A+ A-

Elképzeltelek 1. rész

E:
Elképzeltem, amikor még nem volt kész a saját fürdőszobád és a már általam is jól ismertet használtad, persze egyedül...
Délután van, fülledt nyári meleg, otthon az egész család. Némi enyhülésre vágysz a júliusi délutánon, és úgy döntesz tusolni mész. Egy fuvallat sem hoz enyhülést a nagy forróságban, így a hosszas fürdőzés mellett döntesz.
Csak egy hevenyészve magad köré tekert törölköző fedi amúgy teljesen csupasz testedet. Beléptél a fürdőszobába - a későbbi kéjes pillanatok színhelyére, amiről csak te fogsz tudni és az ujjaid -, ledobod magadról az addig puhán körülölelő törölközőt.
Kecsesen belépsz a kabinba, majd behúzod magad után az ajtót, ami szinte egy egészen más valóságot nyit meg előtted. Jótékonyan kiszűri a nappali zajokat, és nyugtatólag hat a kellemes párás légkör, amit nagyon hamar előidéz a kabin zárt tere.
Megnyitod a csapot, és beállítod a kellemesen hűsítő vízhőfokot. Hagyod, hogy végigcsorogjon a testeden a simogatóan lágy víz. Hagyod, hogy egész tested élvezze az enyhülést adó érzést. Bőröd minden négyzetcentije egészen a fejed búbjától a lábadig kezd végre felfrissülni. Ahogy egyre jobban érzed magad, további kényeztetésre vágysz, és elkezded végigsimítani a tested a kezeddel. Alaposan minden porcikádat, ami kezed ügyébe kerül. A köldöködtől haladsz felfele. Az egyik, majd a másik karod, a vállad, a nyakad... és elér ujjaid tánca egészen a melledig, ami már alig várj a selymes, lágy érintést. A víz hőfoka már ébresztgeti érzékeid, és a melleden már látható, hogy semmi másra nem tud koncentrálni, csak a kényeztetésre. Először a mellbimbóiddal játszadozol, amik úgy feszülnek, hogy akár egy gyémántot gond nélkül ketté tudnál hasítani vele és jelzik aktuális lelkiállapotod, ami egyre csak fokozódik. Érzed, hogy már mennyire felizgultál, és amikor tested heve eléri a vágytól legmagasabb hőfokát, már semmi más nem jár a fejedben, csak hogy érezd azt a keménységet, amitől legutóbb is majd' elájultál.
Megmarkolod a melleidet és már nem annyira lágyan és kellemesen, de egyre izgatóbban masszírozod. Eközben a hátadra folyik a bizsergető és egyre borzongatóbb víz, ahogy felhevült tested tovább forrósodik. Megfordulsz és feszesen kerekedő melleiden is végigcsorgatod a vízfolyamot. Közben egyre jobban elkalandoznak gondolatiad, és egyre erősebben előtör a nemrégiben tapasztalt gyönyört adó élmények pillanata.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.43 pont (7 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 12. 21. vasárnap 08:21
Nem tetszett.
#2 A57L 2014. 04. 4. péntek 10:00
Nekem nem jött be.
#1 Törté-Net 2009. 09. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?