A+ A-

Naplóm 1. rész

Eredeti író: Elke Metzger
Előszó
Egy ausztriai kisvárosban láttam meg a napvilágot 1962 őszén. Abban az évben, amikor Marilyn Monroe - t holtan találják kábítószer - túladagolás következtében, a Rolling Stones megalakul, s ekkor születik Tom Cruise és Demi Moore is. Családunk az átlagnál szerényebb körülmények közt élt, de nem nyomorogtunk. Apám francia, a háború alatt ismerkedett meg édesanyámmal. Vallásosak voltak, s engem is próbáltak úgy nevelni, de azok az idők nem voltak megfelelők, s a hitben engem leginkább a szolidaritás, a szegények megsegítése, az őszinteség fogott meg, s persze biztosította kislányként a nyugalmas, félelem nélküli éjszakákat. Szüleim nagyon sokat dolgoztak, s nyughatatlanságukat én is örököltem.
Ausztriában az élet nem volt könnyű a háború után, bár mire én megszülettem, már jobb idők jártak. Az általános és a középiskolában jó tanuló voltam, tanáraim kedveltek és osztálytársaimmal is jól kijöttem. Első - nem önkezű - szexuális élményeim is itt szereztem, mint oly sokan rajtam kívül. Akkor nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, habár persze jól esett. Azt hittem ez olyan, mint ünnepnapokon a torta. Sosem láttam vagy hallottam baszni a szüleimet, de még csak csókolózni vagy ölelkezni sem. A szex abszolút tabu téma volt nálunk, s mindenre magamnak kellett rájönnöm.
Hogy miért írom ezt a könyvet? Először is: egész életemben naplót vezettem a velem történt fontosabb eseményekről. Hogy miért kezdtem el, fogalmam sincs. Barátnőimtől hallottam milyen jópofa dolog. Aztán amikor kamaszodtam, jólesett visszaolvasni egy - két élményemet. Felizgatott. Benedvesedtem és kielégítettem magam. Izgalmi állapotban nagyon nedves leszek mind a mai napig - egy nőgyógyász barátom szerint valószínűleg a Bartholin - mirigyek fokozott termelékenysége miatt -, s szeretem nézni levemtől csillogó ajkaimat, s szeretem nézni, ahogy mások, nézik. Ez még jobban felizgat, s már csak hajszál választ el az orgazmustól. De a kielégítést most már másra hagyom. Így még jobb.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 12. 26. csütörtök 06:50
Nem rossz.
#6 genius33 2013. 03. 10. vasárnap 11:03
Érdekes nyes
#5 jani 2009. 07. 21. kedd 07:13
Hülyeség
#4 pisti47 2009. 07. 21. kedd 05:26
Türelem-türelem, csak várjuk ki. Lehet ez kellemes meglepetés jócskán, hiszen helyesírás, stilisztika rendben van. Sok olyat olvashattunk mostanában, ahol ezek pongyolasága rontott el jól induló történeteket. Hajrá Zoltán
#3 Zoltán1977 2009. 07. 21. kedd 01:55
Nem kapok érte pénzt. Miért baj ha máshol is olvasható?Akinek nem tetszik, hogy itt van, ne olvassa el.
#2 Stacki 2009. 07. 21. kedd 01:26
Elég szánalmas pénzért feltölteni egy a neten már fent levő sztorit.

Moderátorok sosem olvassátok a beírásokat? Ha akarjátok segítek!
#1 Törté-Net 2009. 07. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?