A+ A-

A gyógymasszőr lány

Augusztusi meleg volt azon a napon, amikor Brigi, a gyógymasszőr lány csengetett a városi elit negyed egyik villájának kapujánál.
- Tessék! - hangzott a kaputelefon hangszórójából a bent lévő férfi hangja. Brigi nem tudta pontosan megállapítani a férfi milyenségét, csak annyit feltételezett, hogy harminc körül lehet és kellemes modorú.
- Ön gyógymasszázst rendelt nálam, és most azért jöttem, hogy időpontot egyeztessünk. De, ha önnek megfelel most, azonnal el is kezdhetjük a masszázs - sorozatot. A többit mindig meg beszéljük.
- Rendben, rögtön nyitom a kaput. - jött a válasz bentről.
De mielőtt a férfi ki ment volna, az ablakon keresztül alaposan felmérte a kint várakozó lányt, hiszen ő nem rendelt gyógymasszázst, de ha a "fogához" való a gyógymasszőr lány, hát igénybe veszi szolgáltatását - gondolta hátha jót tesz neki is, ha másképp nem hát...
Miközben ballagott a kapuhoz, azon elmélkedett, vajon mi lehet az oka, hogy hozzá ment a gyógymasszőr lány, mikor ő nem is kérte. De gyorsan elintézte azzal, hogy biztosan valami félreértés lehet a dolog hátterében. Egyébként is, ha nem tetszik a lány, gyorsan elküldi majd és ráadásul kioktatja, hogy ezután gondosabb legyen a címek kezelésében.
Ám a tervét rögtön el is vetette, hiszen most, hogy teljes egészében és közelről vehette szemügyre a gyógymasszőr lányt, már arra gondolt, ha a lány nem jön rá a tévedésére, akkor jöjjön aminek jönni kell. Meg aztán úgy is egyedül van otthon, hátha valami kialakul.
Jól sejtette!
- A lány kezet nyújtott: Brigi vagyok - mutatkozott be kedvesen csengő hangján és bátran, kitartóan nézett a férfi szemébe, miközben már a következő órára gondolt, egyben éreztette a férfival: a foglyom vagy.
- Én pedig Tomi - hangzott a válasz és máris tessékelte be a villa hűvös nappalijába a lányt, aki olyan kívánatos volt könnyű, sokat sejtető nyári ruhájában, hogy Tomi alig tudta leplezni epekedését, vágyakozását a lánnyal való forró szerelmi csatára.
Bent a hűvös nappaliban minden kínálás nélkül helyezkedett kényelembe a lány, mintha otthon lenne. Mintha eddigi életének - ami még nem olyan hosszú, lehetett vagy huszonöt éves - minden napját ebben a villában töltötte volna.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 11. 30. csütörtök 10:41
Nem rossz, de miért írod külön az igekötőket, ha a hozzájuk tartozó igék előtt állnak? Tehát nem le veszi, hanem leveszi, nem meg jelentek, hanem megjelentek, stb. Nem jártál általános iskolába?
#4 vakon53 2016. 02. 20. szombat 15:38
Folytatnifogod még?
#3 feherfabia 2014. 11. 12. szerda 11:58
8P
#2 papi 2013. 12. 7. szombat 07:39
Egész jó
#1 Törté-Net 2009. 08. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?