A+ A-

Vihar

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
motto:"...filmünk igaz történeten alapul..."
Egyre csak a vihar jár az eszemben. Talán neked is. Annyira szép volt.
Tulajdonképpen Dobogókőt akartuk megmászni, de valahogy nem találtuk. Összevissza barangoltunk, de sehogy se sikerült rátalálni a helyes irányra. Már késő délután volt, mire visszataláltunk az országútra. Kéz a kézben ballagtunk, én fáradtan és csalódottan, de te szemlátomást nem bántad a dolgot. Kelletlenül cipeltem a hátizsákot, zsörtölődtem is kissé, de fel sem vetted. A nap ragyogóan süt, a levegő tiszta és csendes, a környék
- Gyönyörű - mondtad, és rám mosolyogtál.
- Te vagy gyönyörű - mondtam, és egy mosolyogni próbáltam. Ekkor éreztem meg az első esőcseppet. Majd a másodikat és a harmadikat is. Mire feleszméltem, már folyamatosan esett, és közben ragyogóan sütött a nap. Ahogy egyre jobban belelendült az eső, úgy fokozódott csalódottságom: egy csendes tisztást képzeltem el mára, ahol nyugodtan egymásba feledkezhetünk, ahol végre senki sem nyithatja ránk az ajtót... erre szakad az eső! Belemerültem az önsajnálatba, és csak akkor vettem észre a szivárványt, amikor harmadjára mondtad és mutattad: Rainbow! De akkor is inkább a szivárvány alatti aprócska házikó keltette fel a figyelmemet. Buszmegálló!
- Futás - kiáltottam, és boldogan futottál a szakadó esőben az oltalmat ígérő megálló felé.
Mire odaértünk a könnyű kék ruhácskád teljesen átázva tapadt rád, megmutatva tökéletes alakodat, és hogy - szokás szerint - nem viselsz melltartót. A látványnak meglett a hatása. Szenvedélyes és hosszú csókot váltottunk. Nagyon hosszút. A hátizsák a földre került, és a kezeink máris felfedezőúton jártak. De mielőtt még más is a földre kerülhetett volna, társaságot kaptunk. Ázott verébként rebbentünk szét, erre mindig nagyon kényes voltál.
Ahogy múlt a feszítő érzés az alsómban, úgy tért vissza a csalódottságom. De te nem estél kétségbe, pulcsidat a földre terítetted, és leültél, majd engem is magad mellé húztál.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.32 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 01. 7. csütörtök 22:55
Nemrossz.
#2 A57L 2014. 10. 30. csütörtök 06:23
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?