A+ A-

Lányommal Kenyában 1. rész

Kettesben a kislányommal elutaztunk télen Kenyába, melegre és napsütésre vágytunk. Sem a férjem, sem a szeretőm nem tudott velünk jönni, mert sok munkájuk volt. Két hétre fizettem be egy utazási irodánál, teljes ellátásra egy 5 csillagos szuper szállodába, közvetlenül az óceán partjára.
Hideg februári napon repültünk el a meleg nyárba. Jó hosszú volt a repülőút, és amikor megérkeztünk ránk szakadt a trópusi forróság. Légkondis busszal vittek minket a várostól elég messzire lévő szállásunkra.
Fantasztikus luxus fogadott minket. Szuper, tengerre néző, légkondis szobát kaptunk, két hatalmas ággyal. A tengerparton kókuszpálmák alatt lehetett heverészni a napozóágyakon. A homok fantasztikusan fehér volt, a tenger azúrkék és meleg.
Két napig csak napoztunk, hogy szép barnák legyünk. Viszont a harmadik nap már odafigyeltünk a pasikra is, akik természetesen állandóan körülöttünk voltak. Persze nem volt csoda, hogy bámultak, mert csak mi ketten voltunk férfiak nélkül. Ráadásul a parton mindketten tanga bugyis fürdőruhát hordtunk, sőt a napozáshoz a melltartót is levettük, úgyhogy ezzel egy kis feltűnést is keltettünk.
Karcsú, kislányos testű nő vagyok, 40 éves, de harmincnak sem nézek ki. Csinos testem van, közepes kerek mellekkel, kerek fenékkel, karcsú derékkal, hosszú combokkal, feszes sima bőrrel. Imádom a férfiakat, imádok dugni, akár többel is egyszerre. A kislányom ugyanolyan, mint én vagyok, csak fiatalabb kiadásban. Neki is szőke haja van és borotvált puncija. Különben meg mindenben engem utánoz, főleg azóta, hogy többször is keféltünk együtt a barátommal és a kislányom fiújával négyesben.
Sokan azt hiszik, hogy a nővére vagyok, annyira hasonlítunk egymásra.
A kislányom, Dóri 17 éves, de már megőrül a férfiakért. Pár hónapja vesztette el a szüzességét, és az óta naponta többször is baszik. Amióta a barátjával és az én barátommal egyszerre kúrt, nem lehet vele bírni. Állandóan nedves a pinája.
Volt egy néger fiú, Obu, szép magas intelligens srác, aki a szálloda egyik vezetője lehetett. Őt teljesen elbűvölte a kislányom. Állandóan körülötte legyeskedett és leste, miben lehetne a segítségünkre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.12 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2013. 12. 13. péntek 05:50
Nagyon jó.
#11 tiborg 2013. 10. 6. vasárnap 08:33
atlagos sztori,de erdekes vitat valtott ki.nem a szex ,hanem a faj helyes neve miatt. Fiaim, a feher az feher.A fekete az fekete a barna meg roma/cigany.de ti szurkek vagytok,de 50 arnyalatban.
#10 papi 2013. 07. 24. szerda 14:49
Nekem bejön, folytasd.
#9 pisti47 2009. 11. 5. csütörtök 04:51
Szívemből beszéltél Caligula.
#8 Caligula 2009. 08. 15. szombat 11:34
Bocsi Jani!Nem sérteni akartalak,csak már a hócipőm is tele van ezzel a rasszistázó marhasággal!Nem elég,hogy a "main-stream"médiából - meg a vízcsapból is - ez a duplán veretes baromság folyik,akkor még egy ilyen oldalon is ezt kell viselni!?!?Vegyük már végre tudomásul,hogy a magyar nyelvben a fekete embereket "négernek" a cigányokat "cigánynak"(és nem beszélünk romapecsenyéről vagy romazenéről,nem hívjuk őket "utazó magyarnak")nevezzük évszázadok óta.
Ha ez lenne a rasszizmus akkor jöhetnének perelni a szőkék amiért szőkének, az angolok amiért angolnak,a németek amiért németnek,a fehér emberek amiért fehérnek hívják őket.Vedd már észre,hogy ez egy agyrém!!!!!!!
Hagyd meg ezeket a baromságokat azoknak a politikusoknak és megélhetési kisebbségieknek,akik ebből akarják farigcsálni - szellemileg szánalmas,ám roppant kifizetődő - nyomorult karrierjüket!
Bocs',hogy megint kiakadtam - de tényleg kellene osztogatni egy "idegen szavak értelmező szótárát",hogy akik rasszistáznak,fasisztáznak és a többi,azok legalább tudják,hogy miről beszélnek!
(És bocs'a hülyézésért!)
#7 jani aki hülye 2009. 08. 15. szombat 08:33
Caligula én nem mondtam senkinek sem , hogy hülye csak azt , hogy rasszista , azokat pedig utálom , mint a túl okosakat.
#6 Caligula 2009. 08. 14. péntek 18:48
Jani!Te tényleg komplett hülye vagy - pedig először azt hittem csak hülyéskedsz.
#5 jani 2009. 08. 14. péntek 15:58
És azért mert egy férfi írta és egy nő meséli miért kell az iró pasinak bunkósítani a nőt ?
Szoktatok spanyol focit nézni ?
NO RASISM !
Vagy csak fradi meccsre jártok ? Mert az akkor mindjárt érthető !
#4 Zoltán1977 2009. 08. 14. péntek 13:25
Jani! Ezt egy nő meséli, ha nem vetted volna észre. Zsolt legalább tud a sorok közt olvasni.
#3 zsolt 2009. 08. 13. csütörtök 19:58
Ember, szted ez a story vele történt meg, Zoltán1977-vel?...
#2 jani 2009. 08. 13. csütörtök 08:31
Azért remélem , ha már a lányod perfekt angol, a fiatal fiú elött nem NÉGEREZTÉL !!!!! ez egy gúny szó FEKETE !!!! kedves , ezt a szót használd , ha nem esik nehezedre ,ha kefélsz velük , akkor tiszteld is őket .
#1 Törté-Net 2009. 08. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?