A+ A-

Szolgaságom 1. rész

Az én történetem egy semmit mondó chattes beszélgetések vette kezdetét. Egyik közösségi portál BDSM szobájában megszólítottam egy semmire nem utaló személyt. Kiderült egy Dominához volt szerencsém, ki éppen akkor unatkozott, így lesüllyedt az én szintemre és beszélgetésbe kezdtünk. Tudtam az én tudásom, a vágyálmaimból állnak, így inkább merészkedtem kérdésekkel zaklatni. Eddigi tapasztalataim ellenére nem hajtott a francba, hanem próbált válaszolni, majd megadta az e - mail címét is. El sem akartam hinni, így nem is fordítottam Neki jelentőséget, hisz ezt is egy lepattintásnak vettem, de mikor pár napra írtam egy levelet rá kellett döbbennem, hogy nem kamu cím volt és másnap talán már választ is kaptam. Parancsait a vágyaimhoz alakította és képekkel kellett igazolnom. Mivel elmeséltette velem, hogy hetero pasi létemre vonzanak a női fehérnemű, szívesen járnék abba, sőt régebben nőnek öltözve egy erdei úton prostit is játszottam, a feladatom, hogy munkában női harisnyában legyek. Számomra ez nem bünti volt, hanem jutalom. Így képekkel bizonyítottam a feladat végrehajtását. Több levélváltás után kiderült én a BDSM lightosabb formáját szeretem, így a Dominám levette rólam a kezem és mint mentorom próbált csiszolgatni, mint egy frissen szerzett gyémántot. Persze tudta az én vágyam a fóliázás, a nyakig földbe temetés. Ez mind azért, hogy magatehetetlen lehessek, hogy érezzem, nem tudok mozdulni. Ildi, hisz már nem a Dominám volt, így tegezhettem is, próbált erről lebeszélni, de én engedetlen voltam. Hosszas levelezés után, mikben kölcsönösen írtunk vágyainkról, elképzeléseinkről, eddigi tetteinkről, jött egy érdeklődés mit furcsálltam
is.
" István! Melyik nap tudsz elszabadulni a munkádból, a menyemasszonyodtól? Jó lenne reggeltől késő estig tartó kimenő. "
Én egyeztettem a munkahelyemen a főnök asszonyommal, majd a menyasszonyomnak előadtam egy elég hihető fedő sztorit és mikor mindkettőtől pozitív volt az engedély megírtam:
" Kedves Ildi! Hosszas intézés után 3 nap múlva
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.56 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 03. 30. vasárnap 09:33
Nem tetszett.
#2 harp 2009. 08. 6. csütörtök 16:31
hááát eddig az nem volt..
szogd-szokd ?
#1 Törté-Net 2009. 08. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?