A+ A-

A nagy összeesküvés kicsi rabszolgájának története

Szegény Radnóti még nem tudta, oly korban élt ő, mikor az ember még csak aljas volt. De milyenben én?
A pszichológia vizsgám után, a nekem segítő lánnyal hálásan végigbasztam egy éjszakát. Másnap, olyan délután ötkor ébredeztem, a haverok hívtak. Tényleg semmi másra nem vágytam, mint punci nélküli alkoholmámorra velük, akikkel végre nyugtom lehet. Lazulni!
De akárhová mehetsz ebben a rohadt világban, a csajok mindenhol ott vannak. Szeretnék egy olyan klubbot, mint az angoloké volt hajdanán, pinás oda be nem tehette a lábát.
Nem tudom mi a frász ütött a világba, mintha minden picsa csak kefélni akarna egyfolytában. Ennyi kielégületlen ribancot még nem hordott a Föld a hátán. Ez nyomasztó. Mert több nap, mint kolbász.
A luvnya is ébredezett, kulcsolta a lábait rám, kis keze matatott a paplan alatt. Letoltam, rugdostam az alkatrészeit. Kitártam az ablakot, a szexuális aktusok bűze párolgott kifele, a mínusz tizenöt befele. A csaj le is jegelődött. Összekapkodtam a cuccaimat és mentem tisztálkodni a jégveremből. Elvégre a haverokkal megyek randizni, tisztának illik lennem. Bemocskolt az örök bűn, a NŐ!
Na szal, mindenkinek kell a megtisztulás, este tizenegyre merev részegen el is értem a katarzist. Boldogan hánytam tele a ötcsillagos toalettet.
Végre! Önmagam lehetek!
Copfos diáklány öltözetű luktündér tartja a törülközőt, és felajánlja, hogy fogkrémes szájjal tisztára nyalja az enyémet. Már hozzászoktam, ahogy a csövest az aluljáróban hessegetem el, olyan profin fordítok hátat neki.
Erre mi vár rám? A brigádra telepedett egy női szárny. Létszámukat tekintve legalább nem foci, csak kézilabdacsapat. Zozó, a legjobb barátom, a tejtestvérem, farkasrokonom a Maugliból, széttárja a karját. - Ez van. - A nővére is pont itt mulat és a barátnőjét elhagyta a férje. Ha elküldi nincs több menedék a tesó mögé bújva, mikor partnerzűre akad.
Szerencsés manus a fér, biztos talált valami jó helyet a híd alatt és innentől kezdve nyugodtan alhat, a nő pedig nyilván vigaszt keres a nagy pesti éjszakában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.13 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 17:31
Elmegy.
#5 papi 2013. 11. 24. vasárnap 15:49
Nem rossz
#4 A57L 2013. 10. 27. vasárnap 05:35
Elmegy.
#3 Manticore 2009. 07. 8. szerda 15:55
Olvasd el végig megéted, nem könnyű ez tény! :-)
#2 Manticore 2009. 07. 8. szerda 09:42
Nagyonottvan! :-D
#1 Törté-Net 2009. 07. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?