A+ A-

A Meglepetés

A kedd ugyanúgy kezdődött, mint általában. Felébredtem, nyújtóztam egyet, majd a hátamra fordultam. Fontolgattam, hogy átfordulok a másik oldalamra, és tovább alszom, de eszembe jutott, hogy a suli véget ért erre a nyárra. Hirtelen jókedvem lett. Ez azt jelenti, egész nap ülhetek a medencénél és lógathatom a lábam. - Azaz, várjunk csak! Anya mondott valamit a bevásárlásról. - Az még belefér. Felkeltem és végig mértem magamat a falitükörben. 16 éves korom ellenére már igen jól nézek ki. Lábaim hosszúak, szépek, simák, a bőrömet már megfogta a nap.
- Hű! Egész barna lehetek majd a nyár végére.
Hamvas melleim feszesek, kemények, két hegyes, vékony, de annál hosszabb bon - bonnal a hegyein. Érzékenyek, és halvány rózsaszínben tündöklenek. Finoman megcsippentettem és kicsit megcsavartam őket. Szinte azonnal feszesek és kemények lettek az érintésemre. Megfordultam, és vállam felett visszapillantva lestem a tükörben a fenekem. A legszebb testrészem. A kezeimmel finoman végigsimítottam a rajtuk, miközben arra gondoltam, egy erős férfikéz élvezi görbületét. Kicsit széthúztam, hogy szemügyre vehessem a rózsaszín lukamat. Olyan cikis lenne, ha bárki is megtudná, mennyire szeretek játszani magammal, ott lent.
Lementem a fürdőszobába, hogy gyorsan lezuhanyozzam. Beléptem a tus alá és megnyitottam a meleg vizet. A víz kellemesen meleg volt. Jó érzésekkel töltött el. Mosakodni kezdtem. Kezembe vettem a szappant és elkezdtem beszappanozni magamat. Nem tudtam megállni, hogy ne játsszak magammal egy kicsit. Kezem lecsúszott a pihés puncimhoz, és elkezdtem beszappanozni.
Két ujjamat becsúsztatva a résembe simogattam magamat. Finoman mozgattam fel és le. A másik szappanhabos kezemmel pedig hamvas fenekemet szappanoztam. Finoman benyultam a lukba. Az ujjaimmal a pinámban és a fenekemben, nem volt még, hogy nem tudtam volna gyönyört fakasztani. Ilyenkor sikoltok egyet, ahogy elélvezek. Kiléptem a víz alól.
Úgy gondoltam megszabadulok a szőrzetemtől. Borotvával megcsupaszítottam lábam és a hónom alját. Gondoskodtam a puncimról is. Először a bikini vonalat igazítottam ki, majd a combjaim belső oldala és a szeméremdombom feletti terület következett. Csak egy kis háromszöget hagytam a göndör pihékből. Egy kicsit haboztam, de aztán folytattam. Anya is borotválta magát, és mindig is ki szerettem volna próbálni, milyen lehet az.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 11. 30. csütörtök 06:09
Nem rossz, de bugyit/alsónadrágot nem próbálnak meztelenül, mert akkor már mindenképpen meg kell venni, akár jó, akár nem. Higiénia!
#7 feherfabia 2013. 11. 2. szombat 06:27
nagyon gyenge
#6 Bikmakkocska 2013. 05. 23. csütörtök 13:07
Az ilyen mamát deresre kellene húzni. Meg túl erőltetett volt a "hamvas" ismétlése. Vagy őszibarackról akart írni az író?
#5 papi 2013. 04. 10. szerda 05:33
Kissé gyengécske
#4 2009. 07. 20. hétfő 16:02
Gyengécske .....
#3 pisti47 2009. 07. 20. hétfő 05:24
Te tényleg távolról látod magad, sőt nézheted is. Azért jó kézműves még lehet belőled.
#2 sihupapa 2009. 07. 20. hétfő 01:23
gagyinak is gagyi
#1 Törté-Net 2009. 07. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?