A+ A-

Suzette 2. fejezet

Pierre nyugtalanul töltötte az éjszakát; állandóan maga előtt látta Suzette bájos arcát, formás kis melleit; érezte testének melegét, és szinte hallotta sóhajait. Alig várta, hogy elmúljon az éjszaka, és eljöjjön a másnap délután.
Pierre a Champs Élisée-n lakott egy magányos villában, melyet nagybátyjától örökölt. Idegesen nézegette óráját, szaporán szívta cigarettáját, és már az a keserű gondolat ütötte meg szívét, hogy Suzette talán becsapta, amikor diszkréten megszólalt a csengő.
Pierre mint az őrült rohant át a ház előtti kis kerten ajtót nyitni. Suzette állt a kapuban. Pierre földbe gyökerezett lábakkal állt és bambán bámult: Egy hódítóan elegáns jelensé-get látott. Suzette, aki végre megunta a bamba bámészkodást, nevetve kérdezte:
- Talán nem akarsz beengedni? - Pierre, mint egy álomittas ocsúdott fel erre a mondatra, és mintha eszét vesztette volna, berántotta Suzette-t a kertbe. Suzette még mindig neve-tett, és jóleső érzéssel könyvelte el a férfi meglepetését, csodálatát, mely szépségének és tökéletességének szólt. Pierre végül is magához tért, és karján vezette be Suzette-et a házba. Itt viszont Suzette-et érte meglepetés, oly nagyon elegánsan és mégis puhán volt berendezve a lakás. A tulajdonos kifinomult ízlését tolmácsolta a szemlélőnek. Pierre a kis szalonba vezette Suzette-et, ahol egy sarokasztalon remekül összeállított uzsonna várt rájuk.
Suzette letette kalapját, és mosolygó szemeivel Pierre-re nézett. Pierre karjába kapta és vadul csókolni kezdte, Suzette visszaadta a csókokat, majd nevetve siklott ki a férfi kar-jaiból, mondván, hogy tönkreteszi a ruháját. Pierre azt ajánlotta, hogy vesse le, ezen az-tán mindketten nevetni kezdtek. Azután remek hangulatban ültek az asztal mellé, és meguzsonnáztak.
Uzsonna után cigarettára gyújtottak, de ezt már a hatalmas díványon szívták el. Pierre nem maradt sokáig tétlen, annyira izgatta a lány, hogy alig tudott uralkodni magán. Suzette játékosan ellenkezett vele, ami még jobban ingerelte. Mikor aztán Suzette is iz-galomba jött, vetkőzni kezdett. Lassan lehúzta ruháját, kombinéját, és ott állt Pierre előtt vágyainak hercegnője; egy melltartó, harisnya, piciny nadrág, és cipő volt rajta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 12. 10. vasárnap 06:26
Kedves kis történet. A szövegszerkesztőben ki kellett volna kapcsolni az elválasztás funkciót, mert hülyén néznek ki a szétválasztott szavak a sor közepén.
#5 feherfabia 2016. 06. 2. csütörtök 07:00
Tetszett!
#4 papi 2014. 05. 23. péntek 17:33
Tetszik
#3 A57L 2013. 11. 22. péntek 05:37
Egész jó.
#2 genius33 2013. 01. 16. szerda 08:24
Nemrossz.
#1 Törté-Net 2009. 07. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?