A+ A-

Eve Lorne - A korai időszak 3. rész: Joe bácsi

Eve már előre utálta a napját. Az anyja hosszas unszolására megígérte, hogy elmegy vele az öregek otthonába, és felolvas valami vén csotrogánynak egész délután. Tavaly nyáron is volt egyszer, de kirázta a hideg a helytől. Nem tudott mit kezdeni a sok öreg látványával, ő még fiatal volt, nem akart az öregségre gondolni.
Viszonylag szolid szerelést öltött, de a benne lakozó kisördög hatására a kardigánja alá felvette a fekete topot, amit a fiúktól kapott a bevásárlóközpontban - természetesen melltartó nélkül!
Amikor kiosztották az öregeket, neki Joe bácsi jutott. A vén szivar már több mint 70 éves, valaha jó kiállású férfi lehetett. Harcolt a második világháborúban, utána autókereskedő lett. Se kutyája, se macskája nem volt, nyugdíjasként unatkozott egyedül, így kiadta a házát és beköltözött ide. Eleinte ő volt az otthon császára, csipkedte az ápolónők seggét, tette a szépet minden nőnemű egyednek, de az utóbbi pár évben valami eltört benne - egyik napról a másikra zárkózott mogorva öregember lett. A vezetőség ezért is próbált az önkéntesek közül csinos fiatal lányokat beosztani mellé, hátha visszatér egy rövid időre a régi Joe.
Amikor bement az öreg apartmanjába, egy pillanatra úgy tűnt, hogy valami pajkos fény villant a szemében, de aztán visszaköltözött bele a keserűség. Joe bácsi nem volt valami beszédes. Eve próbált kedvesen csacsogni vele, de csak félszavas válaszokat kapott. Egy idő után fel is hagyott a dologgal, inkább csendben összepakolgatta az öreg cuccait. A gardróbban a cipősdobozok mögött talált egy adag pornóújságot. Aha, a vén kujon! Kb. 10-15 évvel ezelőttiek lehettek, elég vicces ruhák és hajviseletek voltak a képeken, de akkor is kőkemény pornó volt. Belelapozott párba és feltűnt, hogy igen sok képsorozatban lepisilik a lányokat. Szóval ez lehet az öreg perverziója? Valószínűleg nem sok alkalommal volt része pisiszexben amióta beköltözött az otthonba. Eve egyáltalán nem találta undorítónak a dolgot, inkább egyfajta kíváncsiságot keltett benne, hogy milyen érzés lehet. Utána meg lezuhanyozik az ember és kész! Nem kell nagy feneket keríteni az ügynek! Gyorsan lekapta a bugyiját a szoknya alól és visszament az Öreghez. Leült vele szemben a fotelba és csevegett tovább. Vigyázott, hogy ne legyen nagyon feltűnő, de néha megvillantotta a csupasz punciját az öreg felé és várta a hatást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.09 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 03. 14. péntek 05:03
Alakul
#7 A57L 2013. 11. 1. péntek 05:26
Nem rossz.
#6 listike 2013. 10. 7. hétfő 13:07
Egyre jobb.
#5 tiborg 2012. 02. 4. szombat 05:07
Erdekes rovid sztori,de kivancsiva tett. Elolvasom az egesz tortenetet.
#4 Ati 2009. 06. 12. péntek 14:49
Most már folytatodhatna a történet onét ahol elkezdődött.
#3 Andreas 2009. 06. 11. csütörtök 11:00
Én sem, de nézd pozitívan, és örülj, hogy nem szarta le...
#2 arkangyal 2009. 06. 11. csütörtök 08:58
Nekem eléggé meredek. Nem szeretem a pisisexet.
#1 Törté-Net 2009. 06. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?