A+ A-

A sarki bolt

Egy szép napsütéses kora nyári délelőtt leindultam a lakásból a sarki boltba, bevásárolni a hétvégére. Csicseregtek a madarak, minden szép és vidám volt, és ettől az én kedvem is egész jó lett. A boltban, amikor beálltam a pénztár előtt álló sor végére, megpillantottam egy lányt krém-színű felsőben, éppen pakolt a táskába, amíg az anyukája fizetett. Jól végignéztem és ezt ő is észrevette, elmosolyodott, végigmért engem is. Ezután ők kimentek, én meg vártam a soromra, azt hittem ennyi is volt. De amikor végeztem, és indulok kifelé, látom, hogy az ajtóban áll, az anyukája valószínű visszaszaladt valamiért a boltba. Rákacsintok. Visszamosolyog. Ezután nem is tudom mi történt velem, de vettem a bátorságot és odamentem hozzá, megszólítottam.
"Szia, meg tudnád mondani mennyi az idő?" - nem mintha annyira érdekelt volna, olyan 11 körül lehetett. A hangja gyönyörű volt, teljesen elolvadtam. "Itt laksz a környéken?" -kérdeztem, kiderült, hogy igen. Elmeséltem, hogy én nemrég költöztem ide albérletbe, és hogy nem nagyon ismerem a környéket, stb. Mivel gondoltam hogy hamarosan jön az anyukája, és nem sok időm van már, megkérdeztem tőle, mit csinál ma este, van-e kedve filmet nézni. Eléggé zavarba jött a kérdéstől - ahogy én is :) - de azt mondta, hogy még nincs elfoglaltsága. Gyorsan lecsaptam a lehetőségre és mondtam neki, hogy fél nyolckor találkozzunk a ház oldalában. Egyedül voltam azon hétvégén, lakótársam hazautazott, nagyon vártam az estét. Már 10 perccel korábban lementem a megbeszélt helyre. Ő is korábban érkezett, nagyon csinos volt. Adtam neki egy puszit, és bemutatkoztam, mert erre délután nem is került sor, kiderült, hogy Őt Alexandrának hívják, nagyon szép név, a bájos külső mögött vad szenvedélyt sugall. :) Az illata valami csodálatos volt, sárgadinnyés parfüm lehetett, az egyik kedvencem.
Felmentünk a lakásba. Megmutattam neki a DVD gyűjteményt, és gyorsan ki is választottunk egy animációs mesét, de közben megkérdeztem, hogy éhes-e, nem tiltakozott valami könnyű édesség ellen. Kivettem a fagyasztóból egy csomag túrósderelyét, és megkértem, hogy segítsen, hogy gyorsabban kész legyen. Hamar feloldódott, és otthonosan érezte magát, jót nevetgéltünk főzőcskézés közben, és 20 perc alatt kész is lett, megettük. Jöhetett a filmnézés. Beállítottam a DVD-t. Már csak kényelembe kellett helyezkedni, de csak egy kanapé volt a lakásban, ezért kitaláltam, hogy elférünk ott ketten is, üljön az ölembe. Így is történt, átkaroltam és a pocijára tettem a kezeim. Nagyon elpirult, de nem szólt semmit. Feszült volt, de éreztem, hogy nagyon élvezi a dolgot. Mivel a mese nagyon vicces volt, hamar kezdett oldódni a feszültség benne, ekkor egy váratlan pillanatban megpusziltam az arcát. Ismét nem szólt semmit, de nem tiltakozott... majd megismételtem újra és újra.
Ekkor ő is adott egy puszit az arcomra. Egymásra néztünk, mélyen egymás szemébe. Közel voltunk, az orrunk szinte összeért. Megcsókoltam. Fantasztikus volt, az egész testem elborította bizsergés. Vad csók volt ez, a nyelvek küzdelme. Ezután már a film senkit nem érdekel, de háttérzajnak jó volt, a gátlások leküzdésére. Megemeltem a pólóját, és most már így simogattam a pociját, hihetetlen bársonyos bőre volt. Csókok közben a kezeim egyre feljebb kalandoztak, a melleit kezdtem masszírozni. Cicije feszes volt, bimbói szinte kiszúrták pólóját. Arcán az egyre jobban kitörő vad vágy volt látható, nem szólt semmit, de nagyon élvezte, szemei tűzben égtek. Mivel az ölemben ült, érezhette, hogy én is mennyire kívánom. Ekkor felpattant és felrángatott engem is a kanapéból.
Egy pillantás egymásra mindent elárult, egymásnak estünk, őrülten tépkedtük le egymás ruháit, túl sok nem is volt, hisz meleg nyári este volt ez. Néhány pillanat alatt már szinte teljesen meztelen, gyönyörű teste tárult elém, csak egy vékony fekete tanga borította. Letérdeltem elé, két kezemmel megmarkoltam a popsiját, és megpusziltam köldökét. Beleremegett az egész teste. Majd a tangát vettem célba, szájjal próbáltam egyre lejjebb húzni. Szeméremajkai tocsogtak a nedvességben, már olyannyira, hogy a bal combján csurgott lefelé vékony cseppekben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.38 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2014. 12. 14. vasárnap 07:10
5P
#5 listike 2014. 03. 1. szombat 07:52
Összecsapott félcmű-
#4 papi 2013. 12. 3. kedd 15:50
Nagyon gyenge
#3 V 2009. 07. 27. hétfő 00:43
Ritkán írok hozzászólást (értsd:soha), na de PUSZI??? Nincs semmi bajom a szóval, de hát... Na és a szánkós hasonlatot sem írtam volna ide...
#2 Kara János István 2009. 07. 23. csütörtök 05:57
Színvonalon aluli
#1 Törté-Net 2009. 07. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?