A+ A-

Baráti Horgászat

Az történt egyszer, hogy a barátom Péter és én elmentünk horgászni több napra egy közeli tóra. Szerencsére sikerült egy jól eldugott horgászhelyet kapni sok fával sűrű nádassal,messze a többi horgásztól. Mivel szép volt az idő a második napon a feleségem is csatlakozott hozzánk .A feleségem 30 éves, két gyerkőc után is szép mellekkel, gyönyörű popsival,szép lábakkal,és tökéletesen barna bőrrel. Készültünk az érkezésére, bekészítettük a grillhúsokat, kolbászokat,behűtöttünk egy üveg baileyst,csináltunk egy kis paprikasalátát és vártuk hogy jöjjön. Természetesen iszogattunk egy kicsit, sörrel indítva, majd áttérve a boroskolára. A halak engedtek minket inni nyugodtan, mert egy deka kapás sem volt egész nap.
Az feleségem Timi is megérkezett úgy kb. négy-öt óra felé. Egy vadító barna trikó,mely nagyon jól állt neki és kilógott belőle a melltartó csipkéje, mely nagyon izgató volt, és egy combközépig érő rövid farmerszoknya volt rajta ami szabadon hagyta gyönyörű lábait. Az autóból való kiszállás közben meg is villantotta fekete bugyiját, amit Péter is észrevett és szemmel láthatóan tetszett neki.
A délután folyamán maradt az iszogatás a fő tevékenységünk,kivéve azt a kb. másfél órát amíg mind a ketten csalit nem cseréltünk,hogy az éjszaka folyamán biztosan jól felszerelt botok legyenek belógatva. Bíztam benne , hogy nem csak a tóba fogok lógatni,de majd meglátjuk mit hoz az este. A Vacsorához a tüzet begyújtottam, közben a párom és Péter az esti zuhanyozáshoz keresték a campingzuhany felszerelésének helyét. Át kellett rakni, mert Timi nem akart a Péter előtt zuhanyozni. Miután sikerült, ittunk egyet, Timi a behütött baileyst, mert mást nem tudott meginni ,mi pedig maradtunk a jól bevált boroskolánál.
Mióta együttvagyunk, már közel tíz éve egyszer sem bírtam rábeszélni más piára, erre is csak kb. 8 év után volt hajlandó, hogy egy kis alkoholt igyon. Mivel volt még egy kis idő vacsiig,Timi napozni akart de elfelejtett hozni fürdőruhát. Mondtam neki nyugodtam vetkőzzön bugyira és melltartóra, bár tőlem a melltartótól is megszabadulhat és napozzon úgy. Mindig kicsit szégyenlős volt, de levetkőzött. Figyeltem Pétert, és őt sem hagyta hidegen Timi látványa, ahogy egy falat tangában ott napozik tőle pár méterre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.34 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2015. 06. 13. szombat 03:21
Közepes lett.
#5 Manticore 2009. 09. 4. péntek 17:11
Elég gyenge, ezenkívül bár nem vagyok egy nagy grammarnáci, de a "sex" rohadtul böki a csőrömet! Kérem szépen ez a szó honosodott, és szexnek írják!
#4 zsuzsika 2009. 09. 4. péntek 15:50
Na most akkor,engem nem áldott meg a sors valami hatalmas cerkával.Egy pár centivel biztosan hosszabb volt az enyémnél, lehetett 20-22 cm. Szerintem gyenge.
#3 zsuzsika 2009. 09. 4. péntek 15:50
Na most akkor,engem nem áldott meg a sors valami hatalmas cerkával.Egy pár centivel biztosan hosszabb volt az enyémnél, lehetett 20-22 cm. Szerintem gyenge.
#2 alttpg 2009. 09. 4. péntek 10:56
Nem rossz, de a voayeurizmus kicsit nagyobb szerepet kaphatott volna...
#1 Törté-Net 2009. 09. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?