A+ A-

Karbantartás

Az utcában már messziről hallod a kubai zenét. A fülbemászó dallamtól ösztönösen mozdulna a csípőd. A szervizautót megállítod a keresett ház előtt, ahol épp a buli van. Hát nem egy szegény negyed - gondolod magadban. Unottan összeszeded a szerszámaidat, a jegyzőkönyvet, és becsöngetsz. Senki nem hallja, hiába próbálkozol, ezért a garázs felől jutsz be a házba.
- Kopogjak? Minek, úgyse hallják.
Belépsz a garázsból az előszobába, ahol a kabátok, selyem kombinék és farmerek össze - vissza gabalyodnak egymással, mintha szerelmeskednének. Őrült hangzavar szűrődik ki valamelyik szobából.
- Te jó ég! Mi van itt? - beszólsz a diszpécsernek, aki megerősíti, hogy jó címen vagy.
Félre érthető sikolyokat és kéjes nevetéseket, nyögéseket lehet hallani. Na, mindegy! Ezt most már végig kell csinálni! A meló, az meló. A vendégek közül végre valaki észreveszi, hogy egy idegen van a házban. Szól a házigazdának, aki egy gyönyörű nő. Gazella testéről vízcseppek gördültek le. Az egyik megállt a sötét barna, feltűnően nagy udvarú mellbimbón. Teste a víztől jól esően borzongott, és rázkódott. Ettől még kívánatosabbnak érezted. Épp a zuhany alól hívták ki, amikor megérkeztél. Bambán fogsz vele kezet, nevét sem érted a bemutatkozáskor, úgy lenyűgözött a látvány. Szóval ledöbbentél:
- Na, végre, hogy megjött! Tegye csak le a táskáját, arra nem lesz most szüksége.
- De mit kell szerelni? Engem azért küldtek, hogy megnézzem a...
- Édes pofika!: Ne izguljon, nem fog fájni! Jöjjön, bemutatom a barátaimnak!
A nappaliban nem sok a bútor, mégis zsúfolt volt. Sejtelmes, színes fény, az ismerős kubai zene, és egy hedonista társaság töltötte be a szobát.
Zavartan keresed magadban a magyarázatot, hogy mit is keresel itt, de most már kíváncsi vagy és leginkább reménykedsz a sok gyönyörű nő láttán, hogy bevesznek a közös játékba. A házigazda figyelmet kér és bemutat téged.
- Figyelem kedves barátaim! Megjött ő!!! Már nagyon vártuk. Végre elkezdődhet a mi kis játékunk. Kérem, hogy tegye meg mindenki a tétjét. Most is arra lehet fogadást kötni, amire a legutóbbi partin. A szabályok a következők: a hölgyek saját nevükben nevezhetnek, vagy a férfiak a hölgy párjukat nevezhetik be a versenyre. Nevezéskor meg kell határozni a vállalt időt és feladatot. A testiség mindkét nem részéről megengedett, de fájdalommentesen, megalázás nélkül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 08. 21. csütörtök 19:17
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2009. 07. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?