Lezáratlan családi ügyek 1. rész

Szavazás átlaga: 8.84 pont (458 szavazat)
Megjelenés: 2009. augusztus 27.
Hossz: 138 261 karakter
Elolvasva: 94 473 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Végig ideges voltam a tízórás hazaút alatt, aztán ahogy a taxi az otthonom környékére ért, az idegességem a maximumra ugrott. Nem voltam itthon a szolgálat teljes négy éve alatt, ezért nem voltam róla meggyőződve, hogy a hazatérésem barátságos lesz-e. Végül is apám két szót nem beszélt velem egész idő alatt, kivéve, amikor elmondta, mennyire csalódott bennem. Apa "megszoksz vagy megszöksz" típusú ember volt, ezért amikor elmondtam neki, hogy kilépek az egyetemről a gólyaavatás után és belépek a Haditengerészethez, az kimondottan nem az ő útja volt. Apám tervei szerint mostanra el kellett volna végeznem a főiskolát, és készen kéne állnom a csatlakozásra a családi vállalkozáshoz. Ehelyett frissen érkeztem Irakból mindenféle ötlet nélkül arra nézve, mihez kezdek most.
Kifizettem a taxit és vállamra kaptam a zsákomat, aztán elindultam a ház felé a hosszú felhajtón. Apa házához. Ő tervezte és a cége építette. Minden szempontból az ő háza volt, erről pedig nem engedte, hogy bárki is megfeledkezzék. Volt egy pillanatnyi félelem bennem, mielőtt megnyomtam a csengőt, amikor arra gondoltam, visszafordulok. Reméltem, hogy apám nem ért még haza a munkából, így nem kell majd szembe néznem vele rögtön. Némi időre volt szükségem, hogy ismét hozzászokjak az otthonomhoz. Emellett jó lett volna beszélnem anyával és Gwennel, mielőtt elkezdődik a dráma.
A csengetésem és a zár zaja közötti pillanatok óráknak tűntek. A nehéz tölgyajtó halkan nyílt befelé az olajozott zsanérjain, hogy aztán megláthassam a bejáratnál álló anyámat.
– Tony! – kiáltotta anya, majd előreugrott egy csontot törő öleléshez. Magamhoz szorítottam őt, és hirtelen örülni kezdtem annak, hogy itthon vagyok. Mivel néhány centivel magasabb vagyok az egy-kilencvennél, kábé harminccal anyámnál, lábujjhegyre kellett állnia a magassarkú cipő ellenére is. Már kezdtem azt hinni, hogy sosem enged el, amikor kartávolságra tolt magától és végigmért. – Nézd csak, milyen erős és felnőtt lettél!
– Köszi, anyu. – Teljes egyenruhában voltam, és be kell valljam, a Tengerészgyalogság formába rázott. Sosem voltam kis darab srác, de a szolgálat a túl sok
p
alf
alf
alf
l
petyhüdt gyerekből büszke, kemény testű harcost faragott. Mikor anyám legutóbb látott, barna hajam az arcomba hullott. Ez a lobonc most szabályos rövidre volt vágva.
– Úgy megváltoztál!
– Te viszont ugyanúgy nézel ki – mondtam minden őszintétlenség nélkül, mert anyán egyáltalán nem látszott meg az utóbbi négy év. Sőt, mintha az utolsó tizenöt év meg sem érintette volna. Csak apró mosolyráncok és a szarkalábak halvány jelei mutatták, hogy negyven fölött jár. Valójában majdnem ötven, és tökéletesen kezelt mézszőke hajában egy ősz szál sem látszott, keze pedig még mindig olyan ápolt volt, mint huszonöt évesen, szépségkirálynő korában. Anyámat a legjobb csajok között tartották számon, a munkásosztálybeli srác pedig elég bátor volt, hogy udvaroljon neki. Csak egy kicsit vált teltebbé csípőben, a mellei nagyobbak lettek a két terhesség után, ám ettől csak nőiesedett. Talán különösnek tűnhet, hogy így gondolok anyám testére, azonban őszintén mondom, egy másodpercig sem jutott eszembe mindez, mielőtt a barátaim felhívták volna rá a figyelmem tiniként a hátsó udvarban.
Öt vagy hat haver jött át, hogy fürödjünk a medencében, és azt hitték, anyámnak segítek a házban kihozni az innivalót. Épp készültem a teraszra lépni, amikor elcsíptem a beszélgetésüket. Azt mondta az egyikük, "Láttad azokat a kannákat? " halk röhögés, majd egy másik hozzátette, "Azt nem észrevenni! A fenébe, ha Mrs. DiAngelo az anyám lenne, még mindig szopnék! " A harmadik tovább fokozta, "Ne feledkezzetek meg arról az édes seggről, öcsém! " Elő akartam lépni és szétkalapálni mindet, ahogy mondták és mondták, hogy milyen jó nő az anyám, de nem csak a dühtől vörösödtem. Szégyen is keveredett az érzéshez. Anyám nem volt szexuális lény a szememben. Úgy éreztem, nem tudnék a srácok elé állni még egyszer, tudván, mit gondolnak anyámról. Hátat fordítottam és visszafutottam a házba, majd' belerohanva anyába. Épphogy sikerült nem kilöttyintenie a tálcán lévő innivalót, amit maga előtt egyensúlyozott. Megkért, hogy nyissam ki neki a tolóajtót. Mintha hidegvizet zúdítottak volna az arcomba, hirtelen felébredtem. Anya fekete, egyrészes fürdőruhát viselt, semmi provokatívat a fia tinédzser barátai számára, mégis rá akartam förmedni, hogy vegyen fel valamit. Sajnos nem csak azért, mert a fiúk minden adandó alkalommal végigmérték, hanem mert már én is észrevettem az idomait. Valóban csodálatos teste volt. A feneke ruganyos, kerek, a mellei feszítették a fürdőruhát, ami nem titkolt el semmit bimbói kövérségéből. Azokból a bimbókból, amik tápláltak engem. Éreztem, ahogy a tizenöt éves testem erekciója életre kel, és a medencébe kell ugorjak és elrejtőzzek, amíg összeszedem az önuralmam. Azon az éjjelen, miközben kivertem, szenvedve
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítettem
magam, hogy csak arra a lányra gondoljak, akire épp be voltam indulva. Idővel eljutottam arra a pontra, hogy puszta tényként kezeljem anyám szexiségét, majd ezt agyam mélyére suppasztottam.
– Miért álldogálsz odakinn? – kérdezte anya. Felemeltem a zsákom és átléptem a ház küszöbét.
– Apa itthon van?
– Nem, az irodában lesz késő estig. – Természetesen nem dobná félre a munkarendjét csak azért, mert hazatértem a háborúból. – De Gwen fenn van az emeleten, és majd' meghal, hogy lásson. – Felkiáltott a húgomért, miközben ledobtam a zsákot a lépcső elé.
Hihetetlen volt, hogy a magas, atletikus szőke, aki a lépcsőn rohant felém, a kishúgom, Gwen legyen. A legalsó fokról ugrott rám, majdnem mindkettőnket hanyatt döntött, ahogy körém zárta karjait. Amikor legutóbb láttam, esetlen, tizennégy éves csitri volt csupa csont lábakkal és kócos hajjal, akit inkább fára mászni és verekedni lehetett látni, mint sminkkel kísérletezve. Mostanra gyönyörű fiatal nővé érett. Szorosan tartottam Gwent, és el sem engedtem, míg levegőt nem követelt.
– Nézd csak Mr. Komoly Katonaembert! – mondta.
– Nézz csak magadra te is – válaszoltam, még mindig megbűvölve a rajta végbement változáson. Divatos csípőfarmert és szűk topot viselt, ami megmutatta, mennyire felnőtt, valamint a kis követ a köldökében. Képtelen voltam elhinni, hogy apának egy szava sem volt arra, milyen ruhákban mászkál. A kihúzott szeme és a szájfény volt a bizonyíték, hogy felfedezte a sminket, és valószínűleg a fiúkat is. – Mi történt az én hirig kishúgommal?
– Felfedezte a fiúkat – válaszolta –, de ne aggódj, még mindig ugyanúgy elő tudom adni magam.
– Mindent el kell mondanod, ami történt!
Mikor itt hagytam, állandó email-kapcsolatban voltunk, az utóbbi pár évben azonban megcsappantak a levelek, ahogy a tinédzser énje egyre több időt követelt magának.
– Nem, előbb ki kell csomagolnia, majd mindketten rendbe szeditek magatokat. A klubban vacsorázunk apátokkal.
– Mi a baj azzal, ami rajtam van? – kérdeztem, de már tudtam a választ.
– Nem hiszem, hogy amikor először találkozol apáddal, egyenruhában kéne lenned. Sajnálom, szívem, de időt kell adnod neki, hogy hozzászokjon.
– És ha nem így lesz?
– Hozzá fog.
Gwen, isten megáldja, próbálta oldani a feszültséget.
– Mi a baj azzal, ami rajtam van?
– Tudod te azt nagyon jól, ifjú hölgy! Találj valami alkalomhoz illőbbet.
Átnéztem a ruhatáramat, és a legjobb, amit találtam az estére, egy khaki nadrág és egy pólóing, mindkettő keservesen kiérdemelve egy vasalást az óceánt átívelő út után. Próbáltam kigőzölni őket, miközben átadtam magam az áhított forró zuhanynak, így legalább némi javulást elértem. Anya tökéletesen nézett ki – mint mindig –, halvány szoknyát vett fel, ami majdnem a térdéig ért, hozzávaló blúzzal. Gwen választásában nem voltam biztos, hogy jobban sikerült a korábbinál. A farmert és a pólót lecserélte egy khaki szoknyára, ami túl rövid és szűk volt, valamint egy feszülő rózsaszín topra, ami alig takarta ékszeres köldökét. Felületesen nézve egy iskoláslány ruhája volt, valójában azonban annak egy szexszel átitatott változata. Úgy tűnt, a húgom változatos külsejű lánnyá vált, a figyelem felkeltésére kihegyezve. Anya rosszalló pillantást vetett Gwenre, ám mivel Gwen kivárta az utolsó pillanatot, hogy lejöjjön a földszintre, már nem volt idő öltözködni. Mind beültünk a Land Roverbe és a klub felé vettük az irányt.
A Lancester Country Klub pontosan az volt, amit egy olyan társaságtól vár az ember, amely tagjainak a fele vissza tudja vezetni a családfáját a telepesek idejéig. Míg anyám vére határozottan elég kék volt a tagsághoz, apám munkásosztálybeliként, saját maga felépítette birodalmával a háta mögött úgy tűnt, mindig kicsit sokat erőlködik azon, hogy beilleszkedjen. Apa arra született, hogy bebizonyítsa, épp olyan jó, mint az öreg pénzeszsákok. Kényelmetlensége valahogy átragadt rám is, és most, évekkel az utolsó alkalom után visszatérve a klubba, sem éreztem kellemesen magam. Mindez a szükségtelen pompa még rosszabbnak tűnt számomra a közel-keleten látottak után.
– Nocsak, a nagy háborús hős hazaért – mondta Mrs. Wellbourne, egyike anyám barátainak. Mikor odalépett, hogy adjon egy puszit, láttam, hogy kés alá feküdt, amitől némileg riadttá vált az arckifejezése. Elmaszált rikítórózsaszín rúzsnyomával az arcomon próbáltunk továbbmenni.
– Még csak ma érkezett – tájékoztatta anyám, átnézve a nő felett, szemeivel apámat kutatva. Anya ugyanolyan izgatottnak látszott az este kimenetele miatt, mint én. Igyekeztünk kijutni a ház hátsó, zárt teraszára, amely klubteremként működött, ám Mrs. Wellbourne eltökélten lassított minket.
– El kell jönnötök, hogy elmeséld, mennyire szörnyűek a dolgok odaát.
– Aha, feltétlenül – motyogtam. Gwen meglátta egy barátnőjét, és szerencsére odarángatott.
– Diana! – kiáltotta egy szöszinek, aki egy középsulis focijátékosnak tűnő sráccal beszélgetett. Diana? Ez nem lehet Diana Landsdale, vagy mégis? Ha igaz, ő a húgom egyik legrégebbi barátnője.
– Ez az, akire gondolok? – kérdezte a huncut szőke, mintha nem hinne a szemének. – Tony DiAngelo?
Úgy tettem, mintha ellenőrizném a dögcédulámat, aztán válaszoltam. – A Tengerészgyalogság szerint az vagyok, és tudod, a kormányzat sosem téved.
– Olyan jó, hogy végre itthon vagy! – ölelt meg Diana. Sokáig szorított magához, de egyáltalán nem bántam. Diana igazi cicababává serdült. Gwennel akár ikrek is lehettek volna, kivéve, hogy Diana gömbölydedebb volt, és hajtincsei szőkeségét egy üveg folyadék alakította ki. Gwenhez hasonlóan is öltözött, bár a ruhája nem feszült annyira.
Diana barátja nyilvánvalóan túl hosszúnak ítélte az ölelést, mert előrelépett és felém nyújtotta nagy kezét. – Tony, bemutatom Chad Wellingtont – mondta, és megpróbált lenyűgözni egy kemény kézszorítással, sikertelenül.
– Szevasz, Chad – feleltem óvatosan. Ahogy Diana nézett rám, egyértelmű volt, hogy féltékennyé akarja tenni ezt a hústornyot, de nem éreztem helyesnek bekerülni valaki más drámájába.
– Hogy mennek a dolgok odaát? – kérdezte Chad. – Azon gondolkodom, hogy ősszel belépek a Tartalékos Tisztképzőbe Stanfordban. Elképzelni sem tudom, milyen lehet, amikor odaát rád szakad a szar.
– Pont olyan, amilyennek képzeli az ember, a füled mellett elsüvítő golyók nem túl mókásak vagy érdekesek. Vannak jobb módszerek adrenalinnal telítődni.
– Különben sem hiszem, hogy lenne rá időm. Jog-előkészítőre megyek.
Küzdöttem a késztetéssel, hogy megforgassam a szemeimet, mert nem éreztem magam eléggé lenyűgözve.
– Meg kell ígérned, hogy találkozunk – szólt közbe Diana. – Mindenről hallani akarok.
– Majd ha végeztem vele – mondta Gwen. – Végül is ő az én bátyám.
– Biztos vagyok benne, hogy sok dolga van.
– Felajánlom osztatlan figyelmemet – válaszoltam, főleg, hogy bosszantsam azt a barom Chadet.
– Szavadon foglak – ölelt meg újra Diana, majd adott egy puszit.
Gwennel folytattuk az utat a bárpult felé, ahol én rendeltem magamnak egy
s
alf
ör
alf
t
, húgom pedig – meglepetésemre – egy Cosmo-t magának. Észrevette a reakciómat, így hát közölte: – Már felnőtt vagyok.
– Csak épphogy.
– De tizennyolc vagyok.
– De nem huszonegy. – Egy pillanatra olyan komolyan nézett rám, hogy rávillantottam egy mosolyt, jelezve, hogy csak piszkálom.
– Te sem akarod, hogy felnőjek, mint apu.
– Ahhoz már egy kicsit késő. Csak sajnálom, hogy lemaradtam a kamaszkorodról. És ha már itt tartunk, mindig így öltözöl?
– Nem, nem mindig. Van egy csomó cuki kis ruhám. Nem hagyom, hogy egyféle külső rabja legyek. Akár kis Miss Belváros is lehetek ma, holnap pedig valami teljesen más. Így érdekesebb az élet.
– Biztos letaglózod a srácokat.
– Csak bizonyos srácokat. Mint amilyen Chad például. Nem tudom, mit lát Diana abban a hülyében. Bár, talán mégis, de akkor is.
– Ne csináld, légy elnézőbb velem. Épphogy hazaértem. Nem számítottam rá, hogy ilyen... felnőtt vagy. Azt hiszem, dolgoznom kell még az ijedtségemen.
Gwen belém karolt. – Édes tőled, hogy meg akarsz védeni, de ne aggódj, sosem kerülök nagyobb bajba, mint amiből ki tudok mászni. Nem vagyok már ártatlan kislány. – Miért nem lettem ettől nyugodtabb?
– Biztos nem vagy. Nem tudom, miért hittem, hogy visszatérek és ugyanazt találom.
– Iskolaköpenyt és lófarkat? Te is változtál és én is változtam.
– Az már igaz – vallottam be. Ott kellett volna lennem, amikor tinédzser lett. Egy lánynak szüksége van egy bátyra, azonban Gwen láthatóan simán átvészelte nélkülem is. Talán ez zavart leginkább. Mindig olyan közel voltunk egymáshoz azelőtt, ezért azt reméltem, ugyanott folytatjuk, ahol abbahagytuk.
– Azt hiszem, baromi jól sikerültem.
Megcsókoltam a homlokát, majd biztosítottam: – Szerintem is. Alig várom, hogy ismét megismerhesselek.
– Jön anyu – tette le üres poharát Gwen a pultra, mielőtt anya odaért volna, de tudtam, hogy így is látta.
– Tudnál viselkedni, csak ma este? – korholta Gwent. – Nem hiányzik, hogy még te is provokáld apádat.
Egy sarokban álló asztalhoz vezettek minket a drága teraszon, aminek örültem volna, ha paraván vette volna körül, amikor apa megjelenik, de nem tartottam valószínűnek. Paravánok egyszerűen nem voltak a klubban, és azt hiszem, pont ez volt az oka, hogy itt vacsoráztunk. Kíváncsi voltam, mi tartóztatta fel apámat, de úgy alakult, hogy már nem kellett sokat várni a nagyemberre.
– Kedvesem – szólította meg anyám, amikor apa ránk talált, máris magas labdát adva neki. Apám megcsókolta anya arcát, aztán ránk vetette csalódott tekintetét. Először Gwent találta meg.
– Abból a pénzből, amit ruhákra költesz, nem vagy képes egy olyat sem találni, ami jó rád? – morgott.
Gwen édesen mosolyogva válaszolt.
– Azt akarod, hogy illjek a többi lány közé, nem igaz, apu? Még mindig visszamehetek fára mászni és fiúkkal játszani.
Apám fittyet sem hányt rá, rögtön felém fordult.
– Jó újra látni, Tony. – Ez volt minden, amit mondott, mikor leült vacsorázni.
Anyu próbálkozott néhányszor beszélgetést kezdeményezni az étkezés során, ám annak ellenére, hogy Gwen és én végig próbáltunk segíteni neki, apám elutasította a családhoz való csatlakozást. Mikor a vacsora elérkezett rég várt végéhez, apám arra utasította anyát, hogy menjen haza Gwennel, majd hozzám fordulva közölte, én vele megyek. Eljött a pillanat, gondoltam.
Anya és Gwen megölelt és adott egy puszit, mielőtt elindultak volna, aztán anya még megkért, maradjak tiszteletteljes. Gwen sok szerencsét kívánt. Követtem apát a parkolóba, és nem voltam meglepve, amikor a parkolófiú egy vadiúj Cadillac sportkocsival állt elő. Hallgatagon vágtunk neki az útnak; a csend olyan nyomasztó volt, hogy majd' felordítottam, mikor apám végre megszólalt.
– Van pár dolog, amit tisztáznunk kell most, hogy hazajöttél.
– Szeretném, ha tudnád, hogy egy döntésemnek sem te voltál az oka – mondtam békéltető hangon. – Nem tudtam, mire lennék jó itthon, és úgy éreztem, el kell menjek kitalálni, mit jelent számomra az élet.
– Persze, hogy hozzám volt közük. A fiam vagy. A nevemet viseled, azzal pedig bizonyos elvárások járnak. Vannak családi kötelezettségeid.
– De mi van, ha nem akarom a te életedet élni?
– Az az élet kimondottan kényelmessé tette a te és a húgod dolgát.
– Tudom, de nem hiszem, hogy a családi üzlet nekem való.
Megrázta a fejét. – Tudod te, mit meg nem tettem volna, ha egy ilyen lehetőséget kapok, amit te most annyira el akarsz puskázni? Apám hadiüzemben dolgozott, míg az meg nem ölte. A semmiből jöttem és hulladékból építettem fel azt, ami most vagyok. Soha senki nem ajánlott fel pihenőt.
– Talán ugyanerre a lehetőségre vágyom, hogy felépítsem magam. Nem arról szól az élet, hogy meghozd a saját döntéseid?
– Lehetőségek! Nekem nem voltak lehetőségeim. Azért dolgoztam keményen, mert muszáj volt. Ez volt az egyetlen választásom. Ha nem megyek utána és ragadom meg, amire szükségem van, még mindig nem lenne semmim. Volt családom, akikre gondolnom kellett. Rád azonban egyik sem igaz.
Igazán vicces, mennyire hasonlítok apámra. Ő mégsem veszi észre. Csupán ugyanazt a szabadságot akartam, amiben neki része volt fiatalemberként, de nem akarta megadni.
– Mindent a családom miatt építettem fel. Azért, hogy a fiamnak legyen valamije, amire egyszer azt mondhatja, az övé, úgyhogy nem kellett volna elcseszni a fiatalságát apró emberek hátsójának szétrúgásával.
– Mindezt értékelem, apa, de én...
– Egyáltalán nem értékeled! Mit szándékozol tenni mindazzal, amit felépítettem? Elkótyavetyéled idegeneknek, miután visszavonultam? Mi van, ha történik velem valami? Ugye nem gondolod, hogy anyád veszi át az üzletet?
– Semmi sem történik veled, apa. – Zavart, hogy ilyen könnyedén leírta anyámat. Tudtam, hogy több mint alkalmas az ügyek intézésére, ha szükség van rá. Közel sem
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
len
. Az is feltűnt, hogy teljesen nyíltan próbál manipulálni. – És ha valami történt is volna, ott lettem volna anyáért és Gwenért. Nem hagytam volna cserben őket.
– Úgy, mint az elmúlt négy évben? Szeretem a húgodat, de Gwen nem egyszerű eset, mindig megtalálja a bajt. Hiába próbálom, nem tudok másra gondolni, mint ha a bátyja ott lett volna mellette, most másmilyen lenne.
– Ez nem fair. Te vagy az oka, hogy nem voltam itt. Nyilvánvalóvá tetted, hogy ha a tengerészeknél maradok, nem vagyok szívesen látott vendég a házadban. Jézusom apa, a legtöbb ember büszke lenne, ha a fia a hazáját szolgálja.
– De te jobb dolgokra vagy hivatva, Tony. Meghoztad a döntésed, de ne engem hibáztass a tetteid következményeiért.
Ebben a szellemben folytatódott a beszélgetés az út hátralévő részén, azonban teljesen értelmetlen volt, hiszen egyikünk sem volt kész engedni. Apa a felhajtón megállt az autóval, de nem szállt ki.
– Ha úgy tervezed, hogy itt maradsz, meg kell hoznod néhány döntést – mondta.
– Tudom.
– Ha az én házamban akarsz lakni, meg kell felelned a kötelezettségeidnek.
– Csak át kell gondolnom a dolgokat, apa. Időre van szükségem, hogy kitaláljam, mit is akarok.
– Van időd, de nem az egész örökkévalóság. Már férfi vagy, ideje úgy is viselkedned.
Úgy mentek apával a dolgok, ahogy számítottam, de azzal sikerült meglepnie, hogy időt adott arra, hogy kitaláljam, mihez kezdek. Biztos voltam, hogy ultimátumot kapok az este: vagy azt teszem, amit ő akar, vagy azonnal távozhatok. Zavart voltam, szükségem lett volna valakire, akivel beszélhetek, de Gwent sehol nem találtam. Ültem a sötétben egy napozószéken a medence mellett, egyedül a gondolataimmal.
Annyira biztos voltam, hogy kész vagyok a saját utamat járni, de a beszélgetés apával megfogott. Tényleg hülye voltam, hogy visszautasítottam az ezüsttálcán
k
alf
ín
alf
ál
alf
ta
alf
kat
? Hány küszködő fiatal ölt volna, ha felajánlanak neki egy posztot egy több millió dolláros vállalatnál? És éreztem én felelősséget a dolgokért? Ha ne adj' isten történik valami apával, ki vigyázott volna Gwenre és anyára? Tudtam, ha most cserbenhagyom apámat, kiadná az utam, és sose jöhetnék vissza. Felkészültem én erre? Most, hogy világot láttam, jobban becsültem azt, amit feladni készültem. Nem fordíthattam hátat anyámnak. Azt tettem volna, mert ha elhagyom, hiába szeret annyira, hűséges maradna apámhoz.
Elszunyókálhattam a napozószéken, mert a következő dolog, amire emlékszem, a kertkapu csukódása, amit suttogó hangok követtek. Visszanéztem a ház felé, de nem égett egy lámpa sem. Már azt hittem, betörők, amikor felismertem a húgom hangját. Beszéde értelmetlen hablaty volt a távolság miatt, pedig nem sok sikerrel próbált halk maradni. Két árnyat vettem ki a medence túloldalán, amikor a mozgásérzékelők felkapcsolták a lámpát.
– A szarba! – kiáltott a Gwennel jött srác. Közvetlenül a fénykörben álltak. Elég messze voltam az árnyékban, hogy káprázó szemeik miatt nem vehettek ki a sötétben.
– Ne aggódj, ez a lámpa automatikusan kapcsol be, a szüleim hálószobája pedig a ház frontján van, úgyhogy nem ébreszti fel őket.
A srác Gwen mögött állt, átkarolva őt, kezei a csípőjén. Sötét haja hosszú volt, és legalább egy tetoválást láttam kilógni a pólója ujja alól. Nem az a fajta fiú volt, akit anya és apa szívesen látna; biztos vagyok, hogy Gwen pont ezt találta benne vonzónak. Feljebb csúsztatta a kezét és megmarkolta Gwen melleit a pólón át.
– Hé, mit képzelsz, mit csinálsz? – kérdezte Gwen tettetett felháborodással, nem is próbálva ellenkezni.
– Csak életben tartom a bulit – válaszolt a srác, majd előrehajolva megcsókolta Gwen nyakát. A húgom semmilyen mércével nem számított alacsonynak, a fiúnak mégis hajlítania kellett a hátát, mert olyan magas lehetett, mint én.
– Csak ne éld bele magad, hogy túl messzire visz ez a buli – mondta Gwen, és hátrahajtotta a fejét a srác mellkasához. Tudom, hogy furcsa, de nem néztem félre, hagytam inkább, hogy a srác fogdossa a húgom. Egyszerűen ott maradtam és figyeltem a sötétben. A fiú tovább masszírozta Gwen melleit és szívta a nyakát, míg az megfordult a karjai közt és az ajkait az övére húzta. A srác megmarkolta Gwen fenekét, aki szorosan hozzásimult.
Bizonytalanul hátrálni kezdett, míg egy napozószékbe nem ütköztek, amire Gwen rádöntötte a fiút. Már nem voltak a fénykörben, azonban így is tisztán láttam, mi történik. Gwen lábaival körülfogta a srácot és tovább csókolta, miközben az újra a melleihez nyúlt. Gwen legalább volt vagy C-kosaras, és biztos vagyok, a srácok rögtön a mellére nyomultak. Ahogy Gwen a csípőjét mozgatta, tudtam, hogy tényleg a srác ágyékának dörgölőzik. Az lehúzta róla a pólót, és közvetlenül a vörös selyemmelltartón keresztül támadta a melleit. Miközben nyáladzva csókolta a húgomat, a lámpa lekapcsolt, és teljes sötétségbe burkolóztak. Már csak mozgó árnyakat láttam. Erőltettem a szemem, de képtelen voltam részleteket kivenni.
Aztán biztos eléggé mozogtak ahhoz, hogy újra bekapcsoljon a mozgásérzékelő, mert néhány perccel később a lámpa újra kigyulladt. Gwen nadrágja ki volt gombolva, a srác pedig épp kihúzta belőle a kezét. Túl halkan suttogtak egymásnak ahhoz, hogy megértsem, de aztán kivettem, amikor Gwen felcsattant: – Megmondtam, még ne!
– Ne csináld, bébi! Kicsinálsz – erősködött a srác.
– Ha folyton lerohansz, sosem kapod meg – figyelmeztette Gwen, miközben a farmerján keresztül simogatta a felszerelését. Örültem, hogy leállítani készül ezt a bohócot.
– De ha nem csinálsz vele valamit, pokolian fog fájni.
– Azt hiszem, jól teljesítettél – felelte Gwen, és lejjebb húzódott a nyugágyon, a végére ült a srác lábai közé. Kigombolta a farmerját, majd lehúzta a térdéig. A fasz előugrott, közvetlenül a fénybe, és bár nem vagyok profi ezekben a dolgokban, számomra nem tűnt valami nagynak. Tudom, hogy az enyém nagyobb, de az én húsz centim átlag feletti.
Gwen összefogta a haját a csuklóján lévő hajgumival, és szájába vette a cerkát. Nem hittem, hogy valami kis angyal, főleg az alapján, amit eddig láttam, de nem voltam egészen felkészülve, hogy a kishúgom leszopjon egy idegen srácot. Láttam, hogy a feje sebesen mozog fel és le, nem okozva gondot az egészet bekapnia. Még a golyókat is masszírozta, miközben szopott. Hallottam a szörpögését; a srác sóhajaiból ítélve baromi jól csinálhatta. Lelassított, majd csak a makkot tartotta az ajkai közt, és csak elképzelni tudtam, hogy mit művelhet a nyelvével. A srác lenyúlt, hogy újra a melleivel játsszon. Ekkor Gwen folytatta a heves szopást. Pár perc múlva a srác egész testében remegni kezdett, Gwen pedig mozdulatlanul tartotta a farkát a szájában. Tudtam, hogy épp lenyeli a fiú rakományát.
Mikor végzett, felhúzta a nadrágot és megpróbálta megcsókolni a srácot, de az csak gyors puszit adott. Gwen azt mondta, ideje bemennie, és a kapuhoz kísérte a fiút.
Amikor az egész véget ért, egyedül maradtam az éjszakában az érzéseimmel; ekkor jöttem rá, hogy most van életem legnagyobb erekciója. Mélyen belül tudtam, azért, mert épp végignéztem a húgom azzal a sráccal, de azzal magyaráztam magamnak, hogy csak természetes reakció egy olyan férfitól, akinek hónapokig nem hogy szexben nem volt része, de pornót vagy akár egy vonzó nőt sem látott. Ezekben Irak nem nagyon bővelkedett. Az utolsó kefélésem egy légierős ellátmányellenőrrel volt hat hónapja. Helyes csaj volt, de nem olyan, akiről hazaírna az ember.
Megvártam, míg az erekcióm lelankadt annyira, hogy kényelmesen menjek, aztán elindultam a házba. Gyorsan kivertem a fürdőszobában, majd aludni mentem.

~~~

Következő reggelre minden bűnös érzés, amit Gwen utáni kémkedésem okozott, elmúlt. Sokkal fontosabb dolgok jártak a fejemben. Beléptem a konyhába, ahol anya a reggeli kávéját itta, közben újságot olvasott. Miközben egy csésze kávét készítettem magamnak, anya elárulta, hogy Gwen ma nem lesz itthon, apa pedig korán elindult munkába. Csendben üldögéltünk, mígnem letette az újságot.
– Apád mesélt a beszélgetésetekről hazafelé.
– Most belém fogsz kötni te is?
– Nem szándékoztam. Ennek ellenére szeretném tudni, mire gondolsz.
– Őszintén, anya, nem tudom, mit tegyek. Nem tudom, mi lenne a helyes döntés.
– Attól még döntened kell.
– Tudom.
– Kérsz valamit? – kérdezte anya, ahogy felállt feltölteni a csészéjét. Kicsit elkalandoztak a gondolataim, ezért nem válaszoltam azonnal. Anyán az az apró teniszruha volt, amit a férfiak ízléséhez igazítottak. Az övé halványzöld volt, egy ujjatlan felsőből, ami meglehetősen szűk volt a mellkasánál, és egy apró szoknyából állt, ami megmutatta végtelen, napbarnított lábait. Valószínűleg jobban nézett ki benne, mint a legtöbb nő fele ilyen idősen.
K
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítettem
magam, hogy ne nézzek oda, aztán válaszoltam.
– Nem, kösz.
– Tony, én szeretni foglak, bárhogy is dönts, de tudod, hogy azt szeretném, hogy csatlakozz az üzlethez. Úgy érzem, boldog lennél, csak adj neki egy esélyt.
– Talán az lennék, nem tudom. Kezdem azt hinni, hülye vagyok, ha nem próbálom ki. Lehet, hogy csak makacsságból nem is gondoltam bele eddig.
Anya elmosolyodott.
– Örülök, hogy kiszélesedett a látóköröd. Gondoltam, jobb lesz, ha apád nem unszol folyton azzal, hogy mi a döntésed, ezért azt mondtam neki, hogy elviszlek titeket a tengerparti házba pár hétre. Mint a régi szép időkben.
– Ez nagyszerű, anya! – Valóban óriási ötletnek tartottam.
– Reméltem, hogy így gondolod. Elmondom Gwennek is, ha hazaér, de nem hiszem, hogy gondot okozna neki. Imádja a tengerpartot ez a lány.
– Valószínűleg a fiúk miatt.
Anya jelentőségteljes pillantást vetett rám.
– Nem ugyanaz a lány, mint akire emlékszel, ugye?
– Nem, egyáltalán nem az. De azt hiszem, nem is várhattam, hogy az legyen.
– Gwennek nagyon nehéz volt a távozásod, Tony. Nagyon felnézett rád. Attól függetlenül, mit gondol apád, örültem, amikor kikászálódott a kis külön világából.
– De nem kerül komoly bajba, ugye?
– Nem, igazából nem rossz lány – nevetett anyu. – Csak nem akar olyan lenni, amilyennek mindenki szeretné. Felismerhetted volna ezt a vonást. Nem hinném, hogy bármi rosszabbra készülne, mint a többi lány az ő korában. Emellett egy kis baj jó dolog lehet. Én például elég vadnak számítottam az ő korában.
– Tényleg?
– Egy sztorit sem fogok elmesélni, legyen elég annyi, hogy nem voltam mindig apád álomfelesége. – Nem akartam belegondolni, mit akart ezzel mondani. – Ideje indulnom a teniszórára – hajolt le megpuszilni. A mozdulat óhatatlanul kellemes, hosszú betekintést engedett a pólója V-nyaka alá, megmutatva selyemmelltartóját. Azonnal félrenéztem. Nos, majdnem azonnal.
Szombaton elutaztunk a tengerparti házhoz. Tényleg olyan volt, mint a régi vakációk, mert Diana is velünk jött. Kölyökkorunkban mindkettőnknek megengedték, hogy egy barátunkat elhozzuk, és Gwen mindig Dianát választotta, én pedig a legjobb barátomat, Timet. Mulatságos, Diana és a húgom még mindig közel álltak egymáshoz, nekem meg fogalmam sem volt, mi lehet Timmel.
Kétórányira volt a tengerpart, ezért anya megkért, hogy vezessek, úgyhogy miután megpakoltuk a Land Rovert, becsúsztam a volán mögé, anyám beült mellém, a lányok pedig a hátsó ülésen utaztak. Eleinte szokatlan volt, mert néhány éve ez volt az első alkalom, hogy nem egy Humvee-t vezetek. A lányok végigpletykálták az utat, anya pedig a telefonon lógott, jótékonysági vacsorát szervezett, így az előttem kanyargó útra koncentrálhattam, felszabadulva a házi készítési aknáktól és szöges csapdáktól való félelemtől.
A házunk közepes méretű, mediterrán stílusú volt közvetlenül a parton három hálószobával és
p
alf
ez
alf
sg
alf
őf
alf
ürdővel
az óceánra néző teraszon. A lányok osztoztak az egyik szobán, én a sajátomba költöztem be, ami anyáéhoz volt legközelebb. Miután kicsomagoltunk, anya elküldött hármunkat élelmiszerért.
– Vajon mit szólna anyu, ha csupa műkajával és
s
alf
ör
alf
re
alf
l
állítanánk be? – viccelt Gwen. Előretaszította a bevásárlókocsit, majd a hátuljára ugrott, végigszáguldva a polcsoron, fenekével a plafonra mutatva. Majdnem nekigurult egy sorvégi gondolának, amin barackkonzervek álltak. Mind nevettünk.
– Azt hiszem, be kéne zárni a szobádba az egész vakációra – mondtam.
– Attól még veszünk pár
s
alf
ör
alf
t
, ugye? A
v
alf
od
alf
ka
még jobb lenne – merengett Diana, aki velem együtt lemaradt Gwentől.
– Talán. Valóban jól esne valami
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
– válaszoltam.
– Ha feszült vagy, később szívesen megmasszírozom a hátad – ajánlotta Diana, esélytelenül próbálkozva ártatlannak tűnni.
– Lehet, hogy szavadon foglak – feleltem, érezve, hogy reagálna a testem az érintésére.
– Szóval, mi lenne, ha választanánk magunknak némi italt? Mixelhetnénk például daiquirit, vagy valami ilyesmit. Beülhetnénk a forró kádba és szopogathatnánk a
k
alf
ok
alf
alf
lj
alf
ainkat
.
– Ezek szerint a hátmasszázsos ígéret csak azért volt, hogy oldd a hangulatot?
– Ó, nem. Megígérem, hogy gondodat viselem, bármi is történjék.
– Majd kiderül.
– Ne csináld, Tony – ölelte meg Diana a karom, nekem nyomva magát. Tudtam, hogy nem ez az első alkalom, hogy felhasználta a testét, hogy keresztülvigye az akaratát, de nem zavart, hogy így manipulál.
– Nem hiszem, hogy zavarná anyát pár
k
alf
ok
alf
alf
l
, amíg a nagy, erős bátyám rajtunk tartja a szemét – adta hozzá Gwen. Megölelte a másik oldalamat, és ártatlan tekintettel a szemembe nézett. A többi fickó szemében a boltban a legszerencsésebb srácnak tűnhettem. És hé, igazat kell adjak, még akkor is, ha az egyikük a húgom volt. Legalább Gwen nem úgy ölelt, mint Diana, bár a feszülő topban és az apró sortban nem számított, mennyire bújik közel.
– Azt hiszem, oké, de közelről foglak felügyelni titeket.
– Remélem, nagyon közelről – mondta Diana. Igen, az az ő keze volt a fenekemen.
Gwen felnevetett. – Szajha.
Diana is nevetni kezdett. – Igen, ha akarja.
– Légy kedves a bátyámhoz!
Az egész délután így telt. Hogy a lányokkal voltam, jobb lett a közérzetem, mint bármikor az utóbbi időben. Mikor már közeledett a vacsoraidő, a hangulatom határozottan pozitív lett. Azon az estén azt szerették volna, hogy csatlakozzam hozzájuk, de nem volt kedvem velük menni a pasifogó körútjukra. Ehelyett anyával pihentem a hátsó teraszon. Mikor a szél óceán felőlire váltott, azt javasolta, üljünk be a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őf
alf
ürdőbe
, úgyhogy felvettük fürdőruhánkat. Anya megállt a konyhában, hogy újratöltse borospoharát és hozzon nekem még egy
s
alf
ör
alf
t
, úgyhogy bekapcsoltam a buborékokat és elhelyezkedtem a
p
alf
ez
alf
sg
alf
ő
vízben.
Anya egyik kezében egy
s
alf
ör
alf
re
alf
l
, a másikban egy üveg borral lépett ki a házból, én pedig küzdöttem, hogy megmaradjon a szemkontaktus. Szerencsére a kinti világítás olyan gyenge volt, hogy valószínűleg nem láthatta, hogy tekintetem folyton lejjebb vándorolt. Anya mélylila bikinije nem az az anyagspórolós fajta volt, mégis megmutatta, milyen csodálatos a teste. A felső nyakba akasztós volt, ami összenyomta a D-kosaras melleit, mély völgyet formálva velük, a bugyi pántja pedig épp széles csípője fölött futott. A szám kiszáradt, a farkam keservesen lüktetett a bugyogó víz alatt. Anya lehajolt, hogy a padlóra tegye poharát, megmutatva, hogy telt feneke még mindig határozottan feszes. Szemben velem ereszkedett be a jakuzziba, majd átadta a
s
alf
ör
alf
öm
alf
et
. Legalább a felét az első húzásra ledöntöttem.
Szerencsére anya nyakig a víz alá merült, amíg mézszőke copfja még épp szárazon maradt. Elkezdett kérdezgetni a háborúról, és ahogy meséltem a dolgokról odaát, teljesen elfelejtettem szexi testét. Őszintén beszéltem mindenről, de nem mélyültem bele a valódi szörnyűségekbe. Azok a dolgok még mindig megjelennek rémálmaimban, és semmi okom nem volt rá, hogy ijesztgessem őt azokkal a képekkel. Elmeséltem neki, hogy ölte meg az egyik jóbarátomat egy útszéli bomba repesze, aki mellettem ült a Humvee-ben, de azt már nem, hogyan fröcskölt rám a vére, vagy hogyan csúszkált a csuromvér kezem a tátongó sebén, miközben megpróbáltam bezárni. Nem meséltem el, milyen érzés, amikor küzdesz a késztetéssel, hogy ráemeld a fegyvered mindenkire, aki elindul feléd. Igazán hittem, hogy azért voltunk ott, hogy segítsünk az iraki embereken, ezért utáltam, hogy mindenkit potenciális ellenségnek kellett tekintenem. Az irakiak jó emberek, csak félnek. Többnyire arról beszéltem, mennyire örülök, hogy már nem kell ott lennem.
– Szörnyű lehetett ott lenni. – Rég elmúlt már éjfél, és mindketten eléggé
b
alf
er
alf
úg
alf
tu
alf
nk
. Nem akartam, hogy anya felfortyanjon. Láttam már
r
alf
és
alf
ze
alf
ge
alf
n
régebbi partikon, ezért tudtam, hogy hangulatától függően lehet szeles és melankolikus is. Vidámnak akartam látni.
– Lehet, de találtam pár nagyszerű barátot és egy csomó tapasztalattal lettem gazdagabb, amit nem cserélnék el semmire, úgyhogy nem kell sajnálnod. Világot láttam, és azt csináltam, amit szerettem volna.
– Csak örülök, hogy hazajöttél. Egész idő alatt azért imádkoztam, hogy épségben gyere haza. – Átvágott a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őf
alf
ürdőn
és szeretőn megölelt, nekinyomva arcomat a mellkasának. Kellemes, kényelmes volt, míg rá nem ébredtem, hol van a fejem. Akkor a farkam azonnal kőkeménnyé vált. Egy kövér mellbimbó meredezett a hideg éjszakai levegőtől pár centire a számtól. Nem örültem annak, ami végigszaladt a fejemben, ezért kiszabadítottam magam az ölelésből.
– Túl felnőtt vagy, hogy anyád megszorongasson? – kérdezte hamis bosszúsággal.
– Nos, mm...
Újra megölelt, megint nekipréselve arcomat nagy, puha mellének. Átkaroltam. Éreztem az emelkedő-süllyedő völgyet az arcomon, ahogy lélegzett. Istenem, ne tedd ezt velem, gondoltam. Az összes középiskolás bűnös gondolat újra elöntött. Próbáltam valami – bármi – másra gondolni, de
s
alf
ör
alf
áz
alf
ta
alf
tta
agyam nem működött együtt velem.
Végül anya elengedett, én pedig megkönnyebbülten felsóhajtottam. – Ideje lefeküdnöm. Azt hiszem, fejembe szállt a bor.
– Valószínűleg úgy a legjobb. Segítsek?
– Nem, te buta! – nevetett. – Nem értem el azt a pontot, hogy a fiam segítsen ágyba. Legalábbis még nem. – Anya – ha lehet – még jobban nézett ki a víztől csillogó bőrrel, amikor lehajolt az üres borosüvegért. Megigazítottam a felszerelést a fürdőnadrágban, ahogy a kerek fenekét bámultam. Egyedül hagyott a jakuzziban a vérfertőző gondolataimmal. Felnyitottam egy újabb
s
alf
ör
alf
t
, remélve, hátha elmossa őket.
Nemsokára az üvegajtó félresiklott és Diana a teraszra lépett. – Reméltem, hogy még fenn vagy – mondta vidáman.
– Meglep, hogy itthon vagy. Nem gondoltam, hogy hajnal előtt visszaértek.
– A húgod
b
alf
ep
alf
alf
lt
, haza kellett hoznom. Mellesleg tiszta unalom volt. Belefáradsz, ha folyton ugyanazokat az embereket látod. – Leült mellettem a padlóra, és belógatta pőre lábait a vízbe. Kért egy
s
alf
ör
alf
t
, és mivel elmúlt tizennyolc, ráadásul senki nem volt a közelben, adtam neki.
– Biztos vagyok, hogy a régi srácok még mindig nem fáradtak bele a látványodba.
– Gwen és én elég jól boldogulunk, de belefáradsz, ha ugyanazokat a dumákat hallod. Meg vannak azok a srácok, akik azt hiszik, csak mert van füvük, leesik rólad a bugyi.
– Jó hallani, hogy nem ilyen egyszerű – mondtam, és kimásztam a fürdőből. Észrevettem, hogy Diana a kidolgozott mellkasomat figyeli, miközben lekapcsoltam a jakuzzit és kinyúltam egy törülközőért. Leültem az egyik nyugágyba, ő pedig mellém költözött.
– Ne aggódj, Tony. A drága kishúgod nem hülye. Mindketten tudjuk, mit akarnak a srácok.
– Ja, azok csak az igazán szörnyűek – vicceltem.
– Tudom. Ezért részesítem előnyben a férfiakat.
Végre leesett, mi csillog a tekintetében azóta, hogy kilépett a teraszra. Észrevettem, hogy egyre közelebb húzódik, mióta leült, ezért mostanra egymáshoz értünk. – Ú, Diana – nyögtem ki ügyefogyottan.
– Igen, Tony? – A kezét a lábamra, a
s
alf
ör
alf
ét
a földre tette. Félresöpört egy szőke tincset és megnyalta az ajkát, hogy benedvesítse, ugyanolyan éretté téve, mint amilyen a többi része volt. Másik kezét a karomra tette és áthúzta a mellkasom előtt. A pulzusom az egekben volt. Mindenütt. Nem várta meg, hogy tegyek valamit. Megcsókolt, én pedig felvettem a ritmust és visszacsókoltam. Nyelve átvándorolt a számba. Egész éjjel folytatódott volna a dolog, ha nem húzódom el.
– Nem hiszem, hogy ez jó ötlet – mondtam üresen. A farkam azt üvöltötte, mi a francot csinálsz!
– Nem tetszett? – kérdezte csalódottan. A kezével a nyakszirtemet cirógatta. Beleborzongtam.
– De...
– Ne aggódj Gwen miatt, tényleg nem bánná. Mind felnőttek vagyunk.
Az ő esetükben csak épphogy, gondoltam. De nem volt szükségem további győzködésre. Közel húztam magamhoz, és úgy megcsókolt, hogy felkunkorodtak a lábujjaim. Apró topot és rövid sortot viselt, a teste forró volt, húsa üde, ahogy kezem végigszaladt rajta. Mellei nekem nyomódtak, én pedig őrülten vágytam rá, hogy kiszabadítsam őket. Azonnal meztelenül akartam látni, de nem tartottam jó ötletnek ott helyben levetkőztetni. Szerencsére Diana nem volt olyan elővigyázatos, mint én.
Levette a pólóját, én pedig a mellére tettem a kezem, miközben tovább csókolt. Elég nagy volt, no nem akkora, mint anyámé, inkább Gwenéhez közeli, és amikor levegőt vett, olyan volt, mintha a rózsaszín halmok rögtön szétrepednének. Elhúztam ajkaimat az övéiről és a bimbóit vettem célba, amitől felnyögött. Mellei völgye azzal fenyegetett, hogy elnyel, mégis többet akartam. Lehúztam a pántokat a válláról, hogy hozzáférjek az ikerdombokhoz. Most, hogy a ruhadarab nem volt útban, duzzadt mellbimbói a tenyerembe fúródtak, én pedig cserébe mindkettőt a számhoz emeltem. Diana segített a műveletben: hátranyúlt és kikapcsolta a melltartót.
Kiszakadt belőlem egy mély sóhaj, amikor a vizes fürdőruhán keresztül simogatni kezdett. Segítettem, hogy a korca alá találjon. Megmarkolta és szorította a farkamat, én pedig egy pillanatra azt hittem, hogy csak mert a szexi tizennyolc éves a szerszámomat markolja, rögtön elélvezek. Amit Gwen és a fickója közt láttam, és ami anyámmal történt közöttünk, meg ez: tüzes egy hét volt számomra. Visszaadtam a szívességet, benyúltam Diana lábai közé. Imádtam volna látni, hogy borotvált-e vagy nem, de lehetetlen lett volna benyúlnom a szűk sort alá. Szorosan nekinyomta magát a tenyeremnek és erősebben rám szorított.
– Akarlak, Tony – lihegte, közben a fürdőalsó gumijánál matatott.
– Le kéne lassítanunk – válaszoltam, de magam sem hittem, amit mondtam.
– Tudom, hogy igazából nem azt akarod – szorított egyet a farkamon megerősítésként.
– Nem, de nem jó ötlet idekinn, a teraszon csinálni. Rengeteg időnk lesz még rá később.
– Szavadon foglak, apafej, de nem hagylak itt csak így. – Lehúzta a fürdőgatyát, én pedig nem állítottam le. Lehajolt, a szájába vett. Éreztem, ahogy nyelve végigsiklik a szerszámom alján. Keményen szopott, nyelve összevissza cikázott, miközben fel-le mozgott a fejével. A szemembe nézett, miközben szopott, feszülten figyelte a reakcióimat. Biztos nem adtak egymásnak tippeket a húgommal, mert nem tudott igazán mély torokra venni, de ez nem számított. Zavaróan rövid idő múlva kiadtam, amim volt. Nem irányította rögtön a torkába, de szájában tartotta a makkomat, így megízlelhette minden cseppjét, mielőtt lenyelte volna. Mikor végzett, megtörölte ujjával az ajkait, majd tisztára nyalogatta. Eközben újra merevedni kezdtem, és kezdtem komolyan átgondolni ezt a lassítsunk dolgot.
– Ez megteszi egy darabig – húzta fel a derekáról a felsőt, aztán felkapta a melltartóját. – Holnap találkozunk – mondta, mielőtt eltűnt a házban. Ja, gondoltam, ahogy a fenekét néztem a sortban, a lassú rossz.
A következő nap folyamán azért küzdöttem, hogy higgadt maradjak Diana és a húgom körül. Miután egy kis ízelítőt kaptam, az egészet akartam, de nem akartam, hogy nyilvánvaló legyen Gwen számára, hogy úgy nézek a barátnőjére. Természetesen Diana olyan nehézzé tette, hogy uralkodjak magamon, amennyire csak tudta. Mindhárman lementünk a partra. A két lány szinte egyforma, apró spárgabikiniben volt. A szemeim majd' kiugrottak, amikor levették a pólójukat és a sortjukat, és megláttam a fürdőruhát. Higgy nekem, nem voltam egyedül ezzel. Azt hiszem, vagy ötvenméteres körben az összes szempár rájuk szegeződött. Mindketten Tony Hilfiger bikiniben voltak, az egyetlen különbség a szokásos Hilfiger színek elrendezésében volt. Bikiniben Gwen és Diana még jobban hasonlított egymásra, kivéve, hogy Diana, mivel gömbölyűbb és húsosabb volt Gwen izmosabb alkatánál, azzal fenyegetett, hogy kibuggyan a melltartóból. Gwen mellei magasan, hetykén álltak, feneke kemény volt.
Mindketten pontosan tudták, miféle figyelem középpontjába kerültek, és nem voltak szégyellősek kihasználni ezt. Valódi show-t produkáltak egymás napolajozásából. A farkam feszült, hiába volt az egyik szexbomba a húgom. Diana elkapta a pillantásom és perzselő mosolyt küldött. A bátrabb srácok megálltak a parton és megpróbáltak szóba elegyedni a lányokkal, de Gwen és Diana egyikkel sem törődött. Minden figyelmük középpontjában én álltam, amitől úgy éreztem magam, mint egy király.
Később, délután anya kijött a partra fekete egyrészes fürdőruhájában, amire felvett egy strandkendőt, bizonyítva ezzel, hogy a fiatalabb nőknek nincs mellette esélyük. Mindez nem mutatott belőle annyit, mint a bikini előző este, de így is mély volt a bevágás, szexi volt benne, és legalább annyi csodáló pillantást kapott, mint a lánya. Mindez a szépség
m
alf
eg
alf
alf
sz
alf
egített
.
Este a lányok csupa szórakozást ígérve vittek el egy új klubba. A hely a legfrissebbnek számíthatott a városban. Gwen megígérte, hogy sok csinos lány lesz ott; nem tudta, hogy már kinéztem magamnak egyet. Ahogy készülődtem, kopogtattak az ajtómon, majd rögtön belépett Diana, minden várakozás nélkül. Egész nap ugyanúgy nézett rám, pőre kéjjel. Tudtam, hogy kemény menet lesz egyedül maradnom vele. Ki kellett találjam, hogy hozzam ezt össze.
– Hé, apafej – ült le az ágyam szélére. Fekete szoknyája olyan rövid volt, hogy lejjebb kellett húznia, ha nem akarta kivillantani amije csak van. Felül sztreccs topot viselt, elég lifegő gombbal, hogy lássak mindent, amit
k
alf
ín
alf
ál
alf
ni
tud. Előrehajolt, hogy megpillanthassam a vörös selymet, ami lefogta a melleit.
– Hé, Diana. Csinos vagy ma este. Minden srácnak csigolyatörést akarsz okozni a klubban?
– Csak egy fickó van, aki érdekel, ő visz ma el, és örülök, hogy észrevett. – Átsétált a szobán, én pedig karjaimba zártam.
– Halott kéne legyek, hogy ne vegyelek észre.
Megmarkolta az ágyékom. – Bizonyos jelekből azt veszem ki, hogy nem vagy halott. – Szenvedélyesen megcsókolt.
– Hol van Gwen? – kérdeztem.
– Még mindig készülődik, ne aggódj. Szörnyen bizonytalan vagy miatta. Ha nem lennél a bátyja, azt hinném, beindultál rá.
– Ez hülyeség.
– Láttam, hogy néztél ma. Különösen, amikor véletlenül megsimogattam a fenekét. – Még mindig markolt, amitől akkorára nőttem, hogy már fájt.
– A környék összes sráca nézte, ami pontosan az volt, amit akartál. Emellett valóban a bátyja vagyok.
– Ez az én szerencsém – mondta, és újra megcsókolt.
Futólag megsimogattam a melleit, amikor a kezemnek nyomta őket. Bimbója annyira megkeményedett, hogy éreztem a felsőjén át is. A szívem úgy vert, hogy nem tudtam, hogyan leszek képes kivárni, amíg megkaphatom.
Zajt hallottam az ajtóból. Majdnem ledöntöttem Dianát a lábáról, olyan hevesen löktem el magamtól.
– Hát itt vagytok! – mondta Gwen. Besétált a szobába, és egyáltalán nem emlékeztetett a kishúgomra. Ha összefutottam volna vele egy sötét klubban, dühöngő merevedésem lett volna, mielőtt rájöhettem volna, hogy a húgommal állok szemben. Rakott, skót mintás szoknya volt rajta, legalább olyan rövid, mint Dianáé, alatta halászháló harisnya és magasszárú katonai bakancs. Nadrágtartó keretezte mellbimbóját, ami átütött a szűk, fehér pólón, aminek letépték az ujjait és a nyakát. Az anyag elég vékony volt, hogy látsszon az alatta lévő fekete melltartó. Szőke haja csak hangsúlyozta gyönyörű zöld szemeit. Egy rakás fekete gumikarkötő tette teljessé a külsejét.
– Elképesztően nézel ki! – ámult Diana.
– A punk rocker csaj egy újabb a sok külsőd közül? – kérdeztem rosszul palástolva lenyűgözöttségemet.
– Kész enigma vagyok – kuncogott Gwen. – Szóval, miben mesterkedtek ti ketten?
– Semmiben. Nem mesterkedünk semmiben – feleltem gyorsan. – Épp készülődtem, amikor Diana bejött, hogy piszkáljon.
– Csak újabb alkalomra vágytam, hogy megint póló nélkül láthassam ezt a laklit. – Dianának túl sok örömet szerzett, ha feszengeni látott.
– Nem vagyok egy darab hús – horkantottam fel, miközben gomboltam az ingem.
– Nos, mi lent leszünk, amíg elkészülsz, húsdarab – mondta Gwen, és kivezette Dianát a szobából.
A klubban egész éjjel nyüzsögtek, talán túlságosan is. Esküszöm, a városból az összes harminc alatti ott volt. A lányoknak nem okozott gondot bejutni a hamis igazolványaikkal. A hely annyira tömve volt, hogy alig lehetett mozogni, nemhogy táncolni. Nem hiszem, hogy korábban láttam volna ennyi bomba csajt egy helyre zsúfolva. Természetesen velem volt a két legdögösebb. Ahogy mindenki egymásnak szorult, Dianának szinte túl könnyű volt, hogy szórakozásból izgasson.
Amíg a bárnál vártunk az italunkra, végig a farkamon tartotta a kezét; a végére majdnem elsültem. Minél kanosabb lettem, annál kevésbé érdekelt, ha Gwen rajtakap minket, márpedig mindent beleadtam. Ha Diana elfordult Gwentől, megmarkoltam a mellét és belecsíptem a bimbókba, amíg úgy nem álltak, mint két antenna. Nekem dőlt; éreztem a nyakamon, hogy légzése nehezebbé vált. Erősebben csíptem a mellbimbóját, amitől a nyakamba harapott. Ez biztos nyomot hagy! Az este fénypontja viszont az volt, amikor Gwen a táncparkettre vitte Dianát.
Hajnal kettő után járt, a tömeg eléggé megritkult ahhoz, hogy legyen hozzá elég hely. Egy asztal fölé hajoltam, vigyáztam az italainkra, míg a lányok pár méterre táncoltak. Csak
s
alf
ör
alf
t
engedtem meg magamnak, mert még haza kellett vezessek, a lányok azonban teljesen eláztak. Nyitottak maguk körül elég helyet, hogy mozogjanak, aztán nekiindultak. Na már most, láttam elég színlelt leszbikus dolgot a nőktől a táncparketten, csak mert ez tetszik a srácoknak, de Gwen és Diana mindezt művészi szintre emelte. Pár sokatmondó nyögéssel indítottak, aztán amikor a zene lassú groove-ra váltott, elkezdődött a fogdosás. Bár távolról sem én voltam az egyetlen srác, aki figyelte őket közben, Diana lopott pillantásai elárulták, alapvetően az én örömömre történik mindez. Gwen részéről csak találgatni tudok, hogy tényleg élvezte-e a játékot.
Először érzékien simogatták egymást, aztán kéjfűtött tekintettel néztek egymás szemébe. Ekkor Diana magához rántotta Gwent, hogy összedörzsöljék a mellüket. Amilyen feltűnésmentesen csak tudtam, lenyúltam és megigazítottam a nadrágomat. Diana mindkét keze Gwen fenekét markolta, ráhúzva a húgomat a combjára, amitől fellebbent Gwen szoknyája. Látszott, hogy Gwen tényleg Diana combjához dörzsöli magát. Elmerengtem, vajon mennyire volt szerepjáték ez a bemutató. Gyanúm tovább erősödött, amikor Gwen megragadta Diana arcát és szenvedélyesen megcsókolta. Nem tűnt tettetettnek. Azt hittem, mindjárt felrobbanok.
A DJ valami gyorsabbra kapcsolt, Christina Aguilera Stronger-éből készült klub mixre, úgyhogy a lányok lejöttek kifújni magukat. Észrevették, mekkora figyelmet vontak magukra, és sokatmondó pillantást váltottak. Pár bátrabb srác közelített – az este nem először –, ezért a lányok engem használtak pajzsként ellenük. Ez alkalommal azonban magukkal húztak táncolni. Rendben, nem mondom, hogy tényleg táncoltam. Sokkal inkább csak álltam egy helyben, a lányok pedig szendvicsbe fogtak. Diana volt előttem, Gwen pedig hátulról simult hozzám, mindketten szinte zaklattak. Gwen hozzám nyomódó teste különös érzést keltett bennem, mindeközben Diana elöl szinte rám mászott. Aztán a dolgok bizarrá váltak, amikor Diana megpördített, és a húgom került szembe velem. Próbáltam elhátrálni, de Diana közvetlenül mögöttem állt, elzárva az utat a meneküléstől. Azt hittem, Gwen majd távolságot tart, de tévedtem. Hozzám simult, legalább olyan hévvel, mint Diana. Félni kezdtem, hogy észreveszi, mennyire felizgultam, de ahhoz nem eléggé, hogy erekcióm csillapodjon. Megrémültem, amikor az csak még nagyobb lett. Ahogy Gwen mozgott, képtelenség, hogy nem érezte, de csukva maradt a szeme és tovább mozgott az ütemre. Mindeközben Diana próbált engem átérve Gwenbe kapaszkodni. Ha a lányok egyike nem lett volna a húgom, a mennyben lettem volna, azonban még így is baromi jól éreztem magam. Gwen úgy simult, mint egy profi. Ekkor jöttem rá, hogy egyszerűen túl
r
alf
és
alf
ze
alf
g
ahhoz, hogy tudja, mit csinál.
A megkönnyebbülés és a csalódottság vegyes érzésével hagytam el a táncparkettet. Büszkén lépkedtem, miután észrevettem a többi srác féltékeny pillantásait. Mikor a lányok kiürítették poharaikat, szóltam nekik, hogy tőlem indulhatunk.
Egy órával később besegítettük Gwent a Land Rover hátsó ülésére. Diana megmutatta, mennyivel józanabb a húgomnál.
– Mindig túl sokat iszik – tájékoztatott Diana, miután Gwen szinte rögtön elaludt.
– De te nem? – kérdeztem.
– Nekem még mindig van mivel foglalkoznom az éjjel. Szükségem van a tiszta fejre. – Isten a megmondhatója, ettől a megjegyzéstől rekordidő alatt hajtottam haza. Meg akartam kérdezni, mi jár a fejében, de nem adódott alkalmam.
Diana küldött egy csókot, majd betámogatta Gwent a szobájukba, kanosan és összezavartan hagyva magamra. Visszamentem a szobámba és aludni készültem. Azon merengtem, vajon Diana azt várja-e, hogy érte menjek, vagy azt, hogy a teraszon találkozzak vele. Vajon Gwen elég
r
alf
és
alf
ze
alf
g
ahhoz, hogy ne vegye észre, hogy a legjobb barátnőjét dugom a szoba túloldalán? Épp azon voltam, hogy abbahagyjam a filozofálást és kiverjem alvás előtt, amikor az ajtó halkan kinyílt és Diana besurrant a szobába.
A befúródó holdfény elég volt ahhoz, hogy lássam, Diana még nem öltözött át. A szobámban volt, de nem lépett el az ajtó mellől. Vajon a jelemre vár? Nem jutott eszembe semmi, amit mondhatnék, ezért megkérdeztem, hogy van Gwen.
– Ne aggódj, jól van – mondta Diana, és elindult az ágy felé. Rögtön vetkőzni kezdett. Végre megszabadította terhüktől felsője gombjait, amik egész este úgy néztek ki, mintha bármelyik pillanatban leszakadhatnának. A padlóra dobta a felsőt. Melltartójának ugyanilyen nehéz dolga lehetett. Ezt dobta le következőnek. Mellei tökéletesek voltak, enyhén ringtak, ahogy járt. Egy cipzár halk hangja következett, amit szoknyája lehullása követett. Már csak a bugyija és a magassarkúja volt rajta. Mire az ágyhoz ért, azoktól is megszabadult, megmutatva az apró szőrpamacsot a combjai találkozásánál. Olyan volt, mint egy álom. – Elég volt a húgoddal kapcsolatos kérdésekből. Megkaphatom végre a teljes figyelmedet?
Félredobtam a takarót. A farkam már kikandikált a boxer pántja alól. Diana elmosolyodott, amint meglátta, és felkúszott az ágyra a lábaim között. Letoltam a gatyát, ő pedig lecsapott a farkamra, éhes ajkaival és nyelvével izgatva. Mint előző éjjel, most is úgy éreztem, pár másodperc, és elsülök, ezért nem hagytam, hogy sokat időzzön odalenn. Nem akartam, hogy azt higgye, egyperces pasas vagyok. Magamra húztam. Csókolóztunk és mindenhol végigsimogattuk egymást. Egész, csodálatosan meztelen testét az enyémhez dörzsölte. A hátára fordítottam, ajkaimmal elindultam lefelé, míg elértem kemény, halvány mellbimbóit. Felváltva csókolgattam őket, közben kerek melleit masszíroztam. Vonaglani kezdett alattam, zihált és a farkam után nyúlt. Diana képtelen volt hosszabb ideig passzív maradni.
Szándékosan vártam a puncija megérintésével, mert azt akartam, váratlanul érje. Nem akarok dicsekedni, de minden lány, akivel eddig voltam, úgy gondolja, nagyon jó vagyok orálisan. Legalább két lányt ismerek, akit csak emiatt a vélemény miatt fektettem le. Felemeltem a vállaim fölé Diana lábait, majd leereszkedtem, hogy megcsókolhassam az édes bőrt a belső combján. Nem csinálhatod mindenkivel ugyanazt; tudtam, hogy Diana nem a lassú előjátékot szereti, úgyhogy nem vacakoltam sokat az izgatásával, mielőtt szétnyitottam nedves ajkait és beszúrtam a nyelvemmel, mint egy kolibri. Felsikoltott és nekem nyomta magát, de lefogtam és egy helyben tartottam. Addig dolgoztam a nyelvemmel, míg a nedvei az államon folytak. Csipkedte és sodorgatta a mellbimbóit, miközben nyelvemmel a csiklóját izgattam. Váltogattam a csikló nyalását és a nyelvbaszást, míg úgy nem éreztem, hogy elélvez. Ekkor két ujjamat a hüvelyébe csúsztattam, hogy átsegítsem a csúcson. Szörnyen hangosak voltak a sikolyai a ház sötétjében. Reméltem, hogy anya és Gwen nem könnyű alvók. Szívtam a csiklóját, közben folyamatosan ujjaztam. Mielőtt az első orgazmusa lecsitult volna, máris elsöpörte a második. A lepedőbe markolva élvezett.
Széttártam a lábait, fölé másztam. Arcomat két kézzel húzta az övére. Miközben csókolt, végignyalogatta az arcomat, megízlelve magát rajta.
– Ez csodálatos volt – lihegte a fülembe. – Azonnal meg kell basszál! – Szerencsére tengerészgyalogosként nem volt gondom a parancsvégrehajtással.
Diana megragadta a farkamat, én pedig kinyúltam az éjjeliszekrényhez, ahol volt pár kondom. Már épp feltéptem volna egyet, amikor Diana megrázta a fejét.
– Nem kell – mondta. – Érezni akarlak. – Úgy fogta a farkamat, mint aki nem tűr ellentmondást, mégis hezitáltam. Az utolsó dolog, amire szükségem van, hogy felcsinálom a húgom legjobb barátnőjét. Diana sietve hozzátette: – Minden oké, Tony, szedem a pirulát. – Tudtam, hogy aktív, ezért kézenfekvőnek tűnt, ráadásul úgy éreztem, nem olyan hülye, hogy ilyesmiről hazudjon. Otthagytam a gumit az éjjeliszekrényen, majd úgy helyezkedtem, hogy Diana egy vonalba kerüljön velem.
Lassan kezdtem, de Diana olyan forró és hívogató volt, hogy szinte magába szívott. A hátamra kulcsolta a lábait és úgy tartott. Azt hittem, elolvadok a hőjétől. Olyan izmokkal masszírozta a farkam, amilyenekről a legtöbb nő legfeljebb álmodik; megcsókoltam, és hagytam, hadd folytassa a varázslatát. Néhány percnyi mennyország után már én is meg akartam mutatni, mire vagyok képes. Szinte teljesen kihúztam belőle a farkamat, majd keményen visszalöktem. Levegőért kapott, ahogy feszítettem odabenn. A hosszú, lassú lökésektől a gyors baszásig fokoztam a tempót, amitől az ágy nyikorogni kezdett alattunk.
– Basszál, Tony! Basszál! – kiáltotta két nyögés közt. Sokat nyögött, egyre hangosabban és hangosabban. Próbáltam csókolni, hogy elnémítsam, de elfordította a fejét és annál is hangosabban zihált. Nem akarta, hogy elnémítsák. Egyik lábával belém akaszkodott, a másikat az ágyra tette, így viszonozni tudta a lökéseimet. Hosszú idő óta Diana volt a leghevesebb lány, akivel dolgom volt.
Diana hirtelen oldalra fordított a fejét, arcát a párnába nyomta, hogy lehalkítsa a sikolyait, ahogy újra elélvezett. Végre rájött, hogy túl hangos. Ahogy az orgazmus dobálta, én is megszabadultam, megfeszült a hátam, ahogy újra elmerültem benne, és megtöltöttem ondóval. Azt mondta, érezni akar, hát most biztosan érzett.
Még mindig lövelltem Dianába, amikor halk kopogás hallatszott az ajtómon. Mindketten megdermedtünk, elnémultunk. Újra kopogtak, aztán egy hang hallatszott.
– Tony, szívem. Minden rendben? – Francba! Az anyám! Meghallottam a kilincs fordulását, és pánikolni kezdtem. Olyan puhán, mint az acél a nedves kövön, Diana kicsúszott alólam az ágy távolabbi oldalán. Nyilvánvalóan volt már hasonló helyzetben. Anyám ott nem veszi észre, hacsak nem jön túl közel.
Anya kinyitotta az ajtót, én pedig épphogy a meztelenségemre rántottam a takarót. Fény szűrődött be mögüle a folyosóról, amitől rövid pamuthálóinge áttetszővé vált. Combjai körvonala és mellei íve olyan tisztán láthatóak voltak, mintha meztelen lett volna. Bár most lőttem ki a táram, éreztem golyóim csiklandozását. Anya az ajtóban maradt, tudván, mit művel a fény a hálóingével.
– Tony, jól vagy?
– Igen, anyu. Mi a baj? – kérdeztem a szememet dörzsölve, keményen igyekezve álmosságot tettetni.
– Felébredtem, mert hangokat hallottam a szobádból. Meg akartam bizonyosodni róla, hogy nincs semmi baj.
– Minden rendben, biztos csak álmodtál. Menj vissza aludni, anya.
Zavartság suhant át az arcán, majd azt mondta: – Biztos csak egy álom volt. Nos, jó éjt, szívem. Szép álmokat.
– Jó éjt, anyu.
Ahogy a zár nyelve a helyére ugrott, Diana feje felbukkant az ágy oldalánál.
– Hűha, ez közel volt. Hála az égnek, hogy nem vette észre a ruháimat szerte a padlón.
– Legközelebb óvatosabbnak kell lennünk.
– Biztos vagy benne, hogy lesz legközelebb?
Ránéztem és elnevettem magam.
– Igen, biztos vagyok.
– Helyes. – Kezdett visszamászni az ágyba, de megállítottam.
– Azt hiszem, jobb, ha most visszamész a szobádba. Épp elég bajt kerültünk el az éjjel.
Csalódottnak tűnt, de elfogadta a dolgot. Összeszedte a ruháit, megrémisztett, hogy nem veszi fel őket, mielőtt kisurran a szobából. Veszélyes egy csaj volt.
Őszintén szólva imádtam volna, ha Diana visszajön az ágyba még egy menetre. Teljesen merev voltam újra, de féltem, hogy Diana rájön, miért.

~~~

A következő néhány napban nehéz volt kettesben maradnunk Dianával. Persze volt elég lehetőség egy-egy gyors tapizásra és incselkedésre, de ha valami igazán kellemes dolog miatt túl sokáig maradtunk volna távol, Gwen gondolkodni kezdett volna, mi történhet közöttünk. Így sem lehettem benne biztos, hogy Diana megtartotta a titkunkat, ahogy kértem. Egy délután a lányok a teraszon feküdtek a bikinijükben, én pedig a házban voltam. Nem hiszem, hogy rájöttek volna, a beszélgetésük felszűrődik a hálóablakon át. Elmerültem a gondolataimban, ezért nem hallottam a beszélgetés elejét, ám amikor figyelni kezdtem, arra gondoltam, vajon én vagyok-e terítéken.
– Szóval tényleg megtetted? Te trampli! – mondta Gwen meglepődve.
– Ne csináld, hogy hibáztathatsz! Te is megtetted volna, ha alkalmad nyílik rá – felelte Diana.
– Nem hiszem. De tudtam, hogy van valami a levegőben. Úgyhogy mesélj róla.
– A részleteket is hallani akarod? – Dianán volt a sor, hogy meglepődjön.
– Nem tudom, azt hiszem, nem. Mesélj valamit.
Diana kuncogott.
– Hihetetlen volt. Nagy van neki, de nem ez a lényeg. Tényleg tudja, mit csinál. Mmmm. És ahogy a nyelvét használja! Csajszi, azt hittem, elájulok.
Odaléptem az ablakhoz és kilestem. Diana hasmánt feküdt az egyik nyugágyon, melltartója kicsatolva. Gwen mellette, hanyatt, rózsaszín bikiniben. Tátott szájjal nézte a barátnőjét. Képtelen voltam elhinni, hogy odalenn arról beszélnek, milyen vagyok az ágyban. Most már biztos voltam, hogy én vagyok a téma, és be kell valljam, éreztem némi büszkeséget Diana megjegyzései miatt.
– Csak vigyázz, nehogy idejöjjön és a seggedbe harapjon – mondta Gwen.
– Mmm, az jól esne!
Elhúzódtam az ablaktól és úgy döntöttem, beszélnem kell Dianával. Nagyszerű, még egy dolog, amire gondot kell fordítanom. Már csak majd' egy hét volt hátra, mielőtt apa lejön a partra. Tudtam, hogy akkorra kész választ vár. Közelebb éreztem magam az egyikhez, de még mindig féltem, hogy a kezébe kerülök. Nem igazán jöttünk ki, és ha úgy döntök, beállok mellé dolgozni, minden nap a közelemben lett volna. Ez a jövőkép a másik irányba hajtott, de mit is jelentett pontosan a másik irány? Még mindig nem tudtam, mit tegyek, ha cserbenhagyom apámat.
Vacsoránál anya megkérdezte, elmennék-e vele segíteni neki a hétvégén tartott jótékonysági estre való készülődésben. Azt mondta, rengeteg asztalt kell felállítani meg cuccot kicsomagolni, és jól jönne neki két erős kéz, ha van rá időm. A két lány az este találkozni készült pár barátjukkal, ezért jobb dolgom nem akadt. Diana felajánlotta, hogy leszedi az asztalt, én pedig csatlakoztam hozzá, remélve, hogy nyílik alkalmunk beszélgetni.
– Nem bírod, ha nem vagy velem, mi? – élcelődött mellettem a konyhaszekrény előtt állva. Én elöblítettem, ő a mosogatógépbe pakolta az edényeket.
– Gwen tud róla, hogy kefélünk? – kérdeztem egy pillantás után a vállam fölött, hogy biztosan egyedül vagyunk-e.
– Miért kérded?
– Mert elcsíptem egy beszélgetés egy részét a délután, és úgy gondolom, rólam volt szó.
– C-c-c... Tony, a hallgatózás nem illik egy úriemberhez. Nem kéne belehallgatnod mások beszélgetésébe.
– Ez nem válasz.
– Azt hiszem, azt hallottad, hogy fergetegeset szeretkeztem, és úgy gondoltad, rólad van szó – nevetett. – Bocs, hogy kipukkantom a buborékod, apafej, de nem te vagy az egyetlen az istállómban. Nem mintha nem csacsognék rólad, ha nem aggódnál annyira amiatt, hogy a drága húgod mit gondol.
– Ne csináld, Diana. Egyszerűen nem hiszem, hogy tudnia kell róla, ennyi az egész. Nem akarom, hogy azt higgye, végig akarom kefélni a barátnőit.
– Mindenki tudja, hogy nem én vagyok a megtestesült ártatlanság. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb rájön a dologra. És ha már itt tartunk, mikor csinálunk valamit, amiről csacsogni lehetne?
– Higgy nekem, már agyalok rajta. Találnunk kell egy helyet, ahol megtehetjük. Nem vagy elég csendes a szobámhoz, a tied meg foglalt.
– Nem hibáztathatsz azért egy lányt, mert élvezi a szexet. Talán az éjjel, amikor már mindenki elaludt, kilopakodhatnánk valahová.
– Talán – mondtam neki.
Anya és én azelőtt elindultunk, hogy a lányok elkészültek volna az estére. Miközben vezettem, anya rákérdezett, hogy haladok a döntésemben.
– Még nem döntöttem, anya. Azt akarom tenni, ami mindenkinek jó, de meg akarok bizonyosodni róla, hogy megfelelő legyen az elvárásaimnak. És be kell valljam, félek apától, és tudom, hogy ez lassítja a döntést.
– Tudom, hogy apád kemény ember, de higgy nekem, szeret téged, csak nem tudja, hogyan mutassa ki. Az apja keményen bánt vele, és úgy gondolja, neki is így kell viselkednie a gyerekeivel, hogy sikeresek legyenek az életben. Időnként azt kívánom, bár ne lenne ilyen. Vannak bizonyos dolgok, amikről nem lehet meggyőzni.
– Azt hiszem, te apa egy másik oldalát látod.
– Igen is és nem is. Látom azt az oldalát, amihez más nem fér hozzá. Ismerem az embert az álarc alatt. De ő is sokat változott az évek során. Érzi minden felelőssége súlyát, amitől még keményebbé vált. Az ember, akivel annakidején találkoztam, határozott volt, de maga is álmodozó. Úgy vélte, minden lehetséges, hogy mindene meg lehet az életben, ha elég keményen dolgozik, és igaza lett. Apád csodálatos ember. Azonban azt hiszem, mióta megvan mindene, ő maga sem tudja, mihez kezdjen. Talán ezért akar elindítani téged, Tony. Csak próbálj meg kevésbé kemény lenni vele. Még ha nem is a helyes irányba vezet, csakis a legjobbat akarja.
Anya még mindig szerette azt a fiatalembert, akit huszonöt éve ismert meg, és azt kívántam, bárcsak én is ismertem volna.
Anya nem viccelt, amikor azt mondta, sok a tennivaló. Rendesen megizzadtam, mire felállítottam az asztalok tucatjait, aztán a dekorációt tartalmazó dobozok fölött görnyedtem. Volt ott két férj, de ez nyilvánvalóan a feleségek dolga lehetett, mert hirtelen elvesztem a középkorú nők tengerében. Ott fontoskodtak körülöttem; éreztem, hogy többen megbámulnak, amikor levettem az ingem. Volt pár kellemes megjelenésű. Egy biztosító-vezérigazgató-feleség nyíltan rám szállt, a házukba is elhívott. Egyik nő sem volt olyan szexi, mint az anyám. Csak farmer és póló volt rajta, haja hátrafogva, és még így is csodálatosan nézett ki. Különösen, amikor lehajolt egy-egy dobozért.
– Hogy megy? – kérdezte anya, egy flakon vizet nyújtva át nekem. – Megbántad már, hogy vállaltad a segítséget?
– Kemény vagyok, kibírom. De meg kell mondjam, Mrs. Clivedon biztos
h
alf
ár
alf
pi
alf
a
volt az előző életében. Kíméletlen.
– Munkára, katona, elég a dumából!
Vigyázzba vágtam magam és próbáltam nem mosolyogni.
– Szóval így kell tudnod maradni, bármi történjen is?
– Igen, asszonyom.
Anya közelebb lépett, a hátam mögé került, én azonban végig egyenesen előre néztem. Hirtelen megéreztem az ujjait és a körmeit az oldalamon, ahogy mindent beleadva próbált megcsiklandozni, de az ajkamba haraptam és
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítettem
magam, hogy ne reagáljak. Szerencsére az oldalam nem a legcsiklandósabb területem, azonban így is oda kellett tennem magam, hogy vigyázzban maradjak. Anya végül abbahagyta, de mögöttem maradt. Nem tudtam, mire készül, ezért már fordultam volna hátra, amikor rám csapott és megparancsolta, hogy ne mozduljak.
– Nem mondtam, hogy pihenj, katona. – Tettem amit mondott, és mozdulatlan maradtam.
Aztán hirtelen egy pohár vizet öntöttek a fejemre. Megpördültem, igyekeztem elkapni, de anya elrohant a karom elől, ezért utána iramodtam. Az asztalok között menekült, nem törődve azzal, hogy több matróna minket néz, aztán kiviharzott a hátsó ajtón, le a lépcsőn a partra. A homokban nehéz egyensúlyozni, így ott már könnyedén utolértem. Megragadtam a derekánál és visszarántottam, hogy megálljon. A homok azonban velem sem kivételezett, így mind a ketten felborultunk. Anya megpróbált kimászni alólam, de beleakaszkodtam a lábaiba és a hátára fordítottam, ráültem, hogy a földön tartsam. Ekkor mindkettőnkből kirobbant a nevetés.
– Légy kíméletes szegény anyáddal! Nem vagyok már olyan fiatal, mint amikor én kergettelek.
– Ha! A tengerészek nem irgalmaznak.
– Akkor mit akarsz most tenni?
Eszembe jutott, hogy a víz még mindig a kezemben van. Lecsavartam a flakon kupakját és rácsorgattam, miközben ő a homokban vergődött. A víz hűtőben volt, égetően hideg. Mire végeztem, anya arca, haja és pólója tiszta víz volt.
– Elég! Elég! – sivította, kitörölve a vizet a szeméből. – Te nyertél.
Hátradőltem, de még mindig a földön tartottam. Ez hiba volt, mert jó rálátásom nyílt a vizes világoskék pólón át, ami majdnem teljesen átlátszóvá vált. A pamut rátapadt melleire, láthattam a kék melltartó mintás selymét, és hogy milyen keménnyé tette a jéghideg víz a mellbimbóit. Még mindig zihált, melle hullámzott. Félregurultam, mielőtt megérezte volna, milyen merevvé váltam.
– Itt az ideje, hogy felsegíts. Homok van mindenféle kimondhatatlan helyeimen – nevetett. – Különben azt hiszem, Judy Mueller féltékeny lett rám. Biztos vagyok benne, hogy azt kívánja, bárcsak őt üldözted volna ki.
– Hogyan? – kérdeztem döbbenten.
– Láttam, hogy Judy rád szállt. Az a nő szégyentelen. Tudom, hogy csalja a férjét, és nem lennék meglepve, ha az orrom előtt próbálná meg felszedni a fiamat. Figyelj oda, ki előtt veszed le az inged. Szóval, felsegítesz?
– Azonnal – feleltem. Eddig szándékosan nem néztem rá, mert nem bíztam magamban, most azonban felé kellett fordulnom. Felvonta a szemöldökét, amitől olyan szexi volt a homokban fekve, hogy egy pillanatra féltékeny lettem apámra. Mosolygott, és ekkor felfedeztem rajta Gwen vonásait. Tiszta sor, hogy a húgom honnan örökölte a külsejét, és szerencsés, hogy valószínűleg ugyanilyen jól néz majd ki anya korában.
Talpra álltam és kezet nyújtottam anyámnak, majd felhúztam őt. Átkarolt, úgy mentünk vissza a terembe, nevetve mint a tinik. Örültem, hogy anyában még mindig van némi érzék a csínyekhez. Azt hiszem, még egy vonás, amit a húgom örökölt tőle.
A hosszú, forró zuhany, miután hazaértünk, segített visszanyerni a formám. Fájtak a tagjaim és elfáradtam a munkában, de mindemellett hihetetlen kanos is voltam. Alig vártam, hogy Diana hazaérjen. Kell legyen egy hely, ahová kilóghatunk. Talán vihetnénk egy plédet, és lemehetnénk a partra. Végigfeküdtem az ágyamon egy szál törölközővel a derekamon, és vártam, hogy a lányok hazaérjenek, de egy idő után a fáradtság felül kerekedett rajtam és elaludtam.
Arra ébredtem, hogy valaki a mellkasomat csókolja és a keze a törölköző alatt matat. Pokoli álmom volt, amitől már merev voltam, amikor megérintett. Álmomban anyám és Gwen egymással versengtek egy szépségversenyen, és én voltam az egyetlen bíró. Előttem parádéztak fürdőruhában és magassarkú cipőben, és azt követelték, mondjam meg, ki a szebb. A szemem előtt változott át a fürdőruha szexi, szűk estélyivé, hogy újra a válaszomat követeljék. Végül Gwen azt mondta, "azt hiszem, tennünk kell valamit, hogy döntsön végre". Mindketten elindultak felém, kicsusszantak az estélyiből, és ekkor meghallottam Diana hangját, amire felébredtem.
– Szinte túl könnyűvé teszed! – A farkamat simogatta és a nyakamat csókolta. Megérintettem az ujjaimmal. Csak egy pamutbugyi és egy testhezálló, spagettipántos felső volt rajta, ami nem számított sokat. Istenem, úgy szerettem volna a hátára fordítani és azonnal belé hatolni, de itt nem lehetett.
– Gyere, menjünk el valahová.
– Te már kész vagy menni, apafej. – Megcsókolt.
V
alf
od
alf
ka
és áfonya erős ízét éreztem rajta.
– Hol van Gwen?
– Ágyban, de idehívhatom, ha ezt akarod – ugratott.
– Nem vicces.
Megigazítottam a törölközőt a derekamon, megfogtam Diana kezét és kivezettem a szobából. Hová mehetnénk? Lementünk a földszintre, és körülnéztem. Ott volt a nappali, de túl közel Gwen szobájához. Tudtam, Diana túl hangos ahhoz, hogy itt jó legyen. A hátsó teraszról anya hallhatott volna minket, ha nyitva az ablaka. Már csak egyetlen hely jöhetett számításba. Átvezettem Dianát a konyhán, kinyitottam a kamraajtót és betessékeltem a lányt. Miután becsuktam az ajtót, koromsötét lett, ezért a plafon felé tapogatóztam, míg rá nem találtam a foglalathoz kapcsolt spárgára. Mire felkapcsoltam vele a villanyt, Diana már levette a felsőjét és épp megszabadult a bugyijától.
– Szeretem ezt a fülledt oldalad, apafej – mondta Diana, miközben szétnyitotta a törölközőmet. Közelebb lépett, de kartávolságban tartottam egy másodpercre. Most először láttam teljesen meztelenül jó megvilágításban, ki akartam élvezni a pillanatot. Feszes tizennyolc éves teste pont olyan jól nézett ki, ahogy elképzeltem. Melle telt volt, mégis feszes, méretéhez képest alig mozgott. Csípője erős lábakban folytatódott. Farkam türelmetlenkedni kezdett. Diana is kihasználta ezt az időt, hogy jól megnézzen magának, aztán eleresztettem egy halk füttyöt.
– A francba is, Diana, baromi kívánatos vagy!
– Te is, apafej. Nem hiszem, hogy láttam volna még egy srácot, aki mindenhol ilyen kemény.
– El sem hinnéd, mennyire – mondtam, és megragadtam őt. Bőre finomságába belesajdult a keménységem, aztán nyelveink birkózni kezdtek. Alig tudtunk mozogni a szűk kamrában, de tudtam, hogy ez nem lesz akadály. Farkam közénk szorult, éreztem Diana nekinyomódó hasát. Lenyúltam közöttünk és megtaláltam a pöckét, ahogy becsúsztattam ujjaimat a nyirkos ajkak közé. Amikor simogatni kezdtem a csiklóját, ugrott egy picit és belenyögött a számba. Nem tágítottam a csiklótól, amitől a karjaimba rogyott. Lecsúsztam a testén, a melleinél megálltam kicsit, hogy megfelelő kezelésben részesítsem őket, majd egyik combját a vállamra emeltem és letérdeltem. Szétnyitottam a rózsaszín ajkakat, aztán nyelvemmel felnyársaltam. Diana a polcokba kapaszkodott, hogy kitámassza magát. Sikolyai tízszer hangosabbnak tűntek a kamra börtönében, de nem érdekelt. Biztos voltam benne, hogy itt nem hallhat meg minket senki. Hadd sikoltson a lány, ha akar.
– Tooooonnnyyyyy! – kiáltotta, miközben a számon lovagolt minden önkontroll nélkül. Úgy gyöngyözött a puncija, hogy épphogy fel tudtam nyalni.
– Most pedig szétkeféllek – ígértem Dianának, miután felegyenesedtem és megcsókoltam. Megfordítottam, szembe a kamra hátsó falával, egyik lábát egy alacsonyabb polcra emeltem. Lejjebb kellett ereszkednem, de amikor a derekánál feljebb emeltem és előredöntöttem, betaláltam a dorongommal. – Uhhhnnnn, ez az – kaptam levegőért, amikor az édes forróság magába ölelt. Szorítottam a csípőjét és előredöftem, mindent beleadtam az egyfolytában nyögő lány dugásába.
– Igen igen igen igen – kiáltotta Diana újra és újra. – Igennnn! – Megint a polcokhoz kapott támaszért. A mozdulattal levert pár dobozt és konzervkaját, de egyikünk sem lassított. Több napra elég szexuális feszültség halmozódott fel bennem, amit ki kellett engednem, és Diana lett a célpontja. – Ó ó ó ó ó ó! – zihálta, és puncija összerándult a farkam körül. Megint élvezett, de még nem végeztem, folytattam a döfködését, a tiltott gondolatokat elűzve a fejemből. Ahogy így előredőlt, kerek segge felém mutatott, szőke haja mindenfelé repkedett; könnyű volt azt hinni, ő... valaki más.
A nevét nyögtem, és olyan erővel élveztem el, hogy esküszöm, csillagokat láttam. Nem hiszem, hogy valaha élveztem volna akkorát. Tovább mozogtam Dianában, még akkor is, amikor már folyt belőle a nedvem, csak akkor álltam meg vonakodva, amikor kezdtem összezsugorodni. Halk cuppanással kicsúsztam belőle, aztán segítettem neki felegyenesedni.
– Jézus, Tony, kibaszott hihetetlen volt! – zihálta, aztán szeretőn megcsókolt. – Alig várom, hogy megtudjam, mire vagy képes, amikor rendesen van időnk.
– Alig várom, hogy megmutathassam.
– Remélem, ez ígéret volt.
Úgy aludtam aznap éjjel, mint egy kő, és szerencsére nem álmodtam. Késő reggel volt, amikor kimásztam az ágyból és elindultam a földszintre. Azt hittem, egyedül vagyok, de aztán megláttam anyát a teraszon egy könyvbe mélyülve. Az egyik nyugágyon feküdt a bikinijében, de nem közvetlenül a napfényben. Sosem szerette igazán a napot, valószínűleg ezért maradt a bőre olyan ruganyos. Amikor oldalra toltam az ajtót, anya felnézett és rám mosolygott.
– Azt hittem, már sose kelsz fel. Azt hiszem, rendesen elfáradtunk a tegnap esti munkában.
– Az már biztos, hogy szép kis edzés volt az éjjel – mondtam, és leültem egy, a nyugágya melletti székbe.
– Nem tudod, mi történhetett a kamrával? Úgy néz ki, mint egy házkutatás után. A fele cucc a földön volt, amikor reggel benéztem.
Hoppá! Teljesen elfelejtettem, hogy fel kéne takarítani, mielőtt aludni megyünk. – Fogalmam sincs. Talán rágcsálóink vannak.
– Amik konzervdobozokba akarnak bejutni? Ettől függetlenül kihívom a rovarirtókat. Ma el akarlak titeket vinni vásárolni. Arra számítok, hogy mindannyian eljöttök a holnapi estélyre, ezért meg akarok róla bizonyosodni, hogy van odaillő ruhátok.
– Jól hangzik. Mikor akarsz indulni?
– Arra gondoltam, ebéd után, feltéve, hogy be tudod rángatni a lányokat a partról.
– Ne aggódj, akkor is itt lesznek, ha a vállamon kell őket idehoznom.
– Tapasztaltam tegnap, milyen jó kondiban vagy, de Gwen után azt hiszem, futhatnál.
Miután felkaptam egy törölközőt odabentről, lementem a partra, ahol egy pléden megtaláltam a lányok cuccát, de őket nem láttam. Fel-le bóklásztam a parton, amikor megpillantottam Gwent kijönni a vízből. Az óceán cseppjei csillogtak a testén. Mintás kis bikinije úgy tapadt rá, mint egy második bőr. Hátradobta a haját, kicsapva belőle a víz nagyját.
– Hé, Tony! Mikor jöttél ide? – kérdezte.
– Most. Diana még mindig úszik?
– Mondhatni. Benn van a vízben, de épp pár sráccal flörtöl, akikkel nemrég találkoztunk. Meghívtak estére egy partira. – Tudom, hogy féltékenységet kellett volna éreznem, de nem ment. Tisztában voltam a felállással. Emellett Gwen elvonta kicsit a figyelmemet. Lehajolt, hogy fölvegyen egy törölközőt. Feszes segge közvetlenül rám mutatott. Azt figyeltem, ahogy a bikini bugyi a vágatában futott. Mikor felegyenesedett, hátranyúlt és kihúzta a pokróc alól a cipőjét. Igen, bámultam. Minden valamire való fickó figyelte volna, nincs abban semmi rossz. Nos rendben, talán egy kicsit túl sokat foglalkoztam a húgom fenekével.
– És elmentek?
– Talán. Attól függ, lesz-e jobb program. – Leereszkedett a plédre és elővett egy diétás üdítőt a hűtőtáskából. – Hát te? Még mindig örülsz, hogy hazajöttél?
Kinéztem magamnak egy pontot mellette. – Többnyire igen. Nagyon örülök, hogy újra láthatlak téged. És anyát. Csak egy kicsit nagy a nyomás rajtam.
– Azt kéne tenned apával, amit én. Amikor elkapja a hév, rá kell hagyni, aztán azt csinálni, amit te akarsz.
– Lehet, hogy neked ez működik. Te az ő egyetlen kislánya vagy, és ha meg is haragítod, akkor sem mérgesedik el a dolog. Velem szemben viszont teljesen más elvárásai vannak, és nem szabad átvernem. Azt kell tennem, amit ő akar, vagy különben!
– Gondolod, hogy valóban kitagadna?
– Szeretném azt hinni, hogy nem.
– Ez szívás. Majd nem hagyom neki. Ha menned kell, majd kiállok melletted. Megbaszhatja magát. – Ezt az önérzetet láttam tegnap este anyában is. Imádtam a húgom független szellemét.
– Lassíts, tigris! Nem biztos, hogy eljutunk odáig.
– Csak tedd azt, amit te akarsz, ne azt, amit ő.
– És veled mi a helyzet? Ősszel tényleg a Brawnra akarsz menni?
– Nem tudom, de azt hiszem, a Brawn jó hely arra, hogy kitaláljam magam. Természetesen jobban tetszene a Miami Egyetem, de anya és apa nem engedné. Vicces, mert én is játszadoztam a Haditengerészet gondolatával egy rövid ideig.
Csak bámultam. Egyszerűen nem tudtam volna elképzelni Gwent a Parris szigeten. – Ez hülyeség. Ebben én magam akadályoználak meg. Szerettem a tengerészetet, de nem hiszem, hogy jó hely volna a húgomnak.
– Ez szörnyen sovinisztán hangzott. Csak olyan akartam lenni, mint az én nagy bátyám. Felnézek rád, tudod? – Előrehajolt és szorosan megölelt. – Szóval hogy ment a múlt éjjel? Jól szórakoztál a nagyvárosi matrónákkal? – Miközben ezt kimondta, felvette a naptejét és elkezdte bekenni magát.
– Nem volt olyan rossz, mint képzeled, de anya rendesen megdolgoztatott.
Kényszeresen másik irányba kellett nézzek, hogy ne bámuljam, ahogy Gwen bekeni hosszú lábait, majd lapos hasát és a mellei környékét. Mocorgást éreztem az ágyékomnál, ezért megpróbáltam inkább a baseballra gondolni.
– Gondolom, sokkolta őket, hogy egy ilyen izompacsirta szaladgál körülöttük – nevetett Gwen, arcán ugyanaz a mosoly tűnt fel, amit anyán láttam tegnap este. Érdekes, hogy míg nem serdült nővé, sosem vettem észre rajta anyám vonásait.
– Ne hülyéskedj már.
– Bekened a hátam?
– Tessék? – Észrevettem, hogy felém tartja a napolajas flakont. – Ja, persze. – Igazán nem akartam Gwenhez érni, de nem lett volna kifogásom elutasítani. Nyomtam egy kicsit a kezemre, és épphogy megérintetve a bőrét, elkezdtem a hátára kenni.
– Mit művelsz, nincs rámírva, hogy made in china. Ha nem dörzsölöd be, le fogok égni. – Hasra gördült, hogy hozzáférjek az egész hátához és a lábaihoz.
Miközben napolajat kentem húgom feszes testére, a baseballra gondolni egyszerűen nem volt eredményes. Minél több olajat kentem a hátára, annál merevebb lettem. Beugrott Gwen képe azon az éjjelen, ahogy leveszi a felsőjét és leszopja azt a srácot. Istenem, pokoli szexis volt, és most itt csillog szinte meztelenül a napsütésben. Ez több volt, mint amit el tudtam viselni. Miközben a derekánál masszíroztam, kikötötte a bikini pántját. Arra gondoltam, ne tedd ezt velem. Láttam a melle oldalsó ívét, ahogy a plédnek nyomódott.
– Mmm, ez jól esik. Fogadok, hogy pokoli jól masszírozol – duruzsolta Gwen. A francba, ez egyre rosszabb! Csak annak örültem, hogy nem felém néz, mert már nem lehetett palástolni a sátrat a gatyámban.
Ráfolyattam a lábaira egy kis napolajat, mire Gwen széttárta a őket, de elhatároztam, nem megyek feljebb a térdénél. A feneke túl hívogató volt. Végeztem a napolaj bedörzsölésével és felszabadult sóhajjal lehuppantam.
– Kösz, Tony.
– Arra nekem is szükségem lesz – mondta Diana. Felnéztem rá, épp mögöttem állt. Kíváncsi voltam, mennyi ideje lehetett ott. Kényelmesen megtörölközött, majd bekente magát elöl a napolajjal, ahogy Gwen az előbb. Nem mondhatom, hogy pont úgy, mert Diana show-t csinált belőle, olyan bemutatót tartott nekem, ami inkább illett sztriptízbárba, mint egy nyilvános tengerpartra. A szemem sarkából elcsíptem egy petyhüdt, középkorú fickót a behemót felesége mellett egy strandlepedőn, aki szintén élvezettel figyelte Diana produkcióját. A lány aztán lefeküdt a húgom mellé és ő is kikötötte a melltartóját, bár nem olyan vigyázva, hogy ne tegye közszemlére magát. A könyökére támaszkodva kivett egy italt, pontosan tudva, hogy tisztán láthatom a melleit.
Felkaptam a napolajat és komótosan bekentem Dianát is. Gwen a másik oldalra fordulva csacsogott Dianával, tökéletesen tisztában azzal, mi folyik közöttünk. Miközben Diana hátát dörzsöltem, ujjaimmal újra és újra végigsimítottam a melle oldalán, egyszer alá is becsúsztattam, hogy megcsippentsem a mellbimbóját. Amikor az ő lábát kentem, már nem zavart, hogy a combjai belső oldalát dörzsölöm. Meg-megcirógattam a punciját, amitől apró remegés futott végig a testén, és azt kell mondjam, jól leplezte, mert Gwen nem vette észre, hogy mit csinálok, viszont amikor belécsúsztattam az ujjamat, már nem tudta lenyelni a sóhaját.
– Mi a baj? – kérdezte Gwen, miközben gyorsan visszahúztam a kezem.
– Semmi – válaszolt Diana. – Csak végigfutott a hátamon a hideg.
– Szóval, engem ki ken be? – kérdeztem, és közben letelepedtem a nagy pokróc üres szélére.
Meglepetésemre Gwen előbb felugrott, minthogy Diana észbe kapott volna. Fogta a melltartóját, de ahogy oldalra fordult, a bal oldala lefittyedt, megmutatva gyönyörű mellét. – Hoppá! – nevetett.
– Tedd el azt! – kértem, és próbáltam elszakítani róla a tekintetem.
– Nem mintha nem láttál volna meztelenül.
– Tessék? – Elöntött a pánik. Nem láthatott meg azon az éjszakán, ugye?
– Anya azt mondja, hogy amikor kicsi voltam, folyton meztelenül rohangáltam a házban. Elég idős vagy, hogy emlékezz. Azt mondta, képtelen voltam a ruhámban maradni.
– Ó, aha – mondtam óriási megkönnyebbüléssel.
– Van, ami nem változik – nevetett Diana.
– Fogd be, ribanc!
Gwen letérdelt mögém és bekente napolajjal a vállamat. Hideg volt, ugrottam egyet, aztán megéreztem a keze melegét és puhaságát. Nagyszerű keze volt. Behunytam a szemem és hagytam, hogy bekenje a hátam. Ettől aztán nem csillapodott a már jó tíz perce meglévő erekcióm. Tudtam, hogy nem szabadna ennyire élveznem a dolgot, de amiről Gwen nem tud, az nem bántja. Azért megbizonyosodtam róla, hogy a pólóm az ölemben legyen.
Újabb kézpárt éreztem a mellkasomon. Felpillantottam és megláttam Dianát előttem térdelni. Kezdtem besokallni, ezért azon kezdtem gondolkodni, hogyan juthatnék be a vízbe, ha telelőném a nadrágomat.
– Azt a részt elintézem – javasoltam.
– Csak fogd be és élvezd – parancsolta Diana. Egy pillanatra keze az ágyékomhoz tévedt, hogy lássa, mennyire élvezem a dolgot. Reméltem, hogy pusztán magának tulajdonítja a reakciómat.
– Ja, olyan, mintha saját háremed lenne – tette hozzá Gwen. – Kivéve, tudod, a nyilvánvaló részét.
A lányok tovább kenegettek, mint ami elég volt ahhoz, hogy biztosan be legyek kenve. Akár a nap felszínén is sétálgathattam volna a leégés leghalványabb veszélye nélkül, de ki voltam én, hogy ellenkezzek! Visszatértek a helyükre a pokrócon, én is lefeküdtem, megpróbáltam elfelejteni a bűnömet és élvezni a kis közjátékot a húgommal.
A délutáni vásárlás semmit sem csillapított állandó kangörcsömből. Először is anya egy cuki kis vékony ruhácskát viselt, ami elég rövid volt ahhoz, hogy megmutassa kívánatos combjait és elöl lévő gombjai közül eleget hagyott kigombolva, hogy jó belátás nyíljon. Ettől egyáltalán nem vált kurvássá, csak őrjítően szexivé. A lányok természetesen a szokásos külsővel rohangáltak, mindketten "picsanadrágot" és magas aljú topot viseltek. Diana fenekén a "szuka", Gwenén a "romlott" szó volt olvasható. A nadrágjaik olyan szűkek voltak, hogy biztosan tanga lehetett csak rajtuk, ami be is igazolódott, ahogy a nadrág kicsit lejjebb csúszott lépéseiktől.
A vásárlás hosszú tortúrának bizonyult. Meg vagyok győződve, hogy minden egyes ruhadarabot felpróbáltak az üzletekben, ahová bementünk, és esküszöm, mindegyik szexibb volt az előzőnél. Az ő testükön még a krumpliszsák is jól mutatott volna, ám a lányoknak volt érzékük, hogyan kell olyan ruhát választani, ami a legelőnyösebb tulajdonságaikat emeli ki. Anya a legtöbb ilyen ruhát megvétózta. Végül közösen megállapodtak, melyek maradhatnak, aztán elindultunk nekem is venni valamit, nem mintha bántam volna a női cuccok közötti keresgélést. Úgy éreztem magam, mintha a saját divatbemutatómon lennék. Találtam egy dzsekit és egy hosszúszárú nadrágot az első helyen, ahol megálltunk, úgyhogy az összes ruhámat megvettük fél óra alatt.
Mire visszaértünk a tengerparti házba, őrülten vágytam már arra, hogy egyedül maradjak Dianával, de várnom kellett, míg Gwen elment zuhanyozni. Anya valahol az emeleten volt, ezért úgy gondoltam, lesz egy kis közös időm Dianával. Bekopogtam a lányok szobájának ajtaján.
– Gyere be! – kiáltott Diana.
– Szerencséd van, én vagyok az – mondtam és becsuktam magam mögött az ajtót. Diana a tangáját leszámítva meztelen volt.
– Gwen eleget látott már meztelenül, és valószínűleg anyukád sem riadna meg a fedetlen mellek látványától. Neki is vannak, tudod. És ahogy láttam, szép darabok.
– Ne beszélj anyám melleiről.
– Nem akarod, hogy tönkretegyem a hangulatot? – ült le az ágya szélére, hátradőlt és a kezeire támaszkodott, csalogatón mosolyogva.
– Azt hiszem, az lehetetlen. – Odamentem elé, és letérdeltem. Markomba fogtam melleit, amitől a bimbók rögtön megkeményedtek. Megcirógattam őket a hüvelykujjammal, amire felnyögött.
– Az már igaz, hogy fene kemény voltál a parton. Azt hiszem, nagyon élvezted, hogy két cicababa simogat.
– Fogd be – mondtam, és előrehajoltam, hogy megcsókoljam a mellét. Nem akartam, hogy a történtekről filozofáljon, főleg, hogy igaza volt.
– Ne légy zavarban, apafej. Nem bírállak – sóhajtott. – Mmm, annyira ügyes vagy a száddal!
Felegyenesedtem előtte és letoltam a rövidnadrágom, majd felemeltem a pólómat. A farkam meglódult felé. – Én fogjam be? – cukkoltam.
– Óhajod parancs. – Diana előredőlt és a szájába vett. Ujjaimmal a hajába markoltam és még közelebb húztam. Tudtam, hogy nem tudna mély torokra venni, mégis egyre beljebb toltam a farkam a szájába. Diana erre erősebben szopott, és közben azt a csodálatos nyelvét is bevetette, hogy izgassa a szájában csúszkáló dorongomat. Lepillantottam, és észrevettem, hogy az arcomat nézi, miközben szop.
– A francba, bébi! Annyira kibaszott jó vagy ebben! – nyögtem. Szemei felragyogtak a bátorítástól, és masszírozni kezdte a golyóimat. – Ó, a francba, bébi! – Teljesen Diana irányítása alatt álltam, és nem is szabadulhattam el, amíg úgy nem döntött, hogy elélvezhetek. Ekkor mohón nyelni kezdte az ondóm.
– Örülök, hogy szereted – mondta az ajkait nyalogatva, miután végzett.
– Hol tanultad ezt?
– Gyakorlat teszi a mestert, apafej.
– Tiéd a zuhanyzó! – mondta Gwen, ahogy beviharzott a szobába. Hál' istennek a nadrágot már felhúztam, Diana viszont még mindig félpucér volt. – Ó, bocsánat, nem tudtam, hogy itt vagy, Tony.
– Én... ööö...
– Ideje lenne megtanulnia kopogni – mondta Diana, és hanyagul a topjáért nyúlt az ágyra.
– Ja, ez nem egy peepshow – nevetett Gwen. Örültem, hogy nem vette zokon. – Mi lett volna, ha én vagyok meztelen?
– Sajnálom – motyogtam. Valójában Gwen is majdnem meztelen volt. Az apró törölköző, amit maga köré tekert, csak épphogy takarta a testét, és mindent megmutatott volna, ha hirtelen mozdulatot tesz. – Nos, én... én megyek.
– Jobb is – mondta Diana.
– Főleg, hogy már megkaptad, amiért jöttél – kontrázott Gwen. Mindketten folyton piszkálódtak.
A lányok este elmentek abba a buliba, ahová a srácok hívták őket. Megkérdezték, velük tartok-e, de nemet mondtam. Tudom, hogy a kölykök miért hívták őket, és nem szerettem volna látni, ahogy rámozdulnak a húgomra és a csajra, akit kefélek. Anya a barátaival vacsorázott, így egyedül maradtam. Tettem-vettem a házban, aztán az unalom eluralkodott rajtam, ezért inkább nekivágtam egy hosszú sétának a legközelebbi bárhoz. Volt ott néhány igen vonzó fiatal hölgy. Egy sovány vörös rám indult és flörtölni kezdett velem. Amikor aztán arra tért, hogy menjünk máshová, leállítottam. Elég kanos voltam, hogy elmenjek vele, ráadásul nyilvánvalóvá tette, hogy ő is akarja, de abban a pillanatban jobban érdekeltek a szőkék. Azért még elkértem a számát, mielőtt hazaindultam. Nem tudhatod, mikor változnak meg a dolgok.
Hazaértem, és a házat teljes sötétségben találtam. Anya már ágyban volt. Úgy gondoltam, a lányok még nem értek vissza. Reméltem, nem maradnak túl soká, mert Dianával újra meg akartam látogatni a kamrát. Átvettem a nadrágomat, bekapcsoltam a tévét és ágyba feküdtem. Reméltem, hogy Diana meghallja és feljön, ha már Gwen elaludt. Mire a műsor véget ért, türelmetlenné váltam. Mi van, ha Diana túl
r
alf
és
alf
ze
alf
g
ahhoz, hogy rám gondoljon? Arra gondoltam, hagyok egy cetlit az ágyán. Lefirkantottam pár sort egy papírdarabra, és átlopakodtam a sötét házon.
Résnyire nyitottam az ajtót. A folyosó éjjeli fénye elég volt, hogy lássam: Gwen ágya üres. Jó, még nem érkeztek haza. Magamra csuktam az ajtót, és majdnem kitörtem a nyakam egy, az ajtóban ledobott bakancsban. Átkozódtam, káromkodtam, és igyekeztem nem ráesni Diana ágyára. Sikerült talpon maradnom. Ekkor észrevettem, hogy az ő ágya nem üres. Ha Diana otthon van, hol lehet a húgom? Tudtam, hogy nincs itthon, mert eljöttem a fürdő és a konyha mellett, át a nappalin. Gwen biztos talált egy fiút, és úgy döntött, marad, Diana pedig inkább hazajött hozzám. Ez értelmes magyarázatnak tűnt, mert így egyedül lehettünk a szobájukban, és nem kellett tartanunk tőle, hogy rajtakapnak. Teljesen logikus volt számomra. Csak remélni mertem, hogy Gwen nem kerül a kelleténél nagyobb bajba.
Letoltam a nadrágom és leültem Diana ágya szélére. Hason feküdt, rajta a melltartó és a bugyi. Halkan hortyogott, szőke haja teljesen szétterült. Fogadni mernék, hogy az ital kiütötte, mikor hazaért. Ez nem jelenthetett problémát, tudtam, hogyan ébresszem fel.
A hátát csókolgatva először kikapcsoltam a melltartóját, majd oldalra húztam. A mellébe markoltam, masszírozni kezdtem, míg a mellbimbója a tenyerembe nem fúródott. Miközben az oldalát csókoltam, lassan megfordítottam. Félig az oldalára, félig a hátára gördült, arca felém fordult. Félre akartam söpörni a haját, hogy megcsókoljam, de a hangjaiból ítélve még mindig aludt. Úgy döntöttem, folytatom, amit elkezdtem, és felizgatom, mire teljesen felébred. A mellei feszesek voltak, a bimbók kövérek és kemények. Mindkettőt szopogattam és csavargattam, mígnem a szuszogás halk nyögésekké vált. Még mindig alig mozdult, ezért nem tudtam, hogy felébredt-e. Ha aludt, biztosan álmodott.
Végiggörgettem a bugyiját a combjain, és ajkaimmal követtem. Fenekét arrébb tette, így le tudtam húzni róla. Biztosan ébren volt és csak játszadozott, ezért úgy döntöttem, amennyire csak lehet, megnehezítem mozdulatlanságát. Végigcsókoltam a nagyajkakon. Észrevettem, hogy csupaszra borotválta a punciját. Imádom, amikor a nők kopaszra borotválják. Végigfuttattam a nyelvem a vágatban, amitől zihálni kezdett és szétnyitotta a lábait. Fokozatosan több erővel nyaltam, míg végül megkóstolhattam az ízét. Számba szívtam a kisajkakat, közben a nyelvem belé hatolt, ujjaimmal pedig szétnyitva tartottam. A kopasz punciból előugrani látszott a csiklója. Számba szívtam, és ekkor megéreztem a kezét a tarkómon. Magára szorított. Szóval elkezdődött a játék.
– Ahhh – nyögte, körmei a fejbőrömet karcolták. Fogalmam se volt, hogy maradhatott ennyire csendben, de ettől csak annál jobban ügyködtem. Ma éjjel nyugodtan hangoskodhatott, anya a ház túloldalán aludt, Gwennek pedig nyoma sem volt. Hallani akartam, hogy kiabál. Dupla igyekezettel folytattam a nyalást, szívtam a csiklóját és az ujjammal izgattam. Nyöszörgött és halkan nyögdécselt már, a csípőjével is mozogni kezdett. Finoman a csiklójába haraptam, ami megtette a magáét. Teste összerándult; tudtam, hogy élvez, de folytattam.
– Igennnn – nyöszörögte magához szorítva, míg végiglovagolta az orgazmust. – Most bassz meg, Tony – suttogta. Teste tovább remegett az ágyon. Egy figyelmeztető jelzés szólalt meg az agyam mélyén, de túl kanos voltam, hogy meghalljam. Fölé másztam, hogy belé hatoljak.
Fejét oldalra fordította, a haja szétterült. A nyakamba fúrta arcát, mikor elkezdtem elmerülni benne. Istenem, olyan szűk volt! Minden dugás egyre jobb, gondoltam. Visszahúztam a farkam, majd hirtelen keményen belé vágtam. Hátravetette a fejét és felsikoltott, puncijával ráfogva a farkamra.
– Igennn... Tony... – sikoltotta Gwen, ahogy belé vágtam a farkamat.
Ó, édes istenem! Mit művelek! Ez nem Diana! Ez a húgom! Mit keres Diana ágyában? Próbáltam szabadulni, de a csípőmbe kapaszkodott, belém vájva a körmeit, és magába rántott. Bokáját összekulcsolta a térdem mögött és magán tartott. Miközben én teljesen lemerevedtem, ő mozogni kezdett a kőkemény rudamon.
– Ne hagyd abba, kérlek – nyüszögte, először nézve a szemembe. – Kérlek – könyörgött. Továbbra sem mozdultam, ő pedig csak csúszkált tovább a farkamon, és miközben az agyam ködös volt, a testem pontosan tudta, milyen érzetek érik. Úgy tűnt, hogy a csípőm magától vette fel a ritmust Gwennel, harmóniában a mozdulataival, hogy farkam minél mélyebbre merülhessen. Lazított a fogásán a csípőmön, helyette a hátamba karmolt és nyögött az élvezettől, rohanva az erőteljes orgazmushoz. Csípőmmel erős iramot diktáltam. Minden alkalommal, amikor elmerültem benne, felmordultam, elragadott az érzés, hogy milyen szűk a puncija. Gwen élvezett el hamarabb, de csak egy töredék másodperccel. Még úgy is, hogy vergődött, mélyen a hüvelyébe lőttem a spermámat. Mikor vége lett, a húgom szoros ölelésbe vont, a pőre testéhez szorított. Belé kapaszkodtam, mert nem tudtam, mi mást tehetnék.
Ajkaim a füle mellett voltak. Belesúgtam. – Annyira sajnálom, Gwen. Azt hittem, Diana vagy. – Nem mintha ez jó kifogás lett volna.
– Sajnálod? De mit? Úgy tűnt, mintha nem akarnám?
– De...
– Semmi de. Elég ebből! – Az arcát az enyémbe fúrta és keményen megcsókolt.
Legördültem róla, ő pedig kinyúlt, hogy felkapcsolja a lámpát az éjjeliszekrényen. A szemeim kápráztak az erős fénytől, de közel sem olyan erősen, mint amilyen rémületben volt az agyam az oldalamon fekvő, frissen kefélt húgom látványától. Most, hogy mindkettejüket láttam meztelenül a világosban, megláttam az apró különbségeket köztük. Gwen melle jóval kisebb és keményebb volt Dianáénál, bimbói kövérebbek, felfelé mutatók. Egész teste feszesebb volt, olyan nőre utalt, aki folyton mozog. És persze a borotvált punci. Az ajkak vörösek és duzzadtak voltak az iménti tréningtől.
– Gwen, ha tudtam volna...
– Akkor mi lett volna? Megállsz? – Ragyogott, gonosz vigyor ült az arcán. Teljes kényelemben érezte magát a történtek ellenére. – Biztos vagy benne? – Követtem a tekintetét, hogy rájöjjek, újra merevedni kezdek a feszes test látványától. Gwen odanyúlt és végigsimította az erekcióm. Farkam még mindig nedves és ragadós volt a puncijától.
– Nem szabadna ezt tenned.
– Miért ne? Mert élvezed? Akkor talán ezt sem kéne tennem, mert ezt is nagyon élvezed! – Lejjebb csúszott az ágyon és végignyalta a farkamat. Fel és le nyalogatta a tövétől a csúcsáig, szenvedélyesen, mint aki igazán élvezi a saját ízét rajtam. Végigcsókolta farkam hátát, majd a golyóimat kezdte szopogatni.
– Óóóó, Gwen... – nyögtem a haját simogatva. A fenébe is, nem akartam megállítani. A húgom a farkammal és a golyóimmal addig játszott, míg reszketni kezdtem. Ekkor a szájába vett, farkam lecsúszott a torkán, egészen míg az orra a fanszőrzetembe nem fúródott. Gwen arca szinte behorpadt; keményen szopott, sokkal agresszívabban, mint Diana. Felnézett a szemembe, és esküszöm, mosolyogni próbált a farkam körül. A húgom született faszszopó volt.
Hosszan és keményen dolgozott rajtam, mígnem egy nyálcsepp végigcsorgott a dorongomon, de ha Gwen azt remélte, telelövöm a száját, akkor ma este csalódnia kellett. Még ha olyan jól is csinálta, mivel épphogy elélveztem, tovább bírtam volna, mint ő. Aztán végül más tervei lettek a szerszámommal.
A hátamra lökött, aztán a lábai közé fogott, megragadta a farkam és lassan ráereszkedett. Még mindig tele volt az előző közösüléstől. Nem siette el, lassan engedte magába a dorongot, centiről centire, míg teljesen magába nem fogadta. Aztán mélyen felnyögött, amikor elérte az ágyékom. Kezeivel a hasamon támaszkodott. Megpróbáltam gyorsítani, de Gwen felemelkedett rólam.
– Ne siess úgy velem, Tony. Nem vagyok ekkorához szokva. Csak lazíts egy kicsit. – Körözni kezdett a csípőjével, így mozgatva meg magában, közben halkan nyöszörgött. Mikor olyan pontra értem, az egész teste összerezzent. Levegőért kapott. Lassan lovagolni kezdett rajtam, a nyöszörgése állandóvá vált. Gwen csendesnek bizonyult az ágyban. Szemei végig csukva voltak, arca az összpontosítás maszkja, mintha nem akarná, hogy bármi is elvonja a figyelmét az érzetekről. Kezeimet áthelyeztem csípőjéről a melleire, megmarkoltam őket, miközben a bimbókat izgattam az ujjaimmal.
– Igennn... óóóóó igennnnn... – Egyre gyorsabban és gyorsabban mozgott, alsó ajkába harapott, ahogy elfojtott egy mélyről jövő nyöszörgést, mikor elélvezett. Ahogy elérte az orgazmus, újra a csípőjére tettem a kezem és segítettem tovább lovagolni a farkamon. Az alkaromba kapaszkodott, és úgy tűnt, a mozgás folyamatosan építi tovább az orgazmusát. – Óóóó, Toonnyyyyy – nyögte. Előrehúztam, hogy rám feküdjön. Mellei nekinyomódtak a mellkasomnak. Ebben a pózban már rendesen tudtam használni a csípőmet, gyorsabban járatva benne a farkam. Gwen belém csimpaszkodott és minden lökésre felsikoltott. Puncija olyan szorosan ölelt, mint egy bársonyburok. Éreztem, hogy még legalább egyszer elélvez, és ekkor én is nyögtem, és újra a húgom puncijába élveztem.
Gwen levegőért kapkodva végigcsókolta az arcomat. – Szeretlek, Tony. Szeretlek.
– Én is szeretlek, Gwen – feleltem és átöleltem, lankadó farkammal még mindig a puncijában.
Fogalmam sincs, mennyi idő telt el, de a bűntudat, amit a gyönyör elmosott, kezdett visszatérni, ezért el kellett tűnnöm onnan. Nem tudtam, mit mondjak Gwennek, ahogy azt sem, hogy fogok reggel a szemébe nézni. Már álomba is merült rajtam, ezért igyekezve, nehogy felkeltsem, kicsusszantam alóla. Mormogott egyet, majd az oldalára fordult. Felálltam az ágyról és átkutattam a szobát a nadrágomért. Amilyen csöndben csak tudtam, visszaosontam a szobámba és bebújtam a takaró alá. Ó, istenem, gondoltam. Mit tettem?

~~~

Szinte örökkévalóságnak tűnt, mire elérkezett a reggel. Le sem hunytam a szemem, bár mikor neszt hallottam, úgy tettem, mintha aludnék. Azt kívántam, bárcsak örökre abban a szobában maradhatnék. Nem tudtam, mit mondjak majd Gwennek, és úgy éreztem, anya abban a pillanatban tudni fogja, ahogy rám néz. Az egyik felem újra Irakban szeretett volna lenni. Ott legalább sokkal egyszerűbbek voltak a dolgok: csak tedd jól a dolgod és húzd be a nyakad, hogy ne lőjék szét a fejed. Megpróbáltam ugyanezt a módszert használni most is, de nem húzhattam be örökké a nyakam.
Mikor közeledett a dél, és még mindig a szobámban voltam, kopogtattak az ajtón. Nagyot nyeltem, majd kiszóltam: – Gyere be!
– Csak tudni akartam, jól vagy-e – mondta anya, ahogy belépett a szobába. – Ki akarsz ma még kelni az ágyból?
– Ja, asz'szem. Csak nem érzem magam túl jól. Valamit ettem az este, amit nem kellett volna.
Anya odalépett és a homlokomra tette a kezét. – Nem tűnsz lázasnak. Csak maradj ágyban és pihenj. Hozok teát, hogy megnyugodjon a gyomrod. Számítok a segítségedre ma este.
– Nem tudom, használható leszek-e az este, anya. Ha nem változik a közérzetem, biztosan nem.
– Nehogy most szétess nekem, Tony. Szükségem van a segítségedre. Apád sosem jön el ezekre az estekre, és számítok a morális támogatásodra. Ott akarlak látni, hacsak a halálos ágyadban nem fekszel.
– Rendben, anya, oké. – A szarba, nagyon reméltem, hogy kihúzhatom magam ez alól! Tudtam, hogy Gwen és Diana ott lesz, úgyhogy otthon maradni lett volna a legjobb. Most viszont majd egész este arra figyelhetek, nehogy összefussak a húgommal. Nagyszerű.
Mikor végre elhagytam a szobámat, a lányok szerencsére már a parton voltak. Kölcsönkértem a kocsit és azt mondtam anyának, dolgom van. Aztán csak elkocsikáztam a part végére és bámultam az óceánt. Azt kívántam, bárcsak átkerülhetnék valahogy a túloldalára. Azt hiszem, az zavart leginkább, hogy mennyire élveztem megcsinálni a húgomat. Mióta visszatértem Irakból, végig arra gondoltam, milyen szexi lány lett belőle, és azt sulykoltam magamba, hogy ez természetes reakció. Amikor pedig válaszút elé kerültem, rosszul döntöttem. Belevetettem magam abba, amire a szívem leginkább vágyott. Gwen talán kicsit nógatott, de nem annyira. És tudtam, hogy Gwen az elejétől fogva élvezte, de azt mondogattam magamnak, hogy csak elkapta a gépszíj és nem gondolja át, mit is művel. Ez volt a másik ok, amiért kerülnöm kellett a húgom. Féltem, mit fog mondani nekem.
Egészen addig távol maradtam a háztól, mígnem a nap lebukott a horizonton, aztán mikor visszamentem, nyílegyenesen a szobámba siettem. Hallottam az egyik lányt a földszinti fürdőből, de nem álltam meg meglesni, melyikük az. Csak akkor hagytam el a szobám, amikor vettem egy gyors zuhanyt. Utána rögtön visszamentem, és ott vártam anyát, hogy azt mondja, indulás.
– Kész vagy? – kiáltotta anya az ajtó túloldaláról.
– Aha – feleltem. Kinyitotta az ajtót. Bármennyire zavart voltam, képtelen voltam nem észrevenni, milyen káprázatosan nézett ki. Arany tincseit felfogta, arcát vékony, de makulátlan smink fedte.
K
alf
ok
alf
alf
lr
alf
uhája
szűk, halványbarack színű volt, mélyen dekoltált, spagettipántos. A rövid szoknya a lehető legjobban kiemelte gyönyörű lábait. Mindettől évekkel fiatalabbnak tűnt, és valószínűleg az est legszebb nőjévé tette. Arra gondoltam, vajon hány férj fantáziálhatott az anyámról, miközben a feleségük beléjük karolt. Egyszerűen ragyogott.
– Valami baj van? – kérdezte, és rádöbbent, hogy bámulom.
– Nem, semmi. Csak rájöttem, mennyire gyönyörű vagy, anya – küldtem egy grimaszt, remélve, hogy az elfedi, mire gondolok valójában.
– Köszönöm, szívem. Ezt mindig jó hallani, még a fiamtól is. – Megölelt, de nem hagytam, hogy túl erősen szorítson magához, mert még a végén megérezte volna, mennyire tetszik. – Magunk leszünk. A lányok valami barátokkal töltik az estét.
Nagy kő esett le a szívemről, ezért egy kis pihenőt engedtem meg magamnak. Egy gond letudva. Anya egy, a ruhájához illő sálat terített a vállára, én pedig kikísértem a Range Roverhez, majd segítettem nrki beülni, ahogy egy hölgyet illik. Miközben belépett a kocsiba, nem tudott nem megvillantani egy nagyobb részt a combjából, ami jókora meglepetést okozott, mielőtt a helyére igazította volna a szoknyát. Végigcsevegtük az utat, közben reméltem, elfelejthetem egy időre a gondjaimat. Biztos voltam, hogy ha anya észrevette a rossz hangulatom, apa számlájára írta a dolgot. Mikor megérkeztünk, egy parkolófiú a helyére vitte az autót, anya pedig elindult a dolgára. Nem volt rám szüksége a parti végéig, úgyhogy megpróbáltam elveszni a tömegben.
Már eltelt majdnem két óra az estélyből, mikor kiszúrtam a lányokat. A bálterem másik oldalán beszélgettek két sráccal, akik kényelmetlenül feszengtek az öltönyeikben. Mindkettőjüknél ital volt, és nem úgy tűnt, mintha a fiúk lekötötték volna őket. Gwen és Diana is a báltermet pásztázta; biztos voltam benne, hogy engem keresnek. Gyorsan kisurrantam a teremből az előtérbe, mielőtt megláthattak volna. Az előtérből raktárhelyiségekbe és a konyhába nyílt ajtó, valamint volt ott egy szolgálati bejáró. Tudtam, ha egy időre eltűnök ott, senki sem talál rám. Legalábbis úgy hittem.
– Ugye nem gondoltad, hogy örökre eltűnhetsz? – kiáltott rám. Épp a konyha felé tartottam félúton. Megdermedtem.
– Miért gondolod, hogy bujkálok? – kérdeztem. Megfordultam, és Dianával találtam szemben magam, aki épp felém sietett, magassarkúja kopogott a linóleumon. Még a gyér fényben is csillogott vörös, pántnélküli ruhája, ami olyannak tűnt, mintha ecsettel vitték volna fel rá. Bár alig volt több egy kislánynál, mindene szexért kiáltott.
– A múlt éjszaka óta nem is láttalak! Tisztára, mint egy remete. Mi történt?
– Semmi. Gondolkodnom kellett, nem csak rólad. Szükségem volt egy kis szabadidőre. – Nem vagyok valami nagy hazudozó, ezért többnyire igazat mondtam. Arra gondoltam, vajon Gwen elmondta-e neki, mi történt? Ugye nem? Nem, biztos voltam, hogy ezt magában tartotta.
– Ha tanácsolhatok valamit, nem kéne rajtam kívül másra gondolnod. Ha lehangoló dolgokon jár az eszed, lehangolt leszel te is. – Odaért hozzám és hozzám simult. A nyakamra tette a kezét, hogy a szemébe nézzek. Vörös ajkai csillogtak, ahogy beszélt. – Csak a megfelelő figyelemelterelésre van szükséged.
Csókolózunk; magamhoz szorítottam Dianát, ahogy csak tudtam. Igen, tudom, megdugni Dianát, hogy elfelejtkezzek arról, hogy megdugtam a húgom, különös módja a problémák kezelésének, de esküszöm, hogy abban a pillanatban értelmes módszernek tűnt számomra. A falhoz toltam; rá kellett jöjjek, hogy a tűsarkúban tökéletes volt a magassága a keféléshez. Megragadta a fenekem és magához húzott, miközben megpróbálta lenyomni a nyelvét a torkomon. Tudtam, hogy hamarosan túllépünk azon, amit még lehet tenni egy előtérben, ezért megragadtam és a legközelebbi ajtóhoz húztam, ami egy telepakolt raktárszobába nyílt.
Felkapcsoltam a lámpát, hogy ne törjük ki a nyakunkat. A szoba tele volt ágyneművel. Toronyba voltak halmozva a tiszták, zsákokba voltak gyűjtve a koszosak. Diana megfordult, hogy lehúzhassam a cipzárját, majd pár lépést távolodott tőlem, csak aztán fordult felém. A földre ejtette a ruhát. Nem maradt rajta semmi, csak a fekete combfix és a magassarkú.
– Csak miattad vettem fel ezt; vagy mondhatjuk, hogy nem vettem fel – mondta csábító mosollyal. Kezét a melleire tette és lassan simogatni kezdte őket. – Úgy tűnik, veled csak ilyen helyeken lehet kettesben maradni. – Mellbimbói teljes izgalmi állapotban meredtek a simogatástól. – Egész este csak bámulni fogsz? – ripakodott rám.
Lerántottam magamról a zakót, aztán a földre dobtam, majd kibontottam a nyakkendőm csomóját. Odaértem Dianához, hátradöntöttem egy rakás puha szennyeszsákra. Széttárta a lábait, hogy közéjük térdelhessek, miközben kigombolom az ingem. Előrehajoltam és kezelésbe vettem a melleit, közben ő lesegítette rólam a nadrágot. Farkam a várakozó kezébe ugrott. Diana verni kezdte, miközben keményen szívtam és harapdáltam a mellbimbóit. Míg a számmal a melleire koncentráltam, kezemmel elindultam lefelé, tenyeremet a puncijára szorítottam. Nyögdécselni kezdett, a kezemnek nyomta magát, én pedig masszíroztam, miközben felváltva szívtam a mellbimbóit.
Miközben a mellével voltam elfoglalva, megéreztem a vállamon a kezét. Lejjebb nyomott oda, ahol jobban vágyott rám. Nyilvánvalóan lenyűgözte az orális technikám, ahogy a korábbi nőimet is. Vállamra emeltem a lábait és a szépen fazonírozott puncijába temettem az arcom. Egy pillanatra beugrott, milyen volt Gwen csupaszra borotvált ágyéka, de félresöpörtem a gondolatot, és Diana sikamlós kisajkaira összpontosítottam. Szétnyitottam őket a nyelvemmel, majd a csiklóját kezdtem izgatni. A mellei közt felpillantva láttam, hogy az öklébe harap, nehogy hangoskodjon, a kis szobát azonban így is betöltötték sikkantásai és nyögései. Egyik kezét végig a tarkómon tartotta; körmei fájdalmasan mélyedtek a fejbőrömbe. Tudtam, hogy minél közelebb jár az orgazmushoz, annál erősebben kapaszkodik, majd mikor eléri, egyenesen az agyamba fúrja az ujjait.
– Ahhhh... Toonnyyyy... – kiáltotta, és elárasztotta az arcom a nedveivel, amit mohón nyeltem. Csak vonakodva engedett levegőhöz jutnom.
A vállamon hagytam a lábait, és cipőjével a fülem mellett fölé emelkedtem. Egyetlen kemény lökéssel hatoltam belé, amitől hangosan felnyögött. Arcom az övé előtt volt, ahogy pumpáltam. Próbáltam megcsókolni, de Diana elrántotta a száját és a vállamba harapott. Ha nem húzom el onnan a hajánál fogva, ronda nyomot hagyott volna.
– Annnyira mélyennn... vagy bennem, mmmmm, Tony – dorombolta, miközben őrült tempóban dugtam.
– Annyira kibaszott dögös vagy, olyan szexi – nyögtem, és a kéjtől eltorzult arcára néztem. Meleg volt a szobában, és mindketten rendesen izzadtunk. Éreztem, hogy a kigombolt ing a hátamra tapad.
– Mindjárt... mindjárt... minnnndjárttttt – jajgatta, és a puncija szinte felrobbant, ahogy újra elment.
Nem hagyta abba a mozgást. Egy pillanatra, ahogy ránéztem, anyám arca villant az agyamba. Láttam a gyönyörtől grimaszba rándult arcát alattam, ahogy kefélem. Gyorsan pislogtam, hogy elhessegessem a zavaró képet, de aztán a húgom arca jelent meg alattam. Ez sokkal elevenebb volt, hiszen már láttam a valóságban. Anélkül, hogy észrevettem volna, egyre keményebben basztam Dianát, miközben mindez átvillant az agyamon, aztán egyszerűen elvesztettem az irányítást.
– Arrrrgggg... – nyögtem, és Dianába engedtem a spermám. Azt hiszem, éreztem, ahogy megint elmegy, de túlságosan elragadott az orgazmusom, hogy biztos lehessek benne. Csak azt tudom, hogy csalódott volt, hogy vége a menetnek, amikor kicsúsztam belőle. Hanyattfeküdtem mellé a zsákokra és vártam, hogy szívem abbahagyja a zakatolást.
– Sosem okozol csalódást, apafej – lihegte Diana, és a hasamra csapott.
– Szóval, megérte a várakozást?
– Igen, de majdnem túl soká vártam. Egész este próbáltam elszökni Gwen mellől, de megígértette velem, hogy vele maradok. Csak úgy sikerült meglógnom, hogy azt mondtam, vécére megyek. Ez pont azután volt, hogy láttalak kisurranni a teremből.
A húgom említésére csomóba ugrott a gyomrom. – Meglátott?
– Ha meglátott volna, nem léphettem volna meg. Biztos azt gondolja, már ott kéne lennem. Jobb, ha megyek és megkeresem. – Felegyenesedett, én pedig megcsodálhattam csillogó, szexi testét. Felkapta a ruháját a földről és belelépett.
– Diana!
Visszanézett rám és meglátta a komoly arckifejezésemet. – Tony, mielőtt bármit mondanál, hadd kíméljelek meg a szégyentől. Csak azért csinálom ezt, ami. Nem hiszem, hogy lenne csodálatos közös jövőnk, oké? Teljesen rendben van, ha csak kefélünk. Igazán csodálatos veled, de ősszel suliba megyek, úgyhogy nem ez a legjobb pillanat, hogy lekössem magam. De egy lánynak is vannak igényei, tudod?
Nem tudtam, megkönnyebbüljek vagy haragudjak, de őszintén szólva jobb volt így, iskoláslányos szerelem nélkül, mert tudtam, hogy ez a kapcsolat nem vezet sehová. Arra gondoltam, hogy őt kefélem, és közben képtelen vagyok kiverni a fejemből a többi nőt az életemből. Rájöttem, hogy nincs értelme otthon maradnom. Nem számít, milyen nehéz lesz, de megint el kell mennem. Talán még újra besoroznának; bármi, csak el innen.
Diana addig fészkelődött, míg a szűk ruha pont ott ölelte, ahol kellett, aztán megfordult, hogy felhúzzam a cipzárt. – Rendben van, amit mondtam?
– Ja, azt hiszem. – Mikor Diana készen állt, felhúztam a nadrágom és begomboltam az ingem.
– De ne hidd, hogy kiestél a pikszisből! Holnap haza kell mennem. Anya és apa most kapta meg a hitelkártya-számlámat, és hazaredeltek azonnali magyarázatra, úgyhogy reggel rögtön indulnom kell. Ezért akarok tőled egy nagy búcsúajándékot még az éjjel. Várni fogok rád a házban.
Nem tudtam, mit mondjak, ezért csak mormogtam. Nem örültem, hogy elmegy. Azt jelentette, hogy Gwennek több ideje lesz rám.
– Kész vagy már? Ha sokáig vagyok távol, Gwen biztosan gyanakodni kezd.
– Menj előre, majd csatlakozom.
– Rendben. Hogy nézek ki? Frissen kefélten?
A rúzsa igazítást igényelt, a frizurája meglazult, de nem volt feltűnő.
Diana adott egy furcsán szűzies csókot a nyakamra, majd elbúcsúzott: – Még találkozunk!
Amennyire tükör nélkül tudtam, rendbe szedtem magam, aztán visszamentem a bálterembe, egyenesen a bárpulthoz. Rendeltem egy Jack Daniels-t, és egyszerre lenyeltem a felét. Az estély felénél járhattunk; eddig kihúztam. Nem sikerült tökéletesen elkerülnöm a lányokat, de nem fordult rosszra a dolog. Viszont nem kerülhettem el örökre Gwent, ki kellett találnom, mit mondjak neki. Épp ezen törtem a fejem, amikor valaki megkopogtatta a vállam.
– Tudtam, hogy egyszer még megtalállak – mondta Gwen. Továbbra is a bár felé néztem, mígnem ő fordított meg.
– Ú, szia, Gwen.
– Ennyit tudsz csak mondani?
– Nem... ööö... nem úgy gondoltam, izé...
– Ne csináld, Tony. Nem gondolhatod, hogy örökké kerülhetsz. – Elmosolyodott, majd hozzátette: – és miért is tennéd?
– Gwen...
– Tony! Beszélgetnünk kell.
– Biztos vagy benne, hogy jó ötlet? – tiltakoztam, de Gwen nem törődött vele. Karon ragadott és szó szerint kivonszolt a bálteremből. A főbejáraton távoztunk, az előtérben jobbra fordultunk, amerről több, kisebb terem nyílt. Bevonszolt az egyikbe, aztán elengedett, és tovább ment, majd háttal nekem megállt. Nagy, üres helyiségben álltunk, csak a sarokban volt egymásra pakolva néhány asztal. Nem volt felkapcsolva a világítás, de elég fény jött be a nagy ablakokon, hogy lássunk. A sarokban lévő asztalokhoz mentem, hátradőltem, kezeim a zsebemben.
– Gwen, nem tudom, mit mondhatnék. Sajnálom a múlt éjszakát.
– Nem így tűnt, miközben történt. Szerintem valójában nagyon is élvezted.
– Magával ragadott. Tudom, hogy meg kellett volna álljak, de nem voltam rá képes.
– Mert jól esett. – Gwen felém fordult. Hozzám lépett, kényelmetlenül közel.
– Oké, jól esett. De attól még nem helyes. De ne aggódj, amilyen hamar csak lehet, elmegyek.
Megragadta a karom. – Miből gondolod, hogy azt akarom, elmenj? Miből gondolod, hogy mérges vagyok a múlt éjszaka miatt? Ne rágd már magad! Ugyanúgy élveztem, mint te, csak én nem érzem bűnösnek magam.
– Gwen, hogy érted?
– Meglepődnél, ha azt mondanám, a tegnapi éjjel nem az a véletlen volt, aminek hiszed? Azt akartam, hogy megtörténjen, Tony.
– Tessék?
– Úgy rendeztem, hogy a szoba sötétebb legyen a szokottnál, és hogy Diana ne legyen ott, aztán befeküdtem az ágyába. Reméltem, hogy nem tudsz megkülönböztetni tőle a sötétben. Mindenki azt mondja, olyanok vagyunk, mint az ikrek – hitetlenül bámultam rá, de ő csak folytatta. – Akartalak, Tony, és nem érdekelt, hogy a bátyám vagy. Kislány korom óta beléd vagyok zúgva. Mindig úgy gondoltam, hogy az én nagy bátyám a tökéletes srác. Aztán Diana elmondta, milyen vagy az ágyban, és úgy döntöttem, megkaparintalak magamnak.
Nem tudtam, megdöbbenjek vagy elszörnyedjek, de én voltam az utolsó, aki követ dobhatott rá. – De Gwen, báty és húg vagyunk! Ez egyszerűen nem helyes.
– Igazán? Ne hidd, hogy nem láttam, hogy nézel rám, mióta hazajöttél, egyfolytában! Jól esett, hogy ugyanúgy kívánsz, mint én téged.
– Én... én... Rendben, lehet, hogy bámultalak, de nem tettem volna semmit.
– Tudom, hogy szeretsz nézni. Tudtam, hogy azon az éjjel figyeltél a ház mögött.
– Tudtad?
– Nem vagyok vak, Tony. És biztos vagyok, hogy utána felrohantál és kiverted. – A hallgatásomat igenlésnek vette. – Mindketten vágytunk a másikra, mindketten élveztük, szóval hol itt a gond?
– Diana tud róla?
– Nem. Tényleg majdnem mindent megosztunk egymással, de ezt nem mondanám el neki, még akkor sem, hogy szerintem sejti, hogy nem csak testvérileg szeretlek. – Felnézett rám azokkal a gyönyörű zöld szemeivel, aztán megcsókolt, mint egy szerető.
– De mi van, ha valaki rájön?
– Senki nem jön rá. Szeretlek, Tony. Akarlak. – Hozzám simult, és tudtam, hogy érzi a merevedésem. – És te is akarsz engem.
– Én is szeretlek, Gwen, de...
– Semmi de. Szeretjük egymást és akarjuk egymást. Tudom, hogy jobb, ha veled vagyok, mint valami barommal, aki csak megbánt. – Lenyúlt közénk és megmarkolta az erekciómat a nadrágon keresztül. – Most pedig hagyd abba a marhaságaidat és szeretkezz velem, Tony!
Ezúttal én csókoltam meg őt, és közben magamhoz húztam. Mit mondhatnék? Nagyon meggyőző volt. Ha sutba dobtam minden logikát, minden, amit a húgom mondott, racionálisnak tűnt. Talán csak azzal kell foglalkoznunk, amire vágyunk, a világ többi részével nem kell törődnünk. Van joga bárkinek ítélkezni felettünk? Nem foglalkoztam ezekkel a kérdésekkel, mert sokkal fontosabb dolgok jártak a fejemben. Gwen kigombolta a nadrágomat, kibújt az ölelésemből és letérdelt. Mikor a nadrágom és a bokszerem a bokámnál volt, megragadta a farkamat és csókolgatni kezdte, végig mindenhol, mintha az lett volna a legszebb dolog, amit valaha látott. Legalább olyan határozott volt, mint Diana, de más módon. Tudom, hogy furán hangzik, de érzelmesen csókolta a dorongom. Ajka érintése nedves volt, és a farkam hamarosan elég síkossá vált, hogy könnyedén mozgathassa rajta fel-le a kezét. Felvetődött bennem, hogy megérezheti rajtam Diana ízét, de nem adta jelét, hogy rájött, az előbb dugtam meg a barátnőjét.
Miközben Gwen a farkamat verte, a golyóimat szopogatta, amibe beleremegett a lábam. Istenem, annyira jó volt benne! Hallottam a szörcsögését odalentről. Kinyitottam a szemem, és megláttam, hogy a tekintetemet keresi. Olyan elképesztően szexi volt abban a pillanatban! A makkomra vonta ajkait, és addig szívta, míg arca behorpadt és teljesen magába rántott. Néhány próbálkozás után már a torkára tudta venni mind a húsz centimet. Egy ideig bólogatott rajtam, aztán csak a makkot tartotta az ajkai közt, és a nyelvével izgatta a hegyét. Gyengének kezdtem érezni a térdeimet, ezért jobban rádőltem a mögöttem lévő asztalra, hogy el ne essek. Gwen könyörtelen volt a farkammal; elkapott az érzés, hogy egész éjjel tudná folytatni, de mivel az előbb dugtam meg Dianát, nem hittem, hogy a húgom képes lenne így eljuttatni az orgazmusig. Különben sem azt akarta, hogy a szájába élvezzek.
Gwen talpra állt, a cipőjében pedig majdnem olyan magas volt, mint én. Megnyalta az ajkait, majd szenvedélyesen megcsókolt. – Milyen volt a kezdés? – kérdezte. Azzal válaszoltam, hogy visszacsókoltam, majd a fekete-ezüst ruhája oldalán lévő cipzárt kezdtem matatni. Mikor rátaláltam és lehúztam, a ruhája a földre esett. Gwenen fekete, pántnélküli csipkemelltartó volt, ami drámai dekoltázst kölcsönzött neki, valamint egy darabka fekete csipke, amit tanga néven árultak. Megfordultunk, hogy Gwen álljon háttal az asztalnak, aztán lerúgtam a nadrágom, mielőtt még felbukom és kitöröm a nyakam. Miközben a nyakától indulva végigcsókoltam a testét, a melleinél járva Gwen hátranyúlt, kikapcsolta a melltartóját, majd a földre dobta a ruhája mellé. Most, hogy hozzáférhettem bársonyos melleihez, mindent beleadtam, csókoltam, szívogattam a félgömböket, mígnem ajkammal ráakadtam a bimbókra, ami aztán igazán beindította. Gwen mellbimbói teljes méretükre duzzadtak; rá kellett jöjjek, ha beléjük harapok, attól megőrül. Feje előrebicsaklott, nyöszörgő hangokat hallatott, miközben arcomat a melleibe temettem. Ahogy izgattam a számmal, az ujjaimmal sem maradtam tétlen, könnyedén félrehúztam az útból az apró tangát, és már a nedves punciját simogattam. Csiklója kiágaskodott a puha ajkak közül, amikor pedig hozzáértem, ő ugrott egy picit és bennszakadt a levegője.
– Óóóóó, Tony – búgta a fülembe. Finoman húztam a mellbimbóját a fogammal, és pár ujjamat belé csúsztattam. Hüvelykemmel a csiklóját tartottam izgalomban. Pár perc múlva már vájta a körmeit a fejbőrömbe, remegni kezdett és élvezett. Mókás, mennyivel csendesebb volt Dianánál. Hogy is keverhettem össze kettejüket!
Arcomat mindkét kézzel megfogva Gwen megcsókolt, és azt mondta: – Most bassz meg, Tony, kérlek!
Megfogtam a farkam, és hozzádörzsöltem az ajkakhoz, míg Gwen hátra támaszkodott a kezeire az asztalon, majd előrenyomta a fenekét, hogy az asztal szélén legyen. Az ajkak érintése olyan volt, mint a selyemé, ahogy közéjük furakodtam; aztán előrevágtam a csípőm. Nyirkos hője körbezárta egész dorongomat. Lábait összekulcsolta a derekam mögött, én pedig a csípőjénél megragadtam és lassan mozgatni kezdtem benne a farkamat. Gwen behunyta a szemét és hátravetette a fejét. Ajkai szétnyíltak és apró hangok hagyták el őket minden lökésemre. Éreztem, ahogy szűkül körülöttem, ahogy magába húz. Gyorsítottam az iramon. Imádtam, ahogy mellei táncoltak a lökéseimre. Sarkait a hátamba mélyesztette és mozogni kezdett lökéseimmel ellentétesen; rövidesen olyan keményen keféltünk, hogy azt hittem, összeroskad alattunk az asztal.
– Olyan... gyönyörű vagy... Gwen – nyögtem két lökés közt. Kinyitotta a szemét; a zöld tükrökben semmit nem láttam a szereteten kívül. Kezem már a feneke alatt volt, felemeltem az asztalról. Már csak a karjain támaszkodott. Ahogy megmarkoltam kemény fenekét, már mindent beleadtam, keményen vertem a farkam a húgomba. Golyóim nekicsapódtak a farpofáinak. Éreztem, ahogy heréim összehúzódnak, készen kiengedni rakományukat. Le akartam tenni az asztalra és kihúzni belőle a farkamat, mert nem akartam beléélvezni.
– El fogok menni – nyögtem, amire Gwen lábai csak szorosabban kulcsolódtak a derekamra.
– Csak még egy kicsit! Óó, ne hagyd abba! – zihálta. Puncija összehúzódásai egyre gyorsabbá és sűrűbbé váltak, tudtam, közel jár az orgazmushoz. Igazából nem volt egy perc, és hátravetette a fejét, levegőért kapkodott, majd az egész teste merevvé vált, ahogy átrepült a csúcson. Hátával az asztalra esett, nekem pedig már csak párszor kellett pumpálnom, hogy én is kövessem.
– Hadd húzzam ki! – figyelmeztettem.
– Nem! – parancsolta, lábaival pedig a helyén tartott. Mielőtt bármit tehettem volna, már spricceltem is a töltetemet mélyen a puncijába. Hogyhogy nem aggódott a következmények miatt? Addig tartott magában, míg a puncijával kifejte belőlem az utolsó cseppet is, aztán hagyta, hogy kicsússzak belőle. Gwen csak feküdt ott, mellkasa gyors iramban emelkedett és süllyedt, csak a mennyezetet bámulta, én pedig az asztalra roskadtam, hogy összeszedjem magam. Odanyúlt és megfogta a kezem. Szemei csillogtak, bőre ragyogott; azt hiszem, sosem láttam még ilyen gyönyörűnek.
– Szeretlek – mondtam.
– Én is szeretlek – mosolyodott el, majd hozzátette: – Ne nézz olyan komolyan, lüke!
– Ha folytatni akarjuk, óvatosnak kell lennünk.
– Megértem, de ha amiatt aggódnál, hogy bennem mész el, ne tedd. Tizenöt éves korom óta szedem a bogyókat. Mindig úgy gondoltam, jobb félni mint megijedni. – Úgy látszik, az arcomra kiült rémület jól látható volt. – Nem feküdtem még le senkivel akkoriban – biztosított –, de ha lett volna barátom és a dolgok komolyra fordultak volna, nem akartam felkészületlen lenni.
Mikor felült, megragadtam és úgy öleltem meg, mint aki sosem akarja elengedni. Egy idő után felöltöztünk és visszamentünk az estélyre. Mikor Diana ránk talált, mindketten úgy viselkedtünk, mintha semmi sem történt volna. Mivel a buli végén maradnom kellett pakolni, a lányok előbb távoztak, mint én, de mindketten megígérték előtte, hogy még később találkozunk; azon tűnődtem, ezt vajon hogy fogom megoldani. Arra jutottam, hogy a legtöbb srácnak ennél rosszabb gondjai vannak.
Kimerült voltam, mire mindent összepakoltunk és indulásra készek voltunk anyával. A csajok rendesen kiszipolyoztak. Anya becsípett, támogatnom kellett az autóig. Ahogy olyan közel tartottam, és mivel az előbb dugtam meg a húgomat, több hasonlóságra ébredtem rá köztük, mint eddig bármikor. Arra gondoltam, vajon a Gwen iránti vágyam mekkora része származik az anyám iránti vágyból. Anya teste nem olyan feszes, viszont gömbölyűbb volt, de a képekről tudtam, legalább olyan ruganyos volt fiatalabb korában, mint a lánya most.
– Szóval, sikerült már döntened? – kérdezte anya, miközben hazafelé tartottunk a sötétben. – Furcsán viselkedtél az utóbbi napokban.
Mostanra sikerült döntenem, de a válaszom nem olyan, ami jó kezdése lenne egy estének. A Gwennel folytatott beszélgetésem mindent megváltoztatott. – Igen, anya, azt hiszem, sikerült. Úgy gondolom, ideje elengednem a büszkeségemet és adni egy esélyt a dolgoknak. Nem akarlak megint elhagyni téged és Gwent.
– Örülök, hogy ezt hallom! – Anya hozzám hajolt és megpuszilta az arcomat, közben mellei nekifeszültek a karomnak. Öregem, mindenkit boldoggá teszel az este!
A szobájába kísértem anyát, majd becsuktam az ajtót, miután segítettem lehúzni a cipzárját, némi bizsergést érezve a pőre hátának látványától, amit csak a fekete melltartópánt vágott ketté. Visszamentem a szobámba és egy cetlit találtam a párnámon, ami arra utasított, menjek a hátsó teraszra. Nem voltam benne biztos, ki írta, de ledobtam a kabátom és a nyakkendőm, majd elindultam megnézni, ki vár rám.
A hold fénye erősebb volt, mint ami szükséges volt megállapítanom, Gwen várakozik a bugyborékoló forró vízben, szőke haja hátul felfogva. Mikor meglátott, felült annyira, hogy lássam, legalábbis topless. Kigomboltam az ingem, miközben felé sétáltam.
– Gondoltam, szükséged van egy kis ázásra, miután anya nagy, erős fia voltál.
– Hol van Diana?
– Majdnem biztos vagyok, hogy alszik. Úgy tűnt, a fiúk a partin egyik italt vitték neki a másik után.
– Majdnem biztos?
– Ne aggódj már mindenért; szállj be végre! Ha jó leszel, megmasszírozlak.
– Azt hiszem, nagyon jó voltam az este.
– Akkor gyere ide és vedd át a jutalmad.
Elhelyezkedtem a vízben, megragadtam Gwent és megcsókoltam. Kiderült, hogy nem csak felül volt pőre. Síkos, meztelen bőre újra kezd felizgatni.
– Fordulj meg, és elkezdelek masszírozni – mondta, én pedig engedelmeskedtem. A széttárt lábai közé ültem; éreztem a mellbimbói cirógatását a hátamon. Meglepően erős kezei voltak, nagyszerűen ellazított. Persze sokat segített, amikor megéreztem ajkait a nyakamon. Megtalálta a pontot, amitől egész testemen végigszaladt a remegés.
– Mmm, azt hiszem, nagyon élvezed.
– Fogalmad sincs, mennyire – nyögtem.
– Tudjátok, bánt, hogy nem hívtatok meg – mondta Diana a teraszról, amitől lebénultam. Istenem, ne, ez nem történhet meg!
Valahogy Gwen nem tűnt olyan döbbentnek, mint én. – Nem akartalak felébreszteni.
– Ismersz, jobban szeretek szórakozni, mint aludni.
– Ez nem az, aminek látszik – szólalt meg belőlem a pánik.
– Meztelenül a kád forró vízben, a húgod rád tapadva, és ez nem az, aminek látszik? – Diana nem várt a hívásra, ledobta a hálóingjét és a bugyiját, majd velem szemben a kádba ereszkedett. – Ez jó. Mert igazán bujának tűnik.
– Diana... – hadartam.
– Ne aggódj, apafej. Ahogy megláttalak titeket együtt, tudtam, Gwen megkapta, amit akart. És tudom, hogy te is akartad, bár azt is tudom, sosem vallanád be. Nem kell agysebésznek lennem, hogy kitaláljam, miért akarta Gwen, hogy ne legyek a szobában a múlt éjjel.
– Tudtad? – csodálkoztam.
– Csst, minden rendben, Tony – mondta Gwen, és újra megcsókolta a nyakam. – Ő a legjobb barátnőm, már évekkel ezelőtt elmondtam, hogy beindultam rád. Nem vagy mérges, ugye, Diana?
– Amíg kész vagy osztozni, nem zavar. – Diana előredőlt és megcsókolt, miközben Gwen tovább csókolta a nyakam. Ott voltam, minden férfi fantáziája vált valóra, de agyam újra azt ordította, hogy ez nem helyes. Épp arra készültem, hogy lefeküdjek a húgommal, Gwennel, és a legjobb barátnőjével, akik készek osztozkodni rajtam. Azonban egy kétség sem volt elég erős, hogy ne csókoljam vissza Dianát, vagy egyik kezemmel ne markoljak Gwen hajába.
Diana elszakította magát az ajkamról. – Különben is, csak nem gondolod, hogy ez az első, hogy ilyet csinálunk? – És ezzel magához húzta Gwent és szájon csókolta. Ez már felkeltette az érdeklődésemet. Miközben a lányok csókolóztak, Diana előrenyomakodott, melleit nekem szorította, én pedig egyiket a számba ragadtam és finoman a mellbimbójába haraptam. A lányok elmerültek a csókban. Hallottam, ahogy Diana a húgom szájába nyög, ahogy a melleit izgattam. Mielőtt azonban túl sokáig húzták volna, figyelmüket ismét felém fordították, hogy mindhárman részesei legyünk a dolognak.
Gwen először mögöttem maradt, tovább csókolta a nyakamat és simogatta a vállamat, míg Diana elindult elöl lefelé, finoman harapdálta a mellbimbóim, miközben a víz alatt a dorongomért nyúlt és dolgozni kezdte. Mindketten pontosan tudták, mit csinálnak, és nagyon kis erőfeszítéssel elérték, hogy forrjon a vérem. Gwen kicsusszant mögülem, hogy mindketten előttem térdeljenek a vízben. Felváltva csókoltak engem és egymást, cirógatták egymás mellét, ami a legfülledtebb dolog volt, amit valaha láttam. Beszálltam én is a játékba, simogatni kezdtem a lányokat, miközben egymást simogatták, csak hogy el ne felejtsék, én is ott vagyok. Visszatértek hozzám, megcsókoltak és mindketten a farkamért nyúltak. Sosem vettem részt édeshármasban, ezért kíváncsi voltam, hogy működik majd a logisztika.
A lányok sürgetésére kiültem a kád szélére, ők pedig a lábaim közé húzódtak. Most kezdődött igazán a kényeztetésem. Letérdeltek és felváltva csókolóztak és szopták a farkamat. Diana olyan mélyen vett be, amennyire csak képes volt, közben Gwen a golyóimmal játszott, aztán amikor a húgom került felülre, mély torokra vett, Diana pedig a herémet szopogatta. Hitetlenkedve bámultam le a lányokra, akik sztárok voltak a szememben, ahogy művelték varázslatukat. Én kell legyek a legszerencsésebb srác a földön. Mindketten a farkam oldalát nyalogatták és egymást csókolták a makk fölött. Nem kellett sok idő, hogy ellőjem a rakományomat. Az első pár adag a levegőbe lövellt, a többit viszont Diana elkapta farkamra boruló szájával, hogy aztán megossza Gwennel egy szenvedélyes csók során. Mikor a farkam lelankadt, azt javasolták, folytassuk a szobájukban.
Diana és Gwen egymásba gabalyodva feküdtek az ágyra. Kellett még pár perc, mire hasznukra lehettem, ők viszont nem akarták rám várakozva vesztegetni az időt. Diana hátára gördítette Gwent, majd fölé mászott, csókolva és simogatva. Melleik egymásnak dörzsölődtek, ágyékukkal a másik combjához dörgölőztek. Diana rátapadt húgom kisebb melleire, míg Gwen az övét masszírozta. Eleinte csak az ágy szélén ültem és néztem őket, de aztán nekem is akcióba kellett lendülnöm.
Csatlakoztam hozzájuk az ágyon Gwen másik oldalán, ajkaim közé szívva mellbimbóját. Gwen levegőért kapott, élvezte a mindkét bimbójára egyszerre kapott csókokat. Dianával egyszerre érintettük meg punciját, amire a húgom vonaglani kezdett az ágyon, közben belénk kapaszkodott. Míg Diana tovább izgatta a mellét, én lejjebb húzódtam és arcomat Gwen lábai közé temettem. Annyira nedves volt! Párszor belé fúrtam nyelvemet, majd a csiklóját vettem kezelésbe. Gwen nyöszörgése állandó nyögdécseléssé változott, majd Dianával közösen juttattuk el a csúcsra, mint a gang bangesek. Azt hiszem, leesett volna az ágyról, ha nem tartjuk biztosan.
– Most én jövök – jelentette ki Diana, arrébb tolva Gwent, hogy legyen helye mellé feküdni. Boldogan húzódtam a lábai közé, hogy kezelésbe vegyem punciját a nyelvemmel és az ujjaimmal. Mikor sebesen pöckölgettem csiklóját a nyelvem hegyével, erősen remegni kezdett és felsikított, amit Gwen egy csókkal némított el. Lehet, hogy anyánk a ház másik felében aludt, de nem volt süket. Gwen Diana mellét masszírozta, keményen csipkedte a bimbókat, én pedig a punciját lefetyeltem, míg a fejembe mélyesztve körmeit elérte az orgazmust.
Gwen kijelentette, hogy ő akar engem először, négykézlábra állt, miközben Diana kőkeményre és jó nedvesre szopott. Még előzékenyen a húgom nyílásához is illesztett, hogy egyetlen erőteljes lökéssel elmerülhessek benne. Gwen hátralökte magát és lehorgasztotta a fejét. Diana mellettünk térdelt, Gwent simogatta és bátorító szavakat susogott. Azt hiszem, ennek a lánynak határozottan nagy jövője lenne a pornóiparban.
– Baszd meg, Tony! Keményen baszd meg Gwent! Tudom, hogy hülyére akarod kúrni! – suttogta, miközben farkam nedvesen csattogott a húgomban. Szavaival elérte a kívánt hatást, keményebben basztam Gwent, mint korábban bármikor, amitől egyfolytában, hangosan nyögdécselte, "ez az". – Fogd meg a haját és húzd hátra – parancsolta Diana, úgyhogy megragadtam Gwen repkedő szőke tincseit, aztán hátrarántottam, de nem túl erősen. Felsikoltott és ívbe feszítette a hátát, ezért azt hiszem, elélvezett, de nem lassítottam, hogy megbizonyosodhassak róla. Igazából ahogy összeszűkült farkam körül a puncija, csak még keményebben basztam tovább. Diana alánk nyúlt és Gwen csiklóját kezdte dörzsölni, majd a fenekére sózott egy csattanósat.
– Óóóóó isteneeemmmm... Nem bírom! – kiáltotta Gwen. – Aaaahhh! – Diana tovább paskolta a fenekét, és ezúttal kétség sem férhetett hozzá, hogy a húgom elélvezett, mert teste összerándult és az ágyra hanyatlott. Csípőjénél biztosan fogtam, fenekét a magasban tartottam, és tovább dugtam. Olyan kellemes volt a puncijában, hogy az egész éjszakát ott akartam tölteni.
– Jobb lesz, ha spórolsz egy kis energiát rám is, apafej – nevetett Diana. Megcsókolt, miközben a farkam még mindig Gwenben volt. Lenyúlt és rám markolt, hogy lelassítson. Kisegített Gwenből, majd lehajolt és éhesen tisztára szopta a dorongomat. Anélkül, hogy elengedett volna, megfordított és a hátamra fektetett Gwen mellé, aki még mindig a hasán fekve zihált. Diana fölém mászott, majd szinte magába rántotta a dákóm. Tartottam a csípőjét, de magától kezdett ugrálni a farkamon, mint egy megszállott. – Bassz... bassz.. Baaasssz! – Kiabálta. Esküszöm, az a csaj az életet is ki akarta kefélni belőlem. Képtelen voltam elhinni, milyen szerencsés vagyok, hogy a két szőkével egy ágyban lehetek.
Gwen az oldalára gördült és széles mosollyal a száján nézett bennünket. Megsimogatta a mellkasom és Diana lábát, majd közelebb húzódott és megcsókolt. Miközben kevert velem, a golyóimat masszírozta. Az érzés, hogy a farkam mindeközben Diana puncijában van, hihetetlen volt. Diana a melleit markolta és a mellbimbóit morzsolgatta. Bejelentette, hogy közel jár. Ahogy Gwen fokozta az élvezetemet, én sem voltam messze. Emelgetni kezdtem a csípőm, így Dianával olyan erővel csapódtunk egymásba, hogy szinte már fájt. Sikoltozni kezdett, de Gwenben volt annyi lélekjelenlét, hogy kezével betapassza a száját. Farkam selyemkalodában volt, én pedig összeszorított fogakkal nyögtem egy utolsót, aztán belélőttem a táram. A fejem búbjától a talpamig remegtem, miközben végigsöpört rajtam a gyönyör intenzív hulláma. A két lány együtt életem legjobb orgazmusához juttatott.
Mire végeztünk éjszakára, még egy-egy alkalommal megdugtam a húgomat és a barátnőjét, de magam csak egyszer mentem el. A szoba levegőjében megállt az izzadság és a szex szaga, ezért azt javasoltam a lányoknak, nyissanak ablakot, hogy bejöjjön egy kis levegő. Csábított a gondolat, hogy ott maradjak velük, de annyira kimerült voltam, hogy nem tudtam volna időben felkelni és felmenni a szobámba. Mindkét lányt lefektettem a saját ágyába és adtam nekik egy hosszú csókot, mielőtt távoztam.
– Annyira király volt! Diana és én már ősidők óta beszélünk róla, hogy kéne egy ilyet csinálni. Örülök, hogy te voltál a szerencsés – mondta Gwen, és megölelt.
Összeszedtem a ruháimat, majd azt hiszem, elájultam, amint a párnához ért a fejem. Késő délutánig ki se néztem a szobából. Addigra Diana már hazautazott, felvette egy autó, amit a szülei küldtek érte. Sajnáltam, hogy nem búcsúztam el tőle, és csak remélni mertem, hogy látom még az ősz előtt.

~~~

Miután Diana elment, rengeteg időnk maradt Gwennel, amit igyekeztünk a legjobban kihasználni. A következő héten minden este lelopóztam a szobájába, és minden elképzelhető módon szeretkeztem vele. Bár fivér és nővér voltunk, ugyanolyanok, mint bármely két szerető: nem tudtunk betelni egymással. Még az óceánban is szeretkeztünk egy forgalmas nap kellős közepén.
Szerencsére anya elfoglalta magát a saját dolgaival, és az idő nagy részében felénk se nézett. Elmondtam neki, mit terveztem mondani apának, amitől nagyon boldog lett. Fel akarta hívni, hogy rögtön elmondhassa neki a hírt, de nem akartam elrontani a hangulatot, ezért megígértettem vele, hogy nem szól egy szót sem, amíg apa idejön a hétvégén és elmondhatom neki személyesen. Hogy megérkezett volna, az előző éjjel anya elvitt Gwent és engem egy kellemes étterembe, aztán beültünk a forró
p
alf
ez
alf
sg
alf
őf
alf
ürdőbe
b
alf
or
alf
oz
alf
ga
alf
tni
.
Két ilyen lélegzetelállító, bikinis nővel egy kádban a hormonjaim maximumra kapcsoltak. Anya és lánya egymás mellett úgy nézett ki, mint két testvér, és ahogy néztem őket, arra gondoltam, Gwen is valószínűleg ugyanolyan formában marad idősebb korára, mint anya. Aztán Gwen megmarkolta a farkam a
p
alf
ez
alf
sg
alf
ő
víz alatt. Nem hittem volna, hogy ennyire csintalan anya jelenlétében. Persze azt hitte, a merevedés, amire talált, egyedül neki szól, nem neki és anyának közösen. A pillanat, amikor anya azt mondta, felmegy a szobájába, nem jött el túl hamar, mert bármelyik pillanatban kész lettem volna Gwent ledönteni és megdugni ott helyben. Az igazat megvallva nem húztam az időt azzal, hogy bevigyem a szobájába. Amint úgy gondoltam, anya már nem jön vissza, már rá is másztam Gwenre.
Két pántot félretolva Gwen már topless is volt, kényeztetni is kezdtem a forró nyelvemmel, míg nyögdécselni kezdett. Eddigre már letépte az alsóm és kőkeményre dolgozta a farkam. A fürdőbugyiját két csomó tartotta a helyén, úgyhogy hamarosan már a víz tetején úszkált. Egy ujjammal belé nyúltam, miközben a hüvelykemmel a csiklóját dörzsöltem.
– Tony, megőrjítesz! – nyögte Gwen a fülcimpámat harapdálva.
– Ez jár, amiért izgattál. Képtelen vagyok elhinni, hogy anya előtt csináltad.
– Mókás volt látni, ahogy próbálod fegyelmezni magad. Azt hittem, ellősz egy adagot az orra előtt – kuncogott. Fogalma sem volt, milyen közel voltam hozzá. Ráharaptam a mellbimbójára, amire ugrott egyet.
– Talán kipróbálom, meddig tudlak a határon tartani.
– Ez gonoszság! Ugye nem tennéd ezt az édes kis húgoddal!
– Talán – mondtam, és gyorsabban kezdtem mozogni benne az ujjammal. Felvette a mozgás ritmusát.
– Akkor bemegyek és elrendezem magamnak. Mmmm...
– Csak szépen kell kérned.
– Megtennéd, hogy jól megdugsz, Tony? – nyögte.
– Azt hittem, sosem kérsz meg – tréfáltam.
Gwen megfordult, a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őf
alf
ürdő
peremére könyökölt és megrázta felém a fenekét. Hátrahúztam a fejét a vizes hajánál fogva és belé fúrtam a farkamat. Csípőjével keverve olyan mélyre merült a dorongomra, amennyire csak tudott. Felém fordítottam az arcát a hajánál fogva, ő rám nézett a válla fölött, szemeit elhomályosította a kéj. Örültem, hogy Diana megmutatta, hogy a húgom szereti, ha egy kicsit keményen kezelik.
– Fenekeeelj eeelll – búgta, én pedig örömmel engedelmeskedtem. Nyitott tenyeremmel keményen a fenekére csaptam. – Óóóó – kiáltotta.
– A fenébe is, Gwennn – nyögtem. – Annyira kibaszott jó. Basszus...
– Mmmm, Tonyyy...
– Gwennnn...
– Mi a fasz folyik itt?!? – hallottuk apa hangját a hátunk mögül. Szinte ugyanabban a pillanatban Gwen felsikoltott és őrülten remegni kezdett az orgazmustól. Annyira megdöbbentem, hogy kicsúsztam belőle, de én is élveztem, a spermám a hátára lövellt. Mindketten megpördültünk, és megláttuk apánkat a teraszajtóban.
– Apuci! – kiáltotta Gwen, megpróbálva takarni meztelenségét.
– Ti ketten... Nem tehettétek... Jézusom... – motyogta apa, keresve az oda illő szavakat. Mennyi ideje állhatott ott? Mennyit láthatott? Szemei rám szegeződtek, és egy lépéssel közelebb jött. – Te beteg fasz! – kiáltotta.
Gwen előreugrott a kádban, hogy apa és közém kerüljön, kezeivel a melle előtt. – Nem, apu. Én voltam, nem ő!
– Nem! Kurvára biztos, hogy nem! Én... nem hi... – hebegni kezdett, és tett még egy bizonytalan lépést. Még a gyér kinti fényben is láttam, mennyire sápadt lett.
– Apa, valami baj van? – kérdeztem, és mit sem törődve saját meztelenségemmel, kiugrottam a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őf
alf
ürdőből
.
Alig volt benne annyi erő, hogy ellökjön magától egy utolsó, elhaló "nem" kíséretében, mielőtt a földre rogyott.
– Apuci! – szipogta Gwen.
Mellé térdeltem, keresni kezdtem a pulzusát, de nem találtam. Hátrafordultam és rákiáltottam Gwenre. – Vedd fel a bikinid! – Aztán elkezdtem a szívmasszázst. Jézusom, mit tettünk!

Folytatása következik...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.84 pont (458 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 8. 14:39
#72
A srác a hibás?
1
Fluxus
2021. november 13. 13:44
#71
Nagyon jó történet.
1
t
tibee72
2021. szeptember 17. 12:05
#70
Nagyon jó. Érdemes volt elolvasni!
1
SikeresOtto
2021. augusztus 25. 05:46
#69
…befúródó holdfény…
1
p
papi
2021. augusztus 24. 13:00
#68
Ha a folytatás is ilyen jó lessz szivesen olvasom.
1
H
Hercegem
2021. augusztus 24. 11:00
#67
Na végre! Ez az, amikor a szex be van ágyazva egy hihető történetbe! Ez nekem egy tökéletes 10-es!
1
Andreas6
2021. augusztus 23. 10:09
#66
Fantasztikusan jó. Régen már olvastam, de most újra el kellett olvasnom, mielőtt nekifogok a most megjelent második résznek. Nem bántam meg!
1
kivancsifancsi
2021. augusztus 13. 14:21
#64
Végre jó hír , van folytatás .Alig várom , már elkezdtem keresgélni a LITEROTICA-n.
 
1
sztbali
2020. szeptember 13. 13:51
#62
Dolgozik valaki a folytatáson?
1
b
berher
2019. november 4. 00:57
#61
Nagyon jó! Van második része, de sajnos nem vagyok jó angoltudással megáldva a fordításhoz.
1
j
joe013
2018. május 26. 16:13
#60
Igen jó tetszett!!
1
z
zoltan611230
2018. április 16. 07:51
#59
Nem lesz folytatás?
1
z
zoltan611230
2018. április 7. 09:32
#58
Jön a folytatás?
1
t
t.555
2017. augusztus 20. 02:49
#57
Folytatást várja mindenki, vajon lesz?
1
d
drokidoki
2017. január 8. 01:57
#56
Fantasztikus Gratulálok várom a folytatást Folytatást, Folytatást!
1
feherkalman1
2017. január 4. 13:40
#55
Huuuuuuu ez nagyon jóóóóó!
1
barbi81
2016. június 25. 09:08
#54
Folytatást!
1
Lazlo89
2016. január 25. 11:12
#53
Látjuk, hogy fordítasz még történeteket. Szóval szépen kérünk téged folytasd tovább ezt a történetet.
1