A+ A-

Suzette 1. fejezet

Ősz volt. A nap bearanyozta a sárguló leveleket. A múzeumkert közönsége élvezte az utolsó napsugarakat a kellemes időben, mely váratlanul köszöntött be. A padokon diák-lányok üldögéltek. A sétányon fel s alá hullámzott a tömeg. A nők még gyönyörű, kissé nyárias ruhában, mint megannyi hajladozó virág. A férfiak, mint vadra leső vadász me-resztették a szemüket, és csavargatták nyakukat utánuk.
Pierre Belber is ott sétált és élvezte a színes látványt. Ma már nemigen izgatták a nők, hiszen közel 40 év nehezedett a vállára, megismertetve vele a női nemet, a női igent.
Céltalanul kóborolt, valami újra vágyott. Elgondolkodott, eszébe jutottak szerelmi csatái, örömei, csalódásai. Nem tudták izgatni a rafinált, félrelépő asszonyok.
Közben észre sem vette, hogy a kert egyik mellékösvényére tévedt. Csodálkozva nézett körül; a csend miatt nem bánta, hogy a főútról letért, mert nagyon szép volt a park. A hatalmas fák mintegy kupolát formáltak az út felett. A padokat mintha elrejtették volna, oly észrevehetetlenül álltak.
Lassan ballagott tovább. Kíváncsian szemlélte a padon ülőket. Egyszerre megtorpant, megbénította a csodálatos látvány. Az egyik padon ott ült egy 15-16 évesnek látszó di-áklány. Testhez simuló diákruhában élesen kirajzolódtak formás kis mellei, és a rakott szoknya alól gyönyörűen ívelt lábak kandikáltak elő.
Pierre nem tudta levenni a szemét az izgató látványról. Pár percig habozott, majd ener-gikus léptekkel indult a pad felé, ahol a kislány egyedül ült, tanult.
- Szabad? - Egy halk igen, egy futó pillantás. Pierre leült. A tündér továbbra is belemé-lyedt a könyvbe, és így Pierre nyugodtan, feltűnés nélkül szemügyre vehette.
Nem tudott betelni nézésével. Egyre fokozottabban érezte a leküzdhetetlen vágyat, hogy magáévá tegye. Izgalmában az egyik cigarettát a másik után szívta, azonban a kis tündér nem igyekezett őt észrevenni. Végül is elővette az újságot, és abba temetkezett.
Hiába, az újság nem tudta lekötni a figyelmét, és egyre azt a pillanatot látta maga előtt, amikor a nagy aktus után a két nagy szemeivel zavartan tekint majd rá, és csak az után ébred tudtára, hogy mi történt vele.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 12. 10. vasárnap 06:21
Már miért ne folytatná, Jani bá? Nem kötelező elolvasni.
#7 feherfabia 2016. 06. 2. csütörtök 06:54
Aranyos!
#6 papi 2014. 05. 23. péntek 17:32
Nem rossz
#5 A57L 2013. 11. 22. péntek 05:36
Elmegy.
#4 genius33 2013. 01. 16. szerda 08:23
Nem valami jó.
#3 Jani bá 2009. 07. 2. csütörtök 08:48
Azért ezt a gyermeteg baromságot ne hogy folytasd !!!!
#2 Pontifex 2009. 07. 2. csütörtök 07:36
Hurrá!Egy igazi "Tiffany" - brrrrrrrrrrr
#1 Törté-Net 2009. 07. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?