: néztük az animátorok amatőr műsorát, no meg hordtuk magunknak a
s
alf
ör
alf
ök
alf
et
és
k
alf
ok
alf
alf
lo
alf
kat
. Kinyitott az alagsori disco, a már ismert műsorvezető hozta a formáját, egyre jobb lett a hangulat. Sokunknak telt le az ideje, szinte mindenki mulatással akarta tölteni az utolsó órákat.
A hátsó fali asztalokat németek szállták meg, elkülönült kasztot kreáltak maguknak. Nem bántuk, szinte mindenki utálta őket mert állandóan Übermenchsként viselkedtek, primitív egy csapat volt. Sanyi szerint ezek otthon nyuszikként élnek, amikor meg csapatostól kiszabadulnak valahová akkor kitombolják magukat. Nem baj, az Ő dolguk. Az egyik
f
alf
él
alf
alf
sz
alf
eg
Brünhilda már állandóan az asztal alatt volt, lehetett látni a srácokon, hogy mikor kinél tart a csaj, le-le adtak neki egy
s
alf
ör
alf
t
, Ő meg tette a dolgát...
Teljesen ellazultam, gyönyörűen jól éreztem magamat, betáncoltam az egész termet. Erika forgatott meg a parketten, de partner nélkül is vitt a zene magával. Fülledt volt a levegő, kinyitották a kertre nyíló nagy ajtót. Vonzott a csillagfényes éjszaka, lágyan körbe vette testünket a tenger felől fújó illatos szél. Átszellemülten csókolóztunk Erikával a medence partján, de társaság jött és ez az intimitás nem tartozik kívülállókra. Tettem egy kört a kertben, a bezárt medence bárnál pedig belebotlottam egyik útitársunkba akivel egy repülőn utaztunk idefelé. Szóltunk egymáshoz néhány szót azután a srác elmondta hogy a felesége és a kislányuk már lefeküdtek, Ő meg csak leugrott meginni ég valamit. Azután már nem beszélgettünk, nem kellett: magához húzott és alaposan megcsókolt. Nem tiltakoztam, orgazmusra volt szükségem. Neki támasztott az épületnek, kihámozott a pólómból, alányúlt a bugyimnak és nekem nyomta a farkát. Segítettem az akaratos testrésznek, félretoltam a bugyit és bevezettem a kertecskémbe. Kényelmetlen volt az álló pozitúra, de már nem számított. Gyors orgazmus helyett egy nagyon alapos megkefélést és azt követő őrjöngős kielégülést kaptam, ami persze nem volt ellenemre.
Szó nélkül váltunk el, a puncimból kicsurranó nedveket bugyimmal itattam el, amit azután kidobtam egy kerti szemetesbe. A holnap reggeli arab takarítónők majd ebben is az európai nők feslettségét és istentelenségét fogják látni, de mit bántam én ezt egy ilyen kiadós szeretkezés utáni hevületemben?
Irány a part, az Őr már tudta a dörgést, mondta hogy a többiek is ott vannak lent. Lefürödtem a tajtékzó hullámokban és élveztem a testemet, combom közét simogató lágy szellő fuvallatokat. Elmúlt már éjfél, de mindegyikőnk fel volt, egyedül Klárit nem láttam a csapatból. A partra húzott csónak tövében Ildikó sikkantgatott: a homokban térdelt és a mögötte szintén térdelő Sanyi dugta a csajt hátulról attól hangoskodott így. Nem sokáig, férje befogta a száját amikor elé állva szájába tette a farkát. Innentől kezdve a csaj már csak nyöszörgött, örömteli nyögésekkel jelezte élvezetét. Béla intett felém, de Nekem más volt az elképzelésem, hátradőltem egy napozón és a tenger látványával foglalta el magamat. Erika és Zita is előkerült, kézen fogva andalogtak elő a szomszédos szálloda part napozójából.
Minden véget ér egyszer, felmentünk a hallba ahol most is volt nyitva bár és csendeskén elfecserésztük a maradék időnket. Klári is előkerült, lebukott a drága amikor a csomagszobából lépett ki a szállodai egyenruhás fickóval Jóképű volt a fiú, meg is értettem barátnőmet hogy ilyen emléket szerzett be magának utolsó napra.

Azután megjött a busz, bepakoltunk és ezzel véget is ért életem legemlékezetesebb nyaralása.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.53 pont (73 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. október 21. 08:42
#13
Nekem egészében tetszett.
1
z
zoltan611230
2020. december 27. 04:38
#12
Jó kis nyaralás.
1
cscsu50
2019. július 14. 01:23
#11
kellemes nyaralás
1
vakon54
2017. december 13. 02:38
#10
Mind a 11 rész nagyon de nagyon jóvolt!
1
t
t.555
2017. szeptember 12. 04:30
#9
Nagyon jó történet lett!
1
feherkalman1
2017. január 5. 12:24
#8
Gratulálok! Bár mit is mond hétpettyes, ez 10 petty.
1
a
A57L
2014. április 21. 09:02
#6
Nagyon jó történet.
1
sztbali
2009. szeptember 25. 09:36
#5
Ez a rész eltér a többitől, de azért 7 pont.
1
Hétpettyes bogár
2009. szeptember 24. 20:56
#4
Hát inkább kisfiú.
1
Gabi
2009. szeptember 24. 15:09
#3
Valahogy az az érzésem, hogy ezt a sorozatot nem nagylány írta, hanem nagyfiú.
1
sihupapa
2009. szeptember 23. 02:26
#2
megjárja
1
T
Törté-Net
2009. szeptember 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1