A+ A-

Ez valami más

Tibor vagyok, pesti gyerek. Itt születtem, itt nőttem fel, ide jártam iskolába és egyetemre. Ezt most fejeztem be, pár hete kaptam meg a diplomámat. Most készülök megkérni életem szerelmének, Erikának a kezét. Amikor erre az elhatározásra jutottam, végigpörgettem fejemben mindent, ami idáig vezetett, ebből született ez az írás.
Korábban három lánnyal (biztos lenne, amelyikük kikérné magának, ezért ideírom: nővel) volt dolgom. Mindegyik kapcsolatban volt valami, egyiket sem bántam meg. Annyit még tudni kell rólam, hogy nem vagyok egy macsó típus, inkább olyan, akit helyes srácnak tartanak a csajok, meg nem vagyok az, aki buliból buliba jár, de nem is kuksolok otthon.
Első barátnőm Anna volt. Osztálytársak voltunk középiskolában, 11.-es korunkban jöttünk össze az iskolai farsangi buli alkalmával. Együtt vesztettük el szüzességünket még az év áprilisában. A szülei szombat délután utaztak el vidékre, és csak másnap este jöttek haza. Úgyhogy megbeszéltük, hogy átmegyek nyelvvizsgára való közös készülés ürügyén, és ha az ősök elmennek, utána megtörténik a dolog. Így is volt, náluk ebédeltem, 2 óra tájban elment a papa és a mama, jó tanulást kívántak. Hát tényleg tanultunk aznap valami újat, csak nem a nyelvvizsgára. Amint elmentek, Anna máris kiment a fürdőszobába, majd rövidesen anyaszült meztelenül, kezében egy csomag óvszerrel tért vissza. Elakadt a lélegzetem, mert tudtam mire készülünk, de erre azért nem számítottam. Még sosem láttam meztelen nőt élőben, de nem volt baj a látvánnyal. Mikor döbbenetem alábbhagyott, ledobáltam én is a cuccaimat, persze már meredeztem. Utána gyorsan megtörtént, bénák voltunk, nem tartott sokáig, mert nem bírtam sokáig. Ezt követően ha lehetett szexeltünk, amikor náluk vagy nálunk szabad volt a lakás. Vagy az osztálykiránduláson. Bár az osztályfőnök elég konzervatív volt, és úgy osztotta be a kétágyas szobákat, hogy nem lehettek vegyes szobák, de mi a tudta nélkül csereberéltünk. Utólag belegondolva nem voltak ezek olyan nagy szám együttlétek, csókolózás és ölelgetés után egymásra feküdtünk, minden aktus egyszeri élvezésig tartott, és ennyi. A változatosságot az jelentette, hogy Anna vagy én feküdtünk felül, amúgy semmi. Be kell valljam, azt sem tudom, hogy neki volt-e velem egyáltalán orgazmusa. De azért tanulásképpen jó volt. Érettségi utáni nyár közepén szakítottunk, amikor megkaptuk a felvételi értesítést.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 17:01
Nem rossz.
#4 zsuzsika 2014. 11. 19. szerda 08:15
Nem rossz.
#3 listike 2014. 03. 1. szombat 05:56
Nagyon szép volt.
#2 sihupapa 2009. 09. 11. péntek 01:03
laposodunk ám rendessen
#1 Törté-Net 2009. 09. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?