A+ A-

A pávakör 6. rész

Mind a ketten elszundítottunk, arra ébredtem, hogy nagyon éhes vagyok. Mónikát hagytam még aludni, kisomfordáltam a konyhába, és összeütöttem egy gyors vacsorát.
- Micsoda illatok - jelent meg a konyha ajtóban.
- Jöjjön hölgyem már tálalva is van - invitáltam az asztalhoz.
Mónika az én ingemet kapta magára, semmi más nem volt rajt, nagyon szexisen nézett ki. Vacsora után megkérdeztem meddig marad. Ha nem zavar, akkor maradna még válaszolta. Ma éjjel egy buliba voltam hivatalos, úgy döntöttem magammal viszem. Ám ebben a ruhában nem jöhet velem, mit csináljak, morfondíroztam. És akkor beugrott a megoldás, volt egy nagyon jó barátom, akinek butikja volt, őt hívtam fel. Azt hazudtam neki, hogy meglátogatott egy unkatestvérem, szeretném ma magammal vinni a buliba, de nem hozott magával megfelelő ruhát. Azonnal vette a lapot.
- Oké fél óra múlva a boltnál leszek, gyertek oda - válaszolta megadóan.
Mónikának felvázoltam az eseményeket, abban maradtunk, hogy mindenkinek azt mondjuk ő az unokatestvérem. Karcsi barátom már várt bennünket, amikor végig nézett a partneremen csak ennyit mondott.
- Nem csodálkozom rajt, hogy így nem akartál vele megjelenni.
Viszont amikor felpróbálta a kiválasztott ruhákat tátva maradt a szánk. Egy rövid farmerszoknyát vett fel, amihez magas sarkú szandált választott, ami jól kiemelte izmos lábait. Fölül egy vékony topott vett volt rajt, amihez nem viselt melltartót, így bakfis méretű mellei szabadon fickándoztak a laza anyag alatt. Nagyon tetszett a megváltozott Mónika, kicsit kurvásnak tűnt, de talán épp ezért nagyon izgató volt.
Késve érkeztünk a buliba, barátaim, ismerőseim már egész jól álltak. A haverjaim, amikor megtudták, hogy Mónika nem a barátnőm, hanem csak az"unokatestvérem"megpróbáltak rárepülni. Néhányukkal ugyan elment táncolni, de ennél tovább nem jutottak nála. Igazán én sem voltam beindulva, csak üdítőt ittam mivel vezettem. Azért Mónikával sikerült néhány koktélt megitatnom, egész vidám lett. Éjfél körül úgy döntöttem ideje meglépni, kézen fogtam a partnerem, és megszöktünk, szerencsére senkinek nem tűnt fel a távozásunk. Mónika kicsit spicces volt, de abban reménykedtem, hogy ez talán oldja majd a gátlásait. Otthon gyorsan letusoltunk, néhány gyertyát gyújtottam a hálószobába, és bekapcsoltam a lég kondit. Mónika mellé bújtam, átölelte a nyakam, és a fülembe súgta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.44 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 07. 23. vasárnap 15:36
Prosztatamasszázsból az lenne a tökéletes, ha mélytorokkal kombinálná. Különben nagyon jó!
#8 feherfabia 2015. 07. 26. vasárnap 07:49
Közepes!
#7 listike 2014. 08. 5. kedd 15:12
Ez volt a legyengébb.
#6 papi 2013. 11. 4. hétfő 07:25
Tök jó, kár, hogy vége.
#5 A57L 2013. 07. 25. csütörtök 05:27
Nem rossz.
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 29. kedd 09:19
Marha jó, folytatni kellene.
#3 tiborg 2010. 09. 5. vasárnap 09:08
Ez a sorozat utolso resze, es csoda keppen ez a legjobb!!! minden jo, ha a vege jo???
#2 fiesta14 2009. 09. 25. péntek 14:19
lehetne folytatni,hát lássuk!
#1 Törté-Net 2009. 09. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?