A+ A-

Szolgaságom 2. rész

... Csillagokat láttam csak mikor résnyire nyitottam a szeme, majd kezdtek árnnyá formálódni az alakok körülöttem. Gyors pislogásom, a fény könnyet csalt a szemembe és így a felém magasodó alakból szinte azt sem tudtam férfi, vagy nő. Persze az csak Ildi lehetett. A tisztulással egyenes arányba a szám kezdett kinyílni, majd az ajkam a földön koppant. Ildi egy térd fölé érő 10 - 15 cm - es tűsarkú latex csizmában volt, alatta nagy hállós nerc combfixes harisnya, mit egy fekete csipkés harisnyatartó tartott, egy falatnyi fekete tanga épp csak a vágatát takarta. Erre egy fekete csipkés fűző volt rátéve, mi teljesen felért az elől kapcsos fekete melltartóhoz. A csipkézet azonossága engedett következtetni, hogy ez egy együttes lehet mihez tartozott még egy kar közepéig érő csipke kesztyű is. Ildi arcából nem sokat engedett látni, hisz napszemüveg volt rajta, arcát, haját pedig fekete hijab ( arab női kendő) takarta el. Szöke hajtincsei néha kivillantak alóla, de gyorsan vissza is tolta a kendő alá. Így arca, tekintete a titkok világába vezetett... Merengésemből csilingelő hangja térített magamhoz.
- Ha kellően kicsurgattad a nyálad akkor jó lenne ha tisztára nyalnád a csizmáim, hisz ez a meleg, a por, a szárasság nem tesz jót neki. - és már nyomta is le a fejem.
Én izgalommal nyaltam, hisz imádom a csizmás női lábakat és be kell valljam merevedésem is lett, mire mindkét lábát fényesre tisztára takarítottam a nyelvemmel. Ezen művelettől szám kiszáradt, de nem mertem kérni inni, hisz rájöttem itt a szolgaságom van próbára téve. Ez akkor bizonyosodott be mikor hajamba kapaszkodva húzott térdelő pozícióba.
- Állj fel, fordulj meg. Ott találsz egy holland fapapucsot egy ásót, lapátot és kezd el kiásni a kijelölt gödröt. - erre szívem akkorát dobbant, hogy szinte mennydörgésnek tűnhetett volna ha halható lett volna. Pulzusom 100 feletti lehetett, hisz ez a csodás nő megvalósítja álmom a beföldelést. Eddig egy ház falával szemben voltam, egy majdnem lapos tetővel fedett helyen, de ahogy fordultam egy csodás világ tárult elém. Egy domb tetejére épült ház tövében álltam, előttem egy rendben tartott hobbi kertecske, keresztbe szőlő sorokkal melyek lépcsőzetesen voltak megművelve. A hirtelen eső elleni kimosást egy rendben tartott gyepszőnyeg védte a szőlő sorok között.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.11 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 01. 6. szerda 17:42
Folytatást, folytatást, folytatást!!!
#3 A57L 2014. 03. 30. vasárnap 09:34
Ez egy picit jobb.
#2 Caligula 2009. 08. 14. péntek 08:28
Kékég?????Ez egy lila agyrém!
#1 Törté-Net 2009. 08. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?