A+ A-

Fantasy for D. 4. rész

Másnap csak délben indult a gép, így volt egy szabad délelőttjük. Összebújva ébredtek, Péter finom csókokkal és simogatásokkal kényeztette Dórit. A nő kéjesen nyújtózva élvezte a férfi ujjait. A reggeli napfényben Péter bódultan gyönyörködött Dóri formás idomaiban. Egyikükben sem volt szégyenérzet vagy zavar az esti édeshármas miatt. A nőnek még sajgott mindene, így finoman elhárította Péter célirányos próbálkozásait. Külön zuhanyoztak le, aztán lementek reggelizni.
A reggelinél a recepciós fiúba botlottak, aki széles mosollyal üdvözölte őket. Körülugrálta Dórit, leste kívánságát, szinte már kellemetlen volt. Az ablakon kinézve látszott, hogy ma is egy forró nap lesz, így a tervezett városnézést elhalasztották. Péternek ismét támadt egy ötlete, és reggeli után félrevonta a recepcióst. Pár perc és néhány bankjegy ellenében egy kulcs landolt a férfi zsebében. Felmentek a szobába, összepakoltak, aztán egyszer csak Péter kézen fogta Dórit, és maga után húzta a folyosóra. Bezárta a szobát és elindultak a lift felé.
- Hová megyünk?
- Titok, hamarosan megtudod.
Ez a fölényeskedő hangot utálta a férfiban. Hogy mindig mindent jobban tudott. Ennek ellenére az orránál (pontosabban a farkánál) fogva vezethette őt a nő. De most el sem tudta képzelni hová mennek. Üres kézzel, egy pólóban és rövidnadrágban. A lifttel felmentek a legfelső szintre, onnan még egy lépcsősor vezetet valahova felfelé, ezen is felmentek. Itt már félhomály uralkodott, valami szerelőszint lehetett. Aztán egy poros, meredek vaslépcsőhöz értek. Péter felkapaszkodott, felnyomta a felső tetőt, és a napfény szinte bezúdult a nyíláson. Kiléptek a tetőre.
A város felett álltak, csak a környező hegyek és néhány magasabb ház a távolban emelkedett ki a város szövetéből.
- Idejöttünk városnézésre? - kérdezte csalódottan a lány.
Péter mosolyogva húzta magával. Most vette csak észre a tetőn álló kis épületet (talán a légkondicionáló berendezés gépháza volt), ami L alakot formált. Odasétáltak, és az L - alak belső felében, a széltől védett zugban két hatalmas, puha pléd volt leterítve egymásra, a sarokban pedig egy üveg pezsgő, két pohár és egy tálca eper várta őket. Dóri elmosolyodott, ahogy a férfi hozzá lépett, és szó nélkül vetkőztetni kezdte. Egy perc múlva már mindketten anyaszült meztelenül ültek a pléden. Először hasra feküdtek, hátukat égette a délelőtti nap.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.58 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 11. 2. szombat 05:59
Nem rossz.
#2 genius33 2013. 01. 19. szombat 11:16
Imádom smile
#1 Törté-Net 2009. 07. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?