Suzette 4. fejezet

Szavazás átlaga: 8.21 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2009. augusztus 17.
Hossz: 5 629 karakter
Elolvasva: 1 243 alkalommal
Rettentő kíváncsi voltam, és úgy vártam a reggelt, mint még soha. Végre elérkezett. Ott feküdtem teljesen meztelenül, kívánsága szerint, mikor bejött. Rajta is csak egy házikabát volt. Rögtön odarohant hozzám, és elkezdett nyalni. Amikor elélveztem, szokás szerint nyúltam a farkáért, de ő nem engedte.

Megjegyzem, Pierre, hatalmas szerszáma volt, valamivel nagyobb, mint a tied, de nem olyan vastag. Félelmetes látvány volt. Jackson olyan izgalomban volt, hogy még sosem láttam ennyire, félni kezdtem.

Mikor megnyugodtam, rám feküdt. Nem is volt olyan nehéz. Puncikám ekkor már csupa lucsok volt. Azt mondta, hogy a farka hegyét tegyem oda a nyíláshoz. Remegve engedelmeskedtem; ekkor az egyik kezét a fejem alá tette, a másikat a fenekem alá. A száját rátapasztotta a számra. Remegve vártam, mi lesz. Arra gondoltam, hogy a hatalmas húsdarab, az a kőkemény dárda belém fúródik, biztos szétrepedek.

Nem sokáig gondolkodhattam, egyszer csak kezével megemelte a fenekemet, majd egy hatalmasat lökött. Én felsikoltottam, de sikolyom a száján elhalt. Úgy éreztem, hogy szétreped mindenem. Égő fájdalmat éreztem, majd azt, hogy mint nyíl fúródik belém a farka. Egy ideig fájdalmas volt, menekülni szerettem volna, de Jackson fogott, és erőteljesen dolgozott. Ki-be huzigálta hatalmas farkát, kezével állandóan emelgette fenekemet, azonban nem sokáig, mert egyszerre is átvettem a ritmikus mozgást. Már nem éreztem semmi fájdalmat, csak egy eddig ismeretlen, csodálatos, jó érzést.

Éreztem, hogy egyszer csak Jackson remegni kezdett, lökései gyorsabbak lettek. Hangosan nyögött, szuszogott; felhördült, és akkor egy hatalmas lökés után éreztem, hogy valami kellemes meleg lövell belém. Tovább én sem bírtam, úgy szorítottam magamhoz Jacksont – aki megállás nélkül dolgozott –, hogy szinte görcsöt kaptam. És ekkor jelentkezett nálam is először az igazi élvezet. Elmondhatatlanul jó érzés volt, és azt sem tudtam boldogságomban, hogy mit tegyek. Csak feküdtem ott aléltan, és csókolgattam Jacksont.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.21 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 8. 08:28
#5
A kis Suzett.
1
p
papi
2014. május 23. 17:34
#4
Egész jó
1
a
A57L
2013. november 22. 05:37
#3
Nem rossz.
1
T
Törté-Net
2009. augusztus 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1