A+ A-

A sarki bolt

Egy szép napsütéses kora nyári délelőtt leindultam a lakásból a sarki boltba, bevásárolni a hétvégére. Csicseregtek a madarak, minden szép és vidám volt, és ettől az én kedvem is egész jó lett. A boltban, amikor beálltam a pénztár előtt álló sor végére, megpillantottam egy lányt krém-színű felsőben, éppen pakolt a táskába, amíg az anyukája fizetett. Jól végignéztem és ezt ő is észrevette, elmosolyodott, végigmért engem is. Ezután ők kimentek, én meg vártam a soromra, azt hittem ennyi is volt. De amikor végeztem, és indulok kifelé, látom, hogy az ajtóban áll, az anyukája valószínű visszaszaladt valamiért a boltba. Rákacsintok. Visszamosolyog. Ezután nem is tudom mi történt velem, de vettem a bátorságot és odamentem hozzá, megszólítottam.
"Szia, meg tudnád mondani mennyi az idő?" - nem mintha annyira érdekelt volna, olyan 11 körül lehetett. A hangja gyönyörű volt, teljesen elolvadtam. "Itt laksz a környéken?" -kérdeztem, kiderült, hogy igen. Elmeséltem, hogy én nemrég költöztem ide albérletbe, és hogy nem nagyon ismerem a környéket, stb. Mivel gondoltam hogy hamarosan jön az anyukája, és nem sok időm van már, megkérdeztem tőle, mit csinál ma este, van-e kedve filmet nézni. Eléggé zavarba jött a kérdéstől - ahogy én is :) - de azt mondta, hogy még nincs elfoglaltsága. Gyorsan lecsaptam a lehetőségre és mondtam neki, hogy fél nyolckor találkozzunk a ház oldalában. Egyedül voltam azon hétvégén, lakótársam hazautazott, nagyon vártam az estét. Már 10 perccel korábban lementem a megbeszélt helyre. Ő is korábban érkezett, nagyon csinos volt. Adtam neki egy puszit, és bemutatkoztam, mert erre délután nem is került sor, kiderült, hogy Őt Alexandrának hívják, nagyon szép név, a bájos külső mögött vad szenvedélyt sugall. :) Az illata valami csodálatos volt, sárgadinnyés parfüm lehetett, az egyik kedvencem.
Felmentünk a lakásba. Megmutattam neki a DVD gyűjteményt, és gyorsan ki is választottunk egy animációs mesét, de közben megkérdeztem, hogy éhes-e, nem tiltakozott valami könnyű édesség ellen. Kivettem a fagyasztóból egy csomag túrósderelyét, és megkértem, hogy segítsen, hogy gyorsabban kész legyen. Hamar feloldódott, és otthonosan érezte magát, jót nevetgéltünk főzőcskézés közben, és 20 perc alatt kész is lett, megettük. Jöhetett a filmnézés. Beállítottam a DVD-t.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.38 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2014. 12. 14. vasárnap 07:10
5P
#5 listike 2014. 03. 1. szombat 07:52
Összecsapott félcmű-
#4 papi 2013. 12. 3. kedd 15:50
Nagyon gyenge
#3 V 2009. 07. 27. hétfő 00:43
Ritkán írok hozzászólást (értsd:soha), na de PUSZI??? Nincs semmi bajom a szóval, de hát... Na és a szánkós hasonlatot sem írtam volna ide...
#2 Kara János István 2009. 07. 23. csütörtök 05:57
Színvonalon aluli
#1 Törté-Net 2009. 07. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?