A+ A-

Mónika és Zsolt

Mónika 40 éves volt, de karcsú, mégis asszonyos alakja miatt még fölöttébb kedvelték a férfiak. Éppen partner nélkül, egyedül élt, amikor barátnője, Etelka megkérte, hogy fia, a 15 éves Zsolt két hétig nála lakhasson, mert ő el akart utazni partnerével Hollandiába.
A második napon Mónika éppen szabadnapos volt. Zsolt már elment a gimnáziumba, s így nyugodtan mászkálhatott meztelenül a lakásban, ahogy máskor is szokott. Zsolt ittléte miatt különben fel kellett vennie fürdőköpenyét, ha a fiú itthon volt, de mivel a szűk fürdőköpeny eléggé szexis volt és mezítláb járt benne a lakásban, a srác állandóan mohó szemekkel figyelte meztelen lábait és ringó melleit.
Mónika most előbb lezuhanyozott a fürdőszobában, majd megnézte magát a falat elborító földig érő tükörben. Mindkét kezével végigsimította súlyos, gömbölyű melleit, karcsú derekát és széles csípőjét. Meg volt elégedve a testével, mert tudta, hogy még mindig igazi buja testű nőnek számít. Miután alaposan megszemlélte magát, úgy döntött, szokás szerint megborotválja a hónalját, sőt ezúttal dús ágyékszőrzetét is kiigazítja. Leült a kád szélére, benedvesítette és bekente tusoló géllel a szőrzetét, amitől dús hab képződött rajta. Ezután levette az üvegpolcról a női borotvát, és hozzákezdett a borotváláshoz, hogy megszabadítsa magát a szőrzettől. Azt azonban nem vette észre, illetve a zuhany zubogása miatt nem hallotta, hogy amíg zuhanyozott, megjött Zsolt, akinél a nagy hőség miatt elmaradt a tanítás, és az első óra után mindenkit hazaengedtek. Amikor bejött a lakásba, nem gyújtotta fel a villanyt az előszobában, mert a szobája rögtön a bejárati ajtó mellett volt. Amikor azonban észrevette, hogy a fürdőszoba ajtaja tárva-nyitva áll, akaratlanul is közelebb lépett, remélve, hogy fürdés közben láthatja a nőt. A látványtól szinte megdermedt. Tudta, milyen jó alakja van Mónikának, de hogy most még azt is láthatja, ahogy a szeméremszőrzetét borotválja, ettől szinte elállt a lélegzete. Úgy állt meg az előszoba falához tapadva, hogy a nő ne vegye észre, ő viszont mindent jól láthasson a kivilágított fürdőszobában. Az asszony éppen a combjai közti részt és szeméremajkait borotválta. Ehhez szétterpesztett lábbal a kádban állt, és egyik lábát behajlítva feltette a kád szélére. Miután eltávolította ágyékáról a habot, Zsolt szinte premier plánban láthatta simára borotvált szeméremajkait.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.2 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 06. 28. vasárnap 07:20
Jó közepes!
#7 zsuzsika 2015. 01. 20. kedd 08:38
Nem olyan rossz.De csak közepes.
#6 listike 2014. 02. 17. hétfő 17:47
Nagyon jó volt.
#5 A57L 2013. 08. 18. vasárnap 06:31
Elég jó.
#4 pierre19 2009. 09. 18. péntek 15:13
Miért gyengusz? Mit hiányoltok belőle? Egy dán dogot vagy egy csődört??? pierre :-)
#3 zszsika 2009. 09. 14. hétfő 16:43
nagyon gyengusz
#2 sihupapa 2009. 09. 14. hétfő 00:37
gyengusz
#1 Törté-Net 2009. 09. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?