A+ A-

A "Négyes" Vakáció 8. rész

Tomi bekapcsolta a tv - t, de csak kattintgatott egyik csatornáról a másikra. Úgy tett mintha nem kötötte volna le egyik sem, és persze egészen véletlenül talált rá egy szex csatornára. Nem igazán érdekelt senkit ami ott folyt, legyintve cserélte ki nemsokára a dvd - ben lévő lemezt. Sokkal inkább tetszett, amit most láttunk egyik saját közös élményünk köszönt vissza ránk. A videón éppen feleségem kényeztette szájával Tomit, miközben én és Betti a háttérben szeretkeztünk. Nem volt túl jó a beállítás, meg is jegyeztem ezt a többieknek.
Arról beszélgettünk, hogyan forgathatnánk jobb filmet, és olyan kézen fekvő dolgot találtunk ki, amire eddig nem is gondoltunk. Valakinek mindig mozognia kell a kamerával, mint egy igazi forgatáson. Nem új ötlet, de nagyban befolyásolhatja filmünk minőségét. Mind megegyeztünk ebben és Tibi felkapva a kamerát el is kezdte forgatni legújabb filmünket.
Végigpásztázott a lányok testén, akik szégyenlősen takarták el bájaikat. Érdekes módon leginkább a melleiket fedték el tenyerükkel, talán ez látszott a legalapvetőbbnek. Lassan körbe járt a kamera megmutatva a helyiség minden szegletét, és éreztük: ez a film lesz az igazi. Ahogy körülsétálta a lányokat, meg - megérintette őket, és kacér mosolyukkal jutalmazták érte. Én keltem fel a fotelból először és a csajokhoz léptem. Timihez hajolva megcsókoltam, közben mindkét kezem felfedező útra indult. Megsimogattam a két másik lányt és minden izgatóbb porcikájukat feltérképeztem. Mosolyuk, kéjes sóhajuk kíséretében dolgoztam rajtuk.
Nem ért hozzám egyikük sem, de a farkam ágaskodott az izgalmas helyzet hatására. Jobbom felől Betti ült szétvetett lábakkal, és ujjam a csiklóján játszott. Feleségem még mindig mélyen a számban kalandozott nyelvével, Kati pedig szintén széttett lábakkal élvezte a kényeztetésem. Lassan felegyenesedtem, és szinte elszakítottam magam Timi szájától. Szerettem volna, ha valami mást fedez fel végre vele, és nem is kellett sokat várnom erre. Ahogy eltávolodtak egymástól ajkaink, előre hajolva megragadta a szerszámom és hevesen a szájába vett. Nem finomkodott vele, egyből lendületesen szopni kezdett. Nem volt túl kényelmes ez a felállás, mert előrehajolva értem csak el a két másik lányt, de Tomi megmentette a helyzetet. Mellém lépett és Katit "átvéve", már csak Betti gyönyörű punciját kellett elérnem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.19 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2016. 09. 22. csütörtök 07:14
nagyon jó lett, imádom a gruppenszexet és folytasd... 9p
#4 A57L 2014. 12. 3. szerda 08:09
Elég jól sikerült.
#3 feherfabia 2014. 09. 4. csütörtök 06:13
9P
#2 papi 2013. 12. 21. szombat 11:04
Egész jó
#1 Törté-Net 2009. 07. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?