Enema 8. rész

Szavazás átlaga: 7.81 pont (48 szavazat)
Megjelenés: 2009. augusztus 6.
Hossz: 11 305 karakter
Elolvasva: 5 706 alkalommal
Nagyot kordúlt a hasam. Zsolt csendesen aludt mellettem. A nyári meleg bekúszott a nyitott ablakon, és kedvesem orra hegyére izzadtságcseppet csalt. Még álmában is a mellemet fogta. Jóleső melegség töltötte el a szívemet. Nem érdekelt, hogy meddig lesz enyém ez a férfi, tudtam, hogy megérte, hogy most itt lehettem vele.

A hasam megint meg kordúlt. Rájöttem, hogy ennem kéne. Lassan felemeltem kedvesem kezét a mellemről és kibújtam az ágyból. Zsolt méltatlankodva nyögött fel, és megfordult a másik oldalára. Kimentem a konyhába, és benéztem a hűtőbe. Volt hideg kaja is, de a mélyhűtőben találtam egy zacskó tonhalat. Elhatároztam, hogy megfőzöm az egyik kedvenc ételemet, citromos tonhalat. Kerestem egy tűzálló tálat, és beleborítottam a fagyott halakat. Só, bors, majoránna rá. A kamrában találtam foghagymát is, abból is szórtam mellé egy keveset, majd jött a lényeg. Egy fél citrom leve. Kevés száraz fehérbor és az egész ment a sütőbe. Hamarosan betöltötte a konyhát a sülő hal illata. A rizst pirítottam épp, amikor Zsolt megjelent az ajtóban.

– Micsoda isteni illat! Te főzöl nekem? – és arcán megjelent a jól ismert kedves mosoly. Annyira meghatott, hogy örül annak, hogy neki főzök, hogy csak bólintani tudtam. A hátam mögé lépett és megcsókolta a nyakam. Meztelen alsótestét hozzám dörzsölte, éreztem meredező férfiasságát, és bántam, hogy felöltöztem. Gyorsan felöntöttem a rizst, beízesítettem, és megfordultam. Tudtam, hogy csókot fogok kapni, de Zsolt olyan gyöngéden nyúlt hozzám, hogy szinte elolvadtam.

– Mennyi idő még? – bökött a tűzhely felé, mikor szétvált a szánk.

– Negyed óra – lihegtem. Ő pedig felkapott, és vitt a háló felé. Lerakott az ágyra, lehúzta a sortot rólam, és letérdelve nyalni kezdett. Pillanatokon belül nyögdécselni kezdtem. Testemen átfutott az áramütés szerű kéj, de mielőtt kielégülhettem volna, Zsolt abbahagyta a nyalást, és belém hatolt. Lábaimat a nyakába vette, és hatalmasakat lökve elégített ki mind a kettőnket.

– Nem tudok betelni veled – lihegte utána az ágyra ülve. Felcsúszott pólóm alól kibuggyantak melleim, azt cirógatta. Csak mosolyogni tudtam rá, és szívemben elhatalmasodott a szerelem. A sütő órájának csengője szakította félbe a meghitt perceket. Felkeltem hát, visszahúztam a sortot, és kimentem behabarni a citromos mártást, aztán tálaltam. Zsolt pólóban, nadrágban jelent meg, és leült az asztalhoz. Jóízűen ettünk, szinte teljes csendben. Zsolt felállt kenyeret vágni és a maradék mártást is kitörülte a tálból. Aztán rám emelte nagy szemeit, és meleg hangon mondta:

– Nagyon finoman főzöl. Köszönöm.

– Örömmel tettem – mondtam, és zavarba jöttem. Felálltam hát, és mosogatni kezdtem. Zsolt szó nélkül fogta a törlőruhát, és törölgetni kezdett. Közben kezünk néha összeért. Ilyenkor egész testem bizseregni kezdett.

– Mi legyen a program estére? – kérdezte, mikor eltette az utolsó villát is a helyére.

– Rád bízom magam – mosolyogtam.

– Akkor, gyere – mondta, és kézen fogott. Ölem, éreztem, egyből nedvesedni kezdett. A fürdőbe mentünk, és vetkőzni kezdtünk. Zsolt huncutul mosolygott rám, fürdőszoba szekrényből elővett két pitlit, meg a délután megismert irrigátoros labdát. Beszálltunk a kádba, és megengedtük a zuhanyt. A nyári melegben jól esett a ránk záporozó víz. Hamarosan megteltek a pitlik is, és Zsolt belém vezette az egyiket. El kezdett folyni belém a finom langyos víz, de én az irrigátort kívántam.

– Nem, most Te jössz – nyújtotta felém Zsolt a készüléket. – Én is ki akarom próbálni.

Megtöltöttem hát, és bekentem a mosdó szélére készített síkosítóval, aztán Zsolt megfordult, hogy használni tudjam. Végig csókoltam kedvesem gerincét, majd mikor farpofáihoz értem, finoman széthúztam, aztán megcsókoltam a kitárulkozó lyukacskát. Zsolt kéjesen felnyögött. Felbátorodva, még jobban széthúztam a fenekét, és nyelvemet bedugtam a lyukba.

– Oh, de jó! – hallottam kedvesem izgatott hangját. Heréi alá, a gátra helyeztem a kenőcsös irrigátort, és elkezdtem a lyuk felé húzni. Mikor odaért, nyelvemet kihúztam, és gyengéden feltoltam a készüléket. Zsolt ismét felnyögött, én pedig lassú mozgatás mellett elindítottam a víz befecskendezését. Kezem péniszére siklott, és játszani kezdett a kéjtől merevedő szerszámmal. Kedvesem teste meg, megrázkódott az élménytől, aztán, mikor a labdacsból minden csepp kiürült lihegni kezdett, és én megéreztem tenyeremben forró magját.

Közben az én beöntésem is lefolyt. Zsolt boldog arccal fordult felém, átölelt, és teli hasamat kezdte simogatni.

– Milyen puha, selymes a bőröd – mondta, és keze szemérmem felé siklott. Először csiklómon szaladt át, aztán két ujját belém dugta. Most rajtam volt a sor, hogy felnyögjek a kéjtől. Legnagyobb örömömre, harmadik ujját fenekembe dugta a cső helyébe, és mozogni kezdett bennem.

– Engedd csak a beöntést, Drága – mondta, és én engedni kezdtem. Folyt ki keze mellől, le a kád aljába. Ő pedig egyre gyorsabban ujjazott. Végül testem megfeszült, és elöntött a kéj. Hosszan, hevesen élveztem. Mikor magamhoz tértem, megláttam, hogy kedvesemből is folyik a barna lé, összekeveredve az enyémmel. Furcsa, bensőséges érzés fogott el. Leguggoltam, és éledező pénisze után nyúltam. Felnézetem kedvesem arcába, és elnyeltem a szerszámát. Kívántam ismét magamba. Közben fenekébe nyúltam, és prosztatáját kezdtem masszírozni. Meg lett az eredménye. Felültem a kád szélére, hátamat a mosdónak támasztottam, Zsolt pedig letérdelve belém hatolt. Hátamat hűtötte a hűvös mosdó, ölem pedig égett. Lassan mozogtunk, mindent kiélvezve. Zsolt vállamba temette az arcát. Hamarosan élvezni kezdtem. Zsolt felemelte a fejét, és nézte hátravetett fejemet, ahogy kapkodok a levegő után és mellem hullámzik az élvezettől.

– Hihetetlenül gyönyörű vagy ilyenkor – mondta és megcirógatta égő arcomat.

Mikor kicsit magamhoz tértem, kicsusszant belőlem, és kimászott a kádból. Én is utána. Ledörzsöltük egymást, és kimentünk a nappaliba.

– Mit szeretnél? – kérdezte, és hiába akarta férfiasságát a fürdőköpeny mögé rejteni, nem sikerült neki. Leültem hát a heverőre, és elkaptam kezét, majd odavontam magam elé. Félrehajtottam a köpenyt, és könnyű csókot leheltem lila makkjára. Felnéztem rá. Szeme már csukva volt, várta az élményt. Gondoltam, gonoszkodom.

– Nézzünk tévét – vettem el kezemet merev szerszámáról. Csalódottan nyitotta ki a szemét. Elmosolyodtam, és elnyeltem gyönyöröm tárgyát.

– Gonosz – nyögte. – Ezért most extra beöntést kapsz.

Ám most már nem engedtem. Tenyerembe fogtam heréit és szopni kezdtem. Kedvesem nem fogta vissza magát. Hamarosan zihálni kezdett, és maradék magját a számba lőtte. Aztán letérdelt, és megcsókolt.

– Kapsz egy forró löketet, jó? – simogatott meg.

– Jó – remegtem bele az elkövetkező élménybe. Zsolt kiment, és az új pitlivel tért vissza. A pitliben a víz gőzölgött. Letette az asztalra, és belerakta a babahőmérőt, aztán a konyhába ment, és hozott nekem egy pohár
b
alf
or
alf
t
. Jóízűen kortyoltam bele, kiöblítve számat és lenyelve az utolsó csepp ondót is. Zsolt mellém ült, majd fejemet az ölébe vonta. Hátamat, csípőmet simogatta, amitől én egyre jobban felizgultam. Néha, rá – rátekintett a hőmérőre, aztán mikor az a hűlő folyadék megfelelő fokát mutatta, az odakészített kenőccsel alaposan bekente a fenekemet és a csővéget is, aztán belém tolta, és elindult a forró löket. A víz kellemesen áradt szét bensőmben. Közben Zsolt mellém térdelt, és a hátgerincem mentén végig csókolt a nyakamtól a fenekemig, aztán benyúlt lábaim közé, és megkereste a csiklómat, majd köntös zsebébe nyúlt és elővett egy vibrációs tojást. Nedves hüvelyembe tolta, majd bekapcsolta. Kéjesen felnyögtem, ahogy elindította. Közben már kissé borostás arcával dörzsölte hátamat. Mikor már nyögdécselésem felerősödött, széttárulkozó lábaim közé térdelt, és szerszámát a vibrációs tojás után küldte. Azonnal robbantam. A hasamban szétáradó meleg, és rezgés megtette hatását. Megint sírva élveztem. Zsolt pedig mozogni kezdett. Őt is ingerelte a tojás. Kéjünk összecsapódott, és mindkettőnkben őrjítő hullámokat vetett. Már nem tudtam, mi történik, csak élveztem minden mozdulatot. Aztán kedvesem a hátamra rogyott, és lihegve súgta a fülembe:

– Senkivel, soha senkivel nem volt még ilyen jó.

– Nekem sem – nyeltem a könnyeimet. Zsolt a vibrátor kapcsolójáért nyúlt, és a kis eszköz elnyugodott bennem, aztán a zsinórnál fogva kihúzta belőlem kedvesem. A beöntés már rég bennem volt, de most elementáris erővel kéredzkedett ki belőlem.

– Várj – mondta Zsolt – ne kelj fel, mert kijön az egész.

Kiszaladt a fürdőbe, és egy lavórral tért vissza.

– Térdelj fel, és nyomj, majd én felfogom.

Én pedig, mint már oly sokszor, engedelmeskedtem. Feltérdeltem, és nyomni kezdtem. Hallottam, hogy a víz csurog a lavórba, és láttam kedvesem átszellemült arcát, ahogy hátranéztem a vállam felett.

– Gyönyörű, gyönyörű vagy – mondta, és szabad kezével fenekemet simogatta. Mikor kiürültem, kivitte a lavórt és melegvizes tállal tért vissza. Letörölgetett egy puha ronggyal, letette a tálat a dívány mellé, és mellém ült.

– Na, milyen volt a forró löket?

– Isteni – mondtam, és éreztem, ahogy egész testem elárasztja a kellemes, kishalál utáni fáradtság. Kedvesem a távirányító után nyúlt és bekapcsolta a tévét. A híradó ment. Néztük a képeket, de én nem igen fogtam fel a történéseket. Aztán ránéztem Zsoltra, és láttam, hogy nyitott szemmel alszik. Megbökdöstem:

– Nem akarsz lefeküdni?

– Miért? Aludni, vagy akarsz még valamit? – hallottam az álmos hangot.

– Aludni – nevettem.

– Gyere, még tartogatok neked valamit – mondta, és felállt, majd engem is felhúzott. Nem igen volt már kedvem új élményhez, az előző annyira hatása alatt tartott még. Vonakodva indultam hát utána. Zsolt a hálóban bezárta az ablakot, és beindította a légkondit.

– Meleg van, és szeretném, ha nyugodtan, mélyen tudnál aludni.

Azzal bebújt a paplan alá, és kitárta felém. Odabújtam, és vártam, hogy mi fog történni.

– Ugye teljesen kimerített a forró löket? – kérdezte csendesen, mikor fenekem öléhez ért.

– Totálisan – mondtam.

– Akkor egy kis masszázs kell neked, mondta, és hasamra fordított. Jólesően terültem el. Kedvesem kezei vállamat kezdték el gyúrni, aztán le a gerincem két oldalán. Majd fenekem vonalát követve hüvelyembe is belenyúlt, de csak finoman, most nem az izgatás volt a lényeg. Zsolt kezeitől teljesen ellazultam. Lábaimat is végiggyúrta, aztán megfordított, és megnyugtató, kellemes csókban forrtunk össze.

– Gyere, bújj ide – feküdt le a párnára, én pedig fenekemet kitolva ölébe fészkeltem magam. Mosolyogva vettem tudomásul, hogy a masszázs nem csak rám volt hatással.

– Hogy akarsz aludni?

– Így mondtam.

– Nem, Kedvesem, nem. Hová rakjam?

Nevetve vettem tudomásul, hogy Zsolt ismét bennem akar elaludni. Felsejlett az első éjszakánk, és végig futott testemen ismét az izgalom.

– Azt mondtad, hogy imádod a tiszta fenekemet.

Zsolt apró csókot nyomott a nyakamra, majd kinyúlt a krémért az éjjeliszekrényre. Éreztem matató ujjait, majd belém nyomult.

– Ne mozdulj! – ölelt át – Ne, mert megint megduglak. – keze a mellemre csúszott, és fél perc múlva már édesen aludt. Boldogan éreztem magamban. Lassan engem is elnyomott az álom.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.81 pont (48 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 7. 13:35
#5
Nem indít be.
1
t
t.555
2017. október 29. 01:11
#4
Nyolc pontot adtam rá!
1
Andreas6
2015. április 14. 12:42
#2
Nem tudom, hányadszor olvasom, de még mindig nagyon tetszik. Lassan kedvem támadna kipróbálni, de nincs kivel...
1
T
Törté-Net
2009. augusztus 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1