A+ A-

Gyöngysor gyönyör

A nyakad csókolgatom, harapdálom, Tudom, titkon arra számítasz, hogy a fülecskéd irányába veszem az irányt. Máskor biztos így lenne,
de most előre elterveztem, nyelvem pontosan akkor fog erre az érzékeny területre kalandozni, mikor hüvelyed majd elnyeli merev farkam.
Most inkább a bimbódra tapadok, finoman megszívom. Már kezd kiemelkedni helyéről, amikor középpontjától pár ujjnyira körözni kezdek nyelvemmel.
A kör egyre kisebb és kisebb lesz, és mire nyelvem célba ér, teljesen nagyságában ágaskodik. Finoman ujjaim veszik át az ingerlést, míg számmal a másik melledre tapadok. Gyorsan érzem, itt is hatnak érintéseim. Mind a két bimbód duzzadtan hivalkodik és nem tudok ellenállni a kísértésnek. Még sosem csináltam Neked, Neked, és arról sincs sejtelmem, hogy bárki is megtette-e Veled, veszem ki számból, hogy csillog a nyálamtól. Farkamról a bőrt lehúzom és a még mindig nyálam makkommal megismétlem azokat a körző mozgásokat, melyeket nemrég még nyelvem végzett. Mikor a bimbódhoz érek, a karima alsó részével érintem és fitymámmal betakarom. Anélkül húzom ki, hogy a bőrt visszahúznám... Mindkét melleden ötször-hatszor megismételjük ezt a mozdulatot.
A másodikon már úgy, hogy farkam egy pillanatra a szádba veszed, hogy visszanyerje síkosságát, majd te mozgatod finoman a bőrt, hogy újra-, és újra megcsippentsd vele az érzékenységed. A végtelenségig folytatnám ezt a játékot, de jól tudom, öled is törődésre vár.
Fehér, leheletvékony bugyit viselsz. Térden állva haladok befelé, mikor már majdnem zsákutcádba jutok, csípőd megemelem, és feneked mellemnek támasztom. Újra előre, kis emelés, öled mindjárt elérem. Francia bugyid próbálom középen félrehúzni- lehetetlen. Pedig nekem feltett szándékom hogy ma bugyiban foglak kényeztetni. Lapockád még az ágyon, mikor célba érek. Rád mosolygok, állam a dombocskádhoz ér. Egy pillanatra lassan lehunyod a szemed, megnevesíted ajkaid a nyelveddel, majd szemed tágra nyitod, hogy ne csak érezd, lásd is amit csinálok Veled.
Combod finom pihéi a fülemhez érnek, kezemmel pocid simogatom, míg hasizmod ( irigylésre méltó), el nem ernyed. Arra várok, míg teljesen el nem lazulsz.
Eljött a pillanat..
Fogaim nem, csak ajkamat használva beleharapok dombodba, kezeim a finom anyag alá tévednek, és finoman megnyitják résed. Szám, még csukottan a vágás mentén halad, olyan finoman, hogy érzem fehérneműd varrásán szinte az összes öltést. Még egy picit nyitok édes, habzsolásra váró gyümölcsödön.
Szám a köldököd felöli végnél tart, majdnem búvóhelyéről. Most már kezem is megérinti, szűk lukacskád érzékeny bejáratát. Nagyon csúszik...
Kezem elveszem és fejed irányába nyújtom. Nem, most nem azt akarom, hogy szádba vedd lucskos ujjamat. A hosszú gyöngysort akasztom le a nyakadból... Igen, most már jól sejted...A hasad irányából húzom be az ékszert a bugyid alá... Még a két harmadát látod, mikor az első gyöngyöt ujjam nyomására, beléd hatolnak. Nagyon kapkodod a levegőt, szinte zihálsz. Nyelvemmel megkeresem csiklódat, és folyamatosan nyalogatom, míg majdnem teljesen el nem nyeled a gyöngyöket. Megremegsz, nem bírtad tovább...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.45 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2013. 07. 18. csütörtök 12:19
Nem rossz
#1 Törté-Net 2009. 08. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?