A+ A-

Vizsga vagy pótvizsga? Ez itt a kérdés!

Egész héten dolgoztam, mint egy őrült. Szaladgáltam egyik építkezésről a másik tárgyalásra. Szinte már a kocsiban élek. A sok gyorskajától már undorom van. És akkor még itt van ez a rohadt vizsga is! Hogy készüljek így fel szombatig? Legalább egy rendeset tudnék aludni! De most még az is luxus. Na, mindegy! Majd lesz valahogy!
Eljött a szombat. Hajnal 5-kor felkeltem és jegyzeteimet összeszedve próbáltam gyorsan átlapozva memorizálni a tudni valókat. Szerintem kevés sikerrel. A kedvem is elment az egésztől. Befizettem egy rahedli pénzt és most az egészet elbukom. Ez van! Jobb, ha minden rosszra felkészülök. Az út, a fősulira max. 2 óra. A csoporttársaim hozzám hasonlóan kinyalva díszelegnek a dohányzóban. Mindenki munkamániás, így nem csodálkozom az ő lelkiállapotukon sem. Betessékelnek bennünket egy terembe, ahol jön a kötelező tájékoztató, babla szöveg a felelősségtudatról és a jövőbeni lehetőségekről, karrierről. Jaaaa...! Aaaaz van! A folyosón várakozunk, amíg egyesével szólítanak bennünket a szóbelire.
- Viktor! Kérem, fáradjon be. Húzzon egy tételt és foglaljon helyet. 2 perce van a tétel átgondolására.
2 perc? Hát, köszi! Nekem most hetek kellenének! Nézem a tételt, de látni nem látom. A vizsgabizottság hölgytagjain jár az eszem. Aki behívott a terembe szinte megigézett. Alig lehet több 27 évesnél. Fehér, feszes blúza, fekete, szűk szoknyája tökéletes alakot rejtett el. Ne rejtőzködj csibém! Gyere apuci kezei közé! De meghívnálak most egy kávéra! Persze "utána" is jó lesz, ha te úgy szeretnéd:
A vizsgabizottság elnöke se kutya! Igaz, ő már az érettebb női korban van, de annál játékosabb és izgalmasabb lehet. Szép a bokája ebben a szandálban. Mi lenne, ha óvatosan az asztal alá kúsznék és felfedezném, mit rejtenek a combjai?
Ni, csak! Ezek ketten nagyon sokat sejtetően néznek egymásra! Mit mosolyognak és sugdolóznak felém nézve? Bassssszzzzzzzuuuusssss! Áll a cerkám! De égő! Mi is a tételem? Hátha ez majd lehűti a gondolataimat! Ááááá, kit érdekel! Hhhhmmmm, csak egyszer megérintenétek ezt a szerszámot. Nem engednétek el, amíg meg nem lovagoljátok!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.19 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 17:12
Ijen az élet.
#5 Pavlov 2009. 08. 16. vasárnap 16:54
Hát egy kicsit gyengus.
#4 jani 2009. 08. 15. szombat 08:38
Ez egy faszság
#3 zsolt 2009. 08. 14. péntek 14:48
Röhej...
#2 sihupapa 2009. 08. 14. péntek 01:15
nem baj
#1 Törté-Net 2009. 08. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?