A+ A-

A pávakör 5. rész

Az üzlet forgalma minden várakozásunkat felülmúlta, már két hete voltunk nyitva, most kezdtem látni, hogy alakul a vendégmozgás. A reggeli nyitástól 8-ig sokan voltak, gondolom megtaláltak bennünket a környékbeli irodák. hivatalok, és iskolák. Aztán ebédidőben ismét felpörögtünk, de ez már nem volt olyan erős, mint a reggeli menet, két órára le is zajlott. Aztán néhány óra lazaság, majd 4-5-óra felé ismét egy kicsit felpörögtünk, ilyenkor a haza tartó háziasszonyok vásároltak be. Szombaton délig volt forgalmunk, délután alig valami. Vasárnap csak néhányan találtak meg bennünket. Mind ezeket figyelembe véve a következő képen készítettem el a beosztást. Hétköznap reggel 6-kor nyitunk, és este 6-ig vagyunk nyitva. Reggel a lányok apámtól már hozzák az árut magukkal, mire ide érnek én már bepakolom a kemencét, és sütöm folyamatosan a frissen készült dolgokat. A reggeli pörgéskor a lányok kiszolgálnak, és én közben folyamatosan töltöm a pultot, és a sütőt. Kilenc óra körül otthagyom őket, és felmegyek a lakásomba lepihenni. Két óra felé visszamegyek, és akkor egyikőjük haza mehet, aki marad az zár velem. Szombaton délig vagyunk nyitva, de csak egyiküknek kell bejönni, ketten simán megcsináljuk. Vasárnap pedig zárva vagyunk, úgy gondoltam nem érdemes nyitva lenni, meg hát egy szabadnap nekünk is megjár. Tetszett a kolléganőimnek is ez a felállás, egy kis gond volt csak, amikor Ildikó zárt nekem kellett haza vinnem, mert már nem volt busza. Szívesen tettem, ennyi áldozatot nekem is hoznom kellett, sőt később határozottan örültem, hogy így alakultak a dolgok. Veránál nem voltak ilyen gondok, hiszen ő a céges kocsival járt. Az egyik délután Ildikóval zártunk, ő összepakolt, kitakarított, addig én levettem a pénztárgépet, és elzártam a bevételt.
- Rögtön jövök Tomi, csak előbb letusolok - vonult be az öltözőbe.
- Csak nyugodtan, ráérek - szóltam utána.
Elképzeltem, ahogy levetkőzik, és beáll a zuhany alá. Ennyi elég is volt, olyan merevedésem lett, hogy szinte fájt. Gyorsan bezártam minden ajtót, és utána mentem az öltözőbe. Halkan dudorászott, ledobáltam a ruháimat, és hirtelen elrántottam a zuhanyfüggönyt.
- Segíthetek hölgyem - álltam ott vigyorogva. Ijedtében nagyot sikkantott, és elejtette a tusfürdőt.
- Jaj Tamás halálra ijesztettél. De úgy látom, nem én szorulok segítségre - mért végig mosolyogva.
Asszonyi gömbölyűsége, és vörös bozontja ismét lenyűgözött. Beléptem mellé a zuhany alá, hátulról átöleltem, és marokra fogtam a tusfürdőtől síkos éretten himbálódzó melleket. Miközben szerszámom keményen a fenekének feszült, ő hátranyúlt, és marokra fogta lüktető fütykösöm. Aztán letérdelt elém és határozottan szopni kezdte a farkam, szokatlan volt tőle ez a keménység, de nekem nagyon bejött. Ha nem szájjal, akkor kézzel fejte az izzó hímtagot. Csodálatos volt, ahogy leápolt, és közben a hátamra folyt a meleg víz. Pont kézzel dolgozott, amikor elélveztem, a fehér ondó beterítette a melleit. A szeme csukva volt, néhányat húzott a még mindig lüktető péniszen. Felállt, beszappanoztuk, és megfürdettük egymást. Megtörölközött, és fel akart öltözni, nem engedtem. Kézen fogtam, és átvonszoltam az irodába, itt volt az ideje, hogy kipróbáljam a vadonatúj kanapét. Lefektettem, és a combjai közé hasaltam. Végig csókoltam a combjait belülről, ugyan olyan vadul, és szenvedélyesen, mint ahogy ő tette velem. Aztán arcom a vörös pinaszőrbe fúrtam. Nyelvemmel szétnyitottam a szeméremajkait, és belenyaltam a rózsaszín nedves, forró résbe. Halottam, hogy halkan felnyög. Önfeledten lafatyoltam, a nyelvem amilyen mélyen tudtam a hüvelybe toltam. Aztán az ujjam toltam a nedves barlangba, miközben nyelvemmel a csiklóját kerestem. Hamar megtaláltam, néhányszor végig nyaltam, majd a számba vettem, és szopogatni kezdtem. Csípője vadul hullámzott és ő egyre hangosabban nyögött. Teste ívben megfeszült, majd néhányszor megremegett, és kéjesen nyögdécselve szépen ellazult. Úgy ült fel, mint aki álomból ébred, mellé ültem, és átöleltem. Észrevette, hogy ismét erekcióm van, néhányszor megsimogatta izgága fütykösöm.
- Mit csináljak, hogy megnyugodjon ez a kis virgonc?
- Pedig valamit csinálni kell vele, mert addig amíg így ágaskodik, nem megyünk haza.
- A múltkor, ahogy csináltuk az nagyon izgató volt - mosolygott hamiskásan.
- Hátulról gondolod? - kérdeztem reménykedve.
- Igen - sütötte le a szemét szégyenlősen.
A kanapé végéhez vezettem, és ráfektettem, feneke pont kellő magasságban volt. Mögé álltam, farkam a lucskos pinához dörgöltem, majd a ráncos ánuszhoz igazítottam, és lassan behatoltam. Halkan nyögött alattam, tövig elmerültem a szoros, forró barlangban, kicsit vártam, aztán szép lassan elkezdtem mozogni. Éreztem, hogy kezd ellazulni, és a szorítása is enyhébb lett. Gyorsítottam, farkam dugattyúként járt ki-be a segglyukában. Láttam görcsösen markolja a kanapé huzatját, és hallottam, hogy halkan nyüszít.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.4 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 07. 26. vasárnap 07:40
nagyon jó!
#7 listike 2014. 08. 5. kedd 14:46
Csak így tovább.
#6 papi 2013. 11. 4. hétfő 07:24
Jóóó
#5 A57L 2013. 07. 25. csütörtök 05:27
Jó írás.
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 29. kedd 09:15
Jöjjön a folytatás!
#3 tiborg 2011. 01. 28. péntek 05:45
Kozeleg a veg....egyre pongyolabb...
#2 Kritikus85 2010. 03. 24. szerda 02:35
Elég jó!
#1 Törté-Net 2009. 09. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?