A+ A-

A sötét szoba titkai

A történet, amit elmesélek már több, mint 2 hónapja történt meg velem és a párommal. Lassan másfél éve vagyunk együtt, de még sosem volt részünk ilyen élményben, azt hiszem az ilyen vagy ehhez hasonló fantasztikus dolgok, csak azokkal történnek meg, akik valóban tiszta szívből szeretik egymást. A tavasz kezdetén jártunk a napok egyre hosszabbak lettek estefelé pedig már nem kellett pulcsi, ha sétálni vagy bulizni indultunk. Egyik szombaton valamiért ki kellett ugranunk a szülei hegyére, ahol persze, ha már ott voltunk dolgozni is kellett kicsit, mégis ha közösen tettük nem volt olyan fárasztó.
Közben beszélgettünk olykor-olykor pedig amikor megálltunk pár perc szünetre ölelkezve puszilgattuk, csókolgattuk egymást!a délután közepére azonban mégis elfáradtunk kicsit és úgy döntöttünk hogy hazamegyünk. Így is történt elindultunk, beszálltunk a kocsiba és már zötyögtünk is hazafelé, útközben arról cseverésztünk, hogy nagyon régen voltunk táncolni és jó lenne már valamikor kimozdulni egy kicsit. A párom nem volt oda az ötletemért, mert mint említettem tényleg elfáradt az egész napi munkában de azért megígérte hogy akkor üsse kavics ma este elvisz táncolni! Hozzá kell tenni, hogy egy kis rábeszéléssel mindenre rátudom venni őt de ez fordítva is igaz.
Megérkeztünk hozzánk egy csókkal elbúcsúztunk és megbeszéltük, hogy este kilencre jön értem és megyünk bulizni! Gyorsan lezuhanyoztam, ettem egy-két falatot és nekiálltam készülődni az esti partyhoz, kiválasztottam a ruhám, ami őszintén megvallva nálam nem egyszerű dolog. A választásom egy citromsárga farmer minire és egy fehér színű nyakban kötős felsőre esett. Szépen felöltöztem, és sminkelni kezdtem, közben pedig hallottam, hogy megszólal a csengő!
Lekiabáltam anyunak a konyhába hogy mindjárt megyek addig pedig engedje be a páromat! Az utolsó hajtincseket is a helyére igazítva elindultam lefelé a lépcsőn egy magassarkú cipőben (megjegyzem nem volt egyszerű) a barátom már várt rám. Nagy nehezen lebotorkáltam és megpillantottam a szerelmemet a lépcső alján. Mosolyogva nézett rám megcsókolt és a fülembe súgta hogy szép vagyok! Mindig ügyelt arra, hogyha nem is sűrűn de ne feledkezzen meg arról, hogy kinyilvánítsa másfél év után is úgy szeret és olyan szépnek tart, mint amikor először látott!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.4 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 vakon53 2016. 03. 25. péntek 15:26
Nemrossz.
#1 Törté-Net 2009. 06. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?