A+ A-

Képzelődés vagy valóság

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Elköszöntem a fiúktól és lassan hazafelé indultam. Az eső állhatatosan mosta tisztára az utcákat, a fákat, hömpölygött a szennyes víz a csatornanyílások felé. A hűvös levegő borzongatta a bőröm. Önmagam számára idegenként lépkedtem az utcán. Mintha most nyílt volna ki először a szemem. Minden apróság bámulattal töltött el, rácsodálkoztam az emberekre. A trolin nekitámasztottam a homlokom az üvegnek és nem látó szemekkel néztem a megújuló világot. Valami jóleső érzés töltött el. Akár megújulásnak is nevezhettem volna. Talán az esőnek volt köszönhető. Ki tudja.
Hazaértem, egy kicsit beszélgetni próbáltam a szüleimmel, de nem tudtam rájuk odafigyelni, egyre csak az járt a fejemben, hogy minél előbb kettesben legyek (közvetve) veled. Bekaptam gyorsan egy könnyű salátát, de nem éreztem az ízét. Ennyi erővel fűrészport is ehettem volna. Fáztam, ezért úgy gondoltam, a legjobb lesz, ha elmegyek letusolni, legalább tényleg egyedül leszek, mellesleg át is melegszem. Megnyitottam a csapot, dőlt belőle a forró víz. Bementem a szobámba, előkerestem a nacimat és egy felsőt. Teljesen feleslegesen válogattam a fehérneműim között, mintha orvoshoz készülnék. Mikor végre megtaláltam a hangulatomhoz leginkább illő halványlila szaténalsót, a leveleddel együtt bevonultam a fürdőszobába. Addigra már belengte a szobát a gőz, olyan volt, mintha meleg ködben lettem volna. Levetkőztem, majd a zuhany alá álltam.
A víz annyira forró volt, hogy amint hozzáért a bőrömhöz, egyből libabőrös lettem. Milliónyi csepp marta a bőröm, de nem mozdultam. Nekidőltem a falnak, és élveztem, ahogyan végigömlik rajtam s tisztítja a pórusaimat. Egy kis idő múlva a tusfürdőmért nyúltam, és a tenyerembe folyattam fehér, jószagú krémjét. Bekentem egyik, majd másik vállam, felhabosítottam rajta a vizet. Átöleltem magam, kezem lecsúszott a két karomra, közben felkarom hozzá - hozzáért a mellbimbóimhoz. Azok egyre jobban megkeményedtek, sötét barnás - vörös színben meredtek ki udvarukból. A hab lecsorgott rájuk, kényelmes mozdulatokkal kezdtem simogatni a melleimet. A víz hamar lemosta rólam a krémet, így újabb adagért nyúltam. Bekentem a nyakam, hátradöntöttem és nekitámasztottam a fejem a falnak. Lejjebb siklott a kezem, a dekoltázsomra, a melleim közé, majd azok alá. A bordáim alatt lecsúszott a kezem a derekamra, majd két oldalt feljebbmozdultak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 01. 7. csütörtök 23:04
Kiváló írás.

10 Pont!
#6 zsuzsika 2014. 11. 18. kedd 07:25
Jó.
#5 papi 2013. 11. 2. szombat 05:07
Nagyon tetszik
#4 devilmanrobi 2012. 03. 26. hétfő 09:55
en is
#3 globelia 2003. 08. 5. kedd 19:14
Gratulálok :)
#2 mohszi 2002. 09. 28. szombat 21:16
Huh! Tisztára nedves lett a nadrágom.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?