A+ A-

Fantasy for D. 2. rész

A repülőút és a rövid éjszakai alvás ellenére mindketten aktívan dolgoztak egész nap. Reggel belevetették magukat a munkába, és csak délben, ebédnél találkoztak. Szigorúan vigyáztak a látszatra, hiszen az információk visszafelé is megtalálták volna az utat. Délutánra is maradt teendő, így nem volt nehéz kitölteni az időt este hatig. Egész délután nem látták egymást, így jóleső érzés volt együtt visszaautózni a hotelbe. Pár perc alatt odaértek, a portás mosolyogva fogadta őket. Odaadta mindkettőjük kulcsát, bár mintha hamiskás csillogás lett volna a szeme sarkában. Dórinak szimpatikus volt a srác, egy pillanatra el is ábrándozott, de Péter érintése kisepert fejéből minden gondolatot.
Mindketten éhesek voltak, úgyhogy a szálloda éttermében megvacsoráztak, hozzá könnyű vörösbort fogyasztottak. Nem sokat beszélgettek, csak nézték egymást. Dóri már az előttük álló estére gondolt. Péter valamilyen meglepetést ígért, a bennfentesek mosolyával hárította el a nő érdeklődését. Dóri tudta, hogy rábízhatja magát a férfire. Eddig bármit kitalált, minden élvezetes volt vele. Egyszerre volt magabiztos és kényeztetésre vágyó, rejtélyes és izgalmas, újabb és újabb apró őrületekben vitte bele őt. Vagy ő a férfit?
A vacsora után Péter a recepcióssal beszélgetett, néhány kisebb bankjegy gazdát cserélt, és egy kulcscsomó landolt a zsebében. Felmentek a szobába, ahol Dóri már rákészült egy közös zuhanyzásra. Az előző esti koreográfia megismétlődött, a forró zuhany felhevített érzékeiket, végigkóstolták egymás testét, újra felfedezve a jól ismert területeket. Dóri ingerlő mosollyal kezdett bele a fogmosásba, ahogy előrehajolt, kitolta popsiját. Péter ezúttal nem késlekedett, mögé lépve ágaskodó rúdja gyorsan megtalálta a számára oly kívánatos bejáratot. Finoman bekopogtatott, és a halk nyögdécselést beleegyezésnek véve duzzad makkját átbuktatta a szűk bejáraton. Ezután megállt, élvezte a forró punci szorítását. Dóri rátolatott a rúdra, felnyársalva magát a férfire. Öle bizsergett, teljes hosszában érezte a merev vesszőt, ahogy kitölti vágyakozó ágyékát. Finom lökdösődés kezdődött, hosszú, kényelmes mozdulatokkal merült el a férfi újra és újra a nő izzó ágyékában. Aztán a férfi kicsúszott, dárdája vörösen, lucskosan meredezett. Dóri kifosztva érezte magát, csalódott volt. "Kefélj meg" suttogta Péter fülébe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 05. 10. vasárnap 06:39
Nagyon 10P!
#3 A57L 2013. 11. 2. szombat 05:59
Jó írás.
#2 genius33 2013. 01. 19. szombat 11:16
Jók eddig!
#1 Törté-Net 2009. 07. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?