A+ A-

Fagylaltozóban

Vártam a barátnőmet a kedvenc fagylaltozónknál, kedvenc nem csak a finom torták és fagylalt miatt, hanem az édes fagyaltos fiú miatt is. Akinél különleges figyelmet kaptunk mi ketten. Húsz perccel előbb érkeztem a megbeszélt időnél, hogy nyugodtan szoloban gyönyörködjek a feszes izmok látványában, amiket a fehér egyenruha próbál eltakarni. Világos átlátszó nadrág és a lenge fehér ing jól álltak a sötét hajú fiúnak. Ő maga is tudatában volt az alakjának és állandóan felénk kacsingatott, mert tudta hogy mi faljuk a szemeinkkel. Néha nem láttuk, mert bent a falak mögött gyúrta a kalácsnak való tésztát de leginkább a pult mögött dolgozott és csak néha ment a hátsó helységekbe.
Elfoglaltam helyem a legközelebbi asztalnál, ami a pultnál volt és rendeltem egy - egy gombóc csokoládét, puncsot és epreset. Gyorsan és ügyesen megtöltötte az üvegtálkát, majd a tetejére slagot és olvadt csokit csurgatott. Rám mosolygott és kiszolgált. Útközben az illem kedvé ért még pár szokásos kérdést feltett meg gyengéden megfogta a vállamat. Állandóan csak figyeltem ahogy precízen szeleteli a kalácsokat meg díszíti a gombóc fagyikat. Szinte el olvadtam mikor rám nézet és tudatlanul is elkésztem fóron nyalni a kiskanalat. Észrevettem hogy egyre gyakrabban felém, néz és mindent bele adtam hogy a fagyi oda adón nyaljam így is fokozva a vágyat. A három ízt folyamatosan összekevertem és így nyalogattam a fagyit míg a tálkát ki nem üresítetem.
Pár pillanatra rá kaptam még egy adag fagylaltot, de ez utal tölcsérben, ide adta és egyben gyengéden cirógatta a kézfejemet. Mikor elindult visszafele a pult mögé halkan megjegyezte, hogy elvarázsolom, ahogyan nyalom a fagylaltot és szeretne gyönyörködni benne, ahogy a tölcsérből nyalom a fagyit. Nem volt túl sok munkája és meg engedhette magának, hogy nézze, ahogyan a nyelvem táncol a hideg és sima fagyalton. Egyszer csak odalépet hozzám és a tölcsér tetejéről nyalást, vet de a nyelvünk ekkor összeért, örültem hogy íj hirtelen ö is beszállt és e pillanatban megnyaltam az ajkait, így a tudtára adtam, hogy szeretnék még valamit nyalni a fagyin kívül. Visszaválaszolt gyengéd csókkal az ajkamon én meg , hogy ne veszitek el egy ilyen alkalmat megragadtam a farkánál ami már félig kemény volt a fehér uniformis alatt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.76 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 17:16
Nemrossz.
#7 zsuzsika 2015. 02. 6. péntek 07:22
Nekem nem tetszett.Egyetértek fiesta14-el.
#6 listike 2014. 03. 9. vasárnap 06:20
Ez 0
#5 fiesta14 2009. 08. 5. szerda 15:55
mozzila ki javitja a hibákat! 3p
#4 zsolt 2009. 08. 5. szerda 13:08
Ttt-ott kicsit közönséges, a helyesírás meg egyszerűen szar... sztem legközelebb olvasd mégegyszer át vagy olvastasd át vkivel, és aztán küld be.
#3 pamaci 2009. 08. 5. szerda 07:40
Nekem a Borat c. film jut eszembe... Kb annak volt ilyen torz a nyelvezete... Igyekeztem egyben elolvasni, de csak a második bekezdésig bírtam, onnantól csak próba képpen olvastam el egy-egy sort... Sajnos nem lett jobb...
A végén viszont elkezdtem röhögni... Köszi, jólesett!
#2 Pavlov 2009. 08. 5. szerda 01:12
Egész jó történet, érzéki, finom. De miért van benne ennyi helyesírási hiba? Kár ezzel elrontani a szép képeket...
#1 Törté-Net 2009. 08. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?