Raine és Sheri 5. rész - A kapcsolat szorosabbá válik

Szavazás átlaga: 8.57 pont (119 szavazat)
Megjelenés: 2009. július 17.
Hossz: 17 133 karakter
Elolvasva: 15 750 alkalommal
Fordítás
Eredeti író: destinie 21
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Amikor felébredtem, Sheri nézett engem, a karján pihentetve a fejét. Mosolyogtam és egy mozdulatot tettem, hogy megcsókoljam, de felemelte a kezét és leállított engem. Összeráncoltam kissé szemöldökömet.
– Nem szeretek fogmosás előtt csókolódzni – mondta és eltakarta a száját. Mosolyogtam és kibontakoztam az öleléséből.
A szemei követtek és úgy látszott, hogy tanácstalan volt, ahogy nézte hogyan mozgok az ágyban. Nem szóltam egy szót sem, helyette szétválasztottam a combjait és széthúztam szeméremajkait, és adtam neki egy hosszú csókot. Nevetve nyögött fel, összezárta a lábait a fejem körül, ami csapdába ejtett, de nem próbáltam meg küzdeni. Kellett nekem ez a reggeli ébresztő és úgy vettem észre neki is. Lassan ingereltem és majszoltam az ajkait miközben a nyelvemmel simogattam a puha húst. Sheri a csúcsponton kéjesen nyöszörgött, ahogy a combjai megfogtak, és testeink felvették a ritmust. A kezeim fogták a combjait és a körmeimet könnyedén mélyesztettem a bőrébe, ahogy a szájammal kielégítettem őt.
Remegett, ahogy szívtam a csiklóját az ajkaim között, majd finoman a fogaim közé vettem. Az ujjaim lassan csúsztak bele, és ő ugyanolyan forró, szoros és nedves volt, mint az előző éjszaka. A nyögéseivel és fojtott hangjával jelezte orgazmusának közeledtét és bíztatott, hogy erősebben nyaljam, amit én boldogan teljesítettem. Keményebben szívtam a csiklóját és a gyűrűs ujjamat toltam bele. A csípője rángatózott, és pinája feszült az ujjaim körül, amik arra késztetnek engem, hogy nyögjek a szexébe.
Meg kellett ragadnia egy párnát, hogy tompítsa a nyögéseit.
Kicsit gondterhelt voltam, mert az idő eléggé előrehaladott volt és így nagyobb lett a lebukás veszélye, de nekem nagyon kellett ez a reggeli szeretkezés. Bőre csillogott izzadságtól és a szemei párásnak tűntek. Ráültem a csípőjére és könnyedén megcsókoltam az arcát.
– Jó reggelt.
– Ez egy nagyon jól kezdődő reggel.
Elnevettem magam legurulva róla, mellé feküdtem.
– Neked menned kellene.
– Tudom, nem szabad a szüleinknek megtudni, hogy nálad aludtam – mondta mielőtt felkelt.
Egy pillanatra rám nézett, azután ujjai megsimogatták az arcomat, mintha bizonyosságra lett volna szüksége, hogy valóban itt töltötte az éjjelt. Azután szó nélkül távozott.
Nekiálltam megágyazni, és rendet tenni a szobába. Nem tudtam törölni a mosolyt az arcomról, ahogy elmentem tusolni.
Mire végeztem a zuhanyozással és felöltöztem anya a konyhában mindent előkészített a reggelihez. Amikor otthon éltünk, megkövetelte, hogy családként együtt töltsük az étkezéseinket, és ahogy számtalan alkalommal korábban elmondta nekem, a szabályok nem változtak, mert elköltöztünk. Még mindig arra számított, hogy mindegyikünk együtt lesz az asztal körül, amikor otthonok vagyunk.
Segíthettem volna a reggeli előkészítésében, de tudtam végül is a konyha az ő birodalma, és nem léphetett be senki anélkül, hogy anya hívta volna. Töltöttem magamnak egy csészényit a Columbian kávéból, amit szeretettem és közben megízesítettem az erős sötét folyadékot. Anyám nem fordult el a tűzhelytől úgy mondta: beszélt.
– Csak egy csészével igyál. Túlzottan sok kávé Iszol, azért nem eszel eleget. Rosszul nézel ki.
Összevontam a szememet de nem vitatkoztam.
Ültem az asztalnál, ittam a kávémat, és figyeltem, ahogy anyám megfordítja a baconszalonna szeletet az öreg öntöttvas serpenyőben. Azon töprengtem, hogyan sikerül megőriznie az alakját és mégis ilyen kiadósan étkezni. Soha nem hallottam fogyókúráról beszélni. A szemeim az agyam előtt jártak és az agyam nem tudott parancsolni nekem, hogy hagyjam abba az anyám seggének vizsgálását.
Mindig tudtam, hogy szép volt és a mi születésünk sem rontott az alakján különösen a párzási helyein. Ahogy néztem rájöttem, hogy ő az én kedvenc típusom. Prototípusa volt azoknak a nőknek, akikért odavoltam. Mindig értékeltem a gömbölyű csípőt és neki határozottan az volt.
Átkozott, átkozott, átkozott. Ez az érzés nem volt jó.
A gondolataim rohangáltak. Nem elég, hogy megkívántam és megkaptam a húgomat. Ahogy anyám sürgött – forgott a konyhába és láttam fenekének a mozgását egyre jobban elöntött a vágy, hogy megfogjam a formás, telt fenekét. Éreztem, hogy a mellbimbóim keményedtek és a nedvesség, amit elmostam a zuhanyban, meglepetésszerűen visszatért a combjaim közé.
Az anya kivett egy tányért és a szalonnát bele tette és közben találkozott a pillantásunk. Kutatóan nézett rám és megrémültem, hogy belém lát és felfedezi perverz gondolataimat.
Rám mosolygott és semmi okom nem volt, hogy úgy érezzem megfogott engem miközben nézett.
Azon töprengtem, hogy hogyan reagálna, ha tudná azt, ami az elmémben van. A tagadás lett volna a nyilvánvaló választás, de a testem mást mondott nekem. Sóhajtottam és el kellett ismernem a vonzalmat, miközben reméltem, hogy az agyam gyorsan elutasítja a gondolatot.
Ez majdnem működött, de anyám tekintete a melleimre tapadtak és egy hosszú pillantás után a nyelve hegyét végigfuttatta az ajkai fölött és megint találkozott a pillantásunk. Zavartan bele kortyoltam a kávémat, és igyekeztem nem tudomásul venni, ahogy a vékony pólóm alatt keményen álló mellbimbóimat nézte. Mint egy film futottak át agyamon a kép, hogy a konyhaasztalon széthúzzák kezeim telt combjait és gyönyörködöm az asszonyos, érett pinájába.
Anyám az asztalra helyezte a tányért és szó nélkül elfordult tőlem, az a pillantás, amit váltottunk jelentőségét vesztette és újra főzni kezdett. Másodpercekkel később majdnem normálisnak látszott, amikor húgom besétált. A haját lófarokba fogta és farmert vett fel egy szoros fehér pulóverrel. Az látványa egy kellemes bizsergést küldött a gyomromnak.
– Jó reggel – mondta miközben rám mosolygott.
– Jó reggelt – válaszoltam miközben rákacsintottam.
A reggeli kész volt és az apám, óramű pontossággal megjelent. Azon töprengtem, vajon érzi-e a szexuális feszültséget a szobában, ahogy az asztalfőhöz ült.
Csöndben ettem, a gondolataimmal voltam elfoglalva. Anya és Sheri beszélgettek, de fogalmam sem volt, hogy miről. Arra gondoltam, hogy kitudódott-e valami. Majdnem meggyőztem magamat, hogy nem is képzeltem el anyámmal a cserét, mikor felnéztem és a tekintetünk újra találkozott és megint nyalta az ajkait. Az a piros rúzs megőrjített engem. Bámultam őt, képtelen félrenézni. Ajkai vonzották a szememet és arra eszméltem, hogy szeretném megcsókolni az égő ajkakat.
Sheri megrúgott az asztal alatt. Amikor rá néztem, az arckifejezése visszafojtott nevetést mutatott. Fogalmam sem volt, hogy mi annyira vicces, úgyhogy vállat vontam és ő tovább evett. Mikor befejeztük a reggelit, anyánk összeszedte a tányérokat és mosogatni kezdett. Apu felállt és bejelentette, hogy golfozni megy a klubjába. Nem tudtam unalmasabb sportot elképzelni, de úgy tűnt, hogy ő szereti. Közben anyám Sherivel beszélt, majd megpróbált nekem elmagyarázni valamit, de mintha idegen nyelven beszélt volna, amit nem tudtam meg fejteni.
Felkeltem és elkezdtem letisztítani az asztalt, amíg ő valamin hosszan nevetett. Amikor Sheri visszanyerte komolyságát, segített nekem összetakarítani. Hallottam, hogy apám beindítja a kocsiját és elindul.
– Te mindig egy mama lánya voltál. – szólalt meg kicsit sejtelmesen.
Leejtettem azt az üveget, amit a mosogatóba mostam. Mi volt ez a megjegyzés? Felvettem az üveget és leöblítettem, mielőtt bele tettem a mosogatógépbe.
– Tudod Raine meglepődtem, hogy nem ugrottál rá az asztal fölött
– Nem tudom, hogy miről beszélsz – mondtam értetlenkedve, mert nem hittem a fülemnek.
– Én tudom. A konyhai ajtóhoz fordultam; anya a keretnek a dőlt, a karjait keresztbe téve mosolygott.
– Mit értettél azon, hogy mindig az anyu lánya voltam? – tértem vissza húgom kérdéséhez. Ő csak vállat vont és megint nevetett.
– Nincs abba semmi baj, hogy mama lánya Raine – mondta miközben átment a konyhán, hogy csatlakozzon anyánkhoz az ajtónál. Anya lassan leengedte a keresztbe font karjait látni engedve nagy telt melleit, és ahogy húgom megállt előtte, átölelte a derekát és megcsókolta az ajkait. Döbbenten álltam és néztem, ahogy anya kezei fogták Sheri seggét és markolászták.
Amikor szétváltak, mindkettőjük lihegett. húgom félreállt és mindkettőjük rám nézett.
Szótlan voltam, világos, hogy elszalasztottam valamit. Az anya ellépett az ajtótól és odasétált, és megállt előttem. A keze fejével lassan megtörölte az ajkait, mintha el akarná tüntetni húgom csókjának nyomát.
Egészen közel jött, amíg a lélegzetünk összevegyült.
– Nem akarsz az anyádnak egy csókot adni?
Ahogy beszélt a lélegzete szinte perzselte és a gyomrom az izgalomtól megremegett. Nem hittem el, hogy a percekkel ezelőtt még igyekeztem elűzni a gondolatokat, melyek anyámat kívánták és most itt volt előttem, csókra
k
alf
ín
alf
ál
alf
va
ajkait. Előre dőltem és hozzá simulva megcsókoltam őt, miközben beszívtam alsó ajkát a sajátom közé. Kezeivel beletúrt a hajamban, miközben én a csípőjét simogattam. Éreztem, hogy húgom megáll mögöttem, miközben a pináját a fenekemhez nyomta. A kezeivel előbb végigsimogatta a csípőmet, majd meg ragadta anyánk seggét. Lassan hozzám nyomva mozgatni kezdte körbe a pináját, miközben a nyakamat kezdte csókolni. Az anya elhúzta az ajkait és mosolyogva nézte, ahogy húgom nyalja a nyakamat.
– Te mindig helyes voltál Sheri, és nagyon jól csókolsz.
Arra gondoltam közben, hogy lesz hozzájuk néhány kérdésem, de túlzottan el voltam foglalva az élvezkedéssel. Valószínűleg fel kellett volna tennem az engem foglalkoztató kérdéseket, és biztos voltam benne, hogy később fel is fogom tenni, de most az egyetlen dolog, amire gondoltam, a pulzáló nedvesség volt a combjaim között
Az anya háttérben maradt és figyelte, ahogy húgom megcsókolja a nyakamat. Álltam anyám tekintetét, amíg húgom keze, emelkedő mozgásban volt a derekam fölött, azután a hasam, a mellkasom, amíg végül megsimogatta a pálmáim a mellbimbóim fölött. Húzta és csípte a mellbimbóimat az ujjai között, ahogy a fogai apró harapásokkal ingerelte a nyakamat. Nyöszörögtem a nevét és megfordultam, hogy szembe nézzek vele. Felhúztam az ingét a feje fölé, és a földre dobtam. A bal mellbimbóját a fogaim közé vettem. Megfogta a hajamat és közelebb húzott engem. A kezeim ügyetlenkedtek a farmere derekánál, ahogy próbáltam kibontani a gombokat. Segített nekem, de még nem akartam kielégíteni őt. Tudtam, hogy anyánk figyel és én neki is élvezetet akartam nyújtani.
Simogattam a húgom csípőjét és benyúltam a bugyijába, és gyúrni kezdtem a rugalmas húst és átváltottam a másik mellbimbójára. Combjaim az ő combjai közé tolakodtak, és ő összeszorította azokat.
Kívánt engem és éreztem, hogy hamarosan tetőpontra fog hágni. Keményebben fogtam a seggét és szilárdabban nyomtam a combomat az övéhez, ahogy megráztam a csípőjét. Éreztem a testét, miközben hátra feszültem, ahogy húztam a mellbimbóját a fogaim között. A kemény mellbimbót a nyelvem csúcsával simogattam. Annyira keményen fogta a vállaimat; hogy éreztem körmeit, amint belesüllyednek a lapockáimba. Visszahúzódtam, miközben nem adtam esélyt neki, hogy megnyugodjon. Letérdeltem elé, miközben lehúztam a bugyiját a csípőjéről és combjait végigsimítva hagytam, hogy a földre essen. Kilépett belőle és egy távolabbi helyre rúgta. Előre dőltem és belélegeztem az illatát mielőtt kinyitottam az ajkaimat a nedves pinája fölött.
Éreztem, hogy a térdei kissé remegnek, ahogy az ajkaim a szeméremajkaira tapadtak és könnyedén megszívtam őket. Közelebb húzta a fejemet és nyöszörgött, miközben körbe mozgatta a csípőjét. Mindenhol az arcomon dörzsölte a pináját, miközben otthagyta a bőrömön az illatát és nedvességét.
Fogtam az egyik combját, és felemelve az ágyra helyeztem a talpát, hogy jobban hozzáférjek. Széthúztam a szeméremajkait és beszívtam a csiklóját a szájamba. Élveztem a keménységét, és nyelvemnek körözni kezdtem rajta. Izgalmának a nedvét és a nyálamat az ajkamon éreztem. Két ujjammal letöröltem és a forró, nedves pinájába csúsztattam. Az ajkaimnak és az ujjaim behatolásának a nyomására megremeg és megint nyögni kezdett. Úgy zihált mintha éppen egy maratont futott végig.
Éreztem combja remegését és boldog érzés töltött el, hogy ilyen élvezetet okoztam neki ismét. Még egy pár apró csókkal halmoztam el nedves pináját, amikor egy nyögést hallottam mögülem és odafordultam. Anya egy fotelba ült egészen előre csúszva. A lábai szét voltak téve és borostyánszemeivel nézett minket. Tökéletesen manikűrözött ujjai közül három eltűnt a pinájába. Az ajkait kissé szétváltak és lágyan nyögött, ahogy a másik keze a mellbimbóját morzsolgatta. Pár pillanatig gyönyörködtem a telt fehér combjaiban, majd négykézlábra állva kúszni kezdtem felé.
Amikor a combjai között voltam, lassan kihúztam az ujjait a pinájából és beszívtam buja illatát.
Kinyitottam a szájamat és nyelvemmel nyalni kezdtem a kezét, egy – egy ujjánál elidőzve és közben néztem a kéjtől párás szemeit. Azután előre dőltem, hogy teljesebben ízleljem meg őt. Ujjaimmal szétsimogattam dús, sötét színű pinaszőrét és széthúztam szeméremajkait. Betoltam a nyelvemet a kéjrésébe és két kézzel benyúltam a ruhája alá és megfogtam a csípőjét. Meglepve és örömmel tapasztaltam, hogy kemény csiklója jóval nagyobb, mint húgomé. Belemarkoltam a puha húsába és fejemet egészen a combjai közé fúrva köröztem nyelvemmel a csiklóján, majd nyelvemet amilyen mélyen csak tudtam, benyomtam neki. Az íze Sherinél gazdagabb és mélyebb volt, de ugyanúgy felizgatott és nagyon ízlett. A csípője meg – megrándult, ahogy a nyelvem vissza – visszatért csiklójához.
Annyira elmerültem az anyám ízlelgetésében, tapintásában, és illatában, hogy nem hallottam Sherit, ahogy megközelített. Enyhén meglepődtem, amikor éreztem, hogy a kezei körbejárják a derekamat és kigombolják nadrágomat. Lehúzta a nadrágot a térdeimre, vele együtt a bugyimat. Széthúzta a lábaimat és a arcomat mélyebb anyánk combjai közé nyomtam. Húgom végig futatta nyelvét a seggem völgye fölött, és én felnyögtem. Vele még nem mentünk el addig, hogy tudhatta volna, hogy a seggem mennyire érzékeny. Örömömbe és kéjembe egy kicsit felsóhajtottam és egy kicsit felnevetem. Éreztem, ahogy széthúzza, és a következő pillanatban éreztem a nyelvét tekergőzését ánuszomon, és majdnem felsikoltottam, ahogy az ujjai összemorzsolták a csiklómat. Anya gyengéden fogta a fejemet és irányította, hol nyaljak még neki.
Mondott valamit, de agyam először nem fejtette meg a szavak értelmét. Egy pillanat múlva már felfogtam mit mondott.
– Raine te olyan jó lány vagy, és Mama szereti a jó lányát.
A szavak egyszerűek voltak és emlékeztettek a múltra, amikor kicsi lányként valamiért megdicsért. Ez arra késztetett engem, hogy mosolyogjak. Ebben a helyzetben húgom nyelve és ujjai repítettek a csúcs felé. Anyám ölébe fektettem fejemet, miközben nyögtem, ahogy éreztem, hogy a szenvedélynek a szoros spirálja, egyre feljebb visz, azután lihegve elélveztem.
Anyám megragadta a hajamat, és szorosan fogja
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítve
, hogy megdolgozzam nyelvemmel a pináját. Egyre szorosabban zárta a combjait a fejem körül. A csípője rángatózott és az izmai feszültek, ahogy nyögött. Az íze és az illata megtöltötte a szájamat. Én mohón nyalva majszoltam és szívtam ízét a számba. A combjai izzadtak voltak és eltolt magától. Feltérdeltem miközben rámosolyogtam, közben húgom hátulról futtatta a kezeit a melleim fölött. Anya előre dőlt és megcsókolt. Az nyelvével lenyalta ajkaimról a saját kéjnedvét. Amikor visszahúzódott, a szemeit kissé fátyolosak voltak.
Nekidőltem a húgomnak, és oldalra fordítva a fejemet ránéztem. Az ujjai még mindig a mellbimbóimmal játszottak és megcsókolta az arcomat.
– Sheri, átkozottul jól csináltad – mondtam, és megcsókoltam. Az ajkaink szétnyíltak és nyelveink pajkos játékba kezdtek.
– A Mama lányai – hallottam anyám hangját, aki mosolyogva nézte lányai csókját.
– Anyabaszók – feleltem mosolyogva.
– Gyertek velem – állt fel és kisétált a szobából. Egy pillanatig mind a ketten néztük, ahogy ringó csípőjével kivonul a szobából, majd összeszedve ruháinkat követtük őt.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.57 pont (119 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 5. 09:51
#12
Anybaszók jó szó.
1
Andreas6
2019. december 28. 13:04
#11
Számomra sokat ront a sok nyelvtani hiba - rendszeres használata a -ba, -be igekötőnek a -ban, -ben helyett, stb. Jó azoknak, akiknek ez mindegy, pláne, ha észre sem veszik.
1
F
FlyEagle
2018. augusztus 3. 13:00
#10
a kronológiából szerintem kiesett egydarab, mert egyik pillanatban még az üveget majdnem beleejti a mosogatóba, miközben az anyja az ajtóban áll, a húga meg kifelé mente megcsókolja az anyját, az pedig odalép a mesélő lányhoz, és csókot kér, a húga visszajön mögé kerül, később felteszi a lábát az ágyra az anyja meg egy fotelbe kerül, miközben nem volt leírás, hohy elhagyták volna a konyhát 🙂 ez kizökkentett a történet menetéből emiatt pontozzan kicsit lejjebb.
1
t
t.555
2017. november 28. 02:43
#9
Megérdemli a 10 pontot!
1
feherkalman1
2017. január 3. 15:30
#8
Nem esett messze az alma a fájától.
1
a
A57L
2013. augusztus 25. 03:49
#6
Nagyon jó.
1
p
papi
2013. június 8. 08:32
#5
Ez is tizes
1
genius33
2012. október 9. 07:31
#4
Abszolút 10 pöttyös 😀
1
roberto
2009. július 17. 11:58
#3
megint briliroztál........10
1
steve83
2009. július 17. 01:02
#2
Egyre jobb és jobb,csak így tovább!!
1
T
Törté-Net
2009. július 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1