A+ A-

Suzette 4. fejezet

Rettentő kíváncsi voltam, és úgy vártam a reggelt, mint még soha. Végre elérkezett. Ott feküdtem teljesen meztelenül, kívánsága szerint, mikor bejött. Rajta is csak egy házikabát volt. Rögtön odarohant hozzám, és elkezdett nyalni. Amikor elélveztem, szokás szerint nyúltam a farkáért, de ő nem engedte.
Megjegyzem, Pierre, hatalmas szerszáma volt, valamivel nagyobb, mint a tied, de nem olyan vastag. Félelmetes látvány volt. Jackson olyan izgalomban volt, hogy még sosem láttam ennyire, félni kezdtem.
Mikor megnyugodtam, rám feküdt. Nem is volt olyan nehéz. Puncikám ekkor már csupa lucsok volt. Azt mondta, hogy a farka hegyét tegyem oda a nyíláshoz. Remegve engedelmeskedtem; ekkor az egyik kezét a fejem alá tette, a másikat a fenekem alá. A száját rátapasztotta a számra. Remegve vártam, mi lesz. Arra gondoltam, hogy a hatalmas húsdarab, az a kőkemény dárda belém fúródik, biztos szétrepedek.
Nem sokáig gondolkodhattam, egyszer csak kezével megemelte a fenekemet, majd egy hatalmasat lökött. Én felsikoltottam, de sikolyom a száján elhalt. Úgy éreztem, hogy szétreped mindenem. Égő fájdalmat éreztem, majd azt, hogy mint nyíl fúródik belém a farka. Egy ideig fájdalmas volt, menekülni szerettem volna, de Jackson fogott, és erőteljesen dolgozott. Ki-be huzigálta hatalmas farkát, kezével állandóan emelgette fenekemet, azonban nem sokáig, mert egyszerre öntudatlanul is átvettem a ritmikus mozgást. Már nem éreztem semmi fájdalmat, csak egy eddig ismeretlen, csodálatos, jó érzést.
Éreztem, hogy egyszer csak Jackson remegni kezdett, lökései gyorsabbak lettek. Hangosan nyögött, szuszogott; felhördült, és akkor egy hatalmas lökés után éreztem, hogy valami kellemes meleg lövell belém. Tovább én sem bírtam, úgy szorítottam magamhoz Jacksont - aki megállás nélkül dolgozott -, hogy szinte görcsöt kaptam. És ekkor jelentkezett nálam is először az igazi élvezet. Elmondhatatlanul jó érzés volt, és azt sem tudtam boldogságomban, hogy mit tegyek. Csak feküdtem ott aléltan, és csókolgattam Jacksont.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.1 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 05. 23. péntek 17:34
Egész jó
#3 A57L 2013. 11. 22. péntek 05:37
Nem rossz.
#2 genius33 2013. 01. 16. szerda 08:25
Ez nem jó.
#1 Törté-Net 2009. 08. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?